Σελίδα 159 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 59109119129139149155156157158159160161162163169 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.161 έως 3.180 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μμμμμμμμμμ κρυαδες!!
    ..Αλλα να μας πειραξει τοοοοοοσο επειδη ευχηθηκε ταχεια αναρρωση στο Λουτσο δεν μπορω να το καταλαβω (και δεν εννοω εσενα).
    Το γεγονος οτι μου απαντας μαλλον δειχνει οτι απολογεισαι! Αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας και με απασχολει ειλικρινα. Ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη, και δεν χρειαζεται κανενας (ουτε ζητηθηκε εξαλλου απο κανεναν) να απολογηθει για τα ποστ του.

Οταν εγραφες

προφανως και απευθυνοσουν σε ολους (και μαζι σε μενα που ποσταρα το αρχικο)
    εγραψαν μπραβο στο Λετο και σωστη κινηση.
    Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλησε στο οτι καποιοι ειπαν μπραβο ωστε να θεωρησουμε καποια πραγματα αυτονοητα.
    Στη σημερινη κοινωνια που ζουμε ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι αυτονοητο πλεον. Ακομα και αυτα που πιστευουμε οτι ειναι δεν ειναι δυστυχως.

Για το κλειδωμα που εγραψα παρανοησες μαλλον, γιατι δεν εννοουσα καυγα ή τσακωμο αλλα απο τη στιγμη που δεν μας νοιαζει για τον συγκεκριμενο μπορουμε να το κλεισουμε. Απο τη στιγμη που υπαρχει νομιζω πως μπορουμε να γραφουμε οτιδηποτε αφορα αυτον. Αλλιως δεν εχει και λογο υπαρξης το θρεντ αυτο.

Ουτε το Λετο θα κατσω να διακαιολογησω (σκασιλα μου στην τελικη) ουτε κανεναν. Ειναι καθαρα ανθρωπινη η κινηση του και τον κρινω με βαση αυτη. Το ιδιο θα ελεγα για οποιονδηποτε εκανε κατι αντιστοιχο. Το ιδιο ειχα πει και τον Σεμο που κοντεψε να κοψει τη μπαλα στο Ζιο οταν πηγε στο νοσοκομειο να τον δει. Θα συνεχισω να επιβραβευω ολες τις κινησεις που δειχνουν οτι δεν εχουν χαθει τα ψηγματα ανθρωπιας που εχουμε ολοι μεσα μας.

Να σου πω τελειωνοντας οτι δεν εχω καμια διαθεση για κοντρα ουτε για παρεξηγησεις απλα διευκρινιζω τη θεση μου. Αυτα!!!
    Ο λογος που απαντησα ηταν επειδη αναφερθηκες σε εμενα(εστω και αν δεν γραφτηκε το ονομα μου,ηταν προφανες ωστοσο)
    Επιμενω πως καυτηριασα το ρεπορταζ(οπως κανω ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ,δεν το εκανα σημερα πρωτη φορα),διχως ΚΑΝ να παρατηρησω οτι πρωτα εσυ το ποσταρες.Μια αναγνωση στα πεταχτα εκανα διχως να σταθω σε κανεναν χρηστη.Μου φανηκε υπερβολικο οταν τοσο καιρο ολοι οι ΑΡΔ επιθυμουν την πολωση,ξαφνικα να ...ευαισθητοποιουνται για να κερδισουν αναγνωστες.Αυτη ηταν η θεση μου.Στην προτελευταια σου φραση θα συμφωνησω εν μερει.Εν μερει διοτι το αυτονοητο(εν προκειμενω η κινηση του Λετο)δεν θα επρεπε να ειναι σπανιο,αξιεπαινο,και να μας προκαλει εντυπωση οταν γινεται,αλλα φαινομενο συχνο.Απο αυτη την αποψη ΔΕΝ επιβραβευω τον Λετο.Οχι επειδη ειναι ο Λετο,αλλα επειδη ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.Εκανε το αυτονοητο.Δεν εχει καμια σχεση οτι πηγε στον βαζελο.Εξαλλου νομιζω οτι τοσο καιρο εδω μεσα δεν ενοχοποιουμαι για οποιαδηποτε πορωση.
    100% μαζι σου,στο οτι δεν υπαρχει κανενα πεδιο για παρεξηγησεις εδω μεσα.
    *****8.23*****

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καποιος μεε φωναξε Σεμπααααστιαααννννν........Ελα μπανανα!!!!!!!!!!!

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο λογος που απαντησα ηταν επειδη αναφερθηκες σε εμενα(εστω και αν δεν γραφτηκε το ονομα μου,ηταν προφανες ωστοσο)
    Επιμενω πως καυτηριασα το ρεπορταζ(οπως κανω ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ,δεν το εκανα σημερα πρωτη φορα),διχως ΚΑΝ να παρατηρησω οτι πρωτα εσυ το ποσταρες.Μια αναγνωση στα πεταχτα εκανα διχως να σταθω σε κανεναν χρηστη.Μου φανηκε υπερβολικο οταν τοσο καιρο ολοι οι ΑΡΔ επιθυμουν την πολωση,ξαφνικα να ...ευαισθητοποιουνται για να κερδισουν αναγνωστες.Αυτη ηταν η θεση μου.Στην προτελευταια σου φραση θα συμφωνησω εν μερει.Εν μερει διοτι το αυτονοητο(εν προκειμενω η κινηση του Λετο)δεν θα επρεπε να ειναι σπανιο,αξιεπαινο,και να μας προκαλει εντυπωση οταν γινεται,αλλα φαινομενο συχνο.Απο αυτη την αποψη ΔΕΝ επιβραβευω τον Λετο.Οχι επειδη ειναι ο Λετο,αλλα επειδη ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.Εκανε το αυτονοητο.Δεν εχει καμια σχεση οτι πηγε στον βαζελο.Εξαλλου νομιζω οτι τοσο καιρο εδω μεσα δεν ενοχοποιουμαι για οποιαδηποτε πορωση.
    100% μαζι σου,στο οτι δεν υπαρχει κανενα πεδιο για παρεξηγησεις εδω μεσα.
    Θα ξαναμπω στη διαδικασια να σου απαντησσω γιατι φαινεται καθαρα ειδικα στο πρωτο σου quote για το δικο μου "μμμμμ κρυαδες" οτι δεν αναφερομουν σε σενα και απλα αναφερομουν στο Γιαννη που εγραψε οτι η μοναδικη θαυμαστρια του Λετο ηταν η Σμαρουλα!!! Παει αυτο ειναι ξεκαθαρο πλεον.

Δεν με απασχολει ειλικρινα αν δημιουργουσαν πολωση οι ιδιοι οι ΑΡΔ για την περιπτωση του Λετο. Η δουλεια τους ειναι αυτη να "μαζευουν" αναγνωστες, ο καθενας τους με οτι θεωρει "πιασαρικο". Αλλοι το κανουν καλα και αλλοι οχι (βλεπε περιπτωση Λουτσι). Σου ξαναειπα εγω ως Σμαρουλα και ως ανθρωπος δεν θα σταματησω να επιβραβευω αυτο που θεωρω "εγω προσωπικα" ευγενικο και σωστο. Επειδη στην Ελλαδα οταν καποιος λοιπον αλλαζει στρατοπαιδο γινεται αποδιοπομπαιος τραγος (Δυστυχως ετσι μας εχουν κανει να σκεφτομαστε!) εγω δεν θα μπω σε αυτη τη λογικη. Νομιζω πως εχουμε απειρα παραδειγματα απο τη ζωη μας και την καθημερινοτητα που καποια πραγματα τα οποια θεωρουμε αυτονοητα ενω δεν ειναι.
    Εν κατακλειδι το ιδιο μπραβο θα πω και στον Σκοκο ο οποιος και αυτος επικοινωνησε με το Λουτσι. Στην τελικη δεν ειναι κακο που γραφουν ποιοι επικοινωνησαν με τον Λουτσι, γιατι "αυτονοητο" ειναι μονο να επικοινωνησουν οι παιχτες του Ολυμπιακου και οχι οι αλλοι. Εξαλλου ακομα και αν το εκαναν για να μαζεψουν αναγνωστες προαγουν ευγενικα αισθηματα κατι που νομιζω πως δεν διαφωνεις εχει εκλειψει στις μερες μας.

Φυσικα και no hard feelings.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα ξαναμπω στη διαδικασια να σου απαντησσω γιατι φαινεται καθαρα ειδικα στο πρωτο σου quote για το δικο μου "μμμμμ κρυαδες" οτι δεν αναφερομουν σε σενα και απλα αναφερομουν στο Γιαννη που εγραψε οτι η μοναδικη θαυμαστρια του Λετο ηταν η Σμαρουλα!!! Παει αυτο ειναι ξεκαθαρο πλεον.

Δεν με απασχολει ειλικρινα αν δημιουργουσαν πολωση οι ιδιοι οι ΑΡΔ για την περιπτωση του Λετο. Η δουλεια τους ειναι αυτη να "μαζευουν" αναγνωστες, ο καθενας τους με οτι θεωρει "πιασαρικο". Αλλοι το κανουν καλα και αλλοι οχι (βλεπε περιπτωση Λουτσι). Σου ξαναειπα εγω ως Σμαρουλα και ως ανθρωπος δεν θα σταματησω να επιβραβευω αυτο που θεωρω "εγω προσωπικα" ευγενικο και σωστο. Επειδη στην Ελλαδα οταν καποιος λοιπον αλλαζει στρατοπαιδο γινεται αποδιοπομπαιος τραγος (Δυστυχως ετσι μας εχουν κανει να σκεφτομαστε!) εγω δεν θα μπω σε αυτη τη λογικη. Νομιζω πως εχουμε απειρα παραδειγματα απο τη ζωη μας και την καθημερινοτητα που καποια πραγματα τα οποια θεωρουμε αυτονοητα ενω δεν ειναι.
    Εν κατακλειδι το ιδιο μπραβο θα πω και στον Σκοκο ο οποιος και αυτος επικοινωνησε με το Λουτσι. Στην τελικη δεν ειναι κακο που γραφουν ποιοι επικοινωνησαν με τον Λουτσι, γιατι "αυτονοητο" ειναι μονο να επικοινωνησουν οι παιχτες του Ολυμπιακου και οχι οι αλλοι. Εξαλλου ακομα και αν το εκαναν για να μαζεψουν αναγνωστες προαγουν ευγενικα αισθηματα κατι που νομιζω πως δεν διαφωνεις εχει εκλειψει στις μερες μας.

Φυσικα και no hard feelings.
    Aλλα αντι αλλων Σμαρουλα.Τελωσπαντων,εγω δεν στεκομαι αλλο.Προχωραμε
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλέ Λέτοοοοοοοοοοοοοοοοο , καλέ Λετούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

να ρε αρουτήξω .............

πήρες ;;;;; καλέ συ τρελοκοτσιδού , πήρες ;;;;;;;

πήρες βαζελίνη , γιατί έχει ..........

και μετά έχει .....

αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

χαχαχαχα μαλακα οσο ζεις τον ολυμπιακο δεν θα τον κερδισεις ποτε...ρε λαγεεεεεεεεεε

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.679
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Λετο....ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!
    Λετο...ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη k79

Περιοχή
    Γερμανια Βαυαρια
    Thanks
    358
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 83 φορές σε 67 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μαλακα λετο πελατη
    Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη georgethirdeye

Περιοχή
    Κόρινθος
    Thanks
    802
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 439 φορές σε 325 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Οι μεγαλοι παιχτες παιζουν σε μεγαλες ομαδες, γιαυτο αραξε εκει που εισαι......μαλακα...........

.

Περιοχή
    Athens,GR
    Thanks
    412
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 220 φορές σε 157 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μπανανα ή σαμπανια??

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πρεπει να ειναι βλαμενο το παιδι..

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενταξει..καλα καναμε που δεν το κρατησαμε,απο τα σωστα που εχει κανει ο Σωκρατης!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Kρατηθηκα χτες και δεν εγραψα τιποτα ex-πουλεν μου. Αλλα δεν μπορω θα το γραψω σημερα!
    Ρε ζαβο τι ειπες? Θα το παρεις μονος σου το ντερμπι??
    Καλα ρουφα μονος σου τωρα ολο το τρομπονι και ασε μας εμας.

Αει σιχτιρ κουφιοκεφαλε!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

differance (23-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-03-10)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγκρατής τύπος η Σμαρούλα
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (23-03-10)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγκρατής τύπος η Σμαρούλα
    Αθλιεεεεεεεε

.... θα εσκαγα βρε αμα δεν το εγραφα για το ex-πουλεν μου!

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.336
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.977 φορές σε 15.085 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ηθελα να ηξερα τι λενε τωρα οι βαζελοι μεταξυ τους για τον εν λογο παιχτη?

κρυφα σιγουρα τον μπινελικωνουν,αλλο αν οταν μιλανε με γαυρους τον λενε παιχταρα και οτι μας τον πηραν μεσα απο τα χερια
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Angry

Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι ο ξεφτιλας θα σηκωσει παλι κουπα φετος.....
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι ο ξεφτιλας θα σηκωσει παλι κουπα φετος.....

Πλακα πλακα μπορει και 2χ2 νταμπλ...

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.740
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.304 φορές σε 10.844 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RED-S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλακα πλακα μπορει και 2χ2 νταμπλ...
    Δεν θα πάρει, πήρε ήδη δύο..και ήταν και τριχωτά.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (23-03-10)

Σελίδα 159 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 59109119129139149155156157158159160161162163169 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές