Καποιος μεε φωναξε Σεμπααααστιαααννννν........Ελα μπανανα!!!!!!!!!!!
Ο λογος που απαντησα ηταν επειδη αναφερθηκες σε εμενα(εστω και αν δεν γραφτηκε το ονομα μου,ηταν προφανες ωστοσο)
Επιμενω πως καυτηριασα το ρεπορταζ(οπως κανω ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ,δεν το εκανα σημερα πρωτη φορα),διχως ΚΑΝ να παρατηρησω οτι πρωτα εσυ το ποσταρες.Μια αναγνωση στα πεταχτα εκανα διχως να σταθω σε κανεναν χρηστη.Μου φανηκε υπερβολικο οταν τοσο καιρο ολοι οι ΑΡΔ επιθυμουν την πολωση,ξαφνικα να ...ευαισθητοποιουνται για να κερδισουν αναγνωστες.Αυτη ηταν η θεση μου.Στην προτελευταια σου φραση θα συμφωνησω εν μερει.Εν μερει διοτι το αυτονοητο(εν προκειμενω η κινηση του Λετο)δεν θα επρεπε να ειναι σπανιο,αξιεπαινο,και να μας προκαλει εντυπωση οταν γινεται,αλλα φαινομενο συχνο.Απο αυτη την αποψη ΔΕΝ επιβραβευω τον Λετο.Οχι επειδη ειναι ο Λετο,αλλα επειδη ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.Εκανε το αυτονοητο.Δεν εχει καμια σχεση οτι πηγε στον βαζελο.Εξαλλου νομιζω οτι τοσο καιρο εδω μεσα δεν ενοχοποιουμαι για οποιαδηποτε πορωση.
100% μαζι σου,στο οτι δεν υπαρχει κανενα πεδιο για παρεξηγησεις εδω μεσα.
*****8.23*****
Καποιος μεε φωναξε Σεμπααααστιαααννννν........Ελα μπανανα!!!!!!!!!!!
Θα ξαναμπω στη διαδικασια να σου απαντησσω γιατι φαινεται καθαρα ειδικα στο πρωτο σου quote για το δικο μου "μμμμμ κρυαδες" οτι δεν αναφερομουν σε σενα και απλα αναφερομουν στο Γιαννη που εγραψε οτι η μοναδικη θαυμαστρια του Λετο ηταν η Σμαρουλα!!! Παει αυτο ειναι ξεκαθαρο πλεον.
Δεν με απασχολει ειλικρινα αν δημιουργουσαν πολωση οι ιδιοι οι ΑΡΔ για την περιπτωση του Λετο. Η δουλεια τους ειναι αυτη να "μαζευουν" αναγνωστες, ο καθενας τους με οτι θεωρει "πιασαρικο". Αλλοι το κανουν καλα και αλλοι οχι (βλεπε περιπτωση Λουτσι). Σου ξαναειπα εγω ως Σμαρουλα και ως ανθρωπος δεν θα σταματησω να επιβραβευω αυτο που θεωρω "εγω προσωπικα" ευγενικο και σωστο. Επειδη στην Ελλαδα οταν καποιος λοιπον αλλαζει στρατοπαιδο γινεται αποδιοπομπαιος τραγος (Δυστυχως ετσι μας εχουν κανει να σκεφτομαστε!) εγω δεν θα μπω σε αυτη τη λογικη. Νομιζω πως εχουμε απειρα παραδειγματα απο τη ζωη μας και την καθημερινοτητα που καποια πραγματα τα οποια θεωρουμε αυτονοητα ενω δεν ειναι.
Εν κατακλειδι το ιδιο μπραβο θα πω και στον Σκοκο ο οποιος και αυτος επικοινωνησε με το Λουτσι. Στην τελικη δεν ειναι κακο που γραφουν ποιοι επικοινωνησαν με τον Λουτσι, γιατι "αυτονοητο" ειναι μονο να επικοινωνησουν οι παιχτες του Ολυμπιακου και οχι οι αλλοι. Εξαλλου ακομα και αν το εκαναν για να μαζεψουν αναγνωστες προαγουν ευγενικα αισθηματα κατι που νομιζω πως δεν διαφωνεις εχει εκλειψει στις μερες μας.
Φυσικα και no hard feelings.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Καλέ Λέτοοοοοοοοοοοοοοοοο , καλέ Λετούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
να ρε αρουτήξω .............
πήρες ;;;;; καλέ συ τρελοκοτσιδού , πήρες ;;;;;;;
πήρες βαζελίνη , γιατί έχει ..........
και μετά έχει .....
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
χαχαχαχα μαλακα οσο ζεις τον ολυμπιακο δεν θα τον κερδισεις ποτε...ρε λαγεεεεεεεεεε
Λετο....ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!
Λετο...ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μαλακα λετο πελατη
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οι μεγαλοι παιχτες παιζουν σε μεγαλες ομαδες, γιαυτο αραξε εκει που εισαι......μαλακα...........
μπανανα ή σαμπανια??
πρεπει να ειναι βλαμενο το παιδι..
Ενταξει..καλα καναμε που δεν το κρατησαμε,απο τα σωστα που εχει κανει ο Σωκρατης!
Kρατηθηκα χτες και δεν εγραψα τιποτα ex-πουλεν μου. Αλλα δεν μπορω θα το γραψω σημερα!
Ρε ζαβο τι ειπες? Θα το παρεις μονος σου το ντερμπι??
Καλα ρουφα μονος σου τωρα ολο το τρομπονι και ασε μας εμας.
Αει σιχτιρ κουφιοκεφαλε!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
differance (23-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-03-10)
Εγκρατής τύπος η Σμαρούλα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
smageo (23-03-10)
ηθελα να ηξερα τι λενε τωρα οι βαζελοι μεταξυ τους για τον εν λογο παιχτη?
κρυφα σιγουρα τον μπινελικωνουν,αλλο αν οταν μιλανε με γαυρους τον λενε παιχταρα και οτι μας τον πηραν μεσα απο τα χερια![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι ο ξεφτιλας θα σηκωσει παλι κουπα φετος.....
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
differance (23-03-10)
Bookmarks