Σελίδα 158 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 58108118128138148154155156157158159160161162168 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.141 έως 3.160 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανθρώπινη η κίνηση του Λέτο

Απο τον πιπεράκιας. 15 Ιανουαρίου , 2010
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα και κάθετι που σχετίζεται με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, μπαίνει στο περιθώριο, όταν διακυβέβευεται η υγεία ενός συνανθρώπου μας. Επομένως, πολλά μπορεί να έχουν γραφτεί για το Λέτο από αυτόν εδώ τον ιστότοπο, όμως η κίνησή του να πάρει τηλ. το Λουτσιάνο Γκαλέτι και να του εκφράσει την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ θετικό και σωστό εκ μέρους του. Πολύ σωστή η κίνηση του Λέτο και μπράβο του! Όλα να λέγονται… Ν.Σ
    καλή κίνηση πράγματι!!!!!!!!!!!!!!
    ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΤΟ
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (15-01-10)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ανθρώπινη η κίνηση του Λέτο

Απο τον πιπεράκιας. 15 Ιανουαρίου , 2010
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα και κάθετι που σχετίζεται με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, μπαίνει στο περιθώριο, όταν διακυβέβευεται η υγεία ενός συνανθρώπου μας. Επομένως, πολλά μπορεί να έχουν γραφτεί για το Λέτο από αυτόν εδώ τον ιστότοπο, όμως η κίνησή του να πάρει τηλ. το Λουτσιάνο Γκαλέτι και να του εκφράσει την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ θετικό και σωστό εκ μέρους του. Πολύ σωστή η κίνηση του Λέτο και μπράβο του! Όλα να λέγονται… Ν.Σ
    Ωραίος ο Λέτο. Μπράβο του

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μπραβο στο μπαλετο.
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Το avatar του χρήστη Reload -7-

Περιοχή
    Peiraias-Kastella
    Thanks
    242
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 131 φορές σε 98 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βασικά ρε παιδιά εγώ διαφωνώ με τη στάση της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού προς τον Λέτο.Είναι παρεξηγημένος ο Λέτο.Όταν η Λίβερπουλ τον πούλαγε 3 μύρια ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία κίνηση να τον αποκτήσει και αφού ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός ο Λέτο τι να έκανε δηλαδή?Μεγάλη ομάδα είναι ο ΠαναθηναΪκός για τα δεδομένα της Ελλάδας,άλλες καλές ομάδες δεν ενδιαφέρθηκαν και στη Λίβερπουλ θα τρωγε πάγκο...
    Άσε που είχε συνηθίσει το κλίμα της Ελλάδας.
    Την ίδια άποψη έχω και για τον Νικοπολίδη.Στον Παναθηναϊκό τον είχανε του κλώτσου και του μπάτσου,συμβόλαιο με καλές απαιτήσεις δε του κάνανε,έμεινε ελέυθερος είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό και ήρθε.
    Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θεωρώ ότι είναι πουλημένοι και ειδικά ο Λέτο που δεν βγήκε πια από τον Ολυμπιακό!Μια χρονιά ήρθε σιγά τα λάχανα!
    Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συγνωμη ρε παιδια,αλλα πολυ κουβεντα για το τιποτα.Πηρε ο Λετο τηλεφωνο τον Γκαλετι διοτι νοιαζεται,και κατι τρεχει στα γυφτικα.Φυσικα και νοιαζεται,συμπατριωτες ειναι,συμπαικτες ηταν,ειναι και φιλοι.Δηλαδη τι θα επρεπε?Να τον παρει και να του πει "Tραβα ψοφα ρε κωλογαυρε?"
    Μην κανουμε θεμα και τα αυτονοητα.
    Η αντιμετωπιση που τυγχανει να εχει ο Λετο,ειναι αποτελεσμα δικης του ηλιθιοτητας και ανωριμοτητας.Δηλωσεις επι δηλωσεων,την μια μερα ασπρο,την μια μερα μαυρο,και μυαλο κουκουτσι.Τον αντιμετωπιζουμε ως βλαμμενο.
    Παικτικα οι αποψεις διιστανται,και δεν ειναι και το θεμα μας πιστευω.Ενα δεδομενο ειναι η συμπεριφορα του,αλλο δεδομενο ειναι η αδρανεια,η ανοργανωσια,η καρμοιρια του Σωκρατη που δεν τον κρατησε.Ετερον εκατερον
    *****8.23*****

7. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

Cobain_7 (15-01-10), IERO (15-01-10), kouzoulo (15-01-10), nbqgr (15-01-10)

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη ρε παιδια,αλλα πολυ κουβεντα για το τιποτα.Πηρε ο Λετο τηλεφωνο τον Γκαλετι διοτι νοιαζεται,και κατι τρεχει στα γυφτικα.Φυσικα και νοιαζεται,συμπατριωτες ειναι,συμπαικτες ηταν,ειναι και φιλοι.Δηλαδη τι θα επρεπε?Να τον παρει και να του πει "Tραβα ψοφα ρε κωλογαυρε?"
    Η αντιμετωπιση που τυγχανει να εχει ο Λετο,ειναι αποτελεσμα δικης του ηλιθιοτητας και ανωριμοτητας.Δηλωσεις επι δηλωσεων,την μια μερα ασπρο,την μια μερα μαυρο,και μυαλο κουκουτσι.Τον αντιμετωπιζουμε ως βλαμμενο.
    Παικτικα οι αποψεις διιστανται,και δεν ειναι και το θεμα μας πιστευω.Ενα δεδομενο ειναι η συμπεριφορα του,αλλο δεδομενο ειναι η αδρανεια,η ανοργανωσια,η καρμοιρια του Σωκρατη που δεν τον κρατησε.Ετερον εκατερον
    Πολυ κουβεντα δεν εγινε ντε, 2 ποστ γραφτηκαν...
    Η αντιμετωπιση που τυγχανει ο Λέτο ειναι υπερβολική, αυτο λέει νομίζω ο φίλος και συμφωνω μαζί του. Και μην ξεχνάς ότι οι δηλωσεις επι δηλωσεων γίναν απο ΑΡΔ. Ο Νοών νοείτω.
    Δεν θα έλεγα τιποτα στο κόκκαλη αν δεν τον αγόραζε ΑΛΛΑ εφερνε αλλο αριστερό χαφ στην θέση του. Αλλα αφου δεν εφερε, τι να κάνουμε, φταίει.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από d.n.a. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ κουβεντα δεν εγινε ντε, 2 ποστ γραφτηκαν...
    Η αντιμετωπιση που τυγχανει ο Λέτο ειναι υπερβολική, αυτο λέει νομίζω ο φίλος και συμφωνω μαζί του. Και μην ξεχνάς ότι οι δηλωσεις επι δηλωσεων γίναν απο ΑΡΔ. Ο Νοών νοείτω.
    Δεν θα έλεγα τιποτα στο κόκκαλη αν δεν τον αγόραζε ΑΛΛΑ εφερνε αλλο αριστερό χαφ στην θέση του. Αλλα αφου δεν εφερε, τι να κάνουμε, φταίει.
    Υπερβολικη η οχι,ειναι η μονη αντιμετωπιση που εχει παιχτης ο οποιος παει στον αιωνιο.Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο.Επαγγελματιες,το καταλαβαινω,αλλα υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις ομαδων με αντιπαλοτητα παγκοσμιως,οι οποιες δεν επιτρεπουν τετοιες μετακινησεις.
    *****8.23*****

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι υπερβολική η αντιμετώπιση προς το Λέτο.
    Σιγά το μαλάκα που θα ασχολούμαστε..
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (15-01-10)

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

το στοματακι του δεν το βουλονε ομως το μπαλετο..πριν το ντερμπι ελεγε θα σας παστελοσω στον καραισκακη και κατι τετοια..
    ηρθε τον γα*** και εφυγε ουτε καν βασικος δεν ηταν..οποτε για μενα ειναι κωλοπαιδο γιατι προκαλει..
    οποτε λετο λετο α μαμησου λετο.
    εσυ και ολος ο βαζελος.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Υπερβολικη η οχι,ειναι η μονη αντιμετωπιση που εχει παιχτης ο οποιος παει στον αιωνιο.Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο.Επαγγελματιες,το καταλαβαινω,αλλα υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις ομαδων με αντιπαλοτητα παγκοσμιως,οι οποιες δεν επιτρεπουν τετοιες μετακινησεις.
    Δανεικος ηταν ρε Τζόν... σιγα το πράγμα! Και ο άλλος είναι τοσο πεισματάρης και ξεροκέφαλος που και πάλι το ίδιο έκανε (αν έρθει ο Ντακολο)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αξια του δινουμε...Εγω παντως πιστευω οτι "ποναει" ο Ντατολο...

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

το ποιος εχει παιξει στην εθνικη αργεντινης αποδεικνύει ποιος εινια καλυτερος.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Δανεικος ηταν ρε Τζόν... σιγα το πράγμα! Και ο άλλος είναι τοσο πεισματάρης και ξεροκέφαλος που και πάλι το ίδιο έκανε (αν έρθει ο Ντακολο)
    Παιζει κανενα σπουδαιο ρολο το οτι ηταν δανεικος?Περασε μια χρονια ολοκληρη σε εμας,αποθεωθηκε,για παρτη του ξεκινησε και η φαγωμαρα με τον προπονητη,τον ενιωσε τον παλμο,ηταν απο τους αγαπημενους.Μεμονωμενα μπορουν να δεχτουν οι περισσοτεροι οτι δεν αξιζει να ασχολουμαστε και τοσο,απλα,οπως και να το κανουμε,το λεω ξανα και ας γινομαι κουραστικος,αυτη ειναι η μοιρα οσων παιρνουν αυτη την αποφαση.Ειναι κομματι του ποδοσφαιρου και αυτο.
    *****8.23*****

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παιζει κανενα σπουδαιο ρολο το οτι ηταν δανεικος?Περασε μια χρονια ολοκληρη σε εμας,αποθεωθηκε,για παρτη του ξεκινησε και η φαγωμαρα με τον προπονητη,τον ενιωσε τον παλμο,ηταν απο τους αγαπημενους.Μεμονωμενα μπορουν να δεχτουν οι περισσοτεροι οτι δεν αξιζει να ασχολουμαστε και τοσο,απλα,οπως και να το κανουμε,το λεω ξανα και ας γινομαι κουραστικος,αυτη ειναι η μοιρα οσων παιρνουν αυτη την αποφαση.Ειναι κομματι του ποδοσφαιρου και αυτο.
    Αν εξαιρέσεις την Σμαρούλα δεν νομίζω να ειχε και πολλους φαν. Στο γήπεδο ολοι γελάγαν και με το που ειχε μπαλα του φωνάζανε : ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ... γελώντας. Ε δεν ηταν και η αγαπη μας. Φυσικα και παιζει ρόλο το ότι ηταν δανεικός. Αλλα πριν ειπες κατι για τις δηλωσεις του και εκει διαφωνησα. Κομματι ποδόσφαιρου ειναι οπου σταθει και βρεθει ο αλλος να τον βρίζουμε? Δεν νομιζω

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν εξαιρέσεις την Σμαρούλα δεν νομίζω να ειχε και πολλους φαν. Στο γήπεδο ολοι γελάγαν και με το που ειχε μπαλα του φωνάζανε : ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ... γελώντας. Ε δεν ηταν και η αγαπη μας. Φυσικα και παιζει ρόλο το ότι ηταν δανεικός. Αλλα πριν ειπες κατι για τις δηλωσεις του και εκει διαφωνησα. Κομματι ποδόσφαιρου ειναι να βρίζουμε οπου σταθει και βρεθει ο αλλος να τον βρίζουμε? Δεν νομιζω
    Μμμμμμμμμμ κρυαδες!!

Τουλαχιστον η Σμαρουλα ειναι αντικειμενικη και τον ελουσε κανονικοτατα στο μεταξυ μας παιχνιδι απο τη στιγμη που φορεσε την πατσαβουρα.

Αλλα να μας πειραξει τοοοοοοσο επειδη ευχηθηκε ταχεια αναρρωση στο Λουτσο δεν μπορω να το καταλαβω (και δεν εννοω εσενα).

Στην τελικη ας το κλειδωσουν τα παιδια με αυτη τη λογικη να μη γραφουμε.
    Απο το να μην γουσταρουμε καποιον μεχρι να μας ενοχλει η ευχη που εδωσε σε καποιον συναθλητη του εχει πολυυυυυυυ μεγαλη διαφορα.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (15-01-10)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Μμμμμμμμμμ κρυαδες!!

Τουλαχιστον η Σμαρουλα ειναι αντικειμενικη και τον ελουσε κανονικοτατα στο μεταξυ μας παιχνιδι απο τη στιγμη που φορεσε την πατσαβουρα.

Αλλα να μας πειραξει τοοοοοοσο επειδη ευχηθηκε ταχεια αναρρωση στο Λουτσο δεν μπορω να το καταλαβω (και δεν εννοω εσενα).

Στην τελικη ας το κλειδωσουν τα παιδια με αυτη τη λογικη να μη γραφουμε.
    Απο το να μην γουσταρουμε καποιον μεχρι να μας ενοχλει η ευχη που εδωσε σε καποιον συναθλητη του εχει πολυυυυυυυ μεγαλη διαφορα.
    Aπορω πραγματικα που βλεπεις οτι εμενα με ενοχλησε η ευχη που εδωσε για ταχεια αναρρωση.Το ποστ μου ειχε πολυ χαλαρο υφος και φυσικα δεν προκειται να απολογηθω γι αυτο,και φυσικα δεν απευθυνθηκα σε ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικα,παρα μονο στο ρεπορταζ.Αδιαφορος μου ειναι ο Λετο.
    Τωρα οσον αφορα το κλειδωμα,ε,νομιζω οτι σε συγκριση με τα γλεντια γινονται το καλοκαιρι μεταξυ "ομαδων"-χρηστων για καθε απιθανο λογο,αυτο ειναι σταγονα στον ωκεανο.
    *****8.23*****

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Aπορω πραγματικα που βλεπεις οτι εμενα με ενοχλησε η ευχη που εδωσε για ταχεια αναρρωση.Το ποστ μου ειχε πολυ χαλαρο υφος και φυσικα δεν προκειται να απολογηθω γι αυτο,και φυσικα δεν απευθυνθηκα σε ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικα,παρα μονο στο ρεπορταζ.Αδιαφορος μου ειναι ο Λετο.
    Τωρα οσον αφορα το κλειδωμα,ε,νομιζω οτι σε συγκριση με τα γλεντια γινονται το καλοκαιρι μεταξυ "ομαδων"-χρηστων για καθε απιθανο λογο,αυτο ειναι σταγονα στον ωκεανο.
    Καλα μην μου πεις ότι στραβωσες τωρα? Πλάκα κάνει ωρε, περισσότερο "πειράζει" εμένα παρα εσενα. Το κλείδωμα μαλλον το αναφέρει επειδη το μονο που κανουμε πλεον σε αυτό, ειναι να τον βριζουμε

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα μην μου πεις ότι στραβωσες τωρα? Πλάκα κάνει ωρε, περισσότερο "πειράζει" εμένα παρα εσενα. Το κλείδωμα μαλλον το αναφέρει επειδη το μονο που κανουμε πλεον σε αυτό, ειναι να τον βριζουμε
    Οχι ρε συ,κανενα στραβωμα,σιγα μην στραβωσω για τον...Λετο
    *****8.23*****

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Το γεγονος οτι μου απαντας μαλλον δειχνει οτι απολογεισαι! Αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας και με απασχολει ειλικρινα. Ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη, και δεν χρειαζεται κανενας (ουτε ζητηθηκε εξαλλου απο κανεναν) να απολογηθει για τα ποστ του.

Οταν εγραφες

προφανως και απευθυνοσουν σε ολους (και μαζι σε μενα που ποσταρα το αρχικο) εγραψαν μπραβο στο Λετο και σωστη κινηση.
    Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλησε στο οτι καποιοι ειπαν μπραβο ωστε να θεωρησουμε καποια πραγματα αυτονοητα.
    Στη σημερινη κοινωνια που ζουμε ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι αυτονοητο πλεον. Ακομα και αυτα που πιστευουμε οτι ειναι δεν ειναι δυστυχως.

Για το κλειδωμα που εγραψα παρανοησες μαλλον, γιατι δεν εννοουσα καυγα ή τσακωμο αλλα απο τη στιγμη που δεν μας νοιαζει για τον συγκεκριμενο μπορουμε να το κλεισουμε. Απο τη στιγμη που υπαρχει νομιζω πως μπορουμε να γραφουμε οτιδηποτε αφορα αυτον. Αλλιως δεν εχει και λογο υπαρξης το θρεντ αυτο.

Ουτε το Λετο θα κατσω να διακαιολογησω (σκασιλα μου στην τελικη) ουτε κανεναν. Ειναι καθαρα ανθρωπινη η κινηση του και τον κρινω με βαση αυτη. Το ιδιο θα ελεγα για οποιονδηποτε εκανε κατι αντιστοιχο. Το ιδιο ειχα πει και τον Σεμο που κοντεψε να κοψει τη μπαλα στο Ζιο οταν πηγε στο νοσοκομειο να τον δει. Θα συνεχισω να επιβραβευω ολες τις κινησεις που δειχνουν οτι δεν εχουν χαθει τα ψηγματα ανθρωπιας που εχουμε ολοι μεσα μας.

Να σου πω τελειωνοντας οτι δεν εχω καμια διαθεση για κοντρα ουτε για παρεξηγησεις απλα διευκρινιζω τη θεση μου. Αυτα!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Βρισε μωρε οσο θες!!
    Τα γαλλικα που ακουσε απο μενα στο μεταξυ μας παιχνιδι δεν ειναι τιποτα!!

Αφου αρχισα να σκεφτομαι μηπως εχει ο Σακης δικιο τι περισσοτερο εκανε απο τον Αποστολακη που τυγχανει της ιδιας αντιμετωπισης.

Αλλα και αυτος (ο Λετος) ας ειχε περισσοτερο μυαλο στο κεφαλι του!! Γιατι το ρετιρε ειναι ακατοικητο μαλλον!!

Απαξ και εβαλε την πατσαβουρα δεν εχει θεση στην καρδια μου ..... (με την καλη εννοια παντα εεεεεε)

ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ......

Σελίδα 158 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 58108118128138148154155156157158159160161162168 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές