stelios-7- (26-11-09)
Σμαρουλα ειναι το ονομα μου!!
Απλα να σε πληροφορησω οτι περισυ ημουν απο τους ελαχιστους υποστηρικτες του αλλα φετος ειμαι απο τους πολλους επικριτες του.
Αποδειχθηκε οτι δεν αξιζε να φοραει τη φανελα του Ολυμπιακου. Μονο για αυτη με την αλογοτροφη στο στηθος κανει!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
stelios-7- (26-11-09)
ειναι τραυματιας δεν θα παιξει
καλα τι μπορει να φοβαται ρε παιδια?το χειροτερο που θα ακουσει ειναι 5 μπινελικια μεχρι εκει.δλδ τοσο κοτοπουλο ειναι?
δεν το λεω για να τον πικαρω,αλλα πιθανοτητα να τον δειρει καποιος δεν υπαρχει, το να κανει τον τραυματια επειδη φοβαται πως θα ακουσει 5 μπινελικια δειχνει παιτη-χεστη.
δλδ τι επρεπε να εκανε ο νικοπολιδης οταν πηγε πρωτη φορα στη λεωφορο ή ο σαλπιγγιδης στην τουμπα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (27-11-09)
ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΟ ... ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panty (30-11-09)
ο κλασικος ο μαλακας ο λετο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (30-11-09)
Τρελο αγορι με τα κιτρινα παπουτσια..ρουφααααααααααααααααααα..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
panty (30-11-09)
Ρουυυυυφααααα Λετο!!!
Με εκανες και ειπα οσα δεν εχω πει σε ολη μου τη ζωη στο γηπεδο!!
Puta madre!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Τον ΚουνεΛΕΤΟ τον πήγε πίπα κώλο ο Μαρέσκα χτες... Είχε βγάλει την ψωλή του και τον κυνήγαγε για να του την καρρφώσει
"Τρέχω τρέχω κυνηγώ.. αν σε πιάσω σε γαμώ .. οφσαιντ και μαλακίες δεν έχει"![]()
eosforos (30-11-09)
ρουφοκαυΛέτο μας καλέ,
ποτέ να μην πεθάνεις,
στον π__τσο μας να κρεμαστείς,
μονόζυγο να κάνεις!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
panty (30-11-09)
panty (30-11-09)
παντελο εγραψες νεο εθνικο υμνο ρε.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (30-11-09)
Airness (30-11-09)
λετο ηρθες μας τα κουνησες και εφυγες...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Ποια? Αυτά που δεν έχει?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σ'αρεσε ψωλετο?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άθλιες και άθλιοι!
Το αγόρι Λέτο, κάνει τη θεϊκή πίπα! Αλλά εσείς το
βρίζετε και θα σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα...
Και τότε ποιός θα μας τον γυαλίζει?
Σταματήστε αμέσως! Σεβασμός στην ιδιαιτερότητα!
Κάτω ο ρατσισμός! Και οι γκέι έχουν ψυχή!![]()
Cobain_7 (01-12-09), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-12-09), panty (01-12-09)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks