smageo (26-11-09)
Εεεε, η Smageo είναι κορίτσι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
smageo (26-11-09)
Θα κανει λεει ενεση για να παιξει......ενεση για το μικρο δαχτυλακι?
Ευκαιριες ψαχνει για να του τον πιασουν(τον κωλο).
Δεν κρατιεται
*****8.23*****
Fakes (27-11-09)
φημες λένε πως ο Λέτους φοβάτε τις σύριγγες και πως έχει ζητήσει υπόθετο !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Fakes (27-11-09)
τι εγινε κοπελια;θα ερθεις τελικα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (26-11-09)
Συγνωμη δεν θα το ξανακανω!
Αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω η γυναικα!
Ειπα να κανω κατι για τους φιλους μου!!
Παντελη μου δεν φανταζεσαι .... ζω και αναπνεω γι αυτο το ματς!!
Θα εχεις τηλεφωνικη συνδεση/ανταποκριση απο το ΝΑΟ για να παρεις γευση για το τι θα γινει εκεινη τη μερα .![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panty (26-11-09), stelios-7- (26-11-09)
smageo (26-11-09)
της πουτανας θα γινει σε 3 μερες..λετουλα ντυσου στολισου πλυσου και ελα..στης 6.30 εχουμε ραντεβου να εισαι εκει μην μας στησεις..α μωρι πουτανιτσα τι εχεις να παθεις την κυριακη..ποιο πολυ θελει να ερθει το 2012 παρα στο καραισκακη το μπα-λετο
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Θα παίξει με ένεση στον κώλο.![]()
stelios-7- (26-11-09)
Coach (26-11-09)
Coach (26-11-09)
συγκράτητος ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος μοιάζει με… θηρίο στο κλουβί ενόψει του ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου φορούσε την περσινή σεζόν. «Ελπίζω ο προπονητής να με βάλει. Θέλω να δείξω τι αξίζω και να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει», ανέφερε ο μέσος των «πρασίνων».
αι συνέχισε: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα και επιθυμώ να απαντήσω σε μερικούς που με αμφισβητούν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ας κάνουν ότι θέλουν. Δεν με απασχολεί. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει όταν ήμουν εκεί, ότι δεν έδινα τα πάντα. Τώρα ανήκω στον Παναθηναϊκό και θέλω να κερδίσω εκεί μέσα.
Ας έρθει η ώρα να πετύχω γκολ στο Καραϊσκάκη και τότε θα δουν τι θα κάνω. Εγώ θέλω ένα γκολ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αν το πετύχω, για αυτούς θα είναι, αφιερωμένο…».
και μετα επεσε απο το κρεβατι και ξυπνησε...μαλιστα..τωρα εχουμε χεστοι πανω μας..αρε μπαλετο κριμα εισαι γαμωτο σαν κοριτσακι κανεις σε λυπαται η ψυχη μας δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι σου..ενα τιποτα εισαι..
Ελα Λετοοοοοοο παρε φορα και ελα με το .... μωλο ρεεεε που θα μας βαλεις και γκολ στο ΝΑΟ και θα μας δειξεις πως θα πανηγυρισεις!!!!
Ελα ελα σε περιμενουμε να σε γλεντισουμε και σενα!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
stelios-7- (26-11-09)
αν θες μου λες το ονομα σου καπου το ειχα δει αλλα δεν το θυμαμε...και που λες ναι θελει να μας βαλει και γκολ στον ναο..ακου ρε αυτα δεν γινονται..μαθε ρε λετο προτα μπαλα και μετα παιξτο μαγκας..ο κοσμος οταν κανει ντριμπλα την κανει ευθεια οχι λοξα..παιζεις και στον ασβεστη αχρηστε του κολου χαφ εισαι..
Σμαρούλα μου επιτρέπεις ένα μιξάζ, έτσι?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
smageo (26-11-09)
differance (26-11-09)
Bookmarks