δυστηχος σταθη μου...κατι τετοιο θα γινει
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
consigliere (24-11-09), panty (24-11-09)
τουλαχιστον εαν δεν παρουμε πρωταθλημα,να την σκισουμε την λετο.
αυτην την στιγμη ο βαζελος θα ερθει χορις ανχος στο καραισκακη αυτο παιζει σημαντικο ρολο..ενω εμεις θα παιζουμε στην τσιτα...παντος πολυ δυσκολα τα βλεπω τα πραματα την αλλη κυριακη...ο θεος να βαλει το χερι του...μην φαμε καμια ξεφτιλα..δεν υπαρχει ο ολυμπιακος φετος παει εσβισε..πιστευεται εσυς οτι θα κερδισουμε τον παο με την ομαδα που παιζαμε με τον πας?π γκαλετι μαλλον δεν θα παιξει ο τορο δεν ξερουμε ακομα ο ντιογκο μαλλον θα παιξει γιατι εχουν απεργια τα μποζουκια την κυριακη...εχουμε καταντησει κομωδια..
Ειναι τοσο τρομπες , που ενω εχουν το πανω χερι , χεσμενοι θα ερθουν , το σκορ θα παρει διαστασεις και παλι ο προεδρος θα βγει λαδι και θα ξεχαστει η γρινια !!! Τοσο ανοητοι ειμαστε .. Και πρωτος εγω
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
εκτος σιγουρα ο ντιογκο στο ντερμπι..παλι με τοξν φουκαρα τον μητρογλου θα παιξουμε..δεν κερδαμε μην το ψαχνεται..θα μας ξεφτιλισουν μεσα στο σπιτι μας..
Διαβαζω σημερα στις εφημεριδες οτι μπορει και να μην ερθεις λεει στο Ναο γιατι δεν σου ..... πετυχε η ισιωτικη!!
Κανονισε κοτο-λετο, κοκο-λετο, κουνε-λετο και οπως αλλιως σε λενε και σε φωναζουν να μην ερθεις στο ΝΑΟ.
Βεβαια αμα δεν ερθεις θα ειναι μια τρανη αποδειξη για το ποσο δικιο ειχαν οσοι ελεγαν οτι δεν κανεις γαι τον Ολυμπιακο!!
Γιατι για να παιζεις στο Θρυλο πρεπει να εχεις ... αντερα και σε εσυ δεν τα εχεις απο οτι φαινεται!
Ελα αγορινα μου να βαλεις γκολ στο ΝΑΟ οπως ελεγες!!
Για ελα λοιπον και ασε τα ποναει .... το δαχτυλακι μου!
Ελα να μας κανεις κουνηματα σαν και αυτα που εκανες τις προαλλες στο κ@#%^δικο!!
Ελα λοιπον να δεις πως γλενταει ο Πειραιας και ελα να δεις πως θα σε γλεντησει ο Πειραιας.
Σε περμενουμε με ανοιχτες αγκαλες! Παρε φορα λοιπον και ελα με το ..... μωλο.
Αει σιχτιρ ζαβουλιακα που πηγες στην ομαδα της καρδιας σου και εσυ!!
Αει σιχτιρ με τον καθε ζαβο που μαζευουμε και τον κανουμε ανθρωπο!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
μπορεί ρε φιλενάδα , να έχει να πάει για ντεκαπάζ το παιδί ... ρε δεν προλαβαίνει τι να κάνουμε ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
smageo (24-11-09)
panty (24-11-09)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σεμπαστιάν Λέτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αισθανόταν αφόρητους πόνους στο μικρό δάκτυλο του αριστερού ποδιού, ύστερα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
NovaΣΠΟΡ FM
τους ίδιους αφόρητους πόνους που νιώθει και η αδερφή μου όταν της σπάει κανα νύχι ή όταν δεν ταιριάζουν τα ρούχα με το μαλλί ... καλέ λέτο γιουυυυυυυυ χουυυυυυυυυ , μπαναααααααααααααααναααααααααααα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
consigliere (24-11-09), panty (24-11-09)
Cobain_7 (24-11-09), consigliere (24-11-09), DaRkSaGa79 (24-11-09), panty (24-11-09)
Λετο καλέ Λέτοοοοοοοο, έλα! έχουμε κουφέτο!!! (σε σχήμα μπανάνας με αυθεντική γεύση Πειραιώτικης ψω..ής
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ενα φραγκο η βιολεταα τσιγκολελετο τσιγκολελετο
panty (24-11-09)
Χάλασε το πεντικιούρ μωρή Λουλού;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
panty (24-11-09)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (24-11-09), Cobain_7 (24-11-09), consigliere (24-11-09), panty (24-11-09), smageo (24-11-09)
Bookmarks