Δε βάζετε το παιχνιδάκι και στα Arcade Games του Forum να γραφτεί και το ρεκόρ?![]()
194!!!!!
Δε βάζετε το παιχνιδάκι και στα Arcade Games του Forum να γραφτεί και το ρεκόρ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
222 αδερφαρες(εξολοθρευσα,δεν σας βριζω)![]()
*****8.23*****
197 κω-λετο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτουνού, πρέπει να του τον είχαν φορέσει σφυριχτό όταν ήταν μικρός γιαυτό και αλλοιθώρησε. Δεν εξηγούνται διαφορετικά αυτές οι π@υστιές. Όχι πέστε μου, πόσους Άντρες έχετε δεί στην ζωή σας με τέτοια συμπεριφορά ;
Το ένστικτό του, όπως και το ένστικτο του κάθε π@ύστη, τον οδήγησε στην κατάλληλη ομάδα, όπου η Βαζελίνη ρέει άφθονη στα Φαρμακεία των Αμπελοκήπων και που του την σύστησαν οι πράσινοι ομόφυλοί του σαν το καλύτερο βάλσαμο και λιπαντικό για τα κ@λομέρια του.
Έλα ντε που στο Φάληρο τα Φαρμακεία δεν πουλάν Βαζελίνη, αλλά μόνο Γαυρολίνη, που όπου μπαίνει ανάβει φωτιές και κοκκινίζουν όλα.
Μοιάζει που μοιάζει με αλλοίθωρη μαϊμού, φεύγοντας από το Καραϊσκάκη, θα είναι ασσορτί χρώμα και ο κ@λος του.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Czar : 10-10-09 στις 04:32
212 αλλοίθωρε!
Ή τον Καστίγιο που σηκώνει στον αερα τον Μπασινά στην προσπάθειά του να... πάρει τη μπάλα...
Ααααχ περασμένα μεγαλεία.
Σας έλειψα με τον Νέρι μου;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Czar (11-10-09)
Α ρε πουστρολέτο.
Να δω τι θα λες μετά την φούτσα που θα αρπάξετε στον Πειραιά.
Ώπα ρε παιδιά! Δηλαδή επειδή από ΕΓΩΙΣΜΟ και μόνο λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι, πρέπει να του σπάσουμε και τα πόδια δηλαδή; Μην γινόμαστε παράλογοι ώρες ώρες! Η μόνη βία που πρέπει να ασκήσουμε εκείνο το βράδυ, θα πρέπει να είναι η βία στα δίχτυα τους.. Γκολ εμείς, σέντρα αυτοί! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΠΟΡΩΣΗ από αυτό! Μόνο έτσι πρέπει να τημωρεί ο Θρύλος! Και ασ' τους μετά να ρωτάνε αν μας αρέσει η.. πλάτη τους! Και φυσικά, ΠΑΡΑΚΑΛΩ να έρθει με 11x11 στο Καραϊσκάκη ο βάζελος.. Για να του σπάσουμε εμείς το σερί και να τσούξει 2πλα και 3πλα.. και 4πλα.. και.. και..![]()
4πλα να φανε.αλλα θα βιωσει κι αυτος βαθια την ατμοσφαιρα του καραισκακη.
Ουγκαντα δεν ειμαστε.αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες ποδοσφαιρικα οικογενειες.απλα δεν μπορει ο κυριος Λετο,απο το πουθενα,ερχομενος ψωμολυσσας εδω,να υβριζει μια ομαδα με εκατομμυρια λαο και ιστορια σχεδον 85 ετων.
Ε να του σπάσουμε τα πόδια τότε, να έχουμε το κούτελό μας καθαρό.. Λυπάμαι, αλλά δεν επιθυμώ να συνεχίσω μια αστεία για μένα συζήτηση.. Πολύ περισσότερο γιατί δεν θέλω να φανώ σαν συνήγορος του Λέτο.. Του 'χω μαζέψει πολλά κι εγώ και δεν θα με βάλετε στο τρυπάκι να τον υπερασπιστώ χωρίς την θέλησή μου..
Δεν θα του σπασουμε τα ποδια.απλα με την καταλληλη ατμοσφαιρα απο την εξεδρα και με καμια φαση σε στυλ Αντζα-Κυργιακου (α λα Ριζουπολη),θα καταλαβει το κωλοπαιδι τι ειπε και τι εκανε.
Galletti97 (11-10-09)
Στο 4ο λεπτό κάταγμα κνήμης και περόνης και τελείωσε. Μη χασωμεράμε τώρα με το αρχιδάκι που έβγαλε και γλώσσα, η τρύπα τώρα λέμε ντε! Άντε γιατί μας έφτιαξε.
Ολυμπιακός Μόνο
Fakes (10-10-09)
Bookmarks