tchalk85 (09-10-09)
καλά κάνει οταν κάνουν δηλώσεισ εδώ και χρόνια όλα τα κοτόπουλα τσιγκλάνε και ξυπνάν και τους παίχτες μας και τρώνε μέτα ολες οι κότες τις μεγαλύτερες πούτσες
tchalk85 (09-10-09)
Βρε βρε τον τσιγκολελέτοοοο mierda para el cerebro = σκατόμυαλε......φτιάξε μας κι άλλο μωρή αδελφάρα![]()
να γίνει ο Ναός Βεζούβιος-Πινατούμπο-Saint Helen's-Έτνα Χ 2 να σου κάψει τις μπούκλες πάνω και κάτω μωρή puta verde = πράσινη πουτ@ν@.
Μωρή τσούλα, με τον προπονητή να έχεις πικρία, με τον πρόεδρο που δεν σε αγόρασε να έχεις πικρία, με τα μπουκάλια στο Ρέντη που δεν πήγαιναν μακριά από τις κλωτσίες σου ψυχοπαθάρα να έχεις πικρία..αλλά με τους πρώην συμπαίκτες-συναδέλφους σου καριολίτσα να βγάζεις τέτοια χολή montón de mierda = σωρός από σκατά!?!?!?!?
Δεν είναι όσο μακριά φαντάζει η 29/11/09 σιχαμερέ βρωμιάρη. Και τότε θα δεις πόσα κόκκινα κ@υλιά χωράει ο λωκός σου pendeja verde =πράσινη βλακέντια!![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΡΥΛΟΣ!! FOREVER MICHAEL!!!
λετο λετο α γ@μησου λετο
λετο λετο α γ@μησου λετο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολλοί παίχτες αλλάζουν ομάδες και πάνε σε μισητούς αντιπαλους ,αλλα δεν προκαλούν τώρα αυτός αν δεν καταλαβαίνει ότι είναι εις βάρος του.....,δείχνει χαρακτήρα ανώριμου ατόμου, δείγμα ότι ΠΟΤΕ δεν θα γίνει μεγάλος παίχτης.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
JDANCER7 (09-10-09)
Εμείς με τη δική μας έκρηξη Βασίλη μου θα του κάνουμε τα π@π@ρι@ καρβουνάκια για καντήλι!!
Λοιπόν εκεί κάτω στη Παιανία πρέπει να καπνίζουν χόρτο δεν εξηγείται η μλκια που χτυπάει διαδοχικά όλα τα λαγουδοπαικτάκια!Πρώτα ο Κατσουράνης θυμήθηκε μετά από 10 χρόνια όταν έπαιζε στη Παναχαική οτι η διαιτησία ήταν περίεργη για τη τωρινή ομάδα του -τότε πανηγύριζε το γκόλ που είχε πετύχει-τώρα ο κορδελάκιας Λέτο ξέχασε τις δηλώσεις του το καλοκαίρι και τους πανηγυρισμούς στην οροφή του πούλμαν και θέλει να μας πείσει ότι έγινε Πάο!Αγόρι μου σου ζητήσαμε δήλωση οπαδισμού; στα παπάρια μου ότι κι αν είσαι έλα με την όπισθεν-η αγαπημένη στάση του Λαγού-στο Ναό και θα καταλάβεις παίκτες αχάριστους και βλαμμένους που τους έχουμε γραμμένους(έγινα και ποιητής).Φροντίστε μέχρι το μάτς να κάνετε και άλλες δηλώσεις βάλτε και τους υπόλοιπους παίκτες να πούν πόσο Πάο είναι και ελάτε με χάρη και τσαχπινιά στον αιώνιο γαμιά σας!
Παο γαμίσου εδώ είναι Πειραιάς εμείς θα σε γαμάμε και εσύ θα προσκυνάς!
Και τι να κάνει να πάει κόντρα στον Πατέρα?Εδώ ολόκληρος Τεν Κάτε που είναι και πρότυπο για τα μικρά παιδιά βγήκε με τη μία να πει ότι δεν ήθελαν τον Μέλλμπεργκ.Αυτά κάνουν για να χαίρονται οι βάζελοι να πόρωνονται για τον αυθορμητισμό και την τόλμη τους (μουχαχαχαχαχα) και να καμαρώνουν.Πάντως ο Λέτο είναι ειδική περίπτωση.Πέρυσι έλεγε σε συνέντευξη ότι υποστηρίζει τη Ρίβερ Πλέιτ,τώρα ότι αγαπάει μόνο την Λανούς και ότι υποστήριζε Μπόκα Τζούνιορς.Αγαπούσε τον Ολυμπιακό και δεν θα πήγαινε ποτέ στον ΠΑΟ τώρα μόνο στην Μπάνφιλντ δεν θα πάει τελικά.Στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να καταλάβει τι έγινε και δεν τον ήθελε τελικά ο Ολυμπιακός και τώρα δεν έγινε ποτέ οπαδός του Ολυμπιακού και έχει καλύτερους συμπαίκτες αν και πριν ήταν καλύτερα.Μεγάλη σύγχιση,γι'αυτό και στο γήπεδο τον πιάνουν υστερίες,καμιά μέρα ο κακομοίρης θα κάψει φλάντζα.Πάντως τα μεγάλα λόγια κάνουν κακό στους ίδιους γιατί θα τους περιμένουμε στο Καραισκάκη και εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι καθόλου...
κατι μου λεει οτι δυστυχως,ο Λετο θα ναι στον παγκο στο μεταξυ μας..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μακάρι να καπνίζανε χόρτο στην παιανία Θοδωρή....τουλάχιστον τότε θα γελάγανε με τον εαυτό τους όλοι εκεί μέσα και θα ήταν αιώνια ευτυχισμένοι και χαλαροί...τώρα είναι μέσα στα νεύρα και τις παραζάλες και δεν ξέρουνε που βρίσκονται και που πατάνε.
Φίλε tchalk85, οι πρασινοροζουλί putes έχουνε δημιουργήσει ιστορία με τους ψυχοπαθάρες (σαργκάνης = flying babbon, αντωνίου = διχασμένη προσωπικότητα, κυργιάκος = μουλωχτή λαγόκοτα, τσουρ-έκι γκονζάλες = δύο ριβάλντο, γκούμας = καθυστερημένη καμαριέρα, αθανασιάδης = μοναχός της μονής motor oil, μαραγκός = παραπαρολογίας προφέσορας και άλλοι πολλοί που έχουν για πρίμες μπαλαρίνες απο καιρό και σε καιρό..ακόμα και σώας τας φρένας να έχει κάποιος άμα βρεθεί σε αυτό το περιβάλλον κάτι παθαίνει και εκδηλώνει την ψυχασθένειά του σε όλο της το μεγαλείο.
Faithful (09-10-09), Galletti97 (09-10-09), kritikia (09-10-09)
![]()
Επαιξα!
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
151 highscore![]()
Σκότωσα 173 Τσιγκολελέτο!!!!!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ:
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι μου ότι επικοινώνησε μαζί τους ο Παναθηναϊκός για μένα. Μου μετέφεραν ότι με θέλουν στην ομάδα τους και πως προσφέρουν πολλά χρήματα. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται αυτό. Αγαπάω τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσω στην Ελλάδα θα γίνει μόνο για χάρη του. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού.
Πέρασα μια εξαιρετική χρόνια, κέρδισα τα πάντα δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω πότε αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στην Ρίβερ".
Μωρή λουκριτία είσαι στην ομάδα που σου αξίζει.Ψέυτης κλέφτης και λαγός.Σε περιμένουμε τρελοκορδελού.
Σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου μωρή αδερφάρα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks