Χρόνια πολλά γρόθε. Άτιτλος και άκουπος για μια ζωή σου εύχομαι.
εχει γενεθλια ο παπαρας?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά γρόθε. Άτιτλος και άκουπος για μια ζωή σου εύχομαι.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Galletti97 (30-08-09), sk12072 (30-08-09)
E, αφού δεν υπάρχει κανένας νέος παίχτης να ασχοληθούμε ασχολούμαστε με τους πρώην![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά μακρυμάλλη, συνέχισε να προσφέρεις γέλιο στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Κλόουν.
Galletti97 (30-08-09)
μακαρι να εμενες στην ομαδα...μακαρι ρε φουστη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Galletti97 (30-08-09), MjDj (30-08-09)
γιατί δεν βάζετε μια επιλογή dislike στο forum????? ή ρίξτε ένα μπαν στην Μαργαρίτα....κάτι τελος πάντων......![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ban me!
(δε το συζητω..απο το να χαμε τον Λετο...που υπηρχε περιπτωση να βελτιωθει...πολυ καλυτερα που εχουμε τον Κανενα)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτή η στήλη του σάϊτ του sport-fm σας είχε ενημερώσει από νωρίς χθες το μεσημέρι ότι του Φερναντίνιο η μεταγραφή ακόμη δεν έχει γίνει. Είχαμε πάρει τα μηνύματα από την Βραζιλία και δυστυχώς η εξέλιξη της υπόθεσης μας δικαίωσε. Αντίθετα, δεν δικαίωσε τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού…
Η εξέλιξη, όμως, αυτή γεννάει και μία απορία. Η, τέλος πάντων, δίνει σε όλους το δικαίωμα να κάνουμε μία διαπίστωση. Διότι, είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός έκανε προσφορά 4 εκ. Ευρώ στην ομάδα του Φερναντίνιο και είχε συμφωνήσει μαζί της. Όντως, το πρόβλημα είναι ότι το παιδί κλοτσάει.
Αλλά από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να δώσει 4 εκ. Ευρώ για αριστερό χαφ, θα μπορούσε με αυτά τα 4 εκ. πολύ απλά να κρατούσε τον Λέτο. Να τα έδινε στη Λίβερπουλ τα λεφτά, γιατί τόσα ζητούσε η Λίβερπουλ και να κρατούσε ο Ολυμπιακός τον παίκτη, που πέρσι τον είχε δικό του όλη τη σεζόν. Κι ο Λέτο ήθελε να μείνει, όπως το ξέρουμε όλοι.
Κι αν ο Λέτο πιάσει στον Παναθηναϊκό, όπως δείχνει τουλάχιστον στην αρχή ότι μπορεί να πιάσει, τότε…
«Ραντάρ» Με τον Κώστα Νικολακόπουλο
Τοτε θα αποδειχθει οτι εγινε ενα ακομα μεγαλο λαθος απο την τρομερο και φοβερο τμημα της διοικησης που ασχολειται με τα θεματα αυτα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το θέμα δεν είναι να κρίνουμε εκ των υστέρων. Όποιος θέλει να εκφράσει γνώμη για το αν έκανε καλά ή άσχημα ο Ολυμπιακός και άφησε το βασικό αριστερό του χαφ για τον βάζελο καλύτερα να κρίνει τώρα, a priori.
Και φυσικά τέτοιο παίχτη δεν τον αφήνεις να πάει στον λαγό, τι να λέμε.
Πάρε παίχτες, οε οε οε...
τελικα τι εκανε αυτος χτες με βαζελα; επαιξε καλα;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δεν υπάρχει ο "Κανένας" Μαργαρίτα. Υπάρχει ο Σοϊλέδης που τον έχει εξαφανίσει ο Τιμούρ και που είναι κλάσεις ανώτερος του Βραζιλιάνου. Μάλλον γιατί δεν παίζει μπακ.![]()
Ο Βραζιλιάνος πήγε ένα χρόνο στην Κορέα και στο Χονγκ Κογκ και μέχρι εκεί δεν έκανε τίποτα και τον ξαπόστειλαν. Ούτε 600 χιλιάρικα δεν στοιχίζει (κοίτα: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]) και πήγαν να μας τον πασάρουν για 4 εκ. Ας πάει (αν πάει και δεν είναι κόλπο) στο καλό στην Χέρτα και να κοιτάξουμε εμείς να βρούμε διαφορετικά την υγειά μας.
καλως εφυγε ο λετο.απλως δεν πηραμε κανεναν.και αν ο σοιλεδης παιξει οπως ξερει θα δειτε οτι ειναι καλυτερος του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν νομιζω να μας χάλαγε κύριοι ο Λέτο, τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου.![]()
Θρύλε είσαι η μαστούρα μου......
Faithful (31-08-09), sirjohnbest (14-09-09)
ΦΥΣΙΚΑ και δε θα μας χαλαγε.
Bookmarks