Σελίδα 144 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 4494104114124134140141142143144145146147148154164 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.861 έως 2.880 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με κεκτημένη ταχύτητα βλέπω
    Παντα!!
    Μετα απο ξεκουραση και διακοπες ειμαστε φορτσατοι!

Οπως και ο Λετουρας εεε??
    3 γκολακια σε 4 μερες!!
    Καθολου ασχημα!!
    Ειδες ο μπαγασας ο αγκολος εβαλε οσα δεν εβαλε με τον Ολυμπιακο σε μια χρονια ολοκληρη!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντα!!

3 γκολακια σε 4 μερες!!
    Καθολου ασχημα!!
    Ειδες ο μπαγασας ο αγκολος εβαλε οσα δεν εβαλε με τον Ολυμπιακο σε μια χρονια ολοκληρη!!
    Πολύ πιθανό και να μην βάλει άλλα στην υπόλοιπη χρονιά σύμφωνα με την στατιστική του, Σμάρω και καλώς ήρθες κιόλας.
    Το γκολ στην Atletico ήταν πραγματικά καλό.
    Το πρώτο χθεσινό ήταν ένα σουτάκι της πλάκας που κόντραρε κιόλας και ο τερματοφύλακας το έπνιξε.
    Το δεύτερο ήταν καθαρή τύχη που του ήρθε στα πόδια μετά από κόντρες.
    Τσαλιμάκια με σκορ ασφαλείας πάντα έκανε, όπως και να αφήνει την πλευρά του εντελώς ακάλυπτη όταν παίζει.
    .

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντα!!

3 γκολακια σε 4 μερες!!
    Καθολου ασχημα!!

Τώρα στον ζέλα έγινε μεγάκωλος
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ πιθανό και να μην βάλει άλλα στην υπόλοιπη χρονιά σύμφωνα με την στατιστική του, Σμάρω και καλώς ήρθες κιόλας.
    Το γκολ στην Atletico ήταν πραγματικά καλό.
    Το πρώτο χθεσινό ήταν ένα σουτάκι της πλάκας που κόντραρε κιόλας και ο τερματοφύλακας το έπνιξε.
    Το δεύτερο ήταν καθαρή τύχη που του ήρθε στα πόδια μετά από κόντρες.
    Τσαλιμάκια με σκορ ασφαλείας πάντα έκανε, όπως και να αφήνει την πλευρά του εντελώς ακάλυπτη όταν παίζει.
    Καλως σας βρηκα Στελιο.
    To γκολ με την Ατλετικο ειχα την "ατυχια" να το δω την ωρα που ετοιμαζομουν για εξοδο και μου θυμισε λιγακι Θρασυβουλο.
    Τα γκολ με τον Εργοτελη δεν τα ειδα! Ημουν σε "απεξαρτηση" ολη τη βδομαδα. Δεν ξερω αν δεν βαλει αλλο γκολ φετος με τον λαγο, δειχνει να παταει πολυ περισσοτερο περιοχη απο οτι σε μας κατι το οποιο του δινει περισσοτερες πιθανοτητες στο σκοραρισμα. Σε μας ηταν πανω στον "ασβεστη" συνεχεια! (Δεν ξερω γιατι αλλα ειναι ελαχιστες οι φορες που συνεκλεινε προς την περιοχη). Οτι δεν μαρκαρε ουτε σε μας αυτο ειναι αληθεια και αφηνε ακαλυπτο τον συμπαιχτη του απο αριστερα και γενικοτερα την περιοχη του. Παντως οταν ειναι στη μερα του δεν του ξεκολας τη μπαλα απο τα ποδια (δεν τη δινει ουτε στο δεξι του εδω που τα λεμε ). Οσο βαζει γκολ και παιζει (σε γενικες γραμμες) καλα θα ανεβαινει η ψυχολογια του και νομιζω πως θα δουμε εναν τελειως διαφορετικο Λετο φετος.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα στον ζέλα έγινε μεγάκωλος
    Μπα δεν νομιζω. Απλα στο ζελα οπως ειπα και στο Στελιο παταει περισσοτερο περιοχη κατι που αυξανει τις πιθανοτητες να σκοραρει.

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα, μην κλαιμε και για τον Λετο. Ισης αξιας με τον Παντο, για να μην πω χαμηλοτερης.
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (24-08-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω για τον Λετο εξακολουθω να εχω την ιδια αποψη που εχω για τον Ζαιρι και τον Κσαστιγιο: αυτοι οι παιχτες δεν μπορουνε να παιξουνε μπαλλα σε χωρα με προηγμενο ποδοσφαιρο γιατι την μπαλλα π[ου παιζουνε δεν την παιζουνε σε καμια προηγμενη χωρα..

Μονο σε τριτοκοσμκες ποδοσφαιρικα χωρες μπορουνε να πιασουνε αυτοι. Και οι τρεις αυτοι παιχτες δοκιμασανε στην ευρωπη και αποτυχανε. Τον Λετο τον αδειασε η Λιβερπουλ οταν ειδε οτι δεν κανει, τον Ζαιρι στα 25 του τον ειχανε στα αζητητα στη Γαλλια και τον περιθαλψε ο Αστερας και μετα εμεις (τρομαρα μας) ενω ο Καστιγιο ειναι ηδη για 2 χρονια τουριστας στην Ουκρανια..

Αν δεν αλλαξουνε νοοτροπια και τακτικη δεν εχουνε προκοπη αυτοι οι παιχτες..Παιχτης που δεν παιζει την μπαλλα με τη μια και που δεν βοηθαει και ανασταλτικα δεν εχει θεση σε σοβαρη ομαδα...

Στην Ελλαδα βεβαια ολα ειναι εφικτα...Εδω εχουνε κανει καριερα παιχτες που σε αλλες χωρες δεν θα βρισκονταν ουτε στον παγκο. Ετσι μπορει και ο Λετος να κανει καριερα...
    Να αφηνει τρυπες ανασταλτικα, να σκοραρει με καραμπολες και να θεωρειται και παιχταρας!

Εδω ο Μητρογλου, το ξαναλεω, αποθεωνεται ως επιθετικος κλασης και ετοιμαζομαστε να βασισουμε την επιθεση μας σε αυτον να μην κανει ο Λετος;
    Στη χωρα που εχουνε κανει καριερα ο Καραγκουνης, ο αχρηστεας, ο Βρυζας, ο Οκκας κλπ να μην κανει και ο Λετουρας;

Οσον αφορα εμας, η φυγη του θα μας κοστισει εαν δεν παρουμε αντικατασταστη γιατι η τρυπα στα αριστερα θα παραμεινει ανοιχτη...Διαφορετικα δεν βλεπω προβλημα..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (24-08-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

και κατι αλλο: το αν παταει η δεν παταει στην περιοχη εγω το ακουω βερεσε..Τι να το κανω αν παταει στην περιοχη αλλα αφηνει τρυπα πισω που εκμεταλλευονται οι αντιπαλοι; Βεβαια στη στατιστικη το αν αφηνεις τρυπες πισω δεν καταγραφεται οποτε πολλοι τετοιοι π[αιχτες κανουνε μεγαλες καριερες εδω..Προπονητες ομως που βλεπουνε καποια πραγματα καταλαβαινουνε οτι το ζητημα αυτο (οι τρυπες στην αμυνα) ειναι εξισου σημαντικο και με τις επιθετικες ικανοτητες..

Ο Γεωργατος επιθετικα ητανε μεγαλης κλασης....Αλλα πισω ητανε δημοσιος κινδυνος και ειχαμε χασει τα τελευταια χρονια ενα βουνο βαθμους απο την ανασταλτικη του ανυπαρξια...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    και κατι αλλο: το αν παταει η δεν παταει στην περιοχη εγω το ακουω βερεσε..Τι να το κανω αν παταει στην περιοχη αλλα αφηνει τρυπα πισω που εκμεταλλευονται οι αντιπαλοι; Βεβαια στη στατιστικη το αν αφηνεις τρυπες πισω δεν καταγραφεται οποτε πολλοι τετοιοι π[αιχτες κανουνε μεγαλες καριερες εδω..Προπονητες ομως που βλεπουνε καποια πραγματα καταλαβαινουνε οτι το ζητημα αυτο (οι τρυπες στην αμυνα) ειναι εξισου σημαντικο και με τις επιθετικες ικανοτητες..

Ο Γεωργατος επιθετικα ητανε μεγαλης κλασης....Αλλα πισω ητανε δημοσιος κινδυνος και ειχαμε χασει τα τελευταια χρονια ενα βουνο βαθμους απο την ανασταλτικη του ανυπαρξια...
    Ηλια μου ο παιχτης που θα παταει περιοχη θα βαζει γκολ θα εχει καλη σεντρα και θα ειναι καλος στα αμυντικα του καθικοντα δεν θα ερθει να παιξει μπαλα στην ψωροκωσταινα. Και αν ερθει θα ζηταει ενα καραβι λεφτα....

Το avatar του χρήστη limani7

Περιοχή
    this is SPARTA
    Thanks
    687
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 172 φορές σε 127 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παντως ειχε πρωσοπικο αντιπαλο τον γιαλουση.και τα 2 ειχαν τυχη.στο πρωτο κοντραρει η μπαλα και ο τερμ. αιφνιδιαζεται,ενω στο 2ο ηταν ευκολο,ασε που βρηκε παλι η μπαλα

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από limani7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντως ειχε πρωσοπικο αντιπαλο τον γιαλουση.και τα 2 ειχαν τυχη.στο πρωτο κοντραρει η μπαλα και ο τερμ. αιφνιδιαζεται,ενω στο 2ο ηταν ευκολο,ασε που βρηκε παλι η μπαλα
    .

Το avatar του χρήστη vincent

Thanks
    248
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 136 φορές σε 75 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Undertaker

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ηθελα να’ μουνα από μία μεριά να έβλεπα τη μούρη του Κόκκαλη όταν έβλεπε τα γκολ του Λέτο στο Ηράκλειο. Τι; Δεν ασχολείται ο Κόκκαλης με τον Παναθηναϊκό; Και πού το ξέρεις εσύ; Εγώ σου λέω ότι ασχολείται. Οχι ότι ξημεροβραδιάζεται και ξεκοκκαλίζει τα ρεπορτάζ, αλλά άμα του τύχει κανένα ματς δεν γυρνάει κανάλι. Το παιχνίδι ολόκληρο του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη δεν ξέρω άμα το είδε, αλλά τα γκολ πρόλαβε να τα κοζάρει σίγουρα.
    Ηθελα που λες να’ μουνα σε μια γωνίτσα, κατά προτίμηση μέσα στο μυαλό του. Να δω αν σκέφτεται ότι έκανε πατατιά που δεν έδωσε στη Λίβερπουλ τα λεφτά που ζήταγε να ξεμπερδεύει μ’ αυτό το θέμα και να κλείσει τη θέση αριστερά που ακόμα τον ταλαιπωρεί ή έχει ακόμα την υπεροπτική διάθεση που έχουν όλοι οι γάβροι απέναντι στο Λέτο, ότι και καλά ναι μωρέ, καλός παίκτης είναι, ντριμπλαδόρος, αλλά εντάξει, το παιδί δεν είναι και κανένας παικταράς, γκολ δεν βάζει, περιοχή δεν πατάει, κι άλλωστε η προεδράρα θα μας βρει κανέναν καλύτερο, πάντα έτσι κάνει η προεδράρα…
    Ο Λέτο πρόλαβε σε τέσσερις μέρες στον Παναθηναϊκό να βάλει περισσότερα γκολ απ’ όσα έβαλε σε μία χρονιά στον Ολυμπιακό. Θα μου πεις είναι τυχαίο. Και στον Ολυμπιακό είχε ευκαιρίες αλλά είτε έπεφτε πάνω στους τερματοφύλακες, είτε τα έστελνε άουτ. Πάντως από τον Ολυμπιακό έφυγε με το παράπονο της εξέδρας ότι ένας τέτοιος τεχνίτης έπρεπε να βάλει περισσότερα γκολ. Και τους δικαίωσε αμέσως, αλλά με… άλλη ομάδα! Και τι ομάδα; Τον αιώνιο αντίπαλο…
    Ωραία παιχνίδια έκανε ο Αργεντίνος και με την Ατλέτικο και στην Κρήτη. Με δύο παιχνίδια δεν ξοφλάει πάντως, αλλά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Και άθελά του ή ηθελημένα αυξάνει την πίεση. Βλέπει ο γάβρος τον Λέτο που τον είχε πέρυσι μαζί με τον Τζολε στα αριστερά να κάνει παπάδες με το τριφύλλι και βγάζει αφρούς. Σου λέει τώρα ούτε Λέτο έχω, ούτε Τζόλε, έχω ξεμείνει με τον Ζαϊρί τον δεξιοπόδαρο, τον Λεονάρντο που δεν είναι ούτε μπακ, ούτε χαφ, ούτε μπακ-χαφ, ούτε κι αυτός ξέρει τι είναι, και τον Σοϊλέδη που έπεσε σύρμα κι ανέβηκε πολύ το παιδί στην προετοιμασία, γράψανε και κανένα καλό λόγο οι εφημερίδες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στα καλά λόγια θα μείνουν.
    Και σκέφτεται ο γάβρος. Ωραία προεδράρα μου, τον Λέτο δεν τον ήθελες. Η μάλλον τον ήθελες, αλλά όχι με τα λεφτά που ζήταγε η Λίβερπουλ κι επειδή νόμιζες ότι έπαιζες μόνος σου προσπαθούσες να τους ψήσεις το ψάρι στα χείλη. Και εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός σαν φάντης μπαστούνι κι έμεινες εσύ με τις διαπραγματεύσεις που έκανες το δύσκολο. Πάει καλά. Γούστο σου να μην τον θέλεις τον Αργεντίνο. Ποιον θα μου φέρεις; Γιατί έτσι όπως έχουν τα πράματα δεν μπορείς να πεις ότι ήτανε σαπάκι ο Λέτο, οπότε και μια μετριάτζα να φέρω πάλι καλυμμένος είμαι, είχα το τρία και παίρνω τώρα το έξι. Εδώ φάνηκε ότι είχες το επτά, το οκτώ. Και για να κάνεις τη ρελάνς πρέπει να πάρεις ίδιου βεληνεκούς παίκτη, για να μη σου πω καλύτερο και μπω κατευθείαν στη γάβρικη νοοτροπία ότι «εγώ από τον Παναθηναϊκό δεν θέλω κανέναν, παίκτη-παίκτη να τους αναλύσουμε παντού είμαι καλύτερος»…
    Την πρώτη παρτίδα στο σκάκι, τις πρώτες εντυπώσεις, φαίνεται να τις χάνει ο Κόκκαλης. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει και τον πόλεμο. Υπάρχουν δύο παράμετροι που ακόμα δεν έχουν μπει στη μάχη. Πρώτον, ο χρόνος και η σταθερότητα. Ωραία καλά ξεκίνησε ο Λέτο αλλά θα συνεχίσει έτσι; Αν συνεχίσει έτσι δεν το συζητάμε. Και το δεύτερο είναι ποιος θα έλθει στον Ολυμπιακό. Αν μείνει μ’ αυτούς που έχει ή πάρει καμιά δευτεράτζα και του βγει μάπα το καρπούζι το’ χασε το παιχνιδάκι. Αν πάρει κανέναν καλό κι αρχίσει κι αυτός να φτιάχνει κοσμήματα από αριστερά ούτε γάτα, ούτε ζημιά…

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έτοιμος είναι να κληθεί στην εθνική Αργεντινής.
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.731
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.291 φορές σε 10.834 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ανούσιος παίχτης, μάπας ποδοσφαιριστής αλάνας, ο άνθρωπος είναι απλά ατομιστής και τον ενδιαφέρει μόνο η δική του προβολή.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (26-08-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτοιμος είναι να κληθεί στην εθνική Αργεντινής.
    Γιαννη μου οσο και να θες να ειρωνευτεις το Λετο ειναι δυο σκαλες πανω απο οποιον αριστερο εξτρεμ εχουμε ή κατα συνθηκη διαθετουμε.
    Κατσε με Ζαουαντ και Λεοναρντο που εβαλε και την γκολαρα στη Σλοβαν (και δεν καταφερε να μπει και στην καρδια μου οπως λες) και ασε το Λετο να βγαζει ματια στο λαγο και τον Σωκρατη να σηκωνει και τα δυο χερια και να μουτζωνει τη μαπα του!

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιαννη μου οσο και να θες να ειρωνευτεις το Λετο ειναι δυο σκαλες πανω απο οποιον αριστερο εξτρεμ εχουμε ή κατα συνθηκη διαθετουμε.
    Κατσε με Ζαουαντ και Λεοναρντο που εβαλε και την γκολαρα στη Σλοβαν (και δεν καταφερε να μπει και στην καρδια μου οπως λες) και ασε το Λετο να βγαζει ματια στο λαγο και τον Σωκρατη να σηκωνει και τα δυο χερια και να μουτζωνει τη μαπα του!
    O Leto δεν βγάζει μάτια στον λαγό όπως λες, απλά φαίνεται καλός μέσα σε μια ομάδα με άμπαλους.
    Τα ίδια ακριβώς έκανε και πέρσι στην ομάδα μας που έχει και 3-4 παιχταράδες και έχουν δει τα ματάκια μας και μεγάλες μπαλαδόφατσες και τον κρίναμε ως λίγο στην πλειοψηφία μας.
    Φαντάσου τον Leto να πάει σε κανένα Θρασύβουλο λέμε τώρα με εντελώς κατσίκια συμπαίχτες.Σκέτος Messi θα φάνταζε!
    .

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (26-08-09)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βιάζεσαι όμως,διότι εγώ δεν ειρωνεύομαι(τόσο άμεσα έστω),τον Λέτο,αλλα,το νόημα που βγαίνει απο το κείμενο του undertaker,πως κοντεύουμε να χάσουμε και τον ύπνο μας,ο Κόκκαλης και εμείς μαζί,επειδή έφυγε.Τις ίδιες αδυναμίες βλέπουμε στην ομάδα.Όπως και νάχει, ένα χαλαρό post ήταν.
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.719 φορές σε 7.203 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενταξει ο λετο ειναι καλυτερος απο ολους τους αριστερους εξτρεμ που διαθετουμε,αλλα μην βιαζομαστε να τον βγαλουμε και παικταρα.Ακομη στον αυγουστο βρισκομαστε.Θα τον δουμε σε βαθος χρονου.
    Παντως παιζει πολυ καλυτερα στον βαζελο απο οτι επαιζε σε εμας.
    Τεσπα,και στον ιδιο ρυθμο να συνεχισει ,προσωπικα δεν θα κατσω να σκασω.Εχω δει στον ολυμπιακο πολυ ανωτερους παικτες για να κλαιω που εφυγε ο λετο.
    Οι στεριμενοι οι βαζελοι ας πανηγυριζουν.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Leto δεν βγάζει μάτια στον λαγό όπως λες, απλά φαίνεται καλός μέσα σε μια ομάδα με άμπαλους.
    Τα ίδια ακριβώς έκανε και πέρσι στην ομάδα μας που έχει και 3-4 παιχταράδες και έχουν δει τα ματάκια μας και μεγάλες μπαλαδόφατσες και τον κρίναμε ως λίγο στην πλειοψηφία μας.
    Φαντάσου τον Leto να πάει σε κανένα Θρασύβουλο λέμε τώρα με εντελώς κατσίκια συμπαίχτες.Σκέτος Messi θα φάνταζε!
    Οσο ειχαμε το Λετο τον συγκρναμε με το Τζολε και λεγαμε οτι δεν μας κανει δεν μας αρεσει ειναι ατομιστης κορδελακιας και χιλια δυο. Στο λαγο δεν εχει κανεναν να συγκριθει και ειναι φυσιολογικο να φανταζει παιχταρας.
    Θα διαφωνησω οτι σε μας εκανε ιδια παιχνιδια. Εγω χτες στο πρωτο ημιχρονο ειδα ενα Λετο να τρεχει να μαρκαρει να μπαινει στην περιοχη και να μην παιζει πανω στη γραμμη. Ειδα ενα αριστερο εξτρεμ που θα μπορουσε να σταθει ανετοτατα στην μηδενικη αριστερη γραμμη του Ολυμπιακου και που ειναι ξαναλεω δυο κλασεις πανω απο αυτους που χρησιμοποιυμε εμεις για αριστερα εξτρεμ. Δεν με νοιαζει αν ο ΖαΖα παιζει αναγκαστικα εκει. Εγω συγκρινω τι κανει ο ενας και τι κανει ο αλλος στην ιδια ακριβως θεση. Το θεμα ειναι οτι και ο Σωκος τον ηθελε αλλα τον ηθελε και τσαμπα. Ε δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Ο τσαμπας πεθανε χρονια τωρα. Τεσπα οσο εμεις δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ (αν θες καλυτερο του Λετο, γιατι Τζολε δεν παιζει να βρουμε ή να παρουμε) αυτα θα εχουμε και αυτες τις συγκρισεις. Περα ομως απο τη δικη μου αποψη και γνωμη για το Λετο που εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ενας παρα πολυ καλος παιχτης και θα μπορουσε να σταθει ανετοτατα στον Ολυμπιακο αντικειμενικα (θελω να πιστευω) οτι μεχρι τωρα ειναι ο καλυτερος παιχτης του λαγου στα μεχρι τωρα επισημα παιχνιδια. (Μην ξεχασω οτι σε 4 μερες εβαλε τοσα γκολ οσα σε μας σε ενα χρονο). Και επειδη ειμαι σε γενκες γραμμες αρκετα αντικειμενικη θα σου δεχτω αυτο που λενε και πολλοι "ενας μετριος παιχτης του Ολυμπιακου ειναι ο ο καλυτερος του ποα" (να ξαναματαπω οτι δεν τον θεωρω μετριο παιχτη αλλα πολυ καλο).

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

vincent (26-08-09)

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Οσο ειχαμε το Λετο τον συγκρναμε με το Τζολε και λεγαμε οτι δεν μας κανει δεν μας αρεσει ειναι ατομιστης κορδελακιας και χιλια δυο. Στο λαγο δεν εχει κανεναν να συγκριθει και ειναι φυσιολογικο να φανταζει παιχταρας.
    Θα διαφωνησω οτι σε μας εκανε ιδια παιχνιδια. Εγω χτες στο πρωτο ημιχρονο ειδα ενα Λετο να τρεχει να μαρκαρει να μπαινει στην περιοχη και να μην παιζει πανω στη γραμμη. Ειδα ενα αριστερο εξτρεμ που θα μπορουσε να σταθει ανετοτατα στην μηδενικη αριστερη γραμμη του Ολυμπιακου και που ειναι ξαναλεω δυο κλασεις πανω απο αυτους που χρησιμοποιυμε εμεις για αριστερα εξτρεμ. Δεν με νοιαζει αν ο ΖαΖα παιζει αναγκαστικα εκει. Εγω συγκρινω τι κανει ο ενας και τι κανει ο αλλος στην ιδια ακριβως θεση. Το θεμα ειναι οτι και ο Σωκος τον ηθελε αλλα τον ηθελε και τσαμπα. Ε δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Ο τσαμπας πεθανε χρονια τωρα. Τεσπα οσο εμεις δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ (αν θες καλυτερο του Λετο, γιατι Τζολε δεν παιζει να βρουμε ή να παρουμε) αυτα θα εχουμε και αυτες τις συγκρισεις. Περα ομως απο τη δικη μου αποψη και γνωμη για το Λετο που εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ενας παρα πολυ καλος παιχτης και θα μπορουσε να σταθει ανετοτατα στον Ολυμπιακο αντικειμενικα (θελω να πιστευω) οτι μεχρι τωρα ειναι ο καλυτερος παιχτης του λαγου στα μεχρι τωρα επισημα παιχνιδια. (Μην ξεχασω οτι σε 4 μερες εβαλε τοσα γκολ οσα σε μας σε ενα χρονο). Και επειδη ειμαι σε γενκες γραμμες αρκετα αντικειμενικη θα σου δεχτω αυτο που λενε και πολλοι "ενας μετριος παιχτης του Ολυμπιακου ειναι ο ο καλυτερος του ποα" (να ξαναματαπω οτι δεν τον θεωρω μετριο παιχτη αλλα πολυ καλο).
    Συγκρίνεις τον Leto με τον κανένα γιατί δεν έχουμε αριστερό χαφ ακόμα.
    Ωραία σύγκριση!
    Με αυτή την λογική αν ο Καράμπελας ήταν αριστερό χαφ πάλι θα ήταν καλύτερος από τους δικούς μας...

Άρα βιάζεσαι!
    Ο Leto ήταν και είναι λίγος για τον Ολυμπιακό και δεν συμβιβαζόμαστε με μετριότητες στην θέση του βασικού αριστερού χαφ.
    Αν ο Leto δεν είχε όρο να παίξει συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών και δεν ήταν τραυματίας ο Djole για μεγάλο διάστημα θα ήταν αναπληρωματικός του 36άρη Djole....
    Ο Leto και πολύς τους πέφτει στον βάζελο αφού έχουν να δουν παίχτη που να κάνει ντρίπλα καμιά δεκαετία και βάλε...
    .

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (26-08-09)

Σελίδα 144 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 4494104114124134140141142143144145146147148154164 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές