Δεν αλλαζει πολυ η ουσια νομιζω Στελιο.Η διοικηση παρενεβη στο εργο του προπονητη(και δεν ασχολουμαι με το οτι ηταν ο Βαλβερδε,πιο πολυ στον προπονητη,ως ρολο αναφερομαι)για τον αλφα η βητα λογο,και ουτε καν την ιδια της την επιλογη δεν στηριξε στο τελος,αφηνοντας τον παιχτη να φυγει(συμφωνω μαζι σου πως καλα εκανε).Αξιζει τον κοπο δηλαδη,για το μισο εκατομμυριο που ηταν η ρητρα σε περιπτωση που δεν εκανε 30 συμμετοχες ο παιχτης,να γινει μια ομαδα...κωλος?![]()
*****8.23*****
steliosb (23-08-09)
Από όσο μπορώ να καταλάβω η διοίκηση αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα την στιγμή που παρουσιάζεται βασισμένη κυρίως στο οικονομικό χωρίς να την ενδιαφέρει να είναι συνεπής με τις προηγούμενες πράξεις της.
Στο θέμα Leto ή Valverde ψήφισε Leto γιατί ήθελε να εξοικονομήσει 500χιλιάρικα, και στο θέμα αγοράζω Leto με 4κ ή τον αφήνω να τον αγοράσει ο βάζελος ψήφισε το δεύτερο πάλι για οικονομικούς λόγους.
Η διοίκηση είναι συνεπής μόνο στο σταθερό πλάνο της οικονομίας γενικότερα φέτος και όχι ως προς την συμπεριφορά της στα πρόσωπα.
.
DaRkSaGa79 (23-08-09), Redfan (24-08-09)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
2411 posts για τον Τζολε και 2845 posts για τον μπουμπουνα.Τρελαρες![]()
*****8.23*****
Du3lisT (26-08-09), Galletti97 (23-08-09), Red Sting (23-08-09), sirkostas (23-08-09)
στο τελος της χρονιας θα δουμε τι θα εχει κανει ο λετο,
μπορει περυσι να μην εδειξε πολλα αλλα δεν ξερουμε τι μπορει να ειχε συμβει, παρα πολλοι παικτες ειναι παικτες ψυχολογιας , περισυ εβγαινε συνεχεια αλλαγη με αποτελεσμα να παιζει μετα συνεχεια με αγχος και με σπασμενα νευρα , και ηξερε οτι ειναι δανεικος, τωρα στον βαζελα ειναι διαφορετικα ,εχει συμβολαιο αρχιζει και σκοραρει , εχει αλλη ψυχολογια
εγω νομιζω πως μας εχει πειραξει που πηγε στο βαζελο , οπως με πειραξε και εμενα γιατι ειμαστε οπαδοι, αλλα δεν στεκει το επιχειρημα οτι ειναι ανουσιος, ατομιστης κτλ , δηλαδη ο ζαιρι τι ειναι?????
απο το να εχουμε παντως τον ζαιρι να παιζει αριστερα η το λεοναρντο , προτιμουσα το λετο
στο τελος λοιπον θα δουμε αν καναμε λαθος που δεν τον κρατησαμε η οχι
ESTOY AQUI !!
εδω χριστηκε σκορερ ο Μητρογλου να μην χριστει και ο Λετο;
Υψηλης ποιοτητας το ελληνικο πρωταθληα δεν μπορω να πω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εδω χριστηκε σκορερ ο Μητρογλου να μην χριστει και ο Λετο;
Υψηλης ποιοτητας το ελληνικο πρωταθληα δεν μπορω να πω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
xouan7 (23-08-09)
Ημαρτον Βαγγελιστρα μου τι διαβαζω κυριακάτικα!
Ακου παιχταρας ο Λετο και "η κουπα φωναξε Σεμπαστιαν" κι ο Σεμπαστιαν αποκριθηκε "δε γαμιέσαι καλέ κούπα, αφου παλι στον Πειραιά θα πας"!
Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έπαιζε και πέρυσι;; Τότε ήταν υψηλής ποιότητας γιάυτό και δεν έβγαζε φάση ενώ τώρα ανέβηκε;
Ο Λέτο είναι αυτός που είναι και ήταν και πέρυσι. Ούτε μεγάλος παιχταράς κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε τίποτα.... Συμφωνώ με όλους και τα λέγαμε κι από πέρυσι. Να σημειώσω απλώς ότι και τότε είχα γραμμένη στ'απαυτά μου την ιστοριούλα με τον Βαλβέρδε.
ΑΛΛΑ
Μήπως αυτά για το ότι "δεν πατάει περιοχή" και "έχει διαζύγιο με το γκολ" και "χαφ με ένα γκολ τον χρόνο τί να τον κάνεις" πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι της πλάκας;
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ παίζουν. Και αυτός και άλλοι. Τον βάζει να πατάει και το κάνει. Ένα σουτ διαθέτει ο Λέτο, από μία θέση όλη κι όλη. Ε, τον έχουν βγάλει ήδη δύο φορές εκεί μέχρι τώρα. Κι άλλο ένα μέσα από την περιοχή που ... "δεν πατάει"!
Τόσο ασχολήθηκε ο φωστήρας πέρυσι τόσα είδαμε....
Α ρε Βαλβέρδε που θέλουμε......
... there's no such thing as "too much"...
(Οφφ)
Και όπως έχω ξαναγράψει πολλάκις, η διαφορά από τον κανέναν στον Λέτο κι από τον Πετρογκόλ στον Σισέ είναι κραυγαλέα για να μην θέλει κανείς να την δει.
... there's no such thing as "too much"...
Εβλεπα πριν την εκπομπη για το πρωταθλημα στην νοβα και δεν πιστευα στα αυτια μου.Εδειχναν στο μονιτορ μερικες τριπλες του λετο και ο κυριος παρουσιαστης εσταζε μελι για τον παικταρα.
Και ρωταω τωρα εγω:Περυσι στον ολυμπιακο δεν εκανε τις ιδιες τριπλες?
Γαιτι φετος γινεται τετοιος ντορος εχοντας μαλιστα διεξαχθει μολις ΜΙΑ αγωνιστικη στο πρωταθλημα ,ενω περυσι επικεντρωνονταν ολοι στο ποσο ανουσιος και ατομιστης ειναι?
ΕΛΕΟΣ κυριοι!!
Φυσικα η αληθεια για τον παικτη βρισκεται καπου στην μεση.Ο λετο ειναι καλος παικτης,αλλα οχι ο παικταρας που παρουσιαζουν μερικοι.Και βεβαια δεν θα κατσω να σκασω που τον πηρε ο βαζελος ακομα κι αν εμεις μεινουμε τελικα με καποιον χειροτερο του.
«Διαμάχη» για Λέτο
Κυριακή 23 Αυγούστου 2009, 22:56
Γράφει: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΚΑΙ «ΚΟΚΚΙΝΟΙ» ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ. «ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ», «ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ».- Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο αποτελεί «πρώτο θέμα» και τις τελευταίες ημέρες μιας και οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στα πρώτα του παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιακές και έχουν «σφραγιστεί» με την επίτευξη τριών τερμάτων. Ο sportdog επικοινώνησε με τέσσερις επώνυμους, δύο «πράσινους» και δύο «ερυθρόλευκους» ζητώντας να σχολιάσουν τη μέχρι στιγμής εξαιρετική παρουσία του Αργεντινού στο «τριφύλλι» σε αντιδιαστολή με τη θητεία του στους νταμπλούχους. Οι πρώτοι εμφανίζονται ενθουσιασμένοι, οι δεύτεροι, όμως, διατηρούν επιφυλάξεις…
Ιάκωβος Χατζηαθανασίου: «Θα αποδειχθεί χρυσάφι»
«Ο Λέτο είναι εξαιρετικός παίκτης και αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό, κάτι που αποδεικνύει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί από τα πρώτα παιχνίδια. Ο Λέτο άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Χενκ Τεν Κάτε και δείχνει πόσο ποιοτικός είναι. Φαίνεται ότι υπάρχει ‘χημεία’ με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει ταιριάξει στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερος στην πορεία. Θα αποδειχθεί χρυσάφι για την ομάδα. Στον Ολυμπιακό, αντίθετα, δεν νομίζω ότι του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Δεν είχε, ίσως, τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και ενδεχομένως να μην υπήρχε ούτε η ‘χημεία’ που όπως είπα και προηγουμένως, μετράει πολύ».
Τότης Φυλακούρης:«Το κάτι παραπάνω, αλλά έχει ποιότητα»
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που εμφανίζει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό. Κατά την άποψή μου στον Ολυμπιακό δεν είχε το χρόνο για να δείξει το ταλέντο του. Στον Παναθηναϊκό μπήκε πιο ζεστά στην ομάδα, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή αρχή αν και απέναντι στον Εργοτέλη υπήρξαν στιγμές που έκανε το κάτι παραπάνω. Όμως, διαθέτει ποιότητα και το δείχνει. Κάνει τα πάντα. Σουτάρει, τρέχει, ζητάει μπάλα, μαρκάρει, σκοράρει. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είναι και καλύτερος. Κάθε μέρα που περνάει θα ανεβαίνει».
Γιάννης Γούναρης: «Στον Ολυμπιακό δεν κόλλησε, θα δούμε…»
«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε τον Λέτο και για να προδικάσουμε ότι θα είναι πολύ διαφορετικός φέτος σε σύγκριση με πέρυσι. Ας αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θα δούμε στη συνέχεια. Φυσικά, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με τεχνική κατάρτιση, κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αλλά νομίζω ότι στον Ολυμπιακό δεν… κόλλησε. Δεν ταίριαξε. Σαν τον Καστίγιο, που επίσης είναι πολύ καλός παίκτης».
Γιώργος Βαΐτσης: «Δεν μπορούσε να πει κανείς με σιγουριά αν έπρεπε να μείνει»
«Όταν είχε πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό ο Λέτο έκανε πολύ καλά παιχνίδια και όλοι έλεγαν ‘τι παικταράς είναι αυτός’ κλπ. Όμως, στο τέλος της χρονιάς και με βάση την εικόνα που είχε παρουσιάσει, δεν μπορούσε κανείς να υποστηρίξει με σιγουριά ότι θα έπρεπε να μείνει στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Αναφέρομαι τόσο στη συλλογική του απόδοση όσο και στη συμπεριφορά του. Για το λόγο αυτό νομίζω ότι θα είναι προτιμότερο να μην πούμε κάτι τώρα αλλά να περιμένουμε λίγο ακόμη. Σίγουρα, όμως, πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχει κάνει καλή αρχή στον Παναθηναϊκό».
Το μόνο σίγουρο είναι πως μονοπωλεί το ενδιαφέρον..
Οντως αρκετοι φιλοι στους οποιους αρεσε ο Λετο στεναχωρηθηκαν οταν εφυγε. Παντως αν παρουμε τα παιχνιδια του και τα στατιστικα του η χρονια που εκανε μαζι μας δεν ηταν εντυπωσιακη ενω μας δημιουργησε και προβληματα. Μετα λοιπον απο μια μετρια χρονια στον θρυλο δεν αρκει ενα καλο ματσακι με τον ποα για να αρχισω το κλαμα που χασαμε τον ’παιχταρα’.Εδω δεν αρχισα το κλαμα οταν εφυγε ο Λουα που για μενα ηταν σπουδαιος παιχτης και εδειξε πολλα στον Ολυμπιακο.
Τωρα, αν ο Λετο συνεχισει ετσι και μας αποδειξει οτι καναμε λαθος που δεν τον κρατησαμε τοτε ισως να περασει απο το μυαλο μας οτι χασαμε εναν καλο παιχτη. Αυτο φυσικα θα γινει κυριως αν δεν παρουμε ενα καλο αριστερο εξτρεμ. Επειδη αν αυριο η διοικηση φερει μια παιχτουρα απο τα αριστερα που αλωνιζει το γηπεδο τοτε ποιος θα ασχοληθει ξανα με τον Λετο αδερφε;
Νομιζω γινεται πολυς ντορος για το τιποτα οπως συνηθιζεται οταν αφορα παιχτη του ποα. Ας ασχοληθουμε καλυτερα με τις δικες μας μεταγραφες και την δικη μας ομαδα που παντα σηκωνει τις κουπες οταν πρεπει, τον Μαϊο δηλαδη!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (24-08-09)
όταν (ΑΝ) πάρουμε αριστερό χαφ θα κάνουμε σύγκριση
προς το παρον είμαστε στο ΜΕΙΟΝ .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sirjohnbest (24-08-09)
εγω ξερω οτι αφησαμε το παιχτη και επιτρεψαμε στο λαγο να φτιαξει την αριστερη του πτερυγα.........
(.....σημειωτεον, μονο με παιχτη του ΟΣΦΠ καταφερε και σουλουπωθηκε η βαζελα)
Μπορει ο Λετο να μην ειναι Τζολε αλλα ειναι καλυτερος απο το Ζαουαντ που αναγκαστικα παιζει αριστερα (αν και πιστευω οτι τα ιδια χαλια ειναι και απο δεξια ο ΖαΖα). Οσο ατομισταρας ηταν ο Λετο αλλο τοσο ειναι και ο Ζαουαντ!! Τεσπα το θεμα ειναι οτι συγκρινουμε το Λετο με το μεγα Τζολε και λεμε δεν μας εκανε και δεν μας κανει (εμενα μια χαρα μου εκανε παντως χωρις να βαζω στην ιδια ζυγαρια το Τζολε με τον Λετο). Απο την αλλη οι βαζελοι δεν εχουν με ποιον να τον συγκρινουν οποτε σε αυτους μοιαζει μεσιας. Παρολα αυτα δεν μπορουμε να τον βγαλουμε αμπαλο και αχρηστο επειδη εφυγε απο την δικια μας ομαδα! Αυτα τα κανουν οι βαζελοι οχι και εμεις! Εμενα προσωπικα με ενοχλει που εφυγε και πηγε στο λαγο (κυριως το δευτερο) απο εκει και περα ο "φουκαρας"παλι ΟΥΕΦΑ θα παιζει ή μηπως να το πω Europa League για να χρυσωσω το χαπι που δεν θα παιξει Τσου Λου και παλι το παιδι
.
Υ.Γ.1 Περιμενω ακομα την εξτρεμαρα που μας υποσχεθηκαν!!!
Υ.Γ. 2 Σωκρατη δεν θα κατσουμε να τη φαμε και απο τους μανατζερς εε??![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sirjohnbest (24-08-09)
Bookmarks