πως παει το Hyundai ?σου αρεσει?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ο διαδοχος του χριστηκε MVP...Καημενο ελληνικο πρωταθλημα...Να δω και τον Λετο MVP να ολοκληρωθω ως ανθρωπος!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Οταν θα καταλαβεις Ηλια οτι ο Ζαϊρι ειναι το μπακαπ του Γκαλετι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και δε φταιει αυτος που ο διαδοχος του Δον Τσιμπουκλη , ο Λαμπρος Φωτεινος Αστερας τον βαζει αριστερα, τοτε θα συννενοηθουμε καλυτερα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (06-08-09), sirjohnbest (23-08-09), steliosb (06-08-09), tchalk85 (07-08-09)
εγω δεν τον κρινω ως παγκιτη Σακη τον Ζαιρι γιατι ως τωρα παιζει βασικος....Οταν πιασει παγκο τοτε θα κριθει ως τετοιος...Για την ωρα ως βασικος ο Ζαιρι ειναι καλυτερος του Λετο αλλα παιζει ποδοσφαιρο που δεν το παιζουνε πια ουτε στις φυλακες..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Με αναγκαζεις να ξαναγραψω το απο πανω ποστ. Αλλα βαριεμαι. Απαντα μου πρωτα σε αυτο που σου ειπα και τα λεμε
Υ.Γ. Στο μπεο μου αν τον βαζει βασικο ο Λαμπρος Φωτεινος Αστερας. Εγω τον κρινω για εκει που αποκτηθηκε και για το λογο που αποκτηθηκε. Αν σου βαλει τον Γκαλετι βασικο τερματοφυλακα θα αρχισεις να κρινεις τον Γκαλετι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Galletti97 (23-08-09), tchalk85 (07-08-09)
Σωκρατη τον ειδες το Λετο τι κανει με το λαγο??
Αλλα ξεχασα πολλα λεφτα ζητανε οι μανατζερς!
Σιγα μην κατσουμε να την φαμε απο τους μανατζαρεους ε?
Αλλα ξεχασα δεν φοβαμαι εγω εχω Ζαιρι τον προλαβα μην τον παρει κανενας αλλος.
Τωρα αν αριστερα δεν εχω και κανενα ελα μωρε δε βαριεσαι θα βρουμε λυσεις εκ των εσω!
Μηπως λεω να εδινες χαρτακι στον βοηθο να βαλει απο αριστερα τον Κυριακουλη? Εδω τον εβαλε χαφ σε αυτο θα κολλησει?
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sirjohnbest (24-08-09)
Είσαι μεγάλος παικταράς αγόρι μου!
Κρίμα που εμείς είμαστε για τα πανηγύρια φέτος και δεν μπορέσαμε να σε κρατήσουμε στην ομάδα.![]()
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Redfan (24-08-09)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Galletti97 (23-08-09), sirkostas (23-08-09)
Παιχταρας ο ΛΕΤΟ ΑΛΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ υμνοι για τον παιχταρα απο τον τυπο και γλεντι μεχρι πρωιας απο τους οπαδους του ποα.Πανικος στις ταξεις του Ολυμπιακου διοικηση και οπαδοι βλεπουν τον πρωταθλητη Λετο(την αλλαγη του γερο πετραγκ)να οδηγει την ομαδα του γρασιδιου στην κορυφη +3![]()
fenolaj (27-08-09), Galletti97 (23-08-09), iakov7 (24-08-09), Redfan (24-08-09), steliosb (23-08-09)
ιδου κυριοι ο νεος κριστιανο ροναλντο που στο περασμα του υποκλινονται ολες οι αμυνες.
θα τον δουμε στο βαθος χρονου τι πορεια θα εχει και τοτε θα κανουμε σουμα.
μεχρι τοτε ηταν μια τριχα απο τα καλαμπαλικια του τζολε.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (23-08-09)
Εάν τα γράφεις για εμένα αυτά τότε σου απαντώ:
Βγάλε τα κόκκινα γυαλιά φίλε μου για λίγο , είσαι και μεγάλο παιδί πια ( 43 χρονών) .
Υπάρχουν ορισμένοι που τους άρεσε ο Λέτο πέρσι και τους στενοχώρησε το γεγονός ότι έφυγε από την ομάδα, έπρεπε τώρα που πήγε στον Βάζελο να τον βρίζουν ή να τον βλέπουν Άμπαλο???
Άμα θέλουμε να λέμε ότι είμαστε καλύτεροι, ποιοτικότεροι , Αντικειμενικότεροι και αλλά τέτοια, από τους άλλους (φιλάθλους) πρέπει να το δείχνουμε κιόλας και να μην είμαστε Κωλοτούμπες για χάρη του οπαδισμού!
Giogiannis (23-08-09)
Πέρυσι τον έβριζε το μισό γήπεδο, τον φωνάζαμε τσιγκολελέτο, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, αληταρά όταν πλακώθηκε με τον προπονητή και δεν θυμάμαι κι εγώ τι, και τώρα αρχίσαμε το μοιρολόι επειδή έφυγε....
Εγώ θυμάμαι πως αν δεν έβγαινε, κύπελλο δεν θα σηκώναμε, εσείς δεν ξέρω ποιο ποδοσφαιρικής ομορφιάς και μεγαλείου γκολ του θυμάστε.....
Καλά πραγματικά είναι αστείο το πράγμα. Κάποιοι κάνουν λες και τους παράτησε ο γκόμενος/ η γκόμενα!!!!
Έλεος αδέρφια!
Κανένας δεν τόλμησε να πει ότι ήταν καλύτερος από το ιερό τέρας Τζόρτζεβιτς!
Αλλά δεν πρέπει από εδω και περά να συγκρίνουμε όλα τα αριστερά χαφ που θα έρθουν στην ομάδα με τον Πεντρακ.
Για εμένα ήταν το καλύτερο πάντως από όσα κατά καιρούς κουβάλησαν στην ομάδα για αντικαταστατή του Τζόρτζεβιτς .
Έτσι απλά !
Eδω για χαρη του συγκεκριμενου παιχτη ηρθε η πρωτη ρηξη προπονητη-διοικησης περυσι.Η διοικηση στηριξε τον παιχτη (ως συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις),ωστοσο ουτε καν αυτον κρατησε στο τελος.Ωραιο?Τον ιδιο παραλογισμο εχουμε και εμεις ως κοσμος.Σε τελικη αναλυση πολυ εχουμε ασχοληθει με τον ανεγκεφαλο.
*****8.23*****
Δεν έγινε ακριβώς έτσι και συγγνώμη που παρεμβαίνω.
Η διοίκηση στήριξε την συμμετοχή του παίχτη κυρίως για οικονομικούς και όχι αγωνιστικούς λόγους.
Και ποτέ δεν θεώρησε ότι η αξία του άξιζε τόσα ώστε να δαπανήσει το ποσό που έδωσε ο βάζελος.
Κατά την γνώμη μου καλά έκανε.
Πάντως πολύ ντόρος για το τίποτα για μια καλή εμφάνιση από πλευράς σκοραρίσματος με τον Εργοτέλη.
Είναι σαν να πανηγυρίζαμε εμείς πέρσι για την εμφάνιση του με τον Θρασύβουλο.
.
sirkostas (23-08-09)
Bookmarks