papdoux (24-07-09)
papdoux (24-07-09)
Λέτο, *τουτ*, εδώ είναι Πειραιάς
εμείς θα σε *μπιπ* κι εσύ θα προσκυνάς
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θα το νιωσει καλα στο πετσι του οταν ερθει στο ναο..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελάχιστα πρόσφερε στην ομάδα.
Καλός γρόθος είναι και ο Λέτο.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Το πανηγυρι της τρελλης ήτανε. Και χωρις κανενα αρ. χαφ καλυτερο αριστερο χαφ απο τον Λετο εχουμε... Τουλαχιστον η μπαλα μονη της τσουλαει, με τον Λετο ζαλιζοτανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (24-07-09)
η γατουλα λεει οτι ο λετο τα πηρε αγρια.ωπα ρε,κατουρα και λιγο
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
να τα πηρε?? λογικο?? απο που κι ως που?? δανεικος επαιξε μια σεζον σε μας κι απο κει που δηλωνε ποτε στον ποα ξαφνικα υπεγραψε
τι ηθελε να κανουμε? να του πουμε μπραβο αγορι μου που πηγες στους αντιπαλους??
Σμαρουλα, καλυτερα που λειπει ο Λετο κ ετσι πηρε χρονο συμμετοχης ο Σοιλεδης. Αριστερο εξτρεμ θα αποκτηθει οποτε μην αγχωνεσαι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
φιλε dna εισαι μεντιουμ;το εγραφε μια εφημεριδα οτι θελει εκδικηση(και λογικα η εκδικηση που θα θελει θα ειναι αυτη που ειπες!)
Bookmarks