smageo (29-06-09)
αν υπαρχει μια περιπτωση ο Σωκος να σε γραψει στα @@ του ειναι αν πας να τον εκβιασεις με το βαζελο....
Αν εκανε τετοιο πραγμα ο Λετο λογικο ειναι να τον αφησει ο Σωκος...Και πολυ πιθανο να γινει και με το Νερι εαν ισχυουνε αυτα που εχουνε γραφτει..
Οσο για τον Πατερα θα δουμε τι θα γινει οταν αρχισουνε οι υποχρεωσεις.Μεχρι τοτε υπομονη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
smageo (29-06-09)
Τα ειπες ολα Λιακο μου!
Και στην τελικη βρε συ καλα εκανε, δεν καταλαβαινω αυτον τον εκβιασμο. Ο αλλος εχει βαλει καποιους ορους για να σε παρει απο τη μερια σου τι κανεις για να δειξεις οτι θες να μεινεις? Τιποτα εκβιαζεις και μονο εκβιαζεις.
Στα τσακιδια τοσο που με στεναχωρησε να παει στον αγυριστο!!!
(καλα δεν υπαρχει λεμε, αυτα που γραφω ποιος να μου το ελεγα και να μην τον περναγα για τρελλο πριν απο 20 μερες)![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sirkostas (30-06-09)
Παντως αν ο Σωκος οντως εχει πει "δεν στεκει καλα στα μυαλα του" εχει απολυτο δικιο!!!
Πρωτον γιατι δεν ειναι δυνατον να εισαι στον νταμπλουχο και να θες να πας στο αιωνια τριτο (και με κλαιει ωχ δευτερο).
Και δευτερον δεν εκβιαζεις τον Σωκρατη με τις @@@@@@ που κανεις, το λακο σου σκαβεις.
Απο την αλλη οντως ειναι ζωα στι διοικηση του λαγου (ή αν θες την ψιλοπατησαν) να παιρνουν ενα παιχτη ο οποιος ακομα και τωρα δηλωνει οτι ηθελε Ολυμπιακο!! Αυτοι βλεπουν οτι στεκει καλα στα λογικα του κανοντας αυτη τη δηλωση??
Τεσπα ειλικρινα εχω σκασει με τον βλακα αυτον και δεν του αξιζε και ουτε του αξιζει!!
Ουτε κουπακι του καφε να μην ξαναδει στη ζωη του ο αθλιος!!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
iek (29-06-09)
το μονο που θα βλεπει απο εδω και περα θα ειναι η πλατη του θρυλου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
angelos7 (29-06-09)
Ρε συνέλεθετε που κάνουμε ακόμα κουβέντα για έναν...Λέτο!!!
για να περναει η ωρα ρε πανουλη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (01-07-09)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“Λέτο τι έγινε; Πας βολτίτσα; Χοπ! Χοπ!”
“Χαχαχα, καλό ρε Ντιόγο…”
“Αχ κουνε-λέτο κουνε-λέτο, ξύλο που θα το φας…”
“Καλά ρε παιδιά, κατάλαβα… Άντε. Χαιρετώ…”
“Γαμώτο, θα είναι δύσκολη χρονιά…”
“Κουράγιο θέλει ρε. Εμένα ακόμα με κράζουνε. Μην αγχώνεσαι…”
“Ναι ρε κουνε-λέτο, μην αγχώνεσαι χαχαχαχα”
“Δεν είναι δυνατόν θεέ μου! Μας δουλεύουν όλοι, μας δουλεύει κι ο Γεωργέας…”
consigliere (01-07-09), Du3lisT (01-07-09), ffyiannis (30-06-09), Gavros4life (04-07-09), Ο.Σ.Φ.Π (01-07-09), kouzoulo (01-07-09), nikolios (01-07-09), papdoux (30-06-09), sirkostas (30-06-09)
Τωρα σκεφτεται λογικα ο Λέτο ότι υπάρχει εκει δεξι μπακ ένα Παντούρου. Αντε να δούμε πως θα την παλέψει το παλικάρι. Με βάζελο μέσα στο τηγάνι ο Παντούρου θα κάνει παρτάκι. θα περάσουμε καλά και με Γκονζάλες απέναντι στο Βύντρα. Ε ρε γλέντια και φέτος!!!
Καλα Κοσμα μου αυτο δεν παιζει!!
Αμα διαλεξω εγω αλλο πουλεν θα παρει και αυτο το πτηνο στο τελος της χρονιας οπως και ο Κουνελετος.
Ασε ασε καλυτερα να μην διαλυσουμε και την ομαδα. Χωρις πουλεν καλυτερα οπως τοσα χρονια .....
p.s Μηπως να κανω πουλεν μου το Μητρογλα???![]()
μα καλα.ακομα με το ρουφοκαυ-λετο ασχολουμαστε?![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
"Πράσινος" ο Λέτο με τη σφραγίδα της Λίβερπουλ
Εν τω μεταξύ, το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης του Σεμπάστιαν Λέτο από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (01/7), με την Λίβερπουλ να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ήρθε σε συμφωνία με τους "πράσινους" για την πώληση του Αργεντινού αριστερού χαφ.
"Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Παναθηναϊκό για την πώληση του ακραίου μέσου Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τον αιώνιο αντίπαλο του στην Ελλάδα, Ολυμπιακό, καθώς το πρόβλημα με την άδεια εργασίας του τον εμπόδισε να παίξει για τους κόκκινους.
Ο Λέτο υπέγραψε στη Λίβερπουλ τον Αύγουστο του 2007, με τον Ράφα Μπενίτεθ να κερδίζει τη μάχη από τις Ρεάλ Μπέτις και Ρίβερ Πλέιτ αποσπώντας την υπογραφή του.
Ο 22χρονος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του σε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τουλούζ, στις 28 Αυγούστου 2007, που ήταν ένα από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.
Να σημειωθεί πως αυτή είναι ουσιαστικά η τρίτη χρονικά μεταγραφή για το "τριφύλλι" μετά από αυτές των Καντέ και Σισέ. Ο Αργεντίνος άσος αναμένεται να δώσει το "παρών" το πρωί της Τετάρτης στην Παιανία όπως είχε συμφωνήσει και με την ΠΑΕ ενώ εντός της ημέρας θα τον ανακοινώσει και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
και επισημα λοιπον καλη αποτυχια στη συνεχεια της καριερας του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 5 ετών με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, τον οποίο απέκτησε με μεταγραφή από τη Liverpool FC"
τωρα να πω οτι σου πανε τα πρασινα?σαν καραγκιοζης εισαι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πως ειναι ετσι ρε...χαλια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks