Σελίδα 131 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 318191101111121127128129130131132133134135141151161 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.601 έως 2.620 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έπεσε 50% η τιμή της φανέλα του Λετο!

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η μετακίνηση του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να σχολιάζουν σε κάθε ευκαιρία ότι η θέση του Αργεντινού θα καλυφθεί και μάλιστα με παίκτη καλύτερό του, δεν μπορούν, όμως, να... ξεφορτωθούν το ίδιο εύκολα τις φανέλες με το όνομά του!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Επειδή προφανώς οι αποθήκες των μπουτίκ της ομάδας έχουν ακόμα απόθεμα με την περσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, η φανέλα του Αργεντινού δίνεται με 50% έκπτωση! Αξίζει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι εμφανίσεις όλων των παικτών έχουν 30% έκπτωση, ακόμα και του Ντάρκο, που επίσης δεν είναι μέλος του ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιθανώς περιμένουν από κάποιους τελευταίους... ρομαντικούς να παραγγείλουν τη φανέλα του Λέτο πριν υπογράψει και επίσημα στο «τριφύλλι». Εμείς θα τους συμβουλεύαμε να περιμένουν κι άλλο, αφού (λογικά) όσο περνάει η ώρα θα αυξάνεται η έκπτωση, προκειμένου να μην καταλήξουν όλες στους κάδους απορριμμάτων! [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;; Τρεχω να προλάβω!!!!

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον mpak για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (24-06-09), sirkostas (24-06-09)

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κρίμα ρε γαμώτο... την είχα αγοράσει όταν ήταν στο 100%
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ante geia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι «ερυθρόλευκοι» πιθανώς περιμένουν από κάποιους τελευταίους... ρομαντικούς να παραγγείλουν τη φανέλα του Λέτο πριν υπογράψει και επίσημα στο «τριφύλλι». Εμείς θα τους συμβουλεύαμε να περιμένουν κι άλλο, αφού (λογικά) όσο περνάει η ώρα θα αυξάνεται η έκπτωση, προκειμένου να μην καταλήξουν όλες στους κάδους απορριμμάτων! [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

?

τι σχεση έχει ο ρομαντισμός με τη μαλακία;

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red$mile Εμφάνιση μηνυμάτων
    ?

τι σχεση έχει ο ρομαντισμός με τη μαλακία;

Ειναι συνωνυμες λεξεις ειδικα στο λεξικο των ΑΡΔ..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.596 φορές σε 8.160 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η μετακίνηση του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να σχολιάζουν σε κάθε ευκαιρία ότι η θέση του Αργεντινού θα καλυφθεί και μάλιστα με παίκτη καλύτερό του, δεν μπορούν, όμως, να... ξεφορτωθούν το ίδιο εύκολα τις φανέλες με το όνομά του!

Επειδή προφανώς οι αποθήκες των μπουτίκ της ομάδας έχουν ακόμα απόθεμα με την περσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, η φανέλα του Αργεντινού δίνεται με 50% έκπτωση! Αξίζει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι οι εμφανίσεις όλων των παικτών έχουν 30% έκπτωση, ακόμα και του Ντάρκο, που επίσης δεν είναι μέλος του ρόστερ.

Tι κριμα.Επαθα καταθλιψη τωρα....
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αδελφέ παραβίασες το εμπάργκο στο ΣΠΟΡΤΟΣΚΥΛΟ; Θα τιμωρηθείς
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη Prince Philip

Περιοχή
    GLYFADA Athens
    Thanks
    52
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 25 φορές σε 19 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karalamanajic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλεπω τον σωκο να περνει στο τσαμπα τον μυτογκα και τον ιβανσιτς για να την σπασει στον πολυεμετικο.

Και μεταξυ μας πιο χρησιμοι ειναι αυτοι οι 2 απο τον λετο.
    Δεν το συζητω αν μπορουσε να παρει τον Ιβανσιτς για να τους τη σπασει θα ηταν οτι επρεπε . Ειναι και πολυ καλο παικτρονι .
    Για τον μυτογκα διαφωνω ασε που θα γινουμε η σουπερ χουντικη ομαδα με τοσους παπαδοπουλους και με τοσα πρωταθληματα
    υπαρχει ενας μονο τροπος ν`αγαπας τον Ολυμπιακο , ο Απολυτος

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας από τους ανθρώπους που έστω και με καθυστέρηση δικαιώνεται για την περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χαίρεται που έφυγε ο Λέτο.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα για τον Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος όπως υποστηρίζει ο Βάσκος μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο πολύ περισσότερο.

"Ο Ολυμπιακός πρέπει να χαίρεται που δεν έμεινε ο Λέτο. Έχει καμία σχέση ο Λέτο με τον Τζόρτζεβιτς; Πλάκα κάνουμε; Το Κύπελλο το πήραμε όταν έβγαλα τον Λέτο και μπήκε ο Τζόλε. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να βγάλει ο Λέτο την μπαλιά που έβγαλε ο Τζόλε στον Γκαλέτι στην φάση του γκολ του Λουτσιάνο στην παράταση; Ποτέ.

Ο Λέτο είναι ένας παίκτης που δεν τρέχει προς την μπάλα. Παίζει μόνο με την μπάλα στα πόδια. Δεν κάνει κίνηση και ούτε απειλεί την αντίπαλη εστία", είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε:

"Εγώ δεν τον ήξερα όταν ήρθε. Αλλά μέσα από την πορεία διαπίστωσα ότι είναι χρήσιμος παίκτης. Αυτός μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό".
    Γεια σου μεγαλε Ερνεστο!

Γι' αυτο σε παω!

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (24-06-09), iek (24-06-09)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Prince Philip Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το συζητω αν μπορουσε να παρει τον Ιβανσιτς για να τους τη σπασει θα ηταν οτι επρεπε . Ειναι και πολυ καλο παικτρονι .
    Για τον μυτογκα διαφωνω ασε που θα γινουμε η σουπερ χουντικη ομαδα με τοσους παπαδοπουλους και με τοσα πρωταθληματα
    Άσε που είναι και πιο κούκλος
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (26-06-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επιτελους πηγε στο Αρχείο το συγκεκριμενο θρεντ.

Περιμενω την επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ Πολυτσιμπουκικος για να βαλω και το αβαταρ που υποσχεθηκα.

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karalamanajic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλεπω τον σωκο να περνει στο τσαμπα τον μυτογκα και τον ιβανσιτς για να την σπασει στον πολυεμετικο.

Και μεταξυ μας πιο χρησιμοι ειναι αυτοι οι 2 απο τον λετο.

Όχι μυτόγκα ρε παιδιά...αυτός βάζει πιο πολλές φορες τη μύτη του στα δίχτυα παρα τη μπάλα.
    Όσο για το αγόρι με το ntekapaz...όχι,δεν έχουμε λεφτά για βαφές και σεσουαρια .Σε λίγο θα βάλει και extentions στα μαλλιά του αυτός!!!!!.Έλεος όλη η Ευρώπη γεμάτη παίχτες καλους και φτηνούς,αυτούς θα πάρουμε για να τους τη σπάσουμε τι είμαστε μικρά παιδιά.
    Για να σοβαρευτούμε λίγο.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

16. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dr.Red για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (26-06-09), Du3lisT (24-06-09), Faithful (25-06-09), Fakes (24-06-09), sexyred (05-07-09), sirkostas (24-06-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι μυτόγκα ρε παιδιά...αυτός βάζει πιο πολλές φορες τη μύτη του στα δίχτυα παρα τη μπάλα.
    Όσο για το αγόρι με το ntekapaz...όχι,δεν έχουμε λεφτά για βαφές και σεσουαρια .Σε λίγο θα βάλει και extentions στα μαλλιά του αυτός!!!!!.Έλεος όλη η Ευρώπη γεμάτη παίχτες καλους και φτηνούς,αυτούς θα πάρουμε για να τους τη σπάσουμε τι είμαστε μικρά παιδιά.
    Για να σοβαρευτούμε λίγο.
    Aκριβώς, γιατί δηλαδή θα πρέπει να "απαντήσουμε" στη μαλακία που έκανε ο βάζελος και πήρε τον Λέτο? έτσι για να λέμε οτι και καλά τους την φέραμε? έτσι κάνουν αυτοί και δεν φτιάχνουν ομάδα..ας κάνουμε σοβαρές μεταγραφές κι ας αφήσουμε το βάζελο να παίρνει παίχτες που απορρίπτουμε.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (24-06-09), sirkostas (24-06-09)

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μα ρε παιδια δεν μπορειτε να καταλαβετε την απογνωση του ανθρωπου?μηπως δεν ξερει σε τι μπουρδελο πηγε?και στην τελικη ο ιδιος το ειπε."αφου δεν με θελει ο ολυμπιακος παω στον ποα".
    τι να συζηταμε τωρα?
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

«Αν βάλω γκολ στον ΟΣΦΠ..»

Αν και ξαφνιασμένος, ο Σεμπάστιαν Λέτο αισθάνεται (ήδη) ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος χαφ, έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και αγωνιά για την αναμέτρηση με τον «αιώνιο», γνωρίζοντας ωστόσο καλά την αποστολή του: να κερδίσει τον Ολυμπιακό! Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ δηλώνει «τρελαμένος» με τον Σισέ, εξηγεί τι θα κάνει αν βάλει γκολ στους «ερυθρόλευκους » και αποκαλύπτει τα τηλεφωνήματα που τον έπεισαν να πεί το «ναι» στην ΜΕΓΑΛΗ συνέντευξη που έδωσε στον Αργεντίνο δημοσιογράφο Ντανιέλ Αβεναλέδα για λογαριασμό του.

Ερωτευμένος με την Ελλάδα και το γεγονός αυτό αποτέλεσε βασική αιτία να παραμείνει στη χώρα μας. Αν και ποτέ δεν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός έδειξε πόσο τον ήθελε και ο Σεμπάστιαν Λέτο κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλων. Στη νέα σελίδα της καριέρας του ο Αργεντίνος είναι ευτυχισμένος, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, δηλώνει ενθουσιασμένος με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ εκφράζει και την πικρία του για το γεγονός ότι… μάταια περίμενε το φαξ με την «ερυθρόλευκη» πρόταση των 5εκ. ευρώ προς τη Λίβερπουλ.

Γιατί αποφάσισες να πάρεις μεταγραφή στον Παναθηναϊκό;
    «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει 5 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε η Λίβερπουλ και ‘γω θα ήθελα ένα σίγουρο συμβόλαιο που δεν το έδινε ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που μου το πρόσφερε αυτό και ‘γω δέχτηκα. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή να συμβεί κάτι, δεν ήθελα να φύγω, γιατί ήμουν πολύ άνετα στο σύλλογο. Και όταν παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός αμφέβαλλα αρκετά. Στην αρχή, δεν είχα πειστεί, γιατί ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου.

Δεν είναι πολύ συνηθισμένο ένας παίκτης να φεύγει από έναν μεγάλο σύλλογο για την ανταγωνιστική ομάδα…
    «Είναι η ίδια περίπτωση που ένας παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ να πηγαίνει στη Μπόκα Τζούνιορς, όμως να παραμένει στην ίδια πόλη. Φανταστείτε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα είναι καλή με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι, πως έχω περάσει πολύ καλές στιγμές στο σύλλογο, ήμουν χαρούμενος για την παραμονή μου εκεί, έφυγα πρωταθλητής και Κυπελλούχος, ενώ υπήρχαν πολλά άτομα που με αγαπούσαν αρκετά. Αλλά δεν θα μπορούσα να μην κάνω και τίποτα. Εάν ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να πληρώσει την Λίβερπουλ, θα έπρεπε να κάνω μια επιλογή και ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη. Ελπίζω ότι θα το καταλάβουν…»

Η υποδοχή που θα έχεις στο αεροδρόμιο;
    «Δεν ξέρω. Όταν έφτασα εκεί, την πρώτη φορά, με περίμεναν περίπου 100 δημοσιογράφοι. Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι με την επιλογή μου. Δεν μπορούν όμως να πουν ότι είμαι προδότης ή κάτι παρόμοιο. Η ενέργειά μου ήταν καθαρά επαγγελματική και το έκανα για το μέλλον μου, αλλά και για την οικογένειά μου».

«Δεν θα πανηγυρίσω»
    Αν και τονίζει πως η απόφασή του να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό στηρίχθηκε στο μέλλον του και στο συμφέρον της οικογένειάς του, εντούτοις δεν ξεχνά τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δεν είναι τρομαγμένος, απλά τους σέβεται και τονίζει πως δεν θα πανηγυρίσει όταν σκοράρει…

Πώς θα είναι για σένα να παίξεις ντέρμπι εναντίον στον Ολυμπιακό; Έχεις φανταστεί να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού;
    «Και τα δύο ντέρμπι που έπαιξα ήταν ισόπαλα και μάλιστα χωρίς γκολ…. Ήταν, όμως, ματς με πολύ πάθος. Για παράδειγμα, την προηγούμενη ημέρα του αγώνα, 25.000 φανατικοί οπαδοί ήρθαν και παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι. Στη χώρα αυτή, είναι το συγκεκριμένο ματς είναι το μεγαλύτερο, όλοι ζουν για αυτό ντέρμπι. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που υπάρχει. Πιστέψτε με ακόμα δεν έχω σκεφτεί κάτι, θα είναι κάτι σπάνιο για μένα αυτό το ντέρμπι και μόνο όταν δω απέναντι μου τους παίκτες του Ολυμπιακού θα καταλάβω…. Θα δούμε τι αισθάνομαι τότε. Βεβαίως ο μοναδικός μου στόχος θα είναι να κερδίσω!

Και αν σημειώσεις ένα γκολ;
    «Δεν ξέρω αν θα πανηγυρίσω, από σεβασμό προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν πολλά κοινά;
    «Μπορώ να μιλήσω αναφορικά με αυτούς του Ολυμπιακού, είναι πολύ παθιασμένοι. Οι οπαδοί των δυο ομάδων είναι περίπου ίδιοι με αυτούς της Αργεντινής. Ελπίζω να με αγαπήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό θα προσπαθήσω αρκετά».

Είσαι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Πως θα είναι για σένα να συναντηθείς με τους φανατικούς οπαδούς του Ολυμπιακού;
    «Δεν είμαι τρομαγμένος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι… δράμα. Ελπίζω ότι θα καταλάβουν πολύ καλά. Είναι απαραίτητο να το κατανοήσουν....».

«Δεν το πίστευε…»

Στους φίλους του Ολυμπιακού η είδηση πως ο Σεμπάστιαν Λέτο από την επόμενη σεζόν θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού προκάλεσε ένα μικρό σοκ… Πόσο μάλλον στον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του, Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος χρειάστηκε αρκετές φορές να το ακούσει για να το εμπεδώσει…

Έχεις μιλήσει με τους συμπατριώτες σου, Γκαλέτι και Μπελούτσι;
    «Με τον Γκαλέτι δεν έχω μιλήσει ακόμα, όμως θα μιλήσω. Αυτό έχει συμβεί με τον Μπελούτσι, ο οποίος και δεν μπορούσε να το πιστέψει, χρειάστηκε να του το επαναλάβω. Όμως και για μένα ακόμα αυτό γεγονός παραμένει ξαφνικό. Η κατάσταση θα είναι πάντα πολύ περίεργη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω όμως ότι δεν δόθηκαν τα χρήματα που ζητούσε η Λίβερπουλ…»

Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους
    Ναι υπήρξε. Είχαν έρθει να με δουν από κοντά, αλλά δεν έπαιξα καλά. Ήταν στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά, και γω περισσότερο. Ήταν γενικά μια καταστροφή. Ήμασταν κοντά στην έναρξη των διαπραγματεύσεων, αλλά δεν επέμειναν για μένα».

«Παιχταράς ο Σισέ»
    Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν ήταν έκπληκτος μόνο με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και με την έλευση του Τζιμπρίλ Σισέ. Δηλώνει ενθουσιασμένος που θα είναι στο πλευρό του και εμφανίζεται έτοιμος να τον βοηθήσει όσο μπορεί για να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη μεταγραφή. Απέκτησε τον Σισέ. Πως αισθάνεσαι που θα έχεις συμπαίκτη σου έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή;

«Το έμαθα και είμαι ενθουσιασμένος. Μερικές φορές βλέπω εφημερίδες, αλλά δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα και οι φωτογραφίες είναι για μένα ένας μεγάλος βοηθός στο να διαπιστώσω κάποια πράγματα. Είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση. Για μένα είναι κάτι το εξαιρετικό να βρεθώ δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Όταν έφτασα στο Λίβερπουλ, είχε ήδη φύγει, αλλά ποιος δεν ξέρει τι παίκτης είναι ο Σισέ. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την επίθεσή μας. Είναι παίκτης που χαίρεται να έχει κάθε κεντρικός. Ας ελπίσουμε ότι θα παίξουμε μαζί πολλούς αγώνες και θα βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τους στόχους που έχει, και είναι υψηλοί».

Έχεις μιλήσει με τον προπονητή σου, τον Χενκ Τεν Κάτε;
    «Ναι, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της ομάδας. Με ήθελαν πολύ στην ομάδα και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο, αλλά και έτοιμο να δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα. Μου έδωσαν να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η μεταγραφή, είχα μια εξαιρετική αντιμετώπιση και μου είπαν πόσο σημαντικό είναι να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά ένιωσα υπέροχα».

«Θα μιλήσω στο γήπεδο»

Ήρεμος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά και υπεύθυνος γιατί θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του Παναθηναϊκού. Ξέρει τις δυνατότητές του, αλλά αποφεύγει τις βαρύγδουπες κουβέντες, τονίζοντας προς τους φίλους της ομάδας του ότι θα μιλήσει με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύεις ότι τώρα έχεις ηρεμήσει θεωρώντας πως πήρες μια πολύ καλή μεταγραφή;
    «Η Αθήνα είναι παρόμοια με το Μπουένος Άιρες. Η πόλη με έχει μαγέψει, όπως και οι Έλληνες, επίσης. Είναι σαν τους Αργεντίνους. Η ζωή είναι καταπληκτική. Η αλήθεια είναι, πως είμαι ερωτευμένος με την πόλη και για το λόγο αυτό δεν θα ήθελα φύγω από την Ελλάδα. Αυτό με ώθησε να δεχθώ ακόμα πιο γρήγορα την προσφορά του Παναθηναϊκού. Πίστεψέ με ήταν ένα πολύ μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και ελπίζω ότι θα καταφέρω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τη νέα μου ομάδα, αλλά και να πάμε το ίδιο καλά όπως πέρυσι στην Ευρώπη».

Ποιο είναι το μήνυμά σου στους φίλους του Παναθηναϊκού;
    «Θα προτιμούσα να το δείξω με τη μπάλα που θα παίξω μέσα στο γήπεδο και δεν θα ήθελα να μιλώ τόσο. Στόχος πάντως είναι οι τίτλοι».

Εκτός από την εξαιρετική πρόταση, το ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόσφερε τα χρήματα, την παραμονή στην Ελλάδα, τι άλλο σε έκανε να δεχθείς να παίξεις στον Παναθηναϊκό;
    «Έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει επίσης και ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνης είναι εξαιρετικοί, ενώ φέτος η ομάδα θα γίνει πιο ισχυρή».

«Ελπίζω σε… Παλάσιο»

Στη Λίβερπουλ και τον Ολυμπιακό είχε αποκούμπι τους συμπατριώτες του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός προτιμά τους Βραζιλιάνους. Ο Λέτο περιμένει έναν Αργεντίνο και…. ρίχνει το όνομα του Ροντρίγκο Παλάσιο»

Φεύγεις από τον Ολυμπιακό και θα χάσεις τους συμπατριώτες σου…
    «Ναι και λυπάμαι. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει κάποιος Αργεντίνος. Στη Λίβερπουλ ήμουν με τον Μασκεράνο, και στον Ολυμπιακό, με Μπελούτσι και Γκαλέτι. Ελπίζω ότι ο Παλάσιο ή κάποιος άλλος Αργεντίνο θα έρθει στην ομάδα».

Αυτό το βήμα ανοίγει την πόρτα στην Εθνική;
    «Πιστεύω πως ναι. Στον υπάρχουν πολλοί διεθνείς παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μου δοθεί η μεγάλη Παναθηναϊκό ευκαιρία. Θα ήταν εξαιρετικό να με καλέσει ο Ντιέγκο. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα γίνεται ολοένα πιο δυνατό και έρχονται εξαιρετικοί παίκτες, όπως συνέβη με τον Σισέ».

Έχει ήδη μάθει τη γλώσσα;

«Λίγο. Γνωρίζω τις βρισιές (γελά). Είμαι καλύτερα με τα αγγλικά, εξάλλου ήταν η βάση, η οποία μου άνοιξε το δρόμο για να παίξω στην Αγγλία».
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αντε γειά και να μην μας γράφεις τζιγκολελέτο
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (26-06-09)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντως και μετα απο αυτες τις δηλωσεις δεν μπορουσες να πας και σε αλλη ομαδα!!!
    Ταιριαζουν απολυτα αυτα που λες με αυτα που ηθελες και θες!!!

Μονο ο λαγος θα μπορουσε να σε παρει στην ομαδα.

Εγω ηθελα και θελω Ολυμπιακο ..... αλλα παω ποα ....

Κλαψε λιγο ακομα γιατι δεν μας επεισες αρκετα ....

Υ.Γ Δεν θυμαμαι να επαιξες και στα δυο παιχνιδια που ηρθαν Χ!!! Στο δευτερο ησουν εκτος ομαδας και αποστολης!!!!! Ξεχνας γρηγορα!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Όμως και για μένα ακόμα αυτό γεγονός παραμένει ξαφνικό. Η κατάσταση θα είναι πάντα πολύ περίεργη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω όμως ότι δεν δόθηκαν τα χρήματα που ζητούσε η Λίβερπουλ…"

Γιατι Λέτο ο Κόκκαλης σε ήθελε στην ομάδα Παααααραααα πολυ... τόσο πολυ που ανάγκασε τον πρώην προπονητη μας να σε βάζει... και μετα σε έκλασε...

Αυτό Σμαρούλα δεν το γράφω για σένα, αλλα γενικά, δεν λέω... ξεχνάνε οι παιχτες (που στην τελική είναι επαγγελματίες) αλλα μην ξεχνάμε και εμεις.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον d.n.a. για αυτό το μήνυμα:

kritikia (26-06-09), smageo (26-06-09)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Όμως και για μένα ακόμα αυτό γεγονός παραμένει ξαφνικό. Η κατάσταση θα είναι πάντα πολύ περίεργη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω όμως ότι δεν δόθηκαν τα χρήματα που ζητούσε η Λίβερπουλ…"

Γιατι Λέτο ο Κόκκαλης σε ήθελε στην ομάδα Παααααραααα πολυ... τόσο πολυ που ανάγκασε τον πρώην προπονητη μας να σε βάζει... και μετα σε έκλασε...

Αυτό Σμαρούλα δεν το γράφω για σένα, αλλα γενικά, δεν λέω... ξεχνάνε οι παιχτες (που στην τελική είναι επαγγελματίες) αλλα μην ξεχνάμε και εμεις.
    No hard feelings Γιαννη μου εξαλλου ξερεις πολυ καλα πλεον την αποψη μου.

Επρεπε να παθω για να μαθω!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (26-06-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Λετο περα απο το προβλημα με τον Βαλβερδε, δεν ειχε και ιδιαιτερες συμπαθειες ουτε αναμεσα στους συμπαικτες του για τα προβληματα που εβγαζε...

Γενικως κανενας δεν τον πολυηθελε πλην του Κοκκαλη αλλα και ο τελευταιος υπο τον ορο οτι θα τον επαιρνε φθηνα απο τη Λιβερπουλ...Δεν εκατσε ουτε φθηνη τιμη οποτε ο Λετο δικαιως εφυγε απο εμας...

Γενικως ο Αργεντινος λειτουργησε τελειως λαθος απο την αρχη σε αντιθεση με τον Νταρμπισαιρ που παρολο που ψιλογκρινιαξε και αυτος που δεν επαιζε ομως δεν εβγαλε προβληματα...

Ο Σωκος ασχετα με το πώς συμεριφερεται μεσα στη φασαρια, ορισμενα πραγματα δεν τα ξεχναει...

Για παραδειγμα στην κοντρα Τζιοβανι-Μπαγεβιτς δεν ξεχασε οτι παραμονες κρισιμων αγωνων ο Τζιοβανι απουσιαζε επειδη ειχε προβλημα στα...δοντια...

Τους εστειλε και τους δυο το καλοκαιρι και ησυχασε...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Σελίδα 131 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 318191101111121127128129130131132133134135141151161 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές