αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ή είμαι από τον ύπνο ή κάτι μπέρδεψες.....
λοιπόν: ο Ολυμπιακός πριν 13 χρόνια πήρε Γιαννακόπουλο και Τζόλε για τις πτέρυγες. 2 παίκτες , οι οποίοι μπορούσαν να βάλουν 15 γκολ τη χρονιά έκαστος!!!!! γρήγοροι, τεχνίτες, τρομερή αίσθηση του γκολ (ειδικά για πλάγια χαφ). επίσης δεν παραμελούσαν και το αμυντικό κομμάτι της ομάδας (ειδικά ο Τζόλε).
ύστερα από την φυγή του Γιαννακόπουλου πειραματιστήκαμε με Γεωργιάδη , αλλά η έλευση του Σόλιντ και το 4-3-3 έχρισε βασικό τον Μπαμπαγκίντα που ήταν εξτρέμ...ήταν όμως φανερό ότι η αριστερή πτέρυγα ήταν κλάσεις ανώτερη από την δεξιά!!!!!
3 χρόνια μετά την φυγή του Στέλιου όμως αγοράσαμε το καλύτερο δεξί χαφ που έχω δει στον Ολυμπιακό!!!!! τρομερή ντρίμπλα που ξεσηκώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού και πάντα ουσιαστικός!!!! χωρίς ενέργειες στο στυλ του Λέτο.....τρομερός γκολτζής, καλός εκτελεστής φάουλ και πέναλτι!!!!! στα 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα κατάφερε να κάνει την δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού ανώτερη της αριστερής!!!!!!!!!! πάντα πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα (μην ξεχνάμε ότι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι κρύβεται σε παιχνίδια, στα οποία απλά είχε εντολή να παίζει πίσω από την σέντρα....)
για να γίνει η αριστερή πτέρυγα ισάξια της δεξιάς πρέπει να φέρουμε έναν παίκτη με καλή-ουσιαστική ντρίπλα και όχι τσαλιμάκια αλα Λέτο.....επίσης πρέπει αυτός ο παίκτης να μπορεί να βάλει το τόπι μέσα στο μπακλαβωτό.....επομένως, καλός-χρυσός ο Λέτο (και αγαπημένος της Σμαρούλας...) , αλλά να μου λείπει....στην θέση αυτή χρειαζόμαστε καλύτερο παίκτη!!!!!!
βέβαια από το να παίζει ο Ζαϊρί βασικός στα αριστερά προτιμώ τον Αργεντινό!!!!!!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (23-06-09), Giogiannis (23-06-09), steliosb (23-06-09)
Και να συμπληρώσω ότι εφόσον ο Σοϊλέδης έχει επιλεγεί να πάρει ευκαιρίες αριστερά, για έναν επιπλέον λόγο παραπάνω πρέπει ο βασικός αριστερός χαφ να είναι φθασμένος παίχτης 26-27-28 χρονών με εμπειρία και ικανότητες και όχι απλά ένας ταλαντούχος και άπειρος παίχτης χωρίς μυαλό στυλ Leto.
.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Galletti97 (23-06-09)
E, δεν δοκιμάσαμε και κανέναν άλλον!
Α... Αφήσαμε τον Μήτρογλου....![]()
... there's no such thing as "too much"...
Συμφωνώ στο ποστ σου πάντως. Πλην της προκατάληψης για Ζαϊρί.
differance (23-06-09), Red Sting (23-06-09)
εγώ προτιμώ τον Ντουντού για τα πέναλτι. παντως καλός είναι στα πέναλτι ο Λούτσι!!!! δεν είπα "φοβερός".....απλά το έβαλα και αυτό στα προσόντα του!!!
σε 5 ώρες τελειώνει η απεργία και θα μάθουμε για τον Λέτο....όσο αχώνευτοι είναι οι ΑΡΔ, άλλο τόσο έχουμε ανάγκη να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας και την αγωνία μας μέσα από τα κωλορεπορτάζ τους.......
― Bertrand Russell
― Bertrand Russell
consigliere (23-06-09), Du3lisT (23-06-09)
Ο Λεονάρντο όπως έγραψα και παραπάνω είναι fullback. Παίζει δηλαδή με την ίδια ευκολία σε όλη τη γραμμή. Συνεπώς δε βλέπω το λόγο γιατί να μη μπορεί να παίξει και με έναν αμυντικό από πίσω. Χώρια που στα αμυντικά του καθήκοντα δεν είναι και πολύ καλός, επιθετικά μπορεί να προσφέρει σαφώς περισσότερο. Ας είναι γερός και βλέπουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
με κάθε σεβασμο τα fullback πεθάνανε , όταν σταμάτησε την μπάλα ο καφού
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Λεονάρντο δεν έχει πείσει για μπροστά. Εϊναι αυτό το ενδιάμεσο που λέει ο Πανούτσος, ότι στην Βραζιλία τραβάνε ξυλάκια κι όποιος χάσει παίζει μπακ. Ούτε δουλεμένος μπακ είναι ούτε δουλεμένος χαφ/εξτρέμ. Παίζει εκεί αριστερά, όπως μπορεί με ό,τι έχει μάθει.
Πώς να παίξει μπροστά με τέτοια κάτι-σαν-σέντρα;
Φουλ μπακ κατέληξε να θεωρείται (κατά συνθήκην) πχ ο Γεωργάτος, αλλά σέντραρε.
Bookmarks