Rodner7 (22-06-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Rodner7 (22-06-09)
τι ειναι αυτος ρε παιδια...???
ante geia (22-06-09), Fakes (22-06-09), manolis1976 (25-06-09)
1) όταν ήταν σχεδόν σίγουρος για Ολυμπιακό ήταν παικταράς και τώρα έγινε άχρηστος........δεν λέω για εσάς!!!! για τα τρομερά μας σάιτ.....γαύρος , κατάκοπος κλπ....
2) αν και δεν τρελαίνομαι για Λέτο , δεν γουστάρω να πάει στους σιχαμένους....
3) μεταξύ μας τώρα.......θα δώσει 6 μύρια ο ποα;;;;;;; εγώ προβλέπω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να τον έχουμε ανακοινώσει.....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (22-06-09)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αμα μπορούν οι mods, ας κρατήσουν τις δηλώσεις του Letto και των εφημεριδων.
Μπορεί και να μας χρειαστούν σε λίγες μέρες![]()
Αφού ο gavros.gr είπε ότι ο Ζαϊρί θα είναι ο αντι-Λέτο πάμε όλοι μαζί στην Αλεξάνδρας για να "κεράσουμε" τίποτα κορνέδες![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
πάντως εμένα μου φαίνεται περίεργο μια ομάδα να συζητάει την αγορά ενός παίκτη που δηλώνει πως θελει να πάει στον αιώνιο αντίπαλο......παιχνίδι της Λίβερπουλ για τα λεφτά θα είναι και εμείς καθόμαστε εδώ και γράφουμε σελίδες.......
― Bertrand Russell
Δε λεω καλος ειναι ο λετο.Για τριπλες και τσαλιμακια.Κι εμας τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ μας αρεσουν αυτα.Αλλα ως εκει.Σε ποσα παιχνιδια φετος ηταν καλος και σταθερος?Αν εφτασε σε σημειο να μαλωσει μετον βαλβερδε που ειχε και καποιο ευρωπαικο κυρος φανταστειτε τι θα εκανε με τον ασημο Τιμουρ.Αλλωστε για τα ζογκλερικα εχουμε τον Ζαιρι που παιζει και στα 2 ακρα και ειναι και πιο φαντεζι.Τα 6 εκ για Λετο ας τα δωσουμε σε ενα πιο ετοιμο και σοβαρο αριστερο χαφ που να ξερει να βγαζει και σεντρες.Και οταν θα παιζουμε με τον Πανθρακικο να βαζουμε τον Ζαιρι να μας τρελαινει με τα ζογκλερικα του.
thrylos33 (22-06-09)
Bookmarks