Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Αυτα που πε ο Στελιος ειναι αυτα που μπορουν να βγουν ως θετικα της υποθεσης. Απο την διοικηση εξαρταται. Ε δεν πιστευω να μας αφησουν και με Σοιλεδη βασικο αριστερο χαφ...ελπιζω να γινει σωστη επιλογη και οχι κινηση εντυπωσιασμου.
Ο Λετο εχει πολλα προσοντα αλλα ειναι μεγαλο ρισκο για ενα κλαμπ να ριξει πολλα λεφτα γι'αυτον. Αν αληθευουν τα 5μ. ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις της Λιβερπουλ με βαση αυτα που χει δειξει μεχρι τωρα ο παιχτης. Με 2 γκολ την σεζον δεν μπορεις να κοστολογεις αριστερο χαφ στα 5μ οσο εξελησιμο κι αν δειχνει οτι ειναι.
Στερουνται λογικης οι κινησεις του Παο αυτο ειναι το μονο σιγουρο στην ολη υποθεση.
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
angelos7 (22-06-09)
Εγω γιατι προβλεπω Ζαιρι αριστερα?
xfactor (22-06-09)
Εννοείται δεν στεναχωριέμαι που φεύγει ο Λέτος αλλά θα τον θυμάμαι για κάποιες πολύ αστείες στιγμές που μου πρόσφερε.
Επίσης στο Καραισκάκι. Έχει ο Λέτος την μπάλα στα αριστερά κοντά στο κόρνερ. 3-4 παίκτες μπροστά του και όλη η 20 να φωνάζει. Όλους όλους!
Αγώνας πρωταθλήματος στο Καραισκάκι. Κάποιος αντίπαλος πατάει το πόδι του Ντιόγκο και του βγάζει το παπούτσι. Ο Λέτος τρέχει να το μαζέψει να το δώσει στο συμπαίκτη του αφού πρώτα το έχει μυρίσει.
Μεγάλες στιγμές!
Ούτε κρύο ούτε ζέστη θα μου κάνει που θα πάει στον ποα.Αν βάλουμε σε μια ζυγαριά τα θετικά και τα αρνητικά του σίγουρα τα δεύτερα είναι περισσότερα.Κανείς νομίζω δεν αμφιβάλλει οτι ξέρει μπάλα αλλά άλλο πράγμα η μπάλα και άλλο το ποδόσφαιρο...
Αναμένω με αγωνία τους τρυφερούς διαλογους Τεν Κάτε-Λέτουρα.
Σιγα μην πιασει στο ποα ξενος παικτης.Τα τελευταια δεκα χρονια ο μονος ξενος που προσεφερε ηταν ο Μανωλης και αυτος κανα χρονο.
Ο Λέτο όμως σίγουρα θα πιάσει.
Τον Τενκάτε από τον λαιμό![]()
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
iek (22-06-09)
ΛΕΤΟ:Αβρααμ,ασε ησυχο το παλικαρι![]()
ΑΒΡΑΑΜ:Λετο,πας να δεις αν ερχομαι?![]()
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!
Ο.Σ.Φ.Π (23-06-09)
Παντως εμενα μου ψιλοχαλασε την μερα η ειδηση οτι παει σ αυτους τους σιχαμενους...
Ετσι στερημενοι που ναι αυτοι απο ποδοσφαιρο θα νομισουν οτι πηραν τον Μαραντονα μολις τον δουν...
Και στα παπαρια μου για αυτους,το θεμα ειναι οτι χασαμε και τα δυο μας αριστερα χαφ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Fakes (22-06-09)
"Κατά 90% πάω στον ΠΑΟ", είπε με απάθεια ο Σεμπάστιαν Λέτο σε αγγλική ιστοσελίδα. Στο καλό αγόρι μου και να είναι σίγουρος πως θα βρούμε πολύ καλύτερο από εσένα. Πήγαινε όπου σε φωτίσει η Παναγία, κάνε ό,τι θέλεις, αλλά μακριά από το λιμάνι πλέον.
Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούσαμε το σίριαλ του Λέτο με ενδιαφέρον, αλλά ο Αργεντίνος δεν μας τα είπε καθόλου καλά, όπως δεν μας τα έλεγε καλά ούτε τη σεζόν που πέρασε. Καλύτερα έπαιζε ο Τζόλε που πλησίαζε τα 40 παρά αυτός που ήταν λίγο πιο πάνω από τα 20. Ιδού τι είπε ο Λέτο στο skysports, που τόνισε ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στην πολυμετοχική αστειότητα. "Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και ξέρω ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να παίξω στον ΠΑΟ είναι 90%", είπε ο Λέτο και κατέληξε. "Περίμενα όλες αυτές τις εβδομάδες να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήθελα να μείνω, αλλά αφού δεν με θέλουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου".
Στο καλό και να μην μας γράφεις λοιπόν Σεμπάστιαν. Αν όντως ήθελες να μείνεις και το έλεγε η καρδιά σου, ούτε ο ΠΑΟ ούτε καμία άλλη ομάδα δεν θα σε ενδιέφερε. Και στην τελική τι έκανες όλη τη σεζόν. Δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα, έκανες το πολύ 2-3 καλά παιχνίδια και από εκεί και πέρα, το απόλυτο μηδέν. Ακόμα και ο Τζόλε σε είχε για πρωινό και για αυτό τον έβαζε ο Βαλβέρδε. Και με τον Ισπανό κόουτς είχες, πάντως, προβλήματα. Δεν άφησες σχεδόν σε καμία στιγμή την ομάδα ήρεμη και όλος ο φίλαθλος κόσμος ήταν αναγκασμένος να ασχολείται μαζί σου.
Απλά δεν μπορούσες να παίξεις αυτό που μπορείς. Δικαίωμά σου να συνεχίσεις τη μέτρια καριέρα σου σε όποια ομάδα σε φωτίσει ο Θεός, αλλά να ξέρεις πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός δεν κρέμεται από σένα. Σίγουρα έχει κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις και σίγουρα υπάρχουν σαφώς καλύτεροι παίκτες. Κι ας είναι και μεγαλύτεροι. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιον θα πάρουμε αριστερό χαφ, αλλά ίσως στην τελική καλύτερα να πας στον ανύπαρκτο. Ούτως ή άλλως, ο Θρύλος είναι μπολιασμένος με τη στόφα του πρωταθλητή και εσύ δεν την είχες. Φάνηκε ξεκάθαρα.
Και στην τελική, ακόμα και ο Ζαϊρί μπορεί να παίξει αριστερά (τις περισσότερες φορές πέρυσι στον Αστέρα εκεί έπαιζε), άρα μικρό το κακό. Και πιο καλή ντρίμπλα έχει και δεν χάνει την μπάλα εύκολα όπως εσύ, που το μόνο που ήξερες να κάνεις, ήταν να περνάς 2-3 παίκτες και μετά να στοχεύεις στα... πουλιά. Στο καλό Λέτο, στο καλό.
gavros.gr
το πιασαμε το μηνυμα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Saint (22-06-09)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
α) Καταρχήν να ξορκίσουμε την πιθανότητα να κάνει σε όλο το πρωτάθλημα παιχνίδια σαν της Χέρτα.
β) Ακούει το παιδάκι εδώ και 1 μήνα ότι ο Γεωργιανός Τσικατίλο δεν ψήνεται, δεν τον πολυγουστάρει, δεν πολυκαίγεται και να χαμε να λέγαμε και φούντες να φουμέρναμε. Αφού τον σπρώχνουν προς την έξοδο ρε παιδιά, αυτός φταίει?
γ) Εγώ πιστεύω ότι λόγω της συμπεριφοράς του Βαλβέρδε που τον έσπαζε τα νεύρα με τις συνεχείς αλλαγές δεν είχε πια ψυχική επαφή με τον Ολυμπιακό κι ας έλεγε...
somekindofgrinder (23-06-09)
O κωλοτουμπισμος σημερα απο πολλους συγγαυρους σε ολο του το μεγαλειο..
Dr.Red (22-06-09)
Bookmarks