Σελίδα 125 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 25758595105115121122123124125126127128129135145155165 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.481 έως 2.500 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα τις πούμε ότι κουρεύτηκε....

Καλα ποτε κουρευτηκε ο Leto??

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες του να κοιταει και λιγο ορτσα το ματι και ειναι ετοιμος...
    Ρε σεις αυτος κοιταει ευθεια!
    Ρε να δειτε που στην Αργεντινη εκανε επεμβαση στα ματια για να .... διορθωσει ....... την ...... ορτσα!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (22-06-09), kritikia (22-06-09)

اولمبياكوس Το avatar του χρήστη Saint

Thanks
    127
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 252 φορές σε 133 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλύτερα που τελείωσε το θέμα γρήγορα με τον Leto για να ασχοληθούμε με κανένα παίχτη στα αριστερά πιο γρήγορα.
    Γιατί στον Ολυμπιακό είχαν σκοπό να το τρενάρουν το θέμα πάρα πολύ και αν δεν είχε καμία πρόταση ο Leto να τον κρατήσουν με ελάχιστα χρήματα ή πάλι δανεικό.
    Τώρα οι διαδικασίες για αριστερό μέσο θα επισπευθούν ...
    Οπότε καλό μας κάνανε.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....αν φυσικά φέρουν παιχταρά αριστερά ( επαναλαμβάνω ).
    Αυτα που πε ο Στελιος ειναι αυτα που μπορουν να βγουν ως θετικα της υποθεσης. Απο την διοικηση εξαρταται. Ε δεν πιστευω να μας αφησουν και με Σοιλεδη βασικο αριστερο χαφ...ελπιζω να γινει σωστη επιλογη και οχι κινηση εντυπωσιασμου.
    Ο Λετο εχει πολλα προσοντα αλλα ειναι μεγαλο ρισκο για ενα κλαμπ να ριξει πολλα λεφτα γι'αυτον. Αν αληθευουν τα 5μ. ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις της Λιβερπουλ με βαση αυτα που χει δειξει μεχρι τωρα ο παιχτης. Με 2 γκολ την σεζον δεν μπορεις να κοστολογεις αριστερο χαφ στα 5μ οσο εξελησιμο κι αν δειχνει οτι ειναι.
    Στερουνται λογικης οι κινησεις του Παο αυτο ειναι το μονο σιγουρο στην ολη υποθεση.
    "...the last and final moment is yours,
    that agony is your triumph"

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

angelos7 (22-06-09)

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω γιατι προβλεπω Ζαιρι αριστερα?

6. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nikolios για αυτό το μήνυμα:

Fakes (22-06-09), Saint (22-06-09), smageo (22-06-09), tsounis (22-06-09)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikolios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πεστα Χρυσοστομε!!!!

Ειναι to good to be true οτι θα παρουμε παιχτη για αριστερα καλυτερο και ποιοτικοτερο των Leto και Zairi!!

Αν πεσουν λεφτα θα πεσουν για το αμυντικο χαφ!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Thanks
    127
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιατι εχουμε τον Κοκκαλη προεδρο? Κερδισα

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

xfactor (22-06-09)

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εννοείται δεν στεναχωριέμαι που φεύγει ο Λέτος αλλά θα τον θυμάμαι για κάποιες πολύ αστείες στιγμές που μου πρόσφερε.
    Επίσης στο Καραισκάκι. Έχει ο Λέτος την μπάλα στα αριστερά κοντά στο κόρνερ. 3-4 παίκτες μπροστά του και όλη η 20 να φωνάζει. Όλους όλους!

Αγώνας πρωταθλήματος στο Καραισκάκι. Κάποιος αντίπαλος πατάει το πόδι του Ντιόγκο και του βγάζει το παπούτσι. Ο Λέτος τρέχει να το μαζέψει να το δώσει στο συμπαίκτη του αφού πρώτα το έχει μυρίσει.

Μεγάλες στιγμές!

Tetracycline Το avatar του χρήστη 7 ΚΟΥΠΑ

Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.127 φορές σε 900 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ούτε κρύο ούτε ζέστη θα μου κάνει που θα πάει στον ποα.Αν βάλουμε σε μια ζυγαριά τα θετικά και τα αρνητικά του σίγουρα τα δεύτερα είναι περισσότερα.Κανείς νομίζω δεν αμφιβάλλει οτι ξέρει μπάλα αλλά άλλο πράγμα η μπάλα και άλλο το ποδόσφαιρο...

Αναμένω με αγωνία τους τρυφερούς διαλογους Τεν Κάτε-Λέτουρα.

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σιγα μην πιασει στο ποα ξενος παικτης.Τα τελευταια δεκα χρονια ο μονος ξενος που προσεφερε ηταν ο Μανωλης και αυτος κανα χρονο.

Tetracycline Το avatar του χρήστη 7 ΚΟΥΠΑ

Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.127 φορές σε 900 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Λέτο όμως σίγουρα θα πιάσει.

Τον Τενκάτε από τον λαιμό

Thanks
    127
    Ignore User

Προεπιλογή

Σιγα μην πιασει στο ποα ξενος παικτης.Τα τελευταια δεκα χρονια ο μονος ξενος που προσεφερε ηταν ο Μανωλης και αυτος κανα χρονο.
    Και τους καλους παιχτες που χει δεν τους εκμεταλευεται. Εχει Ματος που ναι καλο παιχτακι και τον εχει στον παγκο, ειχε Γκονζαλες που ηταν πολυ καλη παιχτουρ και τον καταστρεψε. Γενικα εχει μια εφεση ο Ποα να καταστρεφει ολους τους λατινοαμερικανικους παιχτες...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (22-06-09)

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΛΕΤΟ:Αβρααμ,ασε ησυχο το παλικαρι

ΑΒΡΑΑΜ:Λετο,πας να δεις αν ερχομαι?

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Ο.Σ.Φ.Π (23-06-09)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντως εμενα μου ψιλοχαλασε την μερα η ειδηση οτι παει σ αυτους τους σιχαμενους...
    Ετσι στερημενοι που ναι αυτοι απο ποδοσφαιρο θα νομισουν οτι πηραν τον Μαραντονα μολις τον δουν...
    Και στα παπαρια μου για αυτους,το θεμα ειναι οτι χασαμε και τα δυο μας αριστερα χαφ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (22-06-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Κατά 90% πάω στον ΠΑΟ", είπε με απάθεια ο Σεμπάστιαν Λέτο σε αγγλική ιστοσελίδα. Στο καλό αγόρι μου και να είναι σίγουρος πως θα βρούμε πολύ καλύτερο από εσένα. Πήγαινε όπου σε φωτίσει η Παναγία, κάνε ό,τι θέλεις, αλλά μακριά από το λιμάνι πλέον.

Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούσαμε το σίριαλ του Λέτο με ενδιαφέρον, αλλά ο Αργεντίνος δεν μας τα είπε καθόλου καλά, όπως δεν μας τα έλεγε καλά ούτε τη σεζόν που πέρασε. Καλύτερα έπαιζε ο Τζόλε που πλησίαζε τα 40 παρά αυτός που ήταν λίγο πιο πάνω από τα 20. Ιδού τι είπε ο Λέτο στο skysports, που τόνισε ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στην πολυμετοχική αστειότητα. "Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και ξέρω ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να παίξω στον ΠΑΟ είναι 90%", είπε ο Λέτο και κατέληξε. "Περίμενα όλες αυτές τις εβδομάδες να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήθελα να μείνω, αλλά αφού δεν με θέλουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου".

Στο καλό και να μην μας γράφεις λοιπόν Σεμπάστιαν. Αν όντως ήθελες να μείνεις και το έλεγε η καρδιά σου, ούτε ο ΠΑΟ ούτε καμία άλλη ομάδα δεν θα σε ενδιέφερε. Και στην τελική τι έκανες όλη τη σεζόν. Δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα, έκανες το πολύ 2-3 καλά παιχνίδια και από εκεί και πέρα, το απόλυτο μηδέν. Ακόμα και ο Τζόλε σε είχε για πρωινό και για αυτό τον έβαζε ο Βαλβέρδε. Και με τον Ισπανό κόουτς είχες, πάντως, προβλήματα. Δεν άφησες σχεδόν σε καμία στιγμή την ομάδα ήρεμη και όλος ο φίλαθλος κόσμος ήταν αναγκασμένος να ασχολείται μαζί σου.

Απλά δεν μπορούσες να παίξεις αυτό που μπορείς. Δικαίωμά σου να συνεχίσεις τη μέτρια καριέρα σου σε όποια ομάδα σε φωτίσει ο Θεός, αλλά να ξέρεις πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός δεν κρέμεται από σένα. Σίγουρα έχει κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις και σίγουρα υπάρχουν σαφώς καλύτεροι παίκτες. Κι ας είναι και μεγαλύτεροι. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιον θα πάρουμε αριστερό χαφ, αλλά ίσως στην τελική καλύτερα να πας στον ανύπαρκτο. Ούτως ή άλλως, ο Θρύλος είναι μπολιασμένος με τη στόφα του πρωταθλητή και εσύ δεν την είχες. Φάνηκε ξεκάθαρα.

Και στην τελική, ακόμα και ο Ζαϊρί μπορεί να παίξει αριστερά (τις περισσότερες φορές πέρυσι στον Αστέρα εκεί έπαιζε), άρα μικρό το κακό. Και πιο καλή ντρίμπλα έχει και δεν χάνει την μπάλα εύκολα όπως εσύ, που το μόνο που ήξερες να κάνεις, ήταν να περνάς 2-3 παίκτες και μετά να στοχεύεις στα... πουλιά. Στο καλό Λέτο, στο καλό.
    gavros.gr

το πιασαμε το μηνυμα
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Κατά 90% πάω στον ΠΑΟ", είπε με απάθεια ο Σεμπάστιαν Λέτο σε αγγλική ιστοσελίδα. Στο καλό αγόρι μου και να είναι σίγουρος πως θα βρούμε πολύ καλύτερο από εσένα. Πήγαινε όπου σε φωτίσει η Παναγία, κάνε ό,τι θέλεις, αλλά μακριά από το λιμάνι πλέον.

Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούσαμε το σίριαλ του Λέτο με ενδιαφέρον, αλλά ο Αργεντίνος δεν μας τα είπε καθόλου καλά, όπως δεν μας τα έλεγε καλά ούτε τη σεζόν που πέρασε. Καλύτερα έπαιζε ο Τζόλε που πλησίαζε τα 40 παρά αυτός που ήταν λίγο πιο πάνω από τα 20. Ιδού τι είπε ο Λέτο στο skysports, που τόνισε ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στην πολυμετοχική αστειότητα. "Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και ξέρω ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να παίξω στον ΠΑΟ είναι 90%", είπε ο Λέτο και κατέληξε. "Περίμενα όλες αυτές τις εβδομάδες να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήθελα να μείνω, αλλά αφού δεν με θέλουν, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου".

Στο καλό και να μην μας γράφεις λοιπόν Σεμπάστιαν. Αν όντως ήθελες να μείνεις και το έλεγε η καρδιά σου, ούτε ο ΠΑΟ ούτε καμία άλλη ομάδα δεν θα σε ενδιέφερε. Και στην τελική τι έκανες όλη τη σεζόν. Δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα, έκανες το πολύ 2-3 καλά παιχνίδια και από εκεί και πέρα, το απόλυτο μηδέν. Ακόμα και ο Τζόλε σε είχε για πρωινό και για αυτό τον έβαζε ο Βαλβέρδε. Και με τον Ισπανό κόουτς είχες, πάντως, προβλήματα. Δεν άφησες σχεδόν σε καμία στιγμή την ομάδα ήρεμη και όλος ο φίλαθλος κόσμος ήταν αναγκασμένος να ασχολείται μαζί σου.

Απλά δεν μπορούσες να παίξεις αυτό που μπορείς. Δικαίωμά σου να συνεχίσεις τη μέτρια καριέρα σου σε όποια ομάδα σε φωτίσει ο Θεός, αλλά να ξέρεις πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός δεν κρέμεται από σένα. Σίγουρα έχει κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις και σίγουρα υπάρχουν σαφώς καλύτεροι παίκτες. Κι ας είναι και μεγαλύτεροι. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιον θα πάρουμε αριστερό χαφ, αλλά ίσως στην τελική καλύτερα να πας στον ανύπαρκτο. Ούτως ή άλλως, ο Θρύλος είναι μπολιασμένος με τη στόφα του πρωταθλητή και εσύ δεν την είχες. Φάνηκε ξεκάθαρα.

Και στην τελική, ακόμα και ο Ζαϊρί μπορεί να παίξει αριστερά (τις περισσότερες φορές πέρυσι στον Αστέρα εκεί έπαιζε), άρα μικρό το κακό. Και πιο καλή ντρίμπλα έχει και δεν χάνει την μπάλα εύκολα όπως εσύ, που το μόνο που ήξερες να κάνεις, ήταν να περνάς 2-3 παίκτες και μετά να στοχεύεις στα... πουλιά. Στο καλό Λέτο, στο καλό.

gavros.gr

το πιασαμε το μηνυμα
    ααα δεν μ'άρεσουν αυτα...

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Saint (22-06-09)

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    gavros.gr

το πιασαμε το μηνυμα

Καλα τετοια κωλοτουμπα.....αχαχαχαααααααχαααα

Ο Ζαουαντ εχει καλυτερη ντριπλα? ...αχαχαααααααχαχαχααχ

Ρε προεδρα, κανε την τρομερη κινηση και κρατα τον, να δω τι θα γραψουνε οι παπαριδες... (ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!)
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kritikia για αυτό το μήνυμα:

iek (22-06-09), smageo (22-06-09)

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

α) Καταρχήν να ξορκίσουμε την πιθανότητα να κάνει σε όλο το πρωτάθλημα παιχνίδια σαν της Χέρτα.
    β) Ακούει το παιδάκι εδώ και 1 μήνα ότι ο Γεωργιανός Τσικατίλο δεν ψήνεται, δεν τον πολυγουστάρει, δεν πολυκαίγεται και να χαμε να λέγαμε και φούντες να φουμέρναμε. Αφού τον σπρώχνουν προς την έξοδο ρε παιδιά, αυτός φταίει?
    γ) Εγώ πιστεύω ότι λόγω της συμπεριφοράς του Βαλβέρδε που τον έσπαζε τα νεύρα με τις συνεχείς αλλαγές δεν είχε πια ψυχική επαφή με τον Ολυμπιακό κι ας έλεγε...

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

somekindofgrinder (23-06-09)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

O κωλοτουμπισμος σημερα απο πολλους συγγαυρους σε ολο του το μεγαλειο..

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fakes Εμφάνιση μηνυμάτων
    α) Καταρχήν να ξορκίσουμε την πιθανότητα να κάνει σε όλο το πρωτάθλημα παιχνίδια σαν της Χέρτα.
    β) Ακούει το παιδάκι εδώ και 1 μήνα ότι ο Γεωργιανός Τσικατίλο δεν ψήνεται, δεν τον πολυγουστάρει, δεν πολυκαίγεται και να χαμε να λέγαμε και φούντες να φουμέρναμε. Αφού τον σπρώχνουν προς την έξοδο ρε παιδιά, αυτός φταίει?
    γ) Εγώ πιστεύω ότι λόγω της συμπεριφοράς του Βαλβέρδε που τον έσπαζε τα νεύρα με τις συνεχείς αλλαγές δεν είχε πια ψυχική επαφή με τον Ολυμπιακό κι ας έλεγε...

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιδιος δεν είναι?

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (22-06-09)

Σελίδα 125 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 25758595105115121122123124125126127128129135145155165 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές