vaskor (22-06-09)
Δε συμφωνώ αλλά σεβαστή η άποψή σου.
Σωστά, fullback είναι ο Λεονάρντο αλλά εμείς δεν παίζουμε με fullback.Όσο για τον Leonardo το δικό μας ούτε δεξί μπακ δεν είναι ούτε δεξί χαφ,είναι κάτι ενδιάμεσα,........πιάσ το αυγό και κουρευτo.
Kαι επαναλαμβάνω: δε χάθηκε και κάτι σπουδαίο. Τον παιχταρά που έπρεπε πάση θυσία να αποκτήσουμε τον αποκτήσαμε. Ο Λέτο είναι καλός παίχτης αλλά Τζόλε δεν είναι με τη καμία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
vaskor (22-06-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg&feature=PlayList&p=C5D909068BD 51911&playnext=1&playnext_from=PL&index=16[/youtube]
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
κι ομως τα λαχεια ειναι οι ταλαντουχοι κι οχι οι εμεπιροι..
Τα τελευταια χρονια τιτλους καθαρισαμε με γκαλετι,Ντουντου, Ριβαλντο, Καρεμπε κλπ..
Αντιθετα οσες φορες πηγαμε να πετυχουμε κατι με ταλεντα (Λεοναρντο, Μπορχα, Λετο, Νε κλπ) τα βρηκαμε μπαστουνια...Ουτε υποδομες εχουμε ουτε ανθρωπους να δουλεψουνε στην αξιοποιηση νεων παιχτων...
Καλυτερα δοκιμασνενοι παιχτες...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Φερε τον Μαυρο Θεο Σωκεεε!
Όταν θα συμπληρωθεί η παρακάτω λίστα με ονόματα θα δουν οι βάζελοι την μαλακία που τους δέρνει και φέτος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ = MELLBERG - PUYGRENIE?
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ = ? - LETO?
ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ = ? - ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ?
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ = ? - ?
Και θα κάνουμε και εμείς τις συγκρίσεις μας.
.
Ένταξη μωρέ ας πάει αν θέλει και τα σκάνε,άλλο είναι το θέμα μας όμως......
Πως θα το πούμε στη Σμαρούλα;;
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
smageo (22-06-09)
Πάντως αν γίνει η μεταγραφή,μονο καλο θα μας κανεi,ο Κόκκαλης θα aπάντηση ,και ίσως,..ίσως λέω ανοίξει την πορτοφολά,και φέρει παιχταρά.
Γιατί ως γνωστό του αρέσει να γελάει,και του αρέσει να γελάει τελευταίος!!!!!!!
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXO
Giogiannis (22-06-09)
Για να πω την αληθεια με πειραξε λιγο που πηγε στον βαζελο.Τον πηγαινα αυτον τον παικτη.Παντως ειμαι σιγουρος οτι με 3-4 μυρια βρισκουμε καλυτερο παικτη.
Υ.Γ Οι βαζελοι συνεχιζουν τις ιδιες μαλακιες με περυσι.Πληρωνουν υπεραξιες για να μας μπαινουν στο ματι και τελικα παιρνουν τον πουλο.
Παντως αυτη την μοδα που εχουν οι βαζελοι να κυνηγανε πρωην ή παιχτες που απασχολουν τον Ολυμπιακο ποιανων την χρονια τακτικη θυμιζει;;;;;
Απαντηση: Κοντοπαντελονακιας και Κοντοστουπης Γιαννακοπουλος...
Μηπως κανω Λαθος;;; Για σκεφτειτα και θυμηθειται λιγο..
Ομως Αλλο μπαλα αλλο Μπασκετ
- Πληρώνουν υπεραξία.
- Παίρνουν παίχτη που δεν πρότεινε ο προπονητής.
- Που έχει δηλώσει ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό.
- Που δεν είναι έτοιμος παίχτης.
- Που τον δοκίμασε ο Ολυμπιακός ένα χρόνο και έκρινε ότι δεν αξίζει την αγορά με τόσα χρήματα.
- Που με το σύστημα της μπανάθας δύσκολο ακόμα και να παίζει στην ενδεκάδα.
- Παίρνουν παίχτη που δεν σκοράρει.
- και φυσικά παίχτη που δεν μαρκάρει.
Φανταστείτε τι δουλειά κάνει ο Αντωνίου αφού, έχοντας οργώσει όλο τον πλανήτη για αριστερό χαφ τελικά καταλήγει στον Leto!!!!!!!!!!
.
Nα παει να γαμηθει και να παει οπου θελει,αμα δεν σεβεσαι την φανελα που φορας οποια και αν ειναι αυτη τοτε δεν αξιζεις να την εχεις πανω σου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Με πειραξε μονο και μονο επειδη θα μας τα πρηξουν και θα προσπαθησει το πουταναριο της Παιανιας να το ισοσκελισει με το στραπατσο του Μελμπεργκ (ελεος).
Κατα τ'αλλα , χεστηκα, στα ντερμπυ μεταξυ μας ο Γκαλεταρος θα μπαινει με την μπαλα στα διχτυα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
smageo (22-06-09)
Bookmarks