ante geia (22-06-09)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ante geia (22-06-09)
Γι'αυτο παω πολυ τον Σωκο..Γιατι ειναι τρελλος για δεσιμο!
Πριν λιγουςμηνες απειλουσε τον Βαλβερδε με απολυση επειδη δεν δεχοτανε πισω το Λετο και τωρα υλοποιει αυτο που του ελεγε ο Ισπανος να διωξει τον παιχτη απο την ομαδα!
Ζουρλομανδιες πού πουλανε;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Giogiannis (22-06-09)
Το πρόβλημα δεν είναι στο ταλέντο αλλά στο μυαλό ( έχει και ένα πρόβλημα στα μάτια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Με αυτό το μυαλό απόδοση δεν θα πιάσει πουθενά.
Πόσο μάλλον σε μια ομάδα στην οποία δεν μπορούν να παίξουν τέτοιου είδους παίχτες.
Εγώ από τώρα σου λέω ότι ο Καραγκούνης θα παίζει αριστερά όπως φέτος.
.
iek (22-06-09)
Λέτο: "Ποτέ στον ΠΑΟ"
Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο 23χρονος αριστερός χαφ Σεμπαστιάν Λέτο.
Ο λάτιν μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" υποστήριξε πως δεν πρόκειται ποτέ να πάει στους πράσινους, καθώς η μοναδική ομάδα που υπάρχει στην Ελλάδα για εκείνον είναι ο Θρύλος.
"Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι μου ότι επικοινώνησε μαζί τους ο Παναθηναϊκός για μένα. Μου μετέφεραν ότι με θέλουν στην ομάδα τους και πως προσφέρουν πολλά χρήματα.
Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται αυτό. Αγαπάω τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσω στην Ελλάδα θα γίνει μόνο για χάρη του. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού.
Πέρασα μια εξαιρετική χρόνια, κέρδισα τα πάντα δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω πότε αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στην Ρίβερ".
Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της αγοράς των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό, ο Λέτο τα έχει βρει σε όλα με τους μόνιμους νταμπλούχους Ελλάδας για 4ετές συμβόλαιο και το μόνο που μένει είναι να επέλθει συμφωνία και με την Λίβερπουλ.
sport24.gr
Αυτα τα δηλωσε στις αρχες του μηνα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
iakov7 (22-06-09)
Τέλος πάντων τα λεφτά είναι η μονη ιδεολογία στο κόσμο.Με τόσα λεφτά και εγώ θα πήγαινα στον παο,......και θα έβαζα μερικά...αυτογκόλ![]()
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
iakov7 (22-06-09)
εγω παντως δεν θελω ουτε καλουπωματα ουτε φτιαξιματα...Και με τον Καστιγιο μας βγηκε η ψυχη για να παιξει μπαλλα...Δεν θελουμε προβληματικους η υποσχομενους...
Εμεις χρειαζομαστε σωστους επαγγελματιες σαν τον Γκαλετι η τον Ντουντου που θα μπουνε στο γηπεδο και θα αποδωσουνε αυτο που μπορουνε χωρις ορους και προυποθεσεις και χωρις να δημιουργουνε προβληματα..
Τους Λετους ας τους αξιοποιησει ο βαζελος..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
steliosb (22-06-09)
nikos7 (22-06-09)
iakov7 (22-06-09)
steliosb (22-06-09)
το καστίγιο εμείς τον κάναμε προβλήματικό . το "παιδαγωγούσαμε" από 16 ετών ... έγινε κατ' εινόνα του μπαμπά-προέδρου κωλόπαιδο πολυτελείας
σαν ελληνική ομάδα δεν μπορείς να έχεις βλέψεις σε λαχεία τυπου γκαλέττι και σε ντουντούδες γιατί δεν σου βγαίνουν πάντα . πρέπει να κυνηγάς και ταλέντα (αυθεντικά ταλέντα) όχι φυσικά των 5-10 εκατ.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τίποτα η απάντηση θα είναι αν τον πάρουν ο ....Λούα x2 για να τους ξανακάνει σουλτάνα από αριστερά που λέει και ο Fakes![]()
iakov7 (22-06-09)
TI KAI AN EINΑΙ ANERXOΜΕΝΟΣ..? φανταστειτε τον με τον Τεν Κνατε στον Παγκο !! περσυ εκανε τα χιλια μυρια ....που ειχε να κανει με εναν πραο ανθρωπο σαν τον Βαλβερδε . Τωρα που ο βΑΖΕΛΟς θα εχει δυο ψυχακια στον παγκο θα γελαμε του χρονου !!!!
επιτυχια θεωρω οτι δεν τον κλεισαμε εμεις.
το οτι πηγε στον παο προσωπικα δεν με απασχολει καθολου ! μας "πηραν" (ο παιχτης δεν ανηκει στον ολυμπιακο αλλα στη λιβερπουλ) εναν παιχτη που θελει μονος του μια μπαλα και απλα την ταλάιπωρει μεταξυ σεντρας και κορνερ ...σεντρα δεν εχει , ουσια δεν εχει , τελειωματα δεν εδειξε κατι !οιποτε χαλαρψστε αδερφια δεν εγινε και τιποτα ! τι να πουνε αυτοι που ειχαν παιχτες δεμενους με την φανελα τους οπως Κωνσταντινου , Νικοπολιδης και φορεσανε την ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ !!????
ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ,,,,ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ? ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ???!!
Bookmarks