Σελίδα 119 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1969798999109115116117118119120121122123129139149159169 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.361 έως 2.380 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.731
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.293 φορές σε 10.835 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχάριστα ενδέχεται να είναι τα νέα που θα έρθουν από τον Σεμπάστιαν Λέτο και την παραμονή του στον Πειραιά.
    Έκαναν ένα καλό με το Μέλμπεργκ, γιατί τώρα να μας την πηδήξουν την χαρά...
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (22-06-09), mpak (21-06-09), sirkostas (21-06-09)

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Νομιζω πως αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν τελικα μεινει ο Λετο υπαρχουν δυο ενδεχομενα.

1. Η αποδοση του θα ειναι ιδια με την περσινη, κατι που προσωπικα δεν με θα με αφησει καθολου ικανοποιημενο.

2. Θα εξελιχθει σε περιπτωση τυπου 'Ροναλτο' ('τυπου' ειπα ετσι) οπου τον πρωτο χρονο στην Μαντσεστερ δεν ηταν καλος, εκανε πολλες περιττες κινησεις κλπ και μετα τα επομενα χρονια απογειωθηκε.

Για να δουμε τελικα ποιος θα ειναι το αριστερο μας χαφ, Λετο η καποιος αλλος?
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τελικα μεινει ο Λετο υπαρχουν δυο ενδεχομενα.

1. Η αποδοση του θα ειναι ιδια με την περσινη, κατι που προσωπικα δεν με θα με αφησει καθολου ικανοποιημενο.

2. Θα εξελιχθει σε περιπτωση τυπου 'Ροναλτο' ('τυπου' ειπα ετσι) οπου τον πρωτο χρονο στην Μαντσεστερ δεν ηταν καλος, εκανε πολλες περιττες κινησεις κλπ και μετα τα επομενα χρονια απογειωθηκε.

Για να δουμε τελικα ποιος θα ειναι το αριστερο μας χαφ, Λετο η καποιος αλλος?
    Παντως Ιακωβε μου εγω πιστευω πως αν μεινει δανεικος θα εχουμε μια απο τα ιδια (μην σου πω και χειροτερος αφου πισω δεν θα υπαρχει και ο Djole να κραταει τις ισσοροπιες). Δανεικος παιχτης δεν δενεται με την ομαδα ευκολα, δεν παιζει για τη φανελα μονο για την παρτη του μπας και παρει κανενα συμβολαιο. Αν ειναι ετσι καλυτερα να παει στο καλο! Η αριστερη πλευρα μας θα ειναι πολυπαθη φετος αυτο βλεπω.

Οσο για το δευτερο ............ με την καμια δεν το βλεπω. Εκτος αν εννοεις να απογειωθει με βαση παντα τα Ελληνικα δεδομενα ισως και να γινει κατι (αλλα και αυτο χλωμο). Μεχρι εκει παραπερα δεν ......

(Παντως τοσο σντιπαθης οσο ο C. Ronaldo αποκλειται να γινει το μονο σιγουρο )
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Thanks
    62
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 57 φορές σε 51 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κατά την ταπεινή μου γνώμη καλός παίκτης αλλά κολόπαιδο αυτός θέλει να παίξει αλλού και αυτό φαίνεται!!!!!!!Καλύτερα να φύγει να μην φάμε τσάμπα μια χρονιά πληρωνοντάς τον!!!!!!!Πάντως το ότι δεν έχουν βρει ακόμα ποδοσφαιριστή να αντικαταστίσει τον τζόλε είναι γελοίο!!!!!!!!!
    Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα Λέτο για τον Ολυμπιακό. Μπορεί η Λίβερπουλ να μην εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο του εκ νέου δανεισμού στους «ερυθρόλευκους» με οψιόν αγοράς, αλλά και στο να υπάρξει συνιδιοκτησία, όμως έχει ρίξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» ο παίκτης πωλείται 3 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως το μπαλάκι είναι πλέον στην ελληνική πλευρά.

Επιπλέον, η αγγλική ομάδα είπε στον Ολυμπιακό πως είναι διαθέσιμοι προς πώληση και άλλοι δύο παίκτες της, αλλά με υψηλότερο κασέ και συγκεκριμένα κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Οι δύο αυτοί παίκτες είναι ο πλάγιος χαφ- εξτρέμ Γιόσι Μπεναγιούν που αγωνίζεται στους «κόκκινους» από το 2007 και ο δεύτερος είναι ο Αντρέι Βορονίν, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα, πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 20 παιχνίδια. Ο Ουκρανός είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα συμβεί κάτι τώρα, όπως και με τον Μπεναγιούν.

Πάντως, σε ερώτηση που έγινε στον Κόκκαλη από τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του συνεδρίου της Θύρας 7 για το αν θα παραμείνει ο Λέτο απάντησε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω» και όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί γενικότερα στα μεταγραφικά, είπε: «Δεν μπορώ να πω ονόματα. Με τις δύο κινήσεις ενισχυθήκαμε και θα έχουμε την ηρεμία για να προχωρήσουμε στις επόμενες χωρίς βιασύνη».

Ταυτόχρονα όμως, είναι πάρα πολύ έντονες οι φήμες ότι στην υπόθεση ενεπλάκη και πάλι ο Παναθηναϊκός (το είχε κάνει και προ δεκαημέρου και είχε αρνηθεί ο Λέτο), προσφέροντας στους Αγγλούς μέχρι και 6 εκατομμύρια!
    Φυσικά, οι «πράσινοι», αν ισχύει η πρόταση αυτή, θα αποκτήσουν προβάδισμα στην περίπτωση του Αργεντινού.
    Ακόμα όμως κι αν συνεχίσει να αρνείται ο Λέτο, η τιμή του θα παραμείνει σε επίπεδα για τα οποία αρνείται να συζητήσει ο Ολυμπιακός (κοντά στα 5 εκ.).

Συμπερασματικά, οποιαδήποτε από τις δύο ειδήσεις κι αν ισχύει (υποχώρηση της Λίβερπουλ ή μπάσιμο του ΠΑΟ), θεωρείται δεδομένο ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις για τον Αργεντινό αριστερό χαφ ή …για κάποιον αντικαταστάτη του!

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (21-06-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω γιατι μετα απο αυτο εχω μια σιγουρια οτι μπορει και να μεινει ο Leto στην ομαδα???
    Γιατι αραγε???

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Αυτη η γατα σε ολα μεσα πεφτει να σας θυμισω και αυτο βεβαια ....
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (21-06-09), iakov7 (21-06-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Talking

Παρτον μεγαλε Μπίλια και σ'εχω κανει αβαταρ κατευθειαν.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (22-06-09)

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω γιατι μετα απο αυτο εχω μια σιγουρια οτι μπορει και να μεινει ο Leto στην ομαδα???
    Γιατι αραγε???

Wx paaaanaia mouuuu,ti kako mas vrhkeeeeeee!!!!!!
    Wime,ali kai trisali!!!!!!

Kainourgia paraggelia tha eeeeeeexoumennnnnnnnnnnn

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Το avatar του χρήστη angelos7

Περιοχή
    μεταξυ σεφ και καραισκακη
    Thanks
    294
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 64 φορές σε 49 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιατι αραγε???

Αν και λιγο οφ τοπικ το εχω φιλοσοφησει το θεμα με τη Γατα. Όποιον διαπραγματευεται ο ολυμπιακος τον φορτωνει στον παναθηναικο και τουμπαλιν.Πετυχαινει μια στις 100(βλεπε Αβρααμ και χριστοδουλοπουλο περσι)και βρισκει βλακες να την αγοραζουν

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρτον μεγαλε Μπίλια και σ'εχω κανει αβαταρ κατευθειαν.

Παντως Ιακωβε μου εγω πιστευω πως αν μεινει δανεικος θα εχουμε μια απο τα ιδια (μην σου πω και χειροτερος αφου πισω δεν θα υπαρχει και ο Djole να κραταει τις ισσοροπιες). Δανεικος παιχτης δεν δενεται με την ομαδα ευκολα, δεν παιζει για τη φανελα μονο για την παρτη του μπας και παρει κανενα συμβολαιο. Αν ειναι ετσι καλυτερα να παει στο καλο! Η αριστερη πλευρα μας θα ειναι πολυπαθη φετος αυτο βλεπω.

Οσο για το δευτερο ............ με την καμια δεν το βλεπω. Εκτος αν εννοεις να απογειωθει με βαση παντα τα Ελληνικα δεδομενα ισως και να γινει κατι (αλλα και αυτο χλωμο). Μεχρι εκει παραπερα δεν ......

(Παντως τοσο σντιπαθης οσο ο C. Ronaldo αποκλειται να γινει το μονο σιγουρο )
    Μα νομιζω δεν υπαρχει θεμα να μεινει δανεικος, αν μεινει θα ειναι με μεταγραφη. Προσωπικα δεν θα ηθελα να μεινει αν η αποδοση του θα ειναι η ιδια με την περσινη. Αλλωστε δεν νομιζω και στην διοικηση να ειναι τοσο ενθουσιασμενοι με τις εμφανισεις του μεχρι σημερα, απλα πονταρουν στο οτι ξερει μπαλα και οτι μαλλον θα εχει ανοδικη πορεια.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (22-06-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλημερα καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!

Πολλα ακούγονται και πολλα διαβάζονται σημερα το πρωι για την περιπτωση του πουλεν μου και τα περι εμπλοκης στην αποκτηση του και συμφωνια στα 1,1 μυρια το χρονο μαζι του του λαγου! Ή μαλλον καλυτερα της ... αλογοτροφης οπως εγραψε πολυ σωστα ο γαυρος. Επειδη πιστευω οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια απο σημερα εχουμε προσωρινη αποκαθηλωση για προφανεις λογους (οπως φαινεται και στο avatar πλεον!). Ουτε θελω να σκεφτομαι την ιδεα να φοραει τη φανελα με την αλογοτροφη στο στηθος ο συγκεκριμενος παιχτης. Ουτε θελω να πιστευω οτι για μερικα μυρια θα παει στο λαγο και δεν θα κρατησει τα λογια του οτι στην Ελλαδα υπαρχει μονο ο Ολυμπιακος γι αυτον. Επαγγελματιας ειναι θα μου πειτε αλλα Ολυμπιακοφροσυνες τελικα δεν δεχομαι απο κανενα παρα μονο απο εμας τους αρρωστους οπαδους της ομαδας που τοσα χρονια ειμαστε διπλα της.

Θα επανελθω εαν και μονο εαν ριξει "χυλοπιτα" στους λιγουρηδες και βεβαια παραμεινει στον Ολυμπιακο. Μεχρι τοτε δεν ξανασχολουμε μαζι του!

Να σας ζητησω λοιπον συγνωμη αν ολους αυτους τους μηνες σας επρηξα με την υπερασπιση μου προς το προσωπο του συγκεκριμενου παιχτη (ετσι εξαλλου επρεπε να κανω αφου ηταν και πουλεν μου).

Ειπαμε παντου και παντα ΜΟΝΟ Ολυμπιακος!

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

panty (22-06-09), Red$mile (22-06-09)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλημερα καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!

Πολλα ακούγονται και πολλα διαβάζονται σημερα το πρωι για την περιπτωση του πουλεν μου και τα περι εμπλοκης στην αποκτηση του και συμφωνια στα 1,1 μυρια το χρονο μαζι του του λαγου! Ή μαλλον καλυτερα της ... αλογοτροφης οπως εγραψε πολυ σωστα ο γαυρος. Επειδη πιστευω οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια απο σημερα εχουμε προσωρινη αποκαθηλωση για προφανεις λογους (οπως φαινεται και στο avatar πλεον!). Ουτε θελω να σκεφτομαι την ιδεα να φοραει τη φανελα με την αλογοτροφη στο στηθος ο συγκεκριμενος παιχτης. Ουτε θελω να πιστευω οτι για μερικα μυρια θα παει στο λαγο και δεν θα κρατησει τα λογια του οτι στην Ελλαδα υπαρχει μονο ο Ολυμπιακος γι αυτον. Επαγγελματιας ειναι θα μου πειτε αλλα Ολυμπιακοφροσυνες τελικα δεν δεχομαι απο κανενα παρα μονο απο εμας τους αρρωστους οπαδους της ομαδας που τοσα χρονια ειμαστε διπλα της.

Θα επανελθω εαν και μονο εαν ριξει "χυλοπιτα" στους λιγουρηδες και βεβαια παραμεινει στον Ολυμπιακο. Μεχρι τοτε δεν ξανασχολουμε μαζι του!

Να σας ζητησω λοιπον συγνωμη αν ολους αυτους τους μηνες σας επρηξα με την υπερασπιση μου προς το προσωπο του συγκεκριμενου παιχτη (ετσι εξαλλου επρεπε να κανω αφου ηταν και πουλεν μου).

Ειπαμε παντου και παντα ΜΟΝΟ Ολυμπιακος!
    Μας έπεισες τώρα!!!....(Καλημέρα Σμαρούλα!)
    *****8.23*****

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (22-06-09)

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Ignore User

Προεπιλογή

Απο οτι φαινεται θα παει στον ποα, αν πιστεψουμε δηλαδη οσα γραφουν σημερα οι φυλλαδες. Παντως με οσα μας εδειξε περσι δεν δινουμε 5 εκ. και πολυ καλα κανουμε νομιζω. Τωρα αν ο ποα θελει να τα δωσει απλα για να παρει εκδικηση για τον Μελμπεργκ ας τον παρουν! Ο ιδιος δηλωνε μεχρι χτες οτι δεν παει στον ποα με τιποτα!

Ο Λουα ειναι ελευθερος και εμεις συζητουμε αν θα δωσουμε 5 εκ. για τον Λετο. Τελοσπαντων, αν τον παρουν δεν θα με πειραξει και ιδιαιτερα, φτανει να κανουμε μια δυνατη μεταγραφη απο τα αριστερα.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (22-06-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Την στιγμή που εμείς δίνουμε έως 3εκ για Leto ( εγώ δεν νομίζω ότι δίνουμε πάνω από 2,5εκ) και ο παίχτης δεν έχει άλλη πρόταση από καμία άλλη ομάδα, ο Ποα εμφανίζεται να δίνει 6εκ ( !!!!!!!!!!!!!! ).
    Δηλαδή ενώ θεωρητικά θα αρκούσε να δώσει 3εκ και 1 σεντ, οι γκάου θέλουν λέει να δώσουν τα διπλάσια για να αποκτήσουν το κελεπούρι !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν παίζονται εκεί στον Ποα !
    .

Thanks
    62
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 57 φορές σε 51 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ston ποα έχουν κάνει τρελές μακακίες από την αρχή της σεζόν!!!!!!!Εδώ είπανε ότι έχουν 25 εκατ. ευρώ μπάτζετ και ο άλλος ο μάνατζερ του κρουζ τους ζήταγε λαγούς με πετραχείλια 2 εκατ. ευρώ προμήθειες!!!!!!!!Μιλάμε για ζώα!!!
    Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έλα μωρή μπανάθα, πάρε τη ρεβάνς!
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

Airness (22-06-09), iakov7 (22-06-09)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Hτανε που ελεγε ποτε στον βαζελο.Τελικα αμα πεφτει το χρημα τα παντα γινονται...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.963 φορές σε 14.476 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Hτανε που ελεγε ποτε στον βαζελο.Τελικα αμα πεφτει το χρημα τα παντα γινονται...
    Kαλά ρε, δε ντρέπεσαι? Τι μαλακίες πας και κάνεις? Γιατί άλλαξες avatar??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

ante geia (22-06-09), Red Sting (22-06-09)

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μωρε ας δωσουν αυτοι 5 εκ. για να τον παρουν και δεν πειραζει!

Σελίδα 119 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1969798999109115116117118119120121122123129139149159169 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές