Νομιζω πως αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.
Αν τελικα μεινει ο Λετο υπαρχουν δυο ενδεχομενα.
1. Η αποδοση του θα ειναι ιδια με την περσινη, κατι που προσωπικα δεν με θα με αφησει καθολου ικανοποιημενο.
2. Θα εξελιχθει σε περιπτωση τυπου 'Ροναλτο' ('τυπου' ειπα ετσι) οπου τον πρωτο χρονο στην Μαντσεστερ δεν ηταν καλος, εκανε πολλες περιττες κινησεις κλπ και μετα τα επομενα χρονια απογειωθηκε.
Για να δουμε τελικα ποιος θα ειναι το αριστερο μας χαφ, Λετο η καποιος αλλος?
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Παντως Ιακωβε μου εγω πιστευω πως αν μεινει δανεικος θα εχουμε μια απο τα ιδια (μην σου πω και χειροτερος αφου πισω δεν θα υπαρχει και ο Djole να κραταει τις ισσοροπιες). Δανεικος παιχτης δεν δενεται με την ομαδα ευκολα, δεν παιζει για τη φανελα μονο για την παρτη του μπας και παρει κανενα συμβολαιο. Αν ειναι ετσι καλυτερα να παει στο καλο! Η αριστερη πλευρα μας θα ειναι πολυπαθη φετος αυτο βλεπω.
Οσο για το δευτερο ............ με την καμια δεν το βλεπω. Εκτος αν εννοεις να απογειωθει με βαση παντα τα Ελληνικα δεδομενα ισως και να γινει κατι (αλλα και αυτο χλωμο). Μεχρι εκει παραπερα δεν ......
(Παντως τοσο σντιπαθης οσο ο C. Ronaldo αποκλειται να γινει το μονο σιγουρο)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη καλός παίκτης αλλά κολόπαιδο αυτός θέλει να παίξει αλλού και αυτό φαίνεται!!!!!!!Καλύτερα να φύγει να μην φάμε τσάμπα μια χρονιά πληρωνοντάς τον!!!!!!!Πάντως το ότι δεν έχουν βρει ακόμα ποδοσφαιριστή να αντικαταστίσει τον τζόλε είναι γελοίο!!!!!!!!!
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα Λέτο για τον Ολυμπιακό. Μπορεί η Λίβερπουλ να μην εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο του εκ νέου δανεισμού στους «ερυθρόλευκους» με οψιόν αγοράς, αλλά και στο να υπάρξει συνιδιοκτησία, όμως έχει ρίξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» ο παίκτης πωλείται 3 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως το μπαλάκι είναι πλέον στην ελληνική πλευρά.
Επιπλέον, η αγγλική ομάδα είπε στον Ολυμπιακό πως είναι διαθέσιμοι προς πώληση και άλλοι δύο παίκτες της, αλλά με υψηλότερο κασέ και συγκεκριμένα κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Οι δύο αυτοί παίκτες είναι ο πλάγιος χαφ- εξτρέμ Γιόσι Μπεναγιούν που αγωνίζεται στους «κόκκινους» από το 2007 και ο δεύτερος είναι ο Αντρέι Βορονίν, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα, πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 20 παιχνίδια. Ο Ουκρανός είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα συμβεί κάτι τώρα, όπως και με τον Μπεναγιούν.
Πάντως, σε ερώτηση που έγινε στον Κόκκαλη από τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του συνεδρίου της Θύρας 7 για το αν θα παραμείνει ο Λέτο απάντησε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω» και όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί γενικότερα στα μεταγραφικά, είπε: «Δεν μπορώ να πω ονόματα. Με τις δύο κινήσεις ενισχυθήκαμε και θα έχουμε την ηρεμία για να προχωρήσουμε στις επόμενες χωρίς βιασύνη».
Ταυτόχρονα όμως, είναι πάρα πολύ έντονες οι φήμες ότι στην υπόθεση ενεπλάκη και πάλι ο Παναθηναϊκός (το είχε κάνει και προ δεκαημέρου και είχε αρνηθεί ο Λέτο), προσφέροντας στους Αγγλούς μέχρι και 6 εκατομμύρια!
Φυσικά, οι «πράσινοι», αν ισχύει η πρόταση αυτή, θα αποκτήσουν προβάδισμα στην περίπτωση του Αργεντινού.
Ακόμα όμως κι αν συνεχίσει να αρνείται ο Λέτο, η τιμή του θα παραμείνει σε επίπεδα για τα οποία αρνείται να συζητήσει ο Ολυμπιακός (κοντά στα 5 εκ.).
Συμπερασματικά, οποιαδήποτε από τις δύο ειδήσεις κι αν ισχύει (υποχώρηση της Λίβερπουλ ή μπάσιμο του ΠΑΟ), θεωρείται δεδομένο ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις για τον Αργεντινό αριστερό χαφ ή …για κάποιον αντικαταστάτη του!
iakov7 (21-06-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Παρτον μεγαλε Μπίλια και σ'εχω κανει αβαταρ κατευθειαν.
kouzoulo (22-06-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Μα νομιζω δεν υπαρχει θεμα να μεινει δανεικος, αν μεινει θα ειναι με μεταγραφη. Προσωπικα δεν θα ηθελα να μεινει αν η αποδοση του θα ειναι η ιδια με την περσινη. Αλλωστε δεν νομιζω και στην διοικηση να ειναι τοσο ενθουσιασμενοι με τις εμφανισεις του μεχρι σημερα, απλα πονταρουν στο οτι ξερει μπαλα και οτι μαλλον θα εχει ανοδικη πορεια.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
smageo (22-06-09)
Καλημερα καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!
Πολλα ακούγονται και πολλα διαβάζονται σημερα το πρωι για την περιπτωση του πουλεν μου και τα περι εμπλοκης στην αποκτηση του και συμφωνια στα 1,1 μυρια το χρονο μαζι του του λαγου! Ή μαλλον καλυτερα της ... αλογοτροφης οπως εγραψε πολυ σωστα ο γαυρος. Επειδη πιστευω οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια απο σημερα εχουμε προσωρινη αποκαθηλωση για προφανεις λογους (οπως φαινεται και στο avatar πλεον!). Ουτε θελω να σκεφτομαι την ιδεα να φοραει τη φανελα με την αλογοτροφη στο στηθος ο συγκεκριμενος παιχτης. Ουτε θελω να πιστευω οτι για μερικα μυρια θα παει στο λαγο και δεν θα κρατησει τα λογια του οτι στην Ελλαδα υπαρχει μονο ο Ολυμπιακος γι αυτον. Επαγγελματιας ειναι θα μου πειτε αλλα Ολυμπιακοφροσυνες τελικα δεν δεχομαι απο κανενα παρα μονο απο εμας τους αρρωστους οπαδους της ομαδας που τοσα χρονια ειμαστε διπλα της.
Θα επανελθω εαν και μονο εαν ριξει "χυλοπιτα" στους λιγουρηδες και βεβαια παραμεινει στον Ολυμπιακο. Μεχρι τοτε δεν ξανασχολουμε μαζι του!
Να σας ζητησω λοιπον συγνωμη αν ολους αυτους τους μηνες σας επρηξα με την υπερασπιση μου προς το προσωπο του συγκεκριμενου παιχτη (ετσι εξαλλου επρεπε να κανω αφου ηταν και πουλεν μου).
Ειπαμε παντου και παντα ΜΟΝΟ Ολυμπιακος!
smageo (22-06-09)
Απο οτι φαινεται θα παει στον ποα, αν πιστεψουμε δηλαδη οσα γραφουν σημερα οι φυλλαδες. Παντως με οσα μας εδειξε περσι δεν δινουμε 5 εκ. και πολυ καλα κανουμε νομιζω. Τωρα αν ο ποα θελει να τα δωσει απλα για να παρει εκδικηση για τον Μελμπεργκ ας τον παρουν! Ο ιδιος δηλωνε μεχρι χτες οτι δεν παει στον ποα με τιποτα!
Ο Λουα ειναι ελευθερος και εμεις συζητουμε αν θα δωσουμε 5 εκ. για τον Λετο. Τελοσπαντων, αν τον παρουν δεν θα με πειραξει και ιδιαιτερα, φτανει να κανουμε μια δυνατη μεταγραφη απο τα αριστερα.
smageo (22-06-09)
Την στιγμή που εμείς δίνουμε έως 3εκ για Leto ( εγώ δεν νομίζω ότι δίνουμε πάνω από 2,5εκ) και ο παίχτης δεν έχει άλλη πρόταση από καμία άλλη ομάδα, ο Ποα εμφανίζεται να δίνει 6εκ ( !!!!!!!!!!!!!! ).
Δηλαδή ενώ θεωρητικά θα αρκούσε να δώσει 3εκ και 1 σεντ, οι γκάου θέλουν λέει να δώσουν τα διπλάσια για να αποκτήσουν το κελεπούρι !!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν παίζονται εκεί στον Ποα !
.
ston ποα έχουν κάνει τρελές μακακίες από την αρχή της σεζόν!!!!!!!Εδώ είπανε ότι έχουν 25 εκατ. ευρώ μπάτζετ και ο άλλος ο μάνατζερ του κρουζ τους ζήταγε λαγούς με πετραχείλια 2 εκατ. ευρώ προμήθειες!!!!!!!!Μιλάμε για ζώα!!!
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
Έλα μωρή μπανάθα, πάρε τη ρεβάνς!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Hτανε που ελεγε ποτε στον βαζελο.Τελικα αμα πεφτει το χρημα τα παντα γινονται...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks