εφυγε ή ακομη εδω ειναι;
Δεν πρεπει να φυγει γιατι την δεδομενη χρονικη στιγμη δεν υπαρχει καλυτερος για την θεση αυτη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
εφυγε ή ακομη εδω ειναι;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Λέτο: Δεν θα με αγοράσει ο Ολυμπιακός
Tον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Σεμπαστιάν Λέτο, που σύμφωνα με την εφημερίδα «Sporday» ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι δε πρόκειται να καταβληθεί στη Λίβερπουλ το ποσό που απαιτείται για την αγορά του.
«Ο Ολυμπιακός δεν θα με αγοράσει και είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτό, αφού ήθελε να μείνω και πίστευα ότι θα βρεθεί μια λύση. Πέρασα μια πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα, ήθελα να μείνω, αλλά πλέον καταλαβαίνω ότι τελείωσαν όλα και πρέπει να βρω άλλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου», είπε ο 23χρονος άσσος.
balla.gr
Tέλος και o Leto και μετά την αποχώρηση Djole η ομάδα δεν έχει κανένα παίχτη αριστερά πλην του νεαρού Σοϊλέδη.
Η εξέλιξη μάλλον ήταν αναμενόμενη αφού μεταξύ Derbyshire και Leto που οι ομάδες τους ζητούσαν περίπουν τα ίδια χρήματα τελικά προτιμήθηκε ο άγγλος.
Και τώρα τι?
.
Στο καλό. Φοβερά υπερτιμημένος. ΑΝ δεν τον πούλαγε το μαγαζί Λίβερπουλ αλλά κάποια Μαγιόρκα κλπ, πάνω από 2-2,5 δεν έπιανε με την καμμιά.
... there's no such thing as "too much"...
Καιρός να βρούμε ένα σοβαρό αριστερό χαφ και με τα χρήματα που ζήταγαν οι Άγγλοι βρίσκουμε πολύ καλύτερο απ'τον Λέτο.
consigliere (19-06-09)
Ο Κοκκαλης ηθελε να τον κρατησει δανεικο με οψιον, σου λεει αν μας παιξει μπαλα του χρονου να τον κρατησουμε. Με τα χρηματα που ακουγονται δεν θα γινει η μεταγραφη, δεν εδειξε ο Λετο περσι να αξιζει τοσα πολλα. Παντως ακομα πιστευω οτι μπορει να τον κρατησουμε. Αν ειναι να φυγει ομως πρεπει να γινει μια σημαντικη μεταγραφη γιατι ας μην ξεχναμε οτι ο παιχτης που θα ερθει θα παρει την θεση του Τζολε.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Du3lisT (19-06-09)
chainsaw (19-06-09)
και τωρα τι;ποτε θα βρουμε αλλον για την θεση του;
βλεπω μετα την αποχωρηση τζολε να χηρευει η θεση για χρονια οπως και με τον στελιο το 2004.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγω παντως θα στεναχωρεθω ακομα περισσοτερο αμα τον δω να φορεσει τη βρωμερη φανελα του λαγου.
Τεσπα εμενα μου εκανε ως παιχτης!
Καλη συνεχεια οπου και αν παει εκτος των λαγων.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
kritikia (19-06-09)
Bookmarks