Σελίδα 116 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1666768696106112113114115116117118119120126136146156166 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.301 έως 2.320 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις και κλεινεις μεταγραφες? Ε κλεισε μας τον Ροναλτινιο και ας μην ειναι ομορφαντρας!
    Μα αυτος ειναι κλεισμενος ..... οσο και ο Μπομπο!!
    Δεν χρειαζεται να τον κλεισω εγω.

Τωρα εσυ μου λες δηλαδη οτι ο Leto ειναι ομορφαντρας??? Γι αυτο τον θελω στον Ολυμπιακο .......
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.668
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα αυτος ειναι κλεισμενος ..... οσο και ο Μπομπο!!
    Δεν χρειαζεται να τον κλεισω εγω.

Τωρα εσυ μου λες δηλαδη οτι ο Leto ειναι ομορφαντρας??? Γι αυτο τον θελω στον Ολυμπιακο .......
    Οχι ρε, ποιος Λετο? Εγω ειμαι ομορφαντρας, για την δικη μου μεταγραφη δεν μιλουσαμε πριν?
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (11-06-09)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

με 5 μυρια δεν τον βλεπω να καθεται.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε, ποιος Λετο? Εγω ειμαι ομορφαντρας, για την δικη μου μεταγραφη δεν μιλουσαμε πριν?
    Ιάκωβε είπαμε έκλεισε η μεταγραφή σου. Έρχεσαι το συντομότερο για να υπογράψεις συμβόλαια. Αν δεν έχεις μάνατζερ είμαστε πολλοί εδώ μέσα που αναλαμβάνουμε τα μεγάλα ταλέντα. Διάλεξε σε ποιά περιοχή θέλεις να μείνεις για να κλείσουμε τουλάχιστον τρίπατη μεζονέτα (δεν λέω βίλα γιατί με τη λέξη αυτή τα έχουμε κάνει μπάχαλο εδώ μέσα).
    Επίσης οι φωτογραφίες είναι υποχρεωτικές, καθώς όπως θα έχεις καταλάβει οι γυναίκες αποφασίζουν εδώ μέσα και γενικά παντού. Είμαστε εξουσία
    Μετά από τόση ξηρασία στο θέμα των μεταγραφών αποφασίζουμε και διατάσουμε οι γυναίκες του φόρουμ, να πατάξουμε την δυσπραγία στο θέμα Λέτο, με γόβα στιλέτο

Υ.Γ. Προβλέπω ότι τα αυριανά πρωτοσέλιδα των βάζελων θα μιλάνε για την προσέγγισή σου από ανθρώπους του ποα

Άλλωστε ο χαβαλές και η απίστευτη ανευθυνότητα όλων των παραγόντων μας έχουν ξεπεράσει, όση πλάκα και να κάνουμε.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (09-06-09)

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.668
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντως δεν ξεκινησαμε καλα με τις μεταγραφες και αρχισα να ανησυχω μπας και εχουμε παρομοιο καλοκαιρι με το περσινο. Υπαρχει χρονος ακομα για να γινουν οι μεταγραφες που πρεπει αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται! Το σημαντικο ειναι να μεινουν οι Νταρμπυ και Λετο (αν και προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο να μεινει ο πρωτος) και να κτισουμε πανω στην περσινη ομαδα. Ελπιζω να μην γινει κατι παρομοιο με περσι που εφυγαν δυο καλοι παιχτες (Λουα και Λεντεσμα) για να παρουμε αλλους! Δεν πας μπροστα χαλωντας και ξαναχτιζοντας!

Οσον αφορα τα δημοσιευματα περι εμπλοκης του ποα πολυ πιθανον να ειναι αληθεια αλλα απο την αλλη μπορει να ειναι και μουφα για να μας πεισουν οι δημοσιοκαφροι οταν κλεισουμε καποιον παιχτη οτι ειναι μεταγραφικη νικη απεναντι στον ποα!

ΥΓ Τις φωτο θα τις στειλω τον Αυγουστο και θα εμφανιζομαι με μαγιο στις παραλιες της Σαντορινης
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σεμπάστιαν Λέτο στο λιμάνι, αλλά ζήτησε από την Λίβερπουλ προθεσμία 10-15 ημερών για να δει πόσα χρήματα μπορεί να προσφέρει για την αγορά του Αργεντινού, αφού οι Αγγλοι δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε τον αγγλικό σύλλογο ότι υπάρχει γενική συνέλευση στις 22 Ιουνίου, στην οποία θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, επομένως τότε θα γνωρίζει αν είναι σε θέση να κάνει προσφορά που να φτάνει τα 5 εκ. ευρώ για τον 23χρονο αριστερό χαφ.

Η Λίβερπουλ έκανε δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων», αλλά παράλληλα τόνισε ότι αν φτάσει στα γραφεία της μεγάλη προσφορά για τον Αργεντινό δεν θα μπορεί να πει «όχι» περιμένοντας τον Ολυμπιακό.

Αυτή η κίνηση από πλευράς των «ερυθρολεύκων» δείχνει και το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός, αφού το θέμα του Μπομπό δείχνει να έχει «κολλήσει» στις υψηλές απαιτήσεις της Μπεσίκτας και για τον Ντάρμπισαϊρ γίνονται προσπάθειες να μειώσει τις απαιτήσεις της κατά πολύ η Μπλάκμπερν...

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.668
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σεμπάστιαν Λέτο στο λιμάνι, αλλά ζήτησε από την Λίβερπουλ προθεσμία 10-15 ημερών για να δει πόσα χρήματα μπορεί να προσφέρει για την αγορά του Αργεντινού, αφού οι Αγγλοι δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε τον αγγλικό σύλλογο ότι υπάρχει γενική συνέλευση στις 22 Ιουνίου, στην οποία θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, επομένως τότε θα γνωρίζει αν είναι σε θέση να κάνει προσφορά που να φτάνει τα 5 εκ. ευρώ για τον 23χρονο αριστερό χαφ.

Η Λίβερπουλ έκανε δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων», αλλά παράλληλα τόνισε ότι αν φτάσει στα γραφεία της μεγάλη προσφορά για τον Αργεντινό δεν θα μπορεί να πει «όχι» περιμένοντας τον Ολυμπιακό.

Αυτή η κίνηση από πλευράς των «ερυθρολεύκων» δείχνει και το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός, αφού το θέμα του Μπομπό δείχνει να έχει «κολλήσει» στις υψηλές απαιτήσεις της Μπεσίκτας και για τον Ντάρμπισαϊρ γίνονται προσπάθειες να μειώσει τις απαιτήσεις της κατά πολύ η Μπλάκμπερν...
    Σιγα μην ειπαν στην Λιβερπουλ για την αυξηση του ΜΚ! Παραλογα πραγματα, μας δουλευουν κανονικα οι δημοσιοκαφροι!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τι αλλο θα ακουσουμε;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.668
    Ignore User

Προεπιλογή

Νικολακοπουλος:

Πλάκα πλάκα, ξέρετε πόσα λεφτά χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να κλείσει τον Λέτο; Δηλαδή, τον αντιΤζόρτζεβιτς;

Λοιπόν, είναι δέκα εκατομμύρια! Ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα. Αν θέλει να υπογράψει τον Αργεντινό αριστεροπόδαρο ο Ολυμπιακός τόσα θα του χρειαστούν. Όχι, βέβαια, μαζεμένα σε μία σεζόν. Εξυπακούεται αυτό. Αυτό δα έλειπε.

Ο Λέτο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στα τέσσερα εκ. Ευρώ, καθαρά από εφορία λεφτά, για τετραετές συμβόλαιο. Συνεπώς, ένα εκ. Ευρώ ετησίως βρέξει χιονίσει. Φέτος, πήρε 550 χιλ. Ευρώ. Με τη νέα συμφωνία, διπλασιάζεται το ποσό της αμοιβής του…Βάλτε κι ένα εκ. Ευρώ την εφορία (22%) και πάμε στα πέντε εκατομμύρια. Μόνο για τον παίκτη.

Η δε Λίβερπουλ ζητάει πάνω από πέντε εκ. Ευρώ. Για την ακρίβεια, μαζί με τις προμήθειες των μάνατζερ, μιλάμε για ποσό της τάξης των 5,2 εκ. Ευρώ. Άντε να κοπούν και κάποια λεφτά στα παζάρια; Να πάει 4,5 εκ. Ευρώ η δουλειά.

Με κάτι μίζες κλπ, κλπ. ο Λέτο, όπως κι αν έχει, θα κοστίσει στον Ολυμπιακό συνολικά και σε μία διάρκεια τετραετίας 10 εκ. Ευρώ. Πολλά λεφτά…

Αυτά θα σκέφτεται και θα ξανασκέφτεται ο Κόκκαλης…

Παει και αυτος

Το avatar του χρήστη toro

Thanks
    303
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 466 φορές σε 324 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά αυτός στην προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν λογιστής ή τελώνης. Τι κάθεται και υπολογίζει ο άνθρωπος?
    Αν βάλουν στο Λέτο, κάποιον όρο για ελεύθερη παροχή υπηρεσιών στο Καραϊσκάκη, βλέπω το Νικολακό να κρατά μπλοκάκι και να σημειώνει τα έξοδα. Αυτά που λέει είναι κοτσάνες. Δε σκέφτεσαι τι θα γίνει με τον παίκτη που πήρες 4 χρόνια μετά.. Γιατί δεν υποχρεούσαι να τον κρατήσεις.. Εκτός αν σκεφτόμαστε όλους τους παίκτες με βάση το Ραούλ Μπράβο, που πληρώσαμε και θα πληρώσουμε 8-9 εκατομμύρια σε 4 χρόνια και από προσφορά δεν είδαμε τίποτα..
    Ο Κόκκαλης δεν πρέπει να μετράει έτσι τους παίκτες αλλά με την προσφορά τους.
    Ο Γκαλέτι : Στάθηκε σε όλο το Τσάμπιονς Λιγκ.. Με τη Λάτσιο, την Τσέλσι και με τη Ρεάλ εντός ήταν ο μόνος καλός. Έσκισε μέσα στη Λάτσιο και στη Ρεάλ. Και μέσα στη Βέρντερ έπαιξε πολύ καλά, αλλά δε τον βοήθησε η υπόλοιπη ομάδα, όσο έπαιζε.
    Ε, για αυτόν τον παίκτη έδωσες 2,5 εκατομμύρια, με το συμβόλαιο, σύνολο 5. Και σου πήρε μια πρόκριση και 2 πρωταθλήματα.
    Ο Ντάρκο: μια από τα ίδια σε προσφορά.Πέρσι χωρίς τον Ντάρκο, πιστεύω θα ήμασταν τουλάχιστον 3οι. Και πέταξε και γκολάκια στο Τσου Λου και πήγες στους 16. Και τον πλήρωσες μόνο 2 μύρια..
    Μπορεί ο Λέτο να δώσει σε εμάς, όσα πληρώσουμε για την αγορά του ? Αν ναι, ας κοστίζει όσο θέλει..

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή Αργά ή γρήγορα… Λέτο!

Αργά ή γρήγορα… Λέτο!
    12 | 6 | 2009 - Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν απογοητεύεται από τις εξελίξεις στην υπόθεση Λέτο, αλλά πιέζει συνεχώς και πιστεύει πως αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να τον αποκτήσει από τη Λίβερπουλ!

Στην ΠΑΕ θεωρούν πως η Λίβερπουλ θα πέσει (αρκετά;) από τα 5,5 εκατομμύρια Ευρώ που ζητάει αυτή τη στιγμή και κάνουν υπομονή. Γιατί πολύ απλά, η κορυφαία ομάδα δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αγωνιστικά τον αργεντινό μια και δεν πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να του βγάλει άδεια εργασίας που είναι απαραίτητη στην Αγγλία για να παίξει.

Συν τοις άλλος, οι "Ρεντς" αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και μία πώληση του Λέτο θα τους έκλεινε μία τρύπα, έστω και όχι μεγάλη. Από το τίποτα όμως καλά και τα λεφτά του Ολυμπιακού. Αναγκαστικά, λοιπόν, θα πέσουν για να μην τους μείνει ο Λέτο αμανάτι.

Στην περίπτωση αυτή, ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει υπομονή και αυτή την οδό ακολουθεί. Στον πειραϊκό σύλλογο θεωρούν πως το αργότερο ως τις 10 Ιουλίου θα έχει καμφθεί η αντίσταση της Λίβερπουλ, έχοντας και ως σύμμαχο την επιθυμία του αριστερού μεσοεπιθετικού να παραμείνει στον Πειραιά.

Για τους παραπάνω λόγους, προφανώς, ο Ολυμπιακός δεν κάνει κίνηση για άλλον παίκτη στην αριστερή του πτέρυγα (ίσως και με μπακ απ τον Ζαϊρί, όποτε χρειαστεί να αλλάξει πλευρά), συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και περιμένει πότε αυτή θα ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις για να "κτυπήσει".

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Μαλιστα και μετα ξυπνησαν ...... ακου εκει θα πεσουν οι απαιτησεις της Liverpool για να μην της μεινει αμανατι ο Leto. Αντε και να δω τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.931 φορές σε 14.451 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ε φυσικά, είναι άκρως απαραίτητος για τη Λίβερπουλ ο Λέτο και θα κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν μακριά από τα αρπακτικά νύχια του Ολυμπιακού...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι μωρε δεν θα βρει η Liverpool ομαδα να δωσει το Leto και περιμενει αν θα δωσουμε εμεις τα 5 μυρια, αλλιως τι θα το κανει το σαπακι.
    Καλα γιατι δεν μας λενε απο την αρχη αυτο που ειπες και εσυ Κοσμα οτι μετα τον Bobo ακολουθουν οι Leto και Derbyshire που ηθελαν πολυ να μεινουν στην ομαδα αλλα οι κακες ομαδες τους ζητανε τον ουρανο με τα αστρα αρα δεν θα μπουμε σε αυτη την διαδικασια να τους αγορασουμε (χωρις να συμπληρωνουν δεν εχουμε και μπικικινια).

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Προεπιλογή

Όλο δύσκολα μου βάζετε σήμερα. Με ρώτησε και ο Χρήστος (giorgossiderie) το πρωί γιατί ο Σώκος δεν φτιάχνει camps παραγωγής νέων ταλέντων και παιχτών. Τι να του απαντήσω εγώ τώρα? Όπως δε μπορώ να απαντήσω και στη δική σου ερώτηση (αν και ξέρω την απάντηση )
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

άσε μας ρε Σμαρούλα με τον άμπαλο τον Λέτο.....

πλάκα πλάκα τα μισά ποστ σε κάθε σελίδα του Λέτο είναι δικά σου.....

πάντως ρε παιδιά σόρυ αλλά νομίζω βρίσκουμε και καλύτερο παίκτη με 5 μύρια....όχι πως θα δώσουμε 5 μύρια για αριστερό χαφ , αλλά κουβέντα να γίνεται.....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    άσε μας ρε Σμαρούλα με τον άμπαλο τον Λέτο.....
    Aχαχαχα καλοοοοο εεεε???? Αμπαλο δεν τον λες ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΑ τον λες ανετοτατα.

πλάκα πλάκα τα μισά ποστ σε κάθε σελίδα του Λέτο είναι δικά σου.....
    Και εσενα Χριστακη Ταναντουχε τι σε ενοχλει?? Είναι ή δεν ειναι το πουλεν μου?? Αρα πρεπει να το υπερασπιστω!! Αλλα και παλι μαλλον δεν μετρας καλα. Για ξανατσεκαρε λιγο......

πάντως ρε παιδιά σόρυ αλλά νομίζω βρίσκουμε και καλύτερο παίκτη με 5 μύρια....όχι πως θα δώσουμε 5 μύρια για αριστερό χαφ , αλλά κουβέντα να γίνεται.....
    Μη μας ζητας συγνωμη αλλα 5 και εγω τα θεωρω πολλά!! Με 2,5 αντε βαρια βαρια 3 μυρια μια χαρα θα ηταν η τιμη αγορας του.

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλως την!!! Λοιπον μπες στο gavros.gr κανουν γκαλοπ για το πουλεν σου...να ψηφισεις αν πρεπει να τον αγορασουμε 6 μυρρια...
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρώην πουλέν της

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σκέφτεται τη συνιδιοκτησία για Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο παραμένει διακαής πόθος του Ολυμπιακού και από τη στιγμή που δεν βλέπουν να... καρπωφορεί η πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του από την Λίβερπουλ, σκέφτονται άλλους τρόπους προκειμένου τον επαναφέρουν στο λιμάνι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να αναζητούν τη "χρυσή τομή" με τη διοίκηση της Λίβερπουλ ώστε να διατηρήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ. Μάλιστα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού σκέφτονται να αγοράσουν μέρος των δικαιωμάτων του Λέτο, ζητώντας από τους Αγγλους ποσοστό συνιδιοκτησίας μεγαλύτερο του 50%.

Παράλληλα, οι "Reds" είναι ήδη ενημερωμένοι για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και εμφανίζονται θετικοί να διαπραγματευτούν την συνιδιοκτησία του λατίνου άσου, ζητώντας επιπλέον να τους σταλεί ένα φαξ με τη συγκεκριμένη πρόταση προτού ξεκινήσουν τις συζητήσεις.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (18-06-09)

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.668
    Ignore User

Προεπιλογή

Το καλυτερο θα ηταν να τον παιρναμε δανεικο με οψιον. Εχει ταλεντο αλλα δεν εχει πεισει ακομα. Αρα τον παιρνεις δανεικο για ενα χρονο και αν αποδειξει την αξια του τοτε το αλλο καλοκαιρι πληρωνουμε την ρητρα, αλλιως παει στην ευχη του Θεου και παμε για αλλον.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (18-06-09)

Σελίδα 116 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1666768696106112113114115116117118119120126136146156166 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές