Ο Λετο ταιριαζει σε ολα τα συστηματα στη θεση του ball-boy!
Ο Λέτο ταιριάζει σε 4-4-2 γιατί είναι χαφ. Ο Κουτσιανικούλης μπορεί να παίξει ΜΟΝΟ σε 4-3-3 ως εξτρέμ που το δεν το παίζει ο Γεωργιανός κωλομπαράς άρα...
Ο Λετο ταιριαζει σε ολα τα συστηματα στη θεση του ball-boy!
iek (11-05-09)
sirkostas (11-05-09)
sirkostas (11-05-09)
Το ΄χω πει και θα το ξαναπώ, εγώ θα τον έβαζα 2ρο επιθετικό, μακριά απο την γραμμή. Φυσικά υπήρχε και ένα συμβόλαιο με αναγκαστικά συγκεκριμένη θέση αλλα ντάξ... πταίσμα!! Παίχτες αλάνας είναι ταμάμ για μεσα στην περιοχή
Λέτο μέχρι το καλοκαίρι του 2010; Διάχυτη, πάντως, είναι η αισιοδοξία τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, ότι ο Αργεντινός μέσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Ο μάνατζερ του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Κοσεντίνο έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, έχοντας την εξουσιοδότηση της Λίβερπουλ, για τις λεπτομέρειες της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η Λίβερπουλ παραχωρεί τον Λέτο, είτε με αγορά (γύρω στα 2,5 εκατομμύρια), είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς και στην ομάδα σκέφτονται να ακολουθήσουν τον δεύτερο δρόμο. Στη διοίκηση εμφανίζουν πολύ αισιόδοξοι για την παραμονή του Αργεντινού και επίσης μέσα στην εβδομάδα θα καταβάλουν προσπάθειες για θετική εξέλιξη και στην περίπτωση του Ματ Ντάρμπισαϊρ.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Dr.Red (11-05-09)
kouzoulo (11-05-09)
Υπάρχουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές (με όλη τη σημασία της λέξης) σ'αυτή την τιμή, τον Λέτο δεν τον αγοράζει σοβαρή ομάδα.
Και βεβαια υπάρχουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές ρε παιδιά προς Θεού δηλαδή.Αλλα δεν έρχονται στον Ολυμπιακό!!!!!Με 2,5 αριστεροπόδαρο χαφ στην ηλικία του που να θέλει να παίξει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!!!!
Ο Λέτο έχει πολύ τεχνική κατάρτιση,έχει σκαρί καλο για χαφ,θα έχει κα έναv προπονητή να τον κάνει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του και να μην αναλώνεται σε ανόητες,περιττές ενέργειες;;
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Μόνο με τον παλιό Bajevic θα μπορούσε να στρώσει και να παίξει ο Leto.
Για αυτό άστε το.
.
Συμφωνω ειναι η καλυτερη λυση για τον Ολυμπιακο. Ειναι παικταρας, αληθινη ψυχαρα (οχι σαν κατι Πατσαδες) και ΠΡΕΠΕΙ να μεινει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γιατί οι κινήσεις που κάνουμε δείχνουν ότι είμαστε σοβαρή ομάδα???? Επειδή πλεον έχω πειστεί ότι η σοβαρότητα δεν είναι χαρακτηριστικό μας, θεωρώ ότι παραμένουμε στην πρώτη θέση της λίστας για αγορά του Λετο..
Και ειλικρινά εγώ τον θέλω τον Λέτο με χίλια.. εφόσον συνεχίσει και φετος το αγαπημένο του σπορ με τους προπονητές...![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bookmarks