Σελίδα 109 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 95969798999105106107108109110111112113119129139149159 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.161 έως 2.180 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ας ερθει ο Κουτσιανικουλης κι ο Κωλετος ας παει να εξελιχτει στη Ρεάλ.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άντε να το πω αφού επιμένεις Mr. Ste...

Καλούς μ@@@@ς βρήκανε... Αυτός ήταν που δεν μπορούσε να τον αποχωριστεί ο Μπενίτεθ; Μόλις είδανε ότι δεν είναι βλάκας ο Κόκκαλης ρίξανε την τιμή του στο διπλάσιο της αξίας του. Περιμένανε καμιά πρόταση και από αλλού μπας και ανέβει η τιμή αλλά δεν, βγάλανε και τη μούφα για τα 4 της Παρί για να τσιμπήσουμε. Και τώρα θέλουν να μας τον φορτώσουν.

Τεσπα, εδώ δώσαμε τόσα για τον Όσκαρ... ας μείνει για ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ και αν βάλει μυαλό βλέπουμε.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (11-05-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων

Καλούς μ@@@@ς βρήκανε... Αυτός ήταν που δεν μπορούσε να τον αποχωριστεί ο Μπενίτεθ; Μόλις είδανε ότι δεν είναι βλάκας ο Κόκκαλης ρίξανε την τιμή του στο διπλάσιο της αξίας του. Περιμένανε καμιά πρόταση και από αλλού μπας και ανέβει η τιμή αλλά δεν, βγάλανε και τη μούφα για τα 4 της Παρί για να τσιμπήσουμε. Και τώρα θέλουν να μας τον φορτώσουν.

Τεσπα, εδώ δώσαμε τόσα για τον Όσκαρ... ας μείνει για ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ και αν βάλει μυαλό βλέπουμε.
    Έτσι είναι το σκέφτηκα και εγώ σήμερα το πρωϊ όταν είδα την τιμή στο μισό.
    Πάντως δεν πιστεύω ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα και αυτό το ποσό για αυτόν τον παίχτη.
    Μάλλον θα προτιμήσει να πάρει τον Κούτσι με 1εκ.
    .

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Επιτηδες το κανεις?

Μολις παω να σου βαλω θενξ, κοτσαρεις μια προταση-οβιδα στο τελος και με στελνεις.

Καλα τα ελεγες, τι θες λοιπον να μεινει?

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιτηδες το κανεις?

Μολις παω να σου βαλω θενξ, κοτσαρεις μια προταση-οβιδα στο τελος και με στελνεις.

Καλα τα ελεγες, τι θες λοιπον να μεινει?
    Ας μείνει με την προϋπόθεση να πάρουμε έναν κανονικό παίκτη για αυτή τη θέση γιατί του χρόνου δεν θα υπάρχει ένας Τζόλε από πίσω να βγάζει το φίδι από την τρύπα.

Κοίτα, κατά βάθος στο πίσω μέρος του μυαλού μου, χιλιόμετρα πίσω όμως, ίσως (λέμε τώρα) να πιστεύω πως αν δουλευτεί σωστά ίσως (λέω εγώ τώρα) να δείξει κάτι από το υποτιθέμενο ταλέντο του.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΚΟΣ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! Φυσικά προτιμώ τον Κούτσι....
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα να δωσουμε 1 μυριο για τον Κουτσιανικουλη ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει!! (ή μαλλον να το δωσουμε εχει ολες τις προοπτικες να γινει νεος Παπας)
    Να ειστε καλα μου φτιαξατε τη μερα!!

Οσο για το Λετο ειπαμε καμμενο χαρτι ειναι για πολλους.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Λέτο για την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού δεν κάνει με την καμία απ' οσα έχουμε δει μέχρι τώρα, αν του χρόνου αλλάξει εντελώς κάτι μπορεί να γίνει. Τώρα για τον Κουτσιανικούλη, εγώ θεωρώ απαραίτητη την αγορά του γιατί είναι σε πάρα πολυ καλή ηλικία, παίζει στα 2 άκρα, ξέρει μπάλλα και είναι και Έλληνας.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (11-05-09), steliosb (11-05-09)

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα να δωσουμε 1 μυριο για τον Κουτσιανικουλη ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει!! (ή μαλλον να το δωσουμε εχει ολες τις προοπτικες να γινει νεος Παπας)

Βρε Σμαρούλα έχουμε άδικο;
    Και εγώ σου λέω ότι εντάξει, έκανε ότι έκανε με τα μπουκάλια, αντί μετά να προσπαθήσει να αποδείξει σε όλους τους αμφισβητίες του ότι πραγματικά μετάνοιωσε και να πείσει ακόμα και το Βαλβέρδε αν θες, ότι έκανε λάθος με την περίπτωσή του, μου έδινε την εντύπωση ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να ξεκουμπιστεί ο προπονητής του.

Ε εντάξει, για δανεικό παίκτη μιλάμε...

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Leto δεν έχει καμία σημασία αν είναι καμμένο χαρτί όπως λες για πολλούς από εμάς.
    Σημασία έχει να μην είναι καμμένο χαρτί για την ομάδα, δηλαδή να μπορεί να την βοηθήσει.
    Η μεταγραφή του Κούτσι εκεί γύρω στο 1,2 - 1,4 θα κυμανθεί μην έχει αμφιβολία για αυτό.Εδώ θα είμαστε να το δούμε.
    .

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Βρε Σμαρούλα έχουμε άδικο;
    Και εγώ σου λέω ότι εντάξει, έκανε ότι έκανε με τα μπουκάλια, αντί μετά να προσπαθήσει να αποδείξει σε όλους τους αμφισβητίες του ότι πραγματικά μετάνοιωσε και να πείσει ακόμα και το Βαλβέρδε αν θες, ότι έκανε λάθος με την περίπτωσή του, μου έδινε την εντύπωση ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να ξεκουμπιστεί ο προπονητής του.

Ε εντάξει, για δανεικό παίκτη μιλάμε...
    Εξαρταται τι εννοεις βρε Ελευθερια αν εχετε αδικο.
    Οτι ειναι κωλοπαιδο το ξερουμε, και το εχω πει και εγω.
    Δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ο οποιος περασε απο τον Ολυμπιακο.
    Μη μου λες ομως οτι θα του καταλογισουμε και προσπαθεια να φυγει ο Βαλβερδε. Ε οχι αυτο ειναι κριμα και αδικο οχι μονο για το Λετο αλλα για τον καθε Λετο.

ΑΛΛΑ

Μιλαμε για την μονιμα πρωτη αλλαγη του προπονητη ειτε επαιζε καλα (σε οσα επαιξε) ειτε οχι!!
    Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος ειναι 23 ετων.
    Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος ειναι καμμενος για τον κοσμο του Ολυμπιακου οταν κανουμε θεους κατι Πατσατζογληδες και Οθκαρ.
    Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος ναι ηταν δανεικος.
    Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος ειναι υπερβολικα αγχομενος για να αποδειξει περισσοτερα απο οσα μπορει.
    Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αδιαφορος, γιατι δεν μπορω να χαρακτηρισω ενα παιχτη αδιαφορο οταν μαζευει τις καρτες σαν τα μαρουλοφυλλα οχι γιατι παιζει σκληρα αλλα γιατι τσαντιζεται με τον αντιπαλο και ειναι μεσα στις κοκορομαχειες ολες, και εναν παιχτη που αν θες "βεντετιζει" οταν γινεται αλλαγη επειδη θελει να παιξει.
    Μιλαμε για ενα παιχτη που μετα απο την ιστορια με τον προπονητη του εβαλε το κεφαλι κατω και δουλεψε οσο μπορουσε για να αποδειξει οτι αξιζει.

Αν ολα αυτα δεν μας κανουν. Ας παει στο καλο και αυτος!!
    Σκασιλα μου και το εχω ξαναπει!!
    Δεν μπορω ομως την εμπαθεια!!
    Οσο εμπαθης ημουν εγω με τον Πατσα αλλο τοσο ειναι οι περισσοτεροι εδω με το Λετο.
    Εμενα ουτε λεφτα θα μου δωσει ουτε δουλεια ουτε ψωμι να φαω.

Ας ερθουμε λιγο ομως στη θεση αυτου του ανθρωπου.
    Οπως ας ερθουμε κσι στη θεση του Βαλβερδε. Το ιδιο ελεγα και οταν ειχε γινει η ιστορια. Αλλα περα απο τα μπουκαλια και τις μπαλες, κοντευουμε να τον βγαλουμε σαπακι και αυτον.

Τελος παντων ειλικρινα το εγραψα και χτες σε αλλο θρεντ.
    Ουτε προκειτε να κατσω να διαφωνησω με κανενα ομοιδεατη μου ουτε να τσακωθω οπως γινεται ακομα και σημερα στο θρεντ του προπονητη και της διοικησης. Ειμαι πανω απο ολα Ολυμπιακος.

Ας κανουν οτι θελουν. Ειλικρινα δεν με νοιαζει.
    Εγω προσωπικα το θεμα Λετο το κλεινω εδω. Ας στειλουν το Λετο στη Ρεαλ να προπονειται, ας στειλουν το Λεμονη στην Μπαρτσελωνα και τον Πατσατζογλου στη Μιλαν. Το ιδιο μου κανει για ολους!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Leto δεν έχει καμία σημασία αν είναι καμμένο χαρτί όπως λες για πολλούς από εμάς.
    Σημασία έχει να μην είναι καμμένο χαρτί για την ομάδα, δηλαδή να μπορεί να την βοηθήσει.
    Η μεταγραφή του Κούτσι εκεί γύρω στο 1,2 - 1,4 θα κυμανθεί μην έχει αμφιβολία για αυτό.Εδώ θα είμαστε να το δούμε.
    Εχει σημασια Στελιο μου γιατι αμα ειναι καμμενος για τον κοσμο ειναι και για την ομαδα.

Τελος παντων ειπα και πριν δεν ξαναασχολουμε με το θεμα Λετο.
    Ας κανουν οτι θελουν ειλικρινα δεν με απασχολει πλεον καθολου.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος ειναι υπερβολικα αγχομενος για να αποδειξει περισσοτερα απο μπορει.
    Μιλαμε για ενα παιχτη ο οποιος κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αδιαφορος, γιατι δεν μπορω να χαρακτηρισω ενα παιχτη αδιαφορο οταν μαζευει τις καρτες σαν τα μαρουλοφυλλα οχι γιατι παιζει σκληρα αλλα γιατι τσαντιζεται με τον αντιπαλο και ειναι μεσα στις κοκορομαχειες ολες, και εναν παιχτη που αν θες "βεντετιζει" οταν γινεται αλλαγη επειδη θελει να παιξει.
    Συμφωνώ δεν είναι αδιάφορος και θέλει να αποδείξει οτι αξίζει μια θέση στην εθνική Αργεντινής για να πάρει τις απαιτούμενες συμμετοχές(10 νομίζω) για να πάρει άδεια εργασίας και να επιστρέψει στην Λίβερπουλ, χέστηκε για τον Ολυμπιακό ο Λέτο.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Σαπάκι είναι λογω της μπαλλας που παιζει και δε προκειται να βελτιωθει γιατι σ'αυτη την ηλικια δε μαθαινεις μπαλλα. Δεν τον λεμε σαπάκι λογω της συμπεριφορας του, η οποια ασυζητητι ειναι αθλια.

Ας μαζευτουν με τον Τζιμπουρ και τον ΜπιφτΕΚΙ Γκονζαλες να κανουν συλλογο αναξιοπαθουντων παιχταραδων.

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Εξαρταται τι εννοεις βρε Ελευθερια αν εχετε αδικο.
    Οτι ειναι κωλοπαιδο το ξερουμε, και το εχω πει και εγω.
    Δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ο οποιος περασε απο τον Ολυμπιακο.
    Μη μου λες ομως οτι θα του καταλογισουμε και προσπαθεια να φυγει ο Βαλβερδε. Ε οχι αυτο ειναι κριμα και αδικο οχι μονο για το Λετο αλλα για τον καθε Λετο.

ΑΛΛΑ

Όπως βλέπεις δεν θίγω μόνο τον κωλοπαιδισμό μου, αλλά και την έλειψη προσπάθειας. Εσύ θεωρείς ότι μετά το επεισόδιο προσπάθησε, εγώ όχι. Αντιθέτως έμπαινε ο 15 σχεδόν χρόνια μεγαλύτερός του Τζόλε και κάναμε το σταυρό μας.

Και πουθενά δεν λεώ ότι προσπάθησε να διώξει το Βαλβέρδε, δεν έχει τέτοια δύναμη άλλωστε. Να σου πω και το άλλο; Και ο Καστίγιο το ίδιο κωλόπαιδο είναι, μην πω και χειρότερο και κανείς προπονητής δεν τον ήθελε. Άκουσες εσύ ποτέ να έχει σκοτωθεί με κανένα; (προπονητή εννοώ γιατί με συμπαίκτες...) Αντιθέτως προσπαθούσε και την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν άψογος.

Ίσως του κάνει και αυτού καλό ο πάγκος όπως έκανε και στον Νέρι, τι να πω...

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

γιατι δεν κλεινουμε τον παιχταρα με 2,6?

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ειναι θεμα οικονομικο,το θεμα ειναι οτι θα αποτελεσει,τροχοπεδη για την ομαδα,τοσο αγωνιστικα,που το παιδι ειναι κορδελακιας και τπτ παραπανω ουτε τα βασικα της θεσης δν μπορει να καλυψει,οπως και σαν χαρακτηρας,ενταξει εχει 2,5,θα βαλουμε εναν μπελα 2,5 στο κεφαλι μας.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον KWSTAS777 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (11-05-09), mpak (11-05-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

θελω να μεινει ο Λετος...Και παρακαλω το Σωκο να βαλει μια καμερα στα αποδυτηρια για να τραβαει τις "συζητησεις" του με τον Κετσπαγια...Θα πεσει πολυ γελιο
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Όπως βλέπεις δεν θίγω μόνο τον κωλοπαιδισμό μου, αλλά και την έλειψη προσπάθειας. Εσύ θεωρείς ότι μετά το επεισόδιο προσπάθησε, εγώ όχι. Αντιθέτως έμπαινε ο 15 σχεδόν χρόνια μεγαλύτερός του Τζόλε και κάναμε το σταυρό μας.

Και πουθενά δεν λεώ ότι προσπάθησε να διώξει το Βαλβέρδε, δεν έχει τέτοια δύναμη άλλωστε. Να σου πω και το άλλο; Και ο Καστίγιο το ίδιο κωλόπαιδο είναι, μην πω και χειρότερο και κανείς προπονητής δεν τον ήθελε. Άκουσες εσύ ποτέ να έχει σκοτωθεί με κανένα; (προπονητή εννοώ γιατί με συμπαίκτες...) Αντιθέτως προσπαθούσε και την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν άψογος.

Ίσως του κάνει και αυτού καλό ο πάγκος όπως έκανε και στον Νέρι, τι να πω...
    Αμαν βρε κουζουλατσι, ειπα δεν θα ασχοληθω με το τυπακι αλλο και με εβαλες στο τρυπακι να σου απαντησω (αλλο που δεν ηθελα κουβεντα για το Λετο)

Θεωρω οτι προσπαθησε μετα την ιστορια με τον προπονητη του. Το οτι δεν πηγε καλα πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα συμπτωσης και αυτο γιατι η ομαδα δεν βλεποταν συνολικα. Ενα παραπανω αυτος ομως. Η δικαιολογια που θα του δωσω ειναι και η μοναδικη εξαλλου, ειναι οτι ενω ειχε ανεβει και επαιζε καλα μεχρι εκεινο το σημειο η κοντρα του με τον Ερνεστο τον πηγε πολυ πισω. Στην οποια κοντρα να επαναλαβω ειχε ολα τα δικια με το μερος του ο Βαλβερδε (και οχι μονο επειδη ηταν προπονητης, ενα παραπανω αυτο).

Οσο για Τζολε ξερεις και ξερω πως και η δυο μας του εχουμε τρελλη αδυναμια, αλλα ειναι και θεμα εμπειριας. Ο Τζολε διδαξε για τελευταια φορα το Λετο πως παιζεται η θεση του αριστερου εξτρεμ στον τελικο του κυπελλου με την αεκ (μακαρι να εμαθε και να πηρε κατι απο τον αρχηγο).

Τωρα για το κωλοπαιδισμο ουτε σε μενα αρεσει και το ειπα, αλλα και για τον κωλοπαιδισμο του Νερι θα σου πω οτι δεν με χαλαγε (τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον).

Ο παγκος σε καποιους κανει καλο και ασε αλλους οχι. Ας πουμε αν τρως παγκο απο το Τζολε κανεις τουμπεκι και εχεις και καμερα να γραφεις τους αγωνες καρφωμενη στον αρχηγο για να κανεις και επαναληψεις στο σπιτι. Αλλα αμα φας παγκο απο τον Κουτσιανικουλη (που εμενα προσωπικα δεν με πειθει, μακαρι να ερθει γιατι πανω απο ολα ειναι Ελληνας) δεν ξερω ποσο καλο σου κανει.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    θελω να μεινει ο Λετος...Και παρακαλω το Σωκο να βαλει μια καμερα στα αποδυτηρια για να τραβαει τις "συζητησεις" του με τον Κετσπαγια...Θα πεσει πολυ γελιο
    Εισαι εγκαθετος, ελεεινος και παλιογαυρος αυτο εχω να σου πω .....

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (11-05-09)

Το avatar του χρήστη toro

Thanks
    303
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 466 φορές σε 324 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μάλλον δεν θα μείνει ο Λέτο.. Έτσι κι αλλιώς χρειάζεται θέση ξένου και δεν προσφέρει και πολλά..Για το Λεονάρντο δεν υπάρχει πρόταση πάνω από 1,5 μύριο, οπότε μένει.Για αυτό ψάχνουμε για αριστερό χαφ και κοιτάζουμε και Κουτσιανικούλη.Δεν ξέρω για εσάς αλλά ο Γκερέιρο μου αρέσει και με την εκρηκτικότητά του νομίζω πως θα πιάσει στην Ελλάδα. Το μόνο μειονέκτημά του με βάση τον τωρινό σε απόδοση Λέτο είναι η διαφορά στην ηλικία τους. Σε όλα τα άλλα υπερτερεί..
    Έχουν δει στην ΠΑΕ ότι να βρουν κοινοτικό στόπερ και φορ στα μέτρα τους είναι δύσκολο και αναγκαστικά κόβουν ξένο από τη θέση του αριστερού χαφ..

Σελίδα 109 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 95969798999105106107108109110111112113119129139149159 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές