Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν ο Leto μείνει σαν δανεικός είναι δυνατόν να μην αποκτηθεί και παίχτης με μεταγραφή για την θέση αυτή?
Θα βγει η χρονιά μόνο με ένα παίχτη δανεικό που παίζει καλά ένα στα τρία ματς?
.
eas2000 (05-05-09)
Να ρωτησω εγω κατι πιο ευκολο?
Αν δεν μεινει ο Λετο θα αγορασουμε 2 παιχτες?
Αντε να βαλω και το κουιζ της εβδομαδας!!
Ποιος θα παρει χρονο συμμετοχης ειτε μεινει ειτε φυγει ο Λετο??
Ευκολακι δεν νομιζετε??
Εγω το εχω ετοιμο το ονομα εσεις???
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
είστε αχάριστοι!!!!!! έχουμε Ζαϊρί,Γκαλέτι, Σοϊλέδη, Νικλιτσιώτη, Λεονάρντο, Όσκαρ και Τόρο για τα άκρα της μεσαίας γραμμής κι εσείς θέλετε κι άλλους παίκτες;;;;; εεε έλεος....ΕΛΕΟΣ....η αχαριστία έχει και όρια![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
mpak (05-05-09)
μ αρεσει π λεγαμε να σταματησει ο τζολε...
του χρονου για τ αριστερα θα χουμε λετο ζαιρι![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
karalamanajic (05-05-09), KWSTAS777 (06-05-09)
Απορώ γιατί διαβάζετε gavros.gr και redplanet...
sirkostas (11-05-09)
Να δεις στο τελος απο τους δανεικους θα μεινει αυτος που δεν πρεπει να μεινει και θα φυγει αυτος που πρεπει να μεινει![]()
Ερνεστο αν μεινεις που εγω λέω ότι θα μεινεις , τι θα κανεις με τον τύπο θα συνεχίσιες να εισπράτεις μπαλιές στην μάπα?
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-05-09)
Λετο θα κανεις οργια με coach τον Τιμουρι
Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι
sadi (06-05-09)
Λέτο κανόνισε να μείνεις και να πάρουμε αυτόν.
Για να δουμε αν θα κλωτσας τα μπουκαλάκια μετά.
τον εβγαλε στο κλαρι....εεε στο σφυρι ηθελα να πω για 2,6 μυρια η Λιβερπουλ...Λιγη υπομονη ακομη και θα τον δινουνε τσαμπα...Ελπιζω να τον παρει ο...Ατρομητος..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kouzoulo (11-05-09)
εχει να πεσει κλωτσομπουνιδι στα αποδυτηρια Παντελη που θα γελασει ο καθε πικραμενος!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
panty (11-05-09)
Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα ή αύριο ο ατζέντης του Σεμπαστιάν Λέτο, τον οποίο η Λίβερπουλ αποφάσισε να πουλήσει με 2,5 εκατ. ευρώ.
Bookmarks