Περικαλώ;![]()
Περικαλώ;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ε τότε ας τον αφήσουμε να πάει εκεί που πραγματικά αξίζει (στην Αναγέννηση Καρδίτσας ας πούμε/Σμαρουλέτο σε πειράζω
) .
Ας τα καταφέρει πρώτα σε αυτό το επίπεδο και ίσως να δείξει κάποτε ότι μπορεί και αλλού. Σιγά μην του πέφτουμε και λίγοι. Δεν κατάλαβα είχε και άλλες προτάσεις όταν ήρθε σε εμάς ή μήπως έχει τώρα;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
smageo (11-04-09)
Και για τον Πάτσα υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ και ο Μπόρχα δεν έμεινε χωρίς ομάδα.
Προσόντα; Ε... εντάξει ας το δεχτώ.![]()
(δεν εχω προβλημα πειραζε οσο θες ...)
Εννοειται οτι συμφωνω, δεν καταλαβα λιγοι του πεφτουμε?
Αλλο το οτι εχει προσοντα, ας μας τα δειξει επιτελους και αυτος, και αλλο οτι του πεφτουμε και λιγοι. Ημαρτον. Που θα βρει καλυτερα? Και εδω που τα λεμε που θα βρει να κανει οτι εκανε και να συνεχισει να παιζει.
Να μην επαναλαβω οτι μπορει να ειμαι Λετο-μανιακ αλλα μπορω να ειμαι και αντικειμενικη με πανω απο ολους και ολα τον Ολυμπιακο!
Χωσε Ριτζολε μου δεν εχω προβλημα αν στραβωσω και εγω, μαζι σου θα του τα χωνω!!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
kouzoulo (11-04-09)
ο βαζελ την έφαγε77-76 απ' τις μπουγάτσαι
sadi (11-04-09), _MinoGavros (11-04-09)
θα ηθελα να τον δω βασικο αυριο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ειναι εκτος αποστολης Σταθη.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
καια υτος?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και μετά απο αυτά που είδατε σήμερα απο άλλους 22χρονους, δεν πιστέυετε ότι ο Λέτο έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ για την ηλικία του???
smageo (12-04-09)
Ευτυχως που δεν επαιξες γιατι θα τα φορτωναν σε σενα!!
Bookmarks