Ενας Λέτο την ημέρα τον Βαλβέρδε κάνει πέρα... τι έκανε πάλι αυτός σήμερα???
d.n.a. (07-04-09)
Παντως ο Λετο αγοραστηκε απο την Λανους για 3 εκ. Ο ετησιος δανεισμός του στοιχησε περι το μισο εκ. Τωρα πως απέκτησε υπερδιπλάσια υπεραξία με 1 χρονια στις ρεζέρβες της Λίβερπουλ και με μια μετρια χρονια με πολλα προβληματα στον Ολυμπιακο ειναι μυστηριο.
Εεε οταν θελει παιχτη ο Ολυμπιακος (και δεν υπαρχει και αλλος αγοραστης) ειναι πολυ απλο ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ετσι γινεται!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ε τότε να μην παιρνουμε παίχτες απο τέτοιες ομάδες. Χώρια που αυτος ουσιαστικά δεν επαιξε ποτε εκει. Ειναι ένα απο τα 44 συμβόλαια που έχει η Λιβερπουλ και δεν παιζουν στην ομαδα.
Και κατι άλλο: οι δικοί μας παίχτες γιατί ποτε δεν κέρδισαν σε αξία ερχόμενοι απο μικρότερη ομάδα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Τουρες, Καστίγιο) ?
Γιατί ξέρουμε αν αυξήθηκε των παιχτών που πήραμε απο Ελλάδα-μικρότερες ομάδες?τους αφήνουμε ελεύθερους συνέχεια και τους παίχτες απο μικρότερες ομάδες της Ευρώπης τους πουλήσαμε λίγο πιο πάνω απ' ότι τους πήραμε, ελάχιστη διαφορά γιατί δεν απέχουμε και πολύ από τις μικρές ομάδες του εξωτερικού![]()
για τα περι Λιβερπουλ , αν ειχε αξια ο παικτης για την ομαδα του Μερσευ σ, θα ειχαν βρει φορμα να τον κρατησουν , αρα μην περιμενεται να γλυτωσουμε γιατι θα τον παρει η Λιβερπουλ , αν εμεις ειμασταν σοβαρη ομαδα δεν θα στηναμε κώλο να τον κρατήσουμε , τωρα τα περι 2-3-4 μυρια μπορουμε να τα δωσουμε , τοτε ειμαστε μεγάλοι μαλακες και ευτυχως ο Σωκρατης δεν ειναι τρελος , αλλα αν φθασαμε να λεμε οτι δινουμε 4 μυρια για το μαλακισμενο , τοτε γιατι πιασαμε κοροιδα τους Ρωσους με 15 του Νερυ?
kouzoulo (08-04-09)
smageo (08-04-09)
Εεεεεεε τοτε θενξ x 1000000.
Παντως περα απο την πλακα και μενα μου αρεσει παρα πολυ σαν παιχτης και θεωρω οτ ειναι αυτη τη στιγμη που μιλαμε η καλυτερη δυνατη λυση που μπορουμε να εχουμε αριστερα. Αν εβαζε και λιγο μυαλο στο κεφαλι του, ολοι θα βγαιναμε κερδισμενοι. Και αυτος και η ομαδα και εμεις με αυτα που θα βλεπαμε.
Μακαρι οχι απλα να τον κρατησει για ενα χρονο ακομα αλλα να τον αγορασει (αν και το βλεπω χλωμο το τελευταιο).![]()
Τι να αγορασουμε?Προετοιμαζεται το εδαφος εδω και μηνες.Λιτοτητα στις μεταγραφες.Ναι θελουμε να τον κρατησουμε αλλα μονο ως δανεικο.Ναι θελουμε τον Ντερμπισιρ αλλα και αυτον σαν δανεικο.Το χουμε πει, παμε για εξυπνες βομβες φετος![]()
Ο Χριστος και η Παναγια τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτο το φορουμ!!! Για την φραγκοφονιαση του Λετο. Ε αυτο εμεινε να μας πει ο χριστιανος, αφου ολα τα αλλα τα εχουμε ακουσει. Ο χειροτερος, ο αχρηστος, ο δεν δινω πασα, ο δεν γουσταρω τα αντερα μου τα ιδια, ο αν δεν παω κομμωτηριο δεν παιζω!!
Ετσι με τριχες να ασχολουμαστε.
Εγω το εχω ξαναπει, ε ρε γλεντια που θα κανω ετσι και φερει τιποτα Φιλομενους, Καρντοζους και Ζαιριδες το καλοκαιρι ο Σωκος!!!
Εκει να δειτε πιενες που θα γνωρισει το φορουμ.
Αυτους θελω και να δω μετα τι θα λεμε για το Λετο και τον καθε Λετο!!
Σαααακκκκκκηηηηηηη καηκες την Κυριακη!!!!![]()
panty (09-04-09)
Βάρα τον αλύπητα Σμαρούλα.
Αφού το ζητάει ο οργανισμός του
Μην πειράξετε το Λέτο (ούτε βέβαια τη Smarouleto) γιατί έχει φανατικό κοινό.
Ο γιος μου έχει γίνει έξω φρενών μόνο στην ιδέα ότι θα φύγει από την ομάδα. Είναι ο λατρεμένος του παίκτης από τη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό και βέβαια θέλει να αποκτήσει και ίδια μαλλιά μ΄αυτόν.
Μπραβο Ελενη μου μεγαλωνεις σωστα το γιο σου, με αρχες!!
Πλεον πιστευω οτι εχεις πετυχει ως μανα.
Αν και επιτυχια ειναι και μονο που εκανες το γιο σου γαβρακι!!
Χτες ελεγα στο Σακη για τα κατορθωματα μου με την βαφτησιμια μου.
Λαγος ο μπαμπας ΓΑΒΡΑΚΙ η κορη που ακουει τη νονα!!
Ασε που τα ακουει και ο κουμπαρος απο τη μικρη!!![]()
panty (09-04-09)
Έτσι πρέπει να καθοδηγούμε σωστά τη νέα γενιά. Είναι υποχρέωσή μας.
Μια μάνα τι θέλει πέρα από το καλό του παιδιού της;
Φαντάζεσαι να γίνονταν βάζελος ή χανούμι; Μια ζωή στη γκρίνια και στη στέρηση.
Ενώ τώρα.
Πέτυχα ως μάνα;
Θα πετύχω και ως μάνα-τζερ Smarouleto![]()
Bookmarks