Αμα το ονομα ητο Σεβαστιανος Λετος θα τον εβριζε ο Ηλιας και θα τον αποθεωνε ο Κωστας![]()
Αμα το ονομα ητο Σεβαστιανος Λετος θα τον εβριζε ο Ηλιας και θα τον αποθεωνε ο Κωστας![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
_MinoGavros (05-04-09)
Ο εκπρόσωπος του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κονσεντίνο ανέφερε με δηλώσεις του σε εφημερίδα ότι ο Αργεντινός θέλει να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στον Πειραιά.
Ο μάνατζερ είπε στον "Πρωταθλητή": "Ο Λέτο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Από τη στιγμή που ο Λέτο έχει αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα για εμάς. Έχουμε πολλές πιθανότητες να τον κρατήσουμε για ένα ακόμη χρόνο", δηλώσεις που ανοίγουν τον δρόμο της παραμονής του Λέτο στο λιμάνι.
smageo (05-04-09)
d.n.a. (05-04-09)
Ο Σεμπαστιάν Λέτο για ακόμη μια φορά έδωσε προτεραιότητα στην Λίβερπουλ η οποία κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να του εξασφαλίσει την άδεια εργασίας.
Ο 23χρονος άσος με δηλώσεις του στο “ΦΩΣ” τόνισε πως περιμένει να δει τις όποιες εξελίξεις από την Αγγλία έτσι ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του. Παράλληλα μίλησε και για τον αρχηγό της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, για τον οποίο τόνισε πως έγραψε ιστορία.
"Για κάθε παίκτη είναι μια δύσκολη απόφαση αυτή, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Τζόλε έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό. Κέρδισε σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα όσα χρόνια είναι στην ομάδα. Και είναι πολλά χρόνια.
Τι άλλο να πω εγώ. Πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας. Του εύχομαι το καλύτερο. Τώρα, το αν θα παίξω εγώ στην θέση του και τι θα κάνω θα το δούμε. Φέτος έπαιξε σε πολλά παιχνίδια αλλά όχι σε ολόκληρα... ", είπε αρχικά ο Λέτο και συμπλήρωσε:
"Περιμένω την απόφαση για την άδεια εργασίας που έχει ζητήσει η Λίβερπουλ. Μου λένε ότι θα βγει σύντομα. Δεν ξέρω. Ακούω ότι είναι δύσκολο να βγει φέτος η άδεια εργασίας. Είμαι και εγώ στην αναμονή. Και περιμένω κι από τον Ολυμπιακό να μου πει τι θέλει. Είναι σημαντικό να δω τι θέλει ο Ολυμπιακός. Ώστε να ξέρω και εγώ μετά τι να κάνω.
Αν είμαι ευτυχισμένος εδώ μπορώ να πιέσω και εγώ την Λίβερπουλ να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό τι θέλει κι ο παίκτης. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Αν η Λίβερπουλ θέλει να με πουλήσει, δεν ξέρω τι προτάσεις θα έχει για τα λεφτά που ζητάει. Ξέρω ότι έκανε και μια προσπάθεια και η Παρί Σεν Ζερμέν. Κι εγώ θέλω να μάθω τι τελικά θα ισχύσει απ΄ όλα τα σενάρια. Δεν το έχω κρύψει ότι με ενδιαφέρει να μείνω στον Ολυμπιακό".
Κοιτα να σου πω αγορακι μου καλο! Αποφασισε αν θες να μεινεις και εσυ στον Ολυμπιακο και μην μας ξενερωνεις με τις αηδειες της αδειας εργασιας. Αν ισχυσουν οι νομοι αδεια δεν βγαζεις που να χτυπιεσαι φετος σα το χταποδι. Ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες! Απλα τα πραγματα λες στο μανατζερ σου οτι θες να μεινεις, λες και στη Λειβερπουλ οτι θες να μεινεις και δεν πας πουθενα αλλου (και θελει κοτσια να το πεις αυτο, τα εχεις????) και στην τελικη αν γουσταρεις τοσο να μεινεις και η Λιβερπουλ θελει να σε πουλησει πιεζεις ωστε να σε πουλησει στον Ολυμπιακο. Πολυ απλα τα πραγματα σου λεω. Κανονισε μονο μην υποψιαστω οτι παιζεις και εσυ στην πλατη του Ολυμπιακου και τοτε οχι πουλεν μου οχι κωλεν (σαν του Κωστα) δεν ξερω και εγω τι θα γινεις. Μαζεψε τα μυαλα σου στο κεφαλι σου ετσι δεν πας ουτε στην Γ ερασιτεχνικη της αγγλιας. Αντε με συγχυσες μεσημεριατικα ....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Οποιος πιστεύει ότι θα μείνει μετά τα καψώνια του ροκαμπιλά πλανάται πλάνην οικτρά. Θα ακούει Ελάδα και θα τρέχει. Απλώς κάνει καθυστέρηση μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά την έκανε για Ισπανία. Και μένα όπως είμαι με εγχείρηση χιαστών να με είχε αναπληρωματικό του Τζόλε θα τα έσπαγα βλέποντας το λείψανο του Τζόλε να νομίζει ότι παίζει μπάλλα...
Εαν ο Βαλβερδε καταφερει με οποιοδηποτε τροπο να μας απαλλαξει απο τον καραγκιοζακο αυτον, εγω θα γινω ο πιο σάικο οπαδος του.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
αν υπήρχε ένας προπονητής που να μπορούσε να μαζέψει όλους αυτούς τους παίκτες σαν τον Λέτο που ξέρουν μπάλα,αλλά δεν έχουν μυαλό, και να τους στρώσει και να τους μάθει να παίζουν σε μία ομάδα μαζί, τότε αυτός ο προπονητής θα λεγόταν θαυματουργός και οι οπαδοί της ομάδας ευτυχισμένοι.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πολύ κακός και σήμερα, μια φορά το ένα - δύο δεν μπορούσε να το παίξει με τον λεονάρντο? χειρότερος του 37αρη τζόλε.
Ειπαμε μαζεψε τα μυαλα μεσα στο κεφαλι σου γιατι με εμφανισεις σαν την σημερινη δεν πας ουτε στο Αγερσανι Ναξου να παιξεις. Για σενα δεν ειναι δικαιολογια η κακη εως κακιστη συνεργασια σου με το Λεο (τα ακουσε και αυτος βεβαιως βεβαιως).
Αντε ξεκολλα λεμεεεεε!!!
Αν πραγματικά ήταν μεγάλος παίχτης αυτά τα ματσάκια με κάτι Λεβαδειακούς θα έπρεπε να τα καθαρίζει μόνος του.Απογοήτευση ήταν σήμερα.
.
Du3lisT (05-04-09)
τραγωδια ητανε.θελει και λιβερπουλ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φαινεται να εχει μεγαλο προβλημα ο Λετος.
Σαν τι προβλημα?? Στο μυαλο ειναι αποδεδιγμενο ....
Αλλο??
Ε,δεν ξερω ακομα αλλα θα μαθω.Χοχοχο.
smageo (05-04-09)
sadi (05-04-09)
Bookmarks