"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
_MinoGavros (19-03-09)
Καλός ήτανε με τον Αστέρα, και αυτό που μου αρέσει είναι ότι βάζει τα πόδια του στην φωτιά και παίζει με πάθος στα εκτός έδρας ματς!
Άδικη η πρώτη κίτρινη κάρτα και σωστή η δεύτερη.
Αν γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του ( και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει με τα χρόνια ) θα γίνει μεγάλος παίχτης.
Προς το παρόν φαντάζει σαν ένας άμυαλος καλός παίχτης με προοπτικές που δεν εκμεταλλεύεται.
.
πολύ σωστός ο senior Στέλιος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
steliosb (19-03-09)
Πως το επαθες και ειπες καλο λογο για το ...... πουλεν μου (αφου μου το χρεωσατε κιολας) ????
Συμφωνουμε 100% σε ολα ομως.
Κριμα γιατι μαλλον ειναι παρελθον για μας!!
Τζολε-το Τζολε-το
Τζολε-το Τζολε-το
Τζολε-το Τζολε-το
Τζολε-το Τζολε-το
p.s και ταδεν εχουν καμια σχεση με του ...... reddna7 εμεις ακοαμ δεν τα εχουμε χαλασει ..... οριστικα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
steliosb (19-03-09)
Δεν είμαι εμπαθής ούτε κολλημένος με κανέναν ποδοσφαιριστή.
Όταν παίζει καλά του το αναγνωρίζω και όταν δεν βλέπεται τον κράζω.
Ακόμα και με τον Belluschi που λέτε ότι τον θάβω εδώ και ένα χρόνο, δεν φταίω εγώ αλλά αυτά τα παλαβά που κάνει στο γήπεδο.
Αν φύγει ο Leto δεν θα τα βάψω και μαύρα και πιστεύω ότι στην θέση του θα πάρουμε τον Leonardo του Λεβαδειακού ο οποίος είναι καλός αλλά όχι για ενδεκαδάτος.Χρειαζόμαστε πολύ μεγάλο παίχτη για αριστερό χαφ.
p.s δεν τα εχουμε χαλάσει ..... οριστικά ?
.
Αντε να σηκωθεί να φυγει να βγω στο Πασαλιμάνι να πανηγυρίσω... Έλεος με το κάθε μαλακισμένο που δεν ξέρει να συγκρατεί τα νεύρα του. Θέλει να λέγεται και επαγγελματίας...
Du3lisT (19-03-09), kouzoulo (19-03-09), panty (19-03-09), _MinoGavros (19-03-09)
Ε κατσε τωρα θα παρω το Λεοναρντο του Λεβαδιακου οχι ενδεκαδατο και θα διωξω και το Λετο θα φαω και στη μαπα ενα χρονο Τζολε (σορρυ αρχηγε αλλα ετσι ειναι πλεον) ακομα. Ε τοτε θελω ρε συ γιατι δεν κραταμε το Λετο? Δεν ειναι μεγαλος παιχτης ο Λετο? Αν ξεκαβαλησει λιγο τον καλαμο θα βγαζει ματια. Καπου πιο πανω εχω γραψει αλλο να παιζει ενα παιχτης δανεικος σε μια ομαδα και αλλο να ειναι δικος σου. (καθως επισης να σκεφτουμε οτι περισυ δεν επαιξε καθολου).
Σου ειπα οτι συμφωνω 100% μαζι σου. Οπως αποθεωνω ενα παιχτη ετσι και τον κραζω δεν εχω προβλημα σε αυτο ειλικρινα. Εγω δεν σε κραζω βρε για τον ραστα και εγω μαζισου ειμαι.
Αμαν πια ολο με καρτες με εχεις αυτες τις μερες!!
p.s δεν το ειπα εγω εσυ το ειπες χτες για ταοτι τετοια σου εγραφε ο reddna7 πριν τα χαλασετε οριστικα.
Βρε εμεις δεν τα χαλαμε ποτε, οτι και να μου λες οσο και να με πειραζεις!!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ειναι στην τσεπη του Σωκου όχι στο χερι μας. Τελος παντων ισως δεν το διατυπωσα καλα. Οταν ελεγα να τον κρατησουμε εννουσα να τον αγορασει. Αλλα και να μην τον αγορασει δεν θα σκασω, θα βρω αλλον να ασχολουμε του χρονου. Απλα σου λεω οτι γενικα τα "καλα" αριστερα εξτρεμ σπανιζουν σημερα. Και με τα λεφτα που δινουμε στον συγκεκριμενο δεν νομιζω να βρουμε καλυτερο.
p.s τωρα αυτοειναι καλο ή κακο με μπερδεψες!!
καλά ντε , πως κάνετε έτσι ;;
και να φύγει , θα πάρουμε τον Ιβανσιτς !!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Du3lisT (19-03-09)
Αγορι μου, κανε παλι δηλωση μετανοιας μεσα απο το site.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
τωρα που εφαγε δευτερη κιτρινη, θα στειλει ο προεδρος επιστολη καπου για να πει οτι ο Λετο πρεπει να παιζει και οτι αρκετα τιμωρηθηκε με την αποβολη του;
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
kouzoulo (19-03-09), somekindofgrinder (19-03-09), _MinoGavros (19-03-09)
Bookmarks