kouzoulo (13-03-09)
kouzoulo (13-03-09)
Γιατι εμενα "μου φαινεται" οτι ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ οσα γραφονται ειναι για να καταληξουν στην γνωστη (και κουραστικη πια) επωδο "πουλο ρε Βαλβιδα";
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
_MinoGavros (16-03-09)
_MinoGavros (16-03-09)
ο Ντούσκο τα τελευταία χρόνια παίζει 4-2-3-1..... αν θες σου φέρνω Αλεν Περεν που μου αρέσει και παίζει και 4-4-2!!!!!!
Ελευθερία παλιά δεν ήθελες να φύγει ο Βαλ;;;; τώρα θες να μείνει;;;; αν κάνω λάθος διορθωσε με!!!
Λέτο κοίτα να βάλεις μυαλό γιατι δεν πρόκειται να κάνεις καριέρα ούτε στον Πανσεραϊκό!!!!!!!!
Και μόνο που κλώτσησε μπάλες και σε συμπαίχτες του, είναι αρκετό για να τιμωρηθεί. Όμως η διοίκηση των επιβράβευσε!!!
Τώρα νομίζω πως οι μεγάλοι παλαιοί έχουν τον λόγο.
Ειδάλλως....
Χώρια που εγώ αν ήμουν συμπαίχτης του δεν θα είχα διάθεση ούτε καλημέρα να του πω.
Αφού φαίνεται ότι έχει σκατοχαρακτήρα!!!!Έμενα μου θυμίζει zahovic στυλ....
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι διαρρεει ο λακερδας, σημερα ομως ειδαν το φως της δημοσιοτητας "κουτσομπολια"¨που λενε οτι εχουν βαλει το χερακι του και οι βοηθοι του βαλβιδα και εχει γινει ο χαμος. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμα οπως δεν ξερω τι εχει γινει τελικα. Οπως και να εχει θα επρεπε να σεβεται τον προπονητης του (μονο και μονο επειδη αυτος ειναι παιχτης και ο λακερδας προπονητης). Εμενα εξαλλου η αποψη μου και για το Λετο και το Βαλβιδα ειναι γνωστη. Βεβαια ολα αυτα με βαση οτι διαβαζουμε απο το διαδικτυο και τις εφημεριδες. Τι απο ολα αυτα ειναι αληθεια και τι ψεμα ο Θεος και η ψυχη τους.
Παραθετω αυτο που ειπα και πιο πανω απο το ερυθρο κατασκοπο, το διαβασα ομως και σε εφημεριδα σημερα :
"Στον Ολυμπιακό τα έχουν πάρα πολύ με τους βοηθούς του Ερνέστο Βαλβέρδε, για ό,τι έγινε με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Γιατί ο Αργεντινός σκίζει τα ρούχα του πως όλο το πρόβλημα το δημιούργησαν αυτοί με την «κομπλεξική», όπως την χαρακτηρίζει στάση τους απέναντί του.Ο Ερυθρός Κατάσκοπος"
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ε, ναι τελικα αυτο ειναι. Αυτος ο Ασπιαθιου βλεποντας τον τζολε να παιζει βασικος στον πρωταθλητη, προσδοκα να γίνει αυτός του χρονου ο βασικος αρ. χαφ! Με τα χαλια που εχει ο τζολε δεν ειναι και δύσκολο. Καθαρισε λοιπον τον ανταγωνισμο και περιμενει την προταση!
Σοβαρευτειτε μαλακες κατασκοποι γιατι δεν σας βλεπω καλα
tsounis (15-03-09)
Du3lisT (14-03-09)
λίγα τα λόγια σας για τον Μάκη!!!!!
έχει βίντεο από το ρομαντικό δείπνο Λέτο-Βαλ!!!!!!!! μόνο αυτοι οι 3 γνωρίζουν τι έγινε εκείνο το βράδυ της συγχώρεσης!!!!! περισσότερα μόνο στο ζουγκλα.τζι αρ!!!!!
Μπα, αυτός είναι ο κίτρινος κατάσκοπος...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks