kouzoulo (10-03-09)
ΝΕΡΙ-ΑΛΜΠΕΡΤΟ-ΚΑΣΤΙΓΙΟ
Συλλαβισε το Κοκκαλη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (10-03-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sadi (10-03-09)
Καλα το στομα των ζμπαουγκζήδων τώρα ειναι ετσι κι αλλιως γεματο απο "κατι αλλο" αλλα επειδη ειμαι παιδί εκ-παιδευμένο παιδιόθεν και υπαρχουνε και μικρα παιδια δεν το λεω...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Καλα τα λες!! Και εγω μαζι σου! Του αφησε κανενα σημαδι?? Τι εκανε το παιδι?? Μη δουμε βρε Ηλια εναν ανθρωπο να αντιδρα στο κατεστημενο του Ιθπανου να πεσουμε να τον φαμε. Τστστστστστστστς. Ζηλευουν, να δεις αυτο ειναι.
Το δευτερο μερος δεν το σχολιαζω γιατι τα ισοπεδωνουμε ολα!
Και κατσε να σου πω γιατι δεν σχολιαζω για να μην παρεξηγηθω κιολας. Δεν σημαινει επειδη εκανε τη μπαρουφα η διοικηση και δεν του εβαλε ουτε ενα προστιμο για τα ματια του κοσμου εστω (γιατι ετσι αδειαζει το Βαλβιδα) αυτοματως το επομενο ειναι η προσληψη ΜπιγκονοΜατζουρακιδων.
Αν θες τη γνωμη μου γι αυτο, θα επρεπε να τα βρουν με τον προπονητη οι δυο τους σε σοβαρη κουβεντα μπροστα στη διοικηση με διαβεβαιωσεις και απο τις δυο μεριες για την ομαλη συνεχεια της συνεργασιας τους για το καλο του Ολυμπιακου και στη συνεχεια ενα ΒΑΡΒΑΤΟ προστιμο στον Τσιγκολελετο για παραδειγματισμο. (Αμα ποναγε λιγο η τσεπουλα του θα σου ελεγα εγω αν το ξαναεκανε)
p.s φαντασου να ηθελα να σχολιασω κιολας![]()
Η δική μου γνώμη είναι διώξε Λέτο, κράτα Βαλβέρδε, πάρε Νέρι. Αυτό είναι σωστό.
Σόρρυ Σμαρούλα αλλά και οι δύο μαζί δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν και τα πουλέν μας συγκρούονται. Θα έρθει ο δικός μου, τέλος.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πάμε τώρα όλοι μαζί 1-2-3 κωλοτούμπα γιατί δεν το διώχνει το κωλόπαιδο μπουρδέλο θα τα κάνει τ' αποδυτήρια.
Σύγγαβροι συγχαρητήρια δεν πιανόμαστε πουθενά.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δεν βλεπω το λογο να μην μπορουν να συνυπαρξουν?
Κοιτα μπορει ο παλιος (Καστιγιο) να ειναι αλλιως αλλα και ο νεος (Λετο) ειναι "ωραιος" (δεν εννοω εμφανισιακα βεβαιως βεβαιως).
Δεν εχω μαθει να υποχωρω ευκολααλλα στη δικη σου περιπτωση και λογω παλαιοτητας δεν θα αντιδρασω
.
Οσο για το Βαλβιδα μου ειναι αδιαφορος πλεον, ειναι για μενα ο αορατος προπονητης (οπως ειναι το αορατο τοιχος καπου αλλου)
η νοοτροπια ειναι η ιδια...Κανει σκηνικο ο λετο, στον στελνει ο προπονητης σου να λαβρις μετρα και ως διοικηση δεν κανεις τιποτε γραφοντας στα @@ σου τον προπονητη σου...Αν δν θελεις να εισαι σαυστηρος καντου εστω μια επιπληξη κατι τελος παντων.
Αυτες οι λαλακιες θα μας φανε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μα γι αυτο σου εγραψα οτι αδειασε το Βαλβερδε ετσι.
Όμως δεν πιστευω οτι θα φτασουμε (ή τουλαχιστον δεν θελω να πιστευω οτι θα φτασουμε) σε καταστασεις ΜπιγκονοΜατζουρακηδων.
Για το μονο που κραταω μια επιφυλαξη τωρα ειναι μηπως ο χοχο χο ξερει οτι ο Ερνεστος δεν θα ειναι μετα τον Ισουνιο στο λιμανι γι αυτο και αντεδρασε ετσι. Που και να συμβαινει αυτο δεν περιμενω απο τον προεδρο του Ολυμπιακου να αντιδρα με αυτο τον τροπο. Αν ημουν εγω ή εσυ ή γενικα καποιος οπαδος ναι μπορει να λειτουργουσαμε με βαση τον οπαδισμο μας. Όχι ομως ο προεδρος και κατ' επεκταση η διοικηση του Ολυμπιακου.
Όσο Λετο-μανιακ και να ειμαι οσο και αν θελω να συνεχισει στον Ολυμπιακο δεν δεχομαι να μενουν "ατιμωρητες" (και χρησιμοποιω με πολυ προσοχη τη λεξη) τετοιες ενεργειες.
sadi (10-03-09)
Και τους εξι τοτε![]()
smageo (10-03-09)
ρε τετοιο μπουρδελο που εχουμε για ομαδα , μεχρι και εγω αν του εκνανα τα γλυκα ματια του παπαρα του κοκκαλη , ισως και να με επαιρνε , ασε που θα επαιζα και τζαμπα![]()
θα γινει της φουκουσιμας
smageo (10-03-09)
Bookmarks