smageo (06-03-09)
smageo (06-03-09)
smageo (06-03-09), somekindofgrinder (08-03-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ο Λέτο δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες στον Ολυμπιακό μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος μάλιστα δεν τον υπολογίζει. Παρόλα αυτά ο Αργεντίνος βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του μπασκετικού Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο. Μαζί του ήταν η σύντροφος του, αλλά και οι συμπατριώτες του Μπελούτσι και Γκαλέτι, οι οποίοι επίσης συνοδεύονταν από τις κοπέλες του. Από την πλευρά του κόσμου, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια αντίδραση όσον αφορά στον Λέτο. Αρκετοί από τους οπαδούς χειροκρότησαν όταν αντιλήφθηκαν τους τρεις λάτιν της ομάδας στο ΣΕΦ, αλλά μέχρι εκεί.
![]()
d.n.a. (06-03-09)
Μέχρι χθες το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου υποστήριζε ότι ο Leto είχε συμπληρώσει τις συμμετοχές που προέβλεπε η ρήτρα συμμετοχών που επέβαλλε η Liverpool στον Ολυμπιακό. Η στάση που κρατούσαν ήταν ότι ο παίχτης δεν ήταν απαραίτητος πλέον και έπρεπε να τεθεί στο περιθώριο.
Από χθες αυτό άλλαξε και λέγεται ότι χρειάζονται τρία ακόμα παιχνίδια που πρέπει να κάνει ακόμη ο Leto, για να φθάσει το όριο των παιχνιδιών που προβλέπει η ρήτρα !!!!! Ξαφνικά ο παίχτης είναι ευπρόσδεκτος από τον προπονητή και όλα μέλι-γάλα!
Έλα μ-ο-ι-ν-ί στον τόπο σου.
Τι άλλο θα διαβάσω!
.
smageo (06-03-09)
Καλα ευπροσδεκτος στην ομαδα (εκτος αν το διαβασες καπου) δεν ειναι.... και ειδικα απο το Βαλβιδα. (Δεν ξερω αν θα σταματησει να προπονειται μονος του πριν τη Δευτερα)
Αλλα αυτο που λεει ο Γιαννης το διαβασα και εγω καπου με το χρονο συμμετοχης σε καθε αγωνα.
Να κοιτα να δεις τωρα, δεν μου αρεσει αυτο αλλα θα το πω γιατι ειναι σωστο (ή τουλαχιστον ετσι πιστευω).
Δεν θα ηθελα να ειμαι καθολου στη θεση του Βαλβιδα γιατι ουσιαστικα τον καπελωσαν!! Τουλαχιστον το δικιο του δεν μπορω να του το παρω.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Δεν καταλάβατε τι θέλω να σχολιάσω στο post μου.
Δεν μπορεί να είσαι δημοσιογράφος και την μία να λες έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Δεν μπορεί εντελώς τυχαία με τα δημοσιεύματα να αλλάζει και η γενική στάση προς τον παίχτη.
Κάτι δεν πάει καλά στο θέμα αυτό !
Κάτι βρωμάει!
Τέτοια αλλαγή από ΑΡΔ, διοίκηση, και προπονητή σε 24 ώρες ?Τέτοιος συγχρονισμός?
.
smageo (06-03-09)
Ok sorry απλα νομιζα πως με αυτα που γραφεις οτι κανει κωλοτουμπα και ο προπονητης λογω διοικησης και η διοικηση λογω ρητρας.
Παντως εχεις δικιο γι αυτα που λες για τους ΑΡΔ και αν θυμαμαι εσυ και ο Ηλιας ειχατε πει οτι το κανουν για να δημιουργησουν κλιμα!!
Εγω ειχα πει οτι κραταω πλεον μια πισινη (που δεν την πολυκρατησα εδω που τα λεμε)
Sorry παρεξηγησης![]()
smageo (06-03-09)
steliosb (06-03-09)
smageo (06-03-09)
"... Υπάρχει, πάντως, και μία άλλη ανάγνωση στη διαφαινόμενη πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε να (απο)δεχτεί την επιστροφή Λέτο στην ομάδα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα 500.000 ευρώ που –όπως αποκάλυψε η «Εξέδρα»– θα πρέπει να πληρώσει ο Ολυμπιακός στη Λίβερπουλ αν ο Αργεντινός δεν παίξει σε ακόμα τρία παιχνίδια (και, μάλιστα, πάνω από 20 λεπτά στο καθένα). ... "
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Steliosb, epeidi me koroidepses agria otan elega gia ti ritra sto simvolaio tou Leto, fatin tora
![]()
Ουπς! Μπερδεύτηκε!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Du3lisT (07-03-09)
Καμια φορα η συνηθεια τρεχει πιο γρηγορα απο το μιαλλο...
Πολυ ενδιαφερον και κατατοπιστικο παντως το αρθρο για τον Παναθηναικο φιλε!
Ειδικα εκει που λεει "Παυλο θεε παρε την ΠΑΕ" ειναι ολα τα λεφτα..
Υ.Γ Steliosb fatin tοra
Τι σου κανει η δυναμη της συνηθειας??
Αλλα νομιζω πως μαλλον εσεις ολοι δεν καταλαβατε!!
Ο φιλος ο MinoGavros το επιασε καλυτερα.
Τα διοικητικα της ευρωμπαναθας εχουν να κανουν με το οτι ο Λετο θα παει του χρονου στο λαγο γιατι κατι τετοιο φοβονται λεει στη δικια μας διοικηση συμφωνα με το Νικολακοπουλο. Γι αυτο και το λινκ....
Αντε απο εκει και φατε τη ολοι και περισσοτερο εσυ φιλε Στελιο!!(Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι σας γραφουν οι ανθρωποι τστστστστστστς)
Ε ρε τι γραφουν οι ανθρωποι μεσα στη στεναχωρια τους και τον καημο τους!!
Bookmarks