λουτσιανο ντε σοουζα,τρεζορ λομανα λουα λουα,σεμπαστιαν λετο.
και οι τρεις ειχαν ενα κοινο που ηταν και κακο συναμα.παιζαν στην αριστερη πλευρα.![]()
πάντος παίχτη στα αριστερά βρήκαμε σοιλέδης και μακάρι να παίξει.
λουτσιανο ντε σοουζα,τρεζορ λομανα λουα λουα,σεμπαστιαν λετο.
και οι τρεις ειχαν ενα κοινο που ηταν και κακο συναμα.παιζαν στην αριστερη πλευρα.![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
στα αριστερά υπάρχει η κατάρα του τζόλε.και η πλάκα είναι θα του ζητήσουν και ανανέωση και για του χρόνου
Δεν εχω διαβασει πρωταθλητη αλλα δεχομαι αυτα που γραφεις, γιατι εχουν μεγαλυτερη λογικη απο αυτα που διαβασα και εγω. Ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο site (ή μηπως το ειχα διαβασει σε πολιτικη εφημεριδα, τελος παντων sorry δεν θυμαμαι) ειχα διαβασει κατι παρομοιο με την μικρη διαφορα οτι η Λιβερπουλ εδινε το Λετο και 12 μυρια για να παρει το Diogo. Μου φανηκε υπερβολη οπως το διαβαζα και η πρωτη μου αντιδραση μαλιστα ηταν ναι οκ DEAL!! (Βεβαια ενα πρωτο ποσο που ηθελαν να βαλουν σαν οψιον αγορας οι αγγλοι στο συμβολαιο λεγεται οτι ηταν της ταξης των 5-6μυριων, παντα με βαση τους ΑΡΔ) Τωρα ομως ξερεις πως ειναι αυτα και πως τα γραφουν οι δημοσιογραφοι.
Παντως μακαρι να γινει αυτο που λεει ο ο φιλος iakov7 και να τελειωσει το θεμα θετικα. (Αν και το βλεπω πλεον χλωμο)
p.s. post in a post: Κατι παρομοιο εχει γραψει το redplanet χωρις να διεκρυνιζει τα 13,5 ειναι τα χρηματα που κοστολογουν οι reds τον Diogo + τον Λετο ή 13,5 συνολο μαζι με το Λετο??
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
άμα ο λέτο κάνει 12μύρια πόσο πρέπει να κάνει ο γκαλέτι 20μύρια.Πόσα εγκαφαλικά έπαθε ο κόκκαλης μόλις άκουσε το ποσό;ξέρει κανείς;
[quote=dna;382444]Καστίγιο (τον κάναμε επιθετικό)... αρτσούμπι (τον κάναμε μπακ)... κτλ.
παιχταρα μου αυτους τους ξεχασα.τοσους πολλους που εχει φαει ο τεκιλας που να τους θυμαμαι?![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
aljawn (03-03-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
aljawn (03-03-09)
[quote=smageo;382462]Του ραστα ποιο ποδι εχουμε παρει τελικα??
μηπως δεν εχουμε παρει ποδι και εχουμε παρει κατι αλλο?![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
αλλος ενα παικτης με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσονα αλλα ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣ ..
κριμα
Du3lisT (03-03-09)
Πάντως είδαμε και από παίκτες που αγόρασε και πληρώνει η ομάδα ολόκληρους...
Τον Πάτσα, είτε ολόκληρο τον πήραμε, είτε μόνο το δεξί χέρι (αυτό που ξύνεται) παίρναμε, στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε..
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Bookmarks