Σελίδα 70 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 20304050606667686970717273748090100110120 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.381 έως 1.400 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    «Έχει πρόβλημα μαζί μου»

Παρόλα αυτά, μεγάλη σημασία έχει και η άποψη του Λέτο. Ο Αργεντινός έφυγε χθες από του Ρέντη πολύ στεναχωρημένος από το περιστατικό και οι πληροφορίες ήθελαν να έχει κλείσει το κινητό του και να μην έχει επικοινωνία με κανέναν. Σε δηλώσεις του, πάντως, στην εφημερίδα «ΦΩΣ», για το περιστατικό, σχολίασε:

«Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Σεντ Ετιέν. Ο προπονητής θα πρέπει να έχει κάτι με εμένα. Τις προάλλες με είχε διώξει και όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε “γιατί έτσι θέλω εγώ”! Όλη την ώρα τα έχει μαζί μου, μόνο μαζί μου. Κι εδώ κι ένα μήνα δε μου μιλάει. Εγώ είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αύριο (σ.σ. σήμερα), θα πάω στου Ρέντη για να προπονηθώ».

με τετοια καψωνια που του κανει ο Βαλ. μηπως ο Λετο επρεπε να του φιλαει και τα χερια???
    απαιχτα, απαιχτα
    δεν υπολογιζουμε τον παιχταρα κ πλεον η αριστερη μαςπλευρα θα χει εναν πεθαμενο κ εναν...
    υπεροχα, εξαιρετικα θα ελεγα

Κανεις βασικά λάθος όπως και ο Louax2.Αλλα είσαι μικρός και απονήρευτος.Ο Κόκκαλης έχει βασικά το πρόβλημα και τα λεφτά που πρέπει να σκάσει....και ο Βαλβέρντε εκτελεί.Όχι ότι είσαι και κάνα καλο παιδάκι ,αλλα για να δούμε τι παίζεται ρε αδερφέ με την φασαρία που ανοίχτηκε.Ανήκεις πλέον στους πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
    Κρίμα...

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λες να "κλέψουμε" τον Καράμπελα μεσα απο τα χέρια της Αεκ???
    ............ και τωρα που ειπες Καραμπελας. Τι μας εχει κανει αυτο ρε συ και στο ματς στο Καραισκακι με τον σκουληκαρη ολη η 18 τον εβριζε συνεχεια???.

Οχι ρε παιδια δεν μου ταιριαζει με την αισθητικη μου το ονομα του.
    Φανταζεσται ....... με την μπαλα ο Καραμπελας σουτ και ..... λογοκρινω τη συνεχεια
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανεις βασικά λάθος όπως και ο Louax2.Αλλα είσαι μικρός και απονήρευτος.Ο Κόκκαλης έχει βασικά το πρόβλημα και τα λεφτά που πρέπει να σκάσει....και ο Βαλβέρντε εκτελεί.Όχι ότι είσαι και κάνα καλο παιδάκι ,αλλα για να δούμε τι παίζεται ρε αδερφέ με την φασαρία που ανοίχτηκε.Ανήκεις πλέον στους πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
    Κρίμα...
    Και εγώ παρότι μεγάλος και πονηρεμένος δεν καταλαβαίνω Αλέξανδρε!
    Τι λεφτά πρέπει να σκάσει ο Κόκκαλης?
    Για την επέκταση του δανεισμού?Δεν νομίζω!
    Υπήρχε μόνο οψιόν συμμετοχών και η ρήτρα ήταν αν δεν τις συμπλήρωνε!
    Και τις συμπλήρωσε !
    Άρα?
    .

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σε καρατομησε ο ισπανος προπονηταρας αγορι μου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

I haNe a Dre@m... Το avatar του χρήστη dodos80

Thanks
    30
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24 φορές σε 17 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    ............ και τωρα που ειπες Καραμπελας. Τι μας εχει κανει αυτο ρε συ και στο ματς στο Καραισκακι με τον σκουληκαρη ολη η 18 τον εβριζε συνεχεια???.

Οχι ρε παιδια δεν μου ταιριαζει με την αισθητικη μου το ονομα του.
    Φανταζεσται ....... με την μπαλα ο Καραμπελας σουτ και ..... λογοκρινω τη συνεχεια
    Μηπως τα @@ του καραμπελα ειναι πιο μεγαλα απο τα φυσιολογικα ?????? οπως και για τα αγγουρια Καλαβρεζικα??? ειναι νοστημοτερα απο τα κοινα αγγουρια...?????? Τι λεμε θεε μ..πρωι -πρωι...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (03-03-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dodos80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως τα @@ του καραμπελα ειναι πιο μεγαλα απο τα φυσιολογικα ?????? οπως και για τα αγγουρια Καλαβρεζικα??? ειναι νοστημοτερα απο τα κοινα αγγουρια...?????? Τι λεμε θεε μ..πρωι -πρωι...
    Οκ με καλυψες!!
    I got the point!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dodos80 Εμφάνιση μηνυμάτων

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αρχική Σελίδα / «Ραντάρ» Με τον Κώστα Νικολακόπουλο
    Ο Ολυμπιακός γιατί τελικά έφερε τον Λέτο από τη Λίβερπουλ;
    03/03/2009, 11:32 | Διαβάστηκε 6567 φορέςΑποστολή

Εγώ να δεχθώ ότι ο Λέτο είναι παλιόπαιδο. Φασαρίας κι ό,τι άλλο θέλετε. Αλλά έχω και μία απορία: Ο Ολυμπιακός τον Λέτο τον πήρε δανεικό από τη Λίβερπουλ, για ποιο λόγο;

Για να μην παίζει στο ντέρμπι των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μέσα στο Καραϊσκάκη;

Για να μην παίζει στον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Σεντ Ετιέν, μέσα στο Καραϊσκάκη;

Για να μπαίνει αλλαγή 20 λεπτά στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανόρθωση στην Κύπρο;

Για να μπαίνει αλλαγή στην Τουρκία με τη Γαλατασαράϊ για τη φάση των ομίλων του ΟΥΕΦΑ;

Για να μην παίζει ούτε λεπτό στον αγώνα με την Μέταλιστ στην Ουκρανία;

Για να μπαίνει αλλαγή με την Μπενφίκα στο Φάληρο, με το σκορ ήδη 5-1;

Για να μπαίνει αλλαγή και με τη Χέρτα στο Καραϊσκάκη, όταν πλέον έχει ανοίξει το σκορ;

Για να μπαίνει αλλαγή 15 λεπτά στο ντέρμπι κορυφής (τότε τους δύο αντιπάλους χώριζε πολύ μικρότερη βαθμολογική διαφορά από τη σημερινή) με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο;

Για να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο (άσχετα αν ο αντικαταστάτης του Τζόρτζεβιτς έκρινε το ματς με την ασίστ στον Κοβάσεβιτς για το 1-0);

Για να μπαίνει στο 80 του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα;

Υπάρχει κάποιος να μου δώσει μία απάντηση με έστω μίνιμουμ βαθμό σοβαρότητας;
    ... there's no such thing as "too much"...

10. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

dodos80 (03-03-09), Dr.Red (03-03-09), smageo (03-03-09), steliosb (03-03-09)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ετσι όπως φαίνονται μαζεμένα τα ματς που δεν έπαιξε όντως υπάρχει θέμα.
    Κανείς όμως δεν το σκέφτηκε και δεν το είπε πιο πριν.
    Γιατί τώρα?
    .

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ασε ρε νικολακοπουλε και εσυ μυρισες κρεας και ορμησες...οταν ηταν ο αγαπητικος σου και εκανε τα ιδια και χειροτερα στον καστιγιο(που δεν ηταν δανεικος κιολας και ηταν η πιο ελπιδοφορα επενδυση του συλλογου),εβγαζες κωλοπαιδο τον μεξικανο...Και στην τελικη επιλογη ο βαλβερδε διαλεξε και χαρις στον βαλβερδε ηρθε ο λετο στον θρυλο,εκτος αν νομιζουν μερικοι οτι ο μπενιτεθ ειναι γαυρος απο μικρος...

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, έβγαλε στη… σέντρα τον απείθαρχο, Σεμπαστιάν Λέτο, τονίζοντας σε επίσημη δήλωση του πως το επεισόδιο της Δευτέρας δεν ήταν το πρώτο από τον αργεντινό άσο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισπανός τεχνικός επεσήμανε πως ο Λέτο έχει υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι άλλο από την ηρεμία και την πειθαρχία της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του που αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού: "Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης (σ.σ. Δευτέρα) δημιουργήθηκε θέμα με τον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος, για πολλοστή φορά, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αναγκάζοντας με να τον στείλω στα αποδυτήρια.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημέρωσα την Διοίκηση, η οποία είναι αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά. Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, για εμένα πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η πειθαρχία και η ηρεμία της ομάδας, η οποία είναι πάνω απ' όλους μας".

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (03-03-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι όπως φαίνονται μαζεμένα τα ματς που δεν έπαιξε όντως υπάρχει θέμα.
    Κανείς όμως δεν το σκέφτηκε και δεν το είπε πιο πριν.
    Γιατί τώρα?
    Ετσι Στελιο μου για να μην μου τι λες με το Λετο συνεχεια
    Και οπως λεει ο προεδρος σας τα ελεγαααααα!!!

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχική Σελίδα / «Ραντάρ» Με τον Κώστα Νικολακόπουλο

Υπάρχει κάποιος να μου δώσει μία απάντηση με έστω μίνιμουμ βαθμό σοβαρότητας;
    Ναι οτι εγραψες μεγαλη λαλακια ως συνηθως.Τα ιδια φανταζομαι θα εγραφες και για τον..Χουτο!

..Πανε γραψε τωρα κανενα αρθρακι για να ανανεωσουνε ο Πατσα με τον Τζολε και επανερχεσαι αργοτερα..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (03-03-09)

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ παρότι μεγάλος και πονηρεμένος δεν καταλαβαίνω Αλέξανδρε!
    Τι λεφτά πρέπει να σκάσει ο Κόκκαλης?
    Για την επέκταση του δανεισμού?Δεν νομίζω!
    Υπήρχε μόνο οψιόν συμμετοχών και η ρήτρα ήταν αν δεν τις συμπλήρωνε!
    Και τις συμπλήρωσε !
    Άρα?

Κοίτα έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ δεν βγαίνει συμπέρασμα.Πάντως πρέπει να ψάχνουμε επείγοντος για να κλείσουμε 2 αριστερά χαφ η προπονητήΓιατί Βαλβέρντε και Λέτο δεν χωρούν στην ομάδα,τι ομάδα .............στην Ελλάδα πλέον.

Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα αστο το καλοκαιρι,οποιος και αν ειναι προπονητης,θελουμε8-9 παικτες...ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,και το χειροτερο ειναι οτι δν εχουμε εναν ποδοσφαιρανθρωπο μεσα τη παε να κανει τις κινησεις αλλα κατι αεργους που παιζουν μανατζερ..

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον KWSTAS777 για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (03-03-09), iek (03-03-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ δεν βγαίνει συμπέρασμα.Πάντως πρέπει να ψάχνουμε επείγοντος για να κλείσουμε 2 αριστερά χαφ η προπονητήΓιατί Βαλβέρντε και Λέτο δεν χωρούν στην ομάδα,τι ομάδα .............στην Ελλάδα πλέον.
    Ποια ειναι η φθηνοτερη λυση?? Αυτη μαλλον ....

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από KWSTAS777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα αστο το καλοκαιρι,οποιος και αν ειναι προπονητης,θελουμε8-9 παικτες...ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,και το χειροτερο ειναι οτι δν εχουμε εναν ποδοσφαιρανθρωπο μεσα τη παε να κανει τις κινησεις αλλα κατι αεργους που παιζουν μανατζερ..

Συμφωνώ 1000% Κώστα.Καλά έχουν μαζευτεί γιοι και παραγιοί στην ομάδα.Αυτός ο Θεοδωρίδης junior την έκανε την πρώτη μαλακια με Νταρμπισάιρ.Η πρώτη εντύπωση βασικά είναι και η πιο σημαντική σε μια δουλειά.Αυτός και αν δεν είναι αυλοκόλακας,και τσάτσος.Με αυτά τα μυαλά θα πατώσουμε.Όλοι λεφτά βγάζουν στην πλάτη του Θρύλου.Στην ελεύθερη αγορά θα πάτωνε,η θα τον έδιωχναν την άλλη μέρα.Ως ποτε όμως;;;;Είναι για γέλια η ομάδα που έκανε στην διοίκηση.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το νέο «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ουσιαστικά μετέτρεψε σε ξένο σώμα για την ομάδα του Ολυμπιακού τον 22χρονο Αργεντινό, κάτι που όμως δε δυσαρέστησε και πολλούς στην ομάδα του Πειραιά, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιπαθούν τον Λέτο.

Μάλιστα, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις μεταξύ τους συζητήσεις σχολίαζαν αρνητικά τη συμπεριφορά του συμπαίκτη τους, ο οποίος είναι συμπαθής σε ελάχιστους απ'αυτούς!

Φήμες λένε ότι αρκετοί «ερυθρόλευκοι» ενοχλούνται από τη παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που φυσικά μόνο θετικά δε μπορεί να λειτουργήσει στην υπόθεση παραμονής του στο λιμάνι.

Ακόμα και αν αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Σεμπαστιάν Λέτο θεωρείται απίθανο να παραμείνει στην ομάδα, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται ότι αν βρίσκεται στου Ρέντη και του χρόνου, θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα, με δεδομένη την αρνητική σχέση που έχει με ένα μέρος των συμπαικτών του.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Τι εγινε? Τους παρενοχλησε και αυτους σεξουαλικα???...

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (03-03-09)

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Παιδιά δεν βγαίνει λογικό συμπέρασμα με το Λέτο και τη ρήτρα αν υπάρχει κάτι τέτη(συμμετοχές για παράδειγμα).Λογικά εκπληρώσαμε τους ορους και γλυτώσαμε λεφτά.Τότε μονο ένα μένει.Είναι κάφροι και εγωιστές και τα γαμ...σανε και οι δυο.

Σελίδα 70 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 20304050606667686970717273748090100110120 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές