Σελίδα 68 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1828384858646566676869707172788898108118168 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.341 έως 1.360 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    “Ερνέστο; Εμένα μη μου τη μπαίνεις μη σε τουλουμιάσω…”
    “ΕΣΥ! Εσύ να τουλουμιάσεις εμένα!”
    “Ναι ρε! Εγώ! Δες μπράτσα ρε!”
    “Πάρτα να μη στα χρωστάω!”
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    α μαλιστα...Τοτε δικαιως μπαινεις στο ιδο κλαμπ με το κουζουλο που εχει καημο με τον Νερι και την μπακ που εχει αφισα του μπελλου πανω απο το κρεββατι της Σε αυτες τις περιπτωσεις η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

Υ.Γ. Καημενε Ερνεστο...Εκτος απο σουτ με τη μπαλλα απο τον λετο σε βλεπω συντομα να τρως και καμια τσαντια στο κεφαλι απο οργισμενη οπαδο του θρυλου!
    Αν θα επρεπε να μου βαλεις μια ταμπελα εκτος του "μουτζαχεντιν ΓΑΥΡΟΥ" ναι ειμαι Leto-maniac. (Αν και μου πεφτει λιγο μικρουλης ).

Αλλα ο καημενος ο Ερνεστος την τσαντια θα την φαει οχι για το Λετο αλλα για τα υπολοιπα που κανει ή δεν κανει με την ομαδα!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από KWSTAS777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πειτε μου εναν προπονητη που εδειξε εργο στον ολυμπιακο και τα πηγαινε καλα με τις βεντετες???Ποιος ο ντουσαν χοχοχο,που τον διωξαμε την πρωτη φορα επειδη δν τον γουσταρε το καλοπαιδο ο ζαχοβιτς,και τν δευτερη επειδη δν τα πηγαινε καλα με τους λατιν και δν εβαζε τον καστιγιο μεσα,ακομα και ο λεμονης,οταν ηθελε να κανει την δουλεια του,ΕΔΩΣΕ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ....η'το ξεχνατε...

Αλλα ετσι μερικοι Αλεφαντο θελετε και αγιος ο θεος,να λεει μπες μεσα παικταρα και να τρωμε τις 3αρες απο τους βαζελες....Και μετα να βγαινει ο καθε παικταρας και να λεει ο καλυτερος προπονητης μου ηταν ο κυρ νικολας...Η ο σολιντ που τον ειχε τον τουρε μν βρεξει και μην σταξει και μετα μας εκανε πουτ@να ο σελουκ επειδη δν τους ειχαμε κοψει των κωλο σαν ομαδα απο την αρχη....
    Μςε τον Βαλβέρδε και τις προτάσεις του για μεταγραφές αναβιώνουν αξέχαστες στιγμές όπως του Ντούσαν που πήραμε Τζιοβάνι και σαν κακομαθημένο έβαλε τον Κόκκαλη να δώσει 7 μύρρια και να πάρει τον Ζάχοβιτς που έπαιζε στην ίδια θέση για να κονομήσει κι αυτός. Βέβαια τόση μπάλλα ξέρει ο Σωκράτης αυτά κάνει.

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλά ο ζάχοβιτς ήταν παιχτάρα τότε.και θυμάμαι πάρα πολλούς στο γήπεδο που τον βλέπαμε με την πόρτο να τον λιγουρευόμαστε...

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Ολυμπιακός χάνει...

Όπως είχαμε πει δύο μέρες νωρίτερα, πριν το ντέρμπι δηλαδή, οι σχέσεις Βαλβέρδε – Λέτο έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Το «άγνωστο» επεισόδιο του σήριαλ που παίχτηκε το Σάββατο και φυλάχθηκε πολύ καλά για να μην διασαλευτεί η ηρεμία της ομάδας, οδήγησε μεν τον Λέτο στην εξέδρα αλλά και τον Ολυμπιακό με έναν παίκτη λιγότερο στο ντέρμπι.

Το σημερινό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών ήταν απλά η συνέχεια και, όπως φαίνεται το τέλος είναι κοντά για έναν από τους δύο, αν όχι και για τους δύο…

Ο Λέτο εμφανίστηκε ράθυμος στην προπόνηση, ο Βαλβέρδε τα είπε μαζί του σε έντονο ύφος και τον έδιωξε από του Ρέντη.
    Ο Αργεντινός κλώτσησε …δύο μπάλες, η μία βρήκε τον Κόβατς στο πρόσωπο και η άλλη τον στόχο της (!), τον Βαλβέρδε στην πλάτη!

Φυσικά, ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται ούτε για το κρίσιμο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, ούτε και για το κοντινό μέλλον αφού θα κληθεί σε απολογία.
    Μάλλον όμως, οδεύει προς την Λίβερπουλ αφού συμπλήρωσε τα παιχνίδια που απαιτούσε η αγγλική ομάδα για να μην βάλει πρόστιμο στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό!!!
    Ετσι, άλλος ένας παίκτης αξίας, θα φύγει από την ομάδα για λόγους εμμονών, παραξενιών και ίσως και χρημάτων…

Το δύσκολο είναι να πει κάποιος με βεβαιότητα ποιος φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
    Ο Βαλβέρδε με τις εμμονές του που δεν είδε με καλό μάτι τον Αργεντινό από την αρχή ή ο Λέτο με τον περίεργο και εκρηκτικό χαρακτήρα.
    Το σίγουρο είναι πως ΚΑΙ ΠΑΛΙ, χαμένος βγαίνει ο Ολυμπιακός που θα πορευτεί στα επόμενα παιχνίδια χωρίς έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οσο για την Διοίκηση; Αγναντεύει…

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ολυμπιακός χάνει...

Το σίγουρο είναι πως ΚΑΙ ΠΑΛΙ, χαμένος βγαίνει ο Ολυμπιακός που θα πορευτεί στα επόμενα παιχνίδια χωρίς έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

[/B]

Τον Βρηκαμε τωρα τον παιχτη "που κανει τη διαφορα"!!

Να μας πει ο γιγας του αρθρου πιο παιχνιδι καθαρισε ο Λετο που κανει και τη διαφορα!!!!

Ελεος με τον καθε λαλακα δημοσιογραφισκο...
    Διαφορα κανει ο Γκαλετι, ο Νικοπολιδης, ο Ντουντου οχι ο Λετος...Ο λετος εχει κανει τελευταια καποια καλα παιχνιδια αλλα στα τελειωματα ειναι πολυ αστοχος...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

KWSTAS777 (02-03-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο λετος εχει κανει τελευταια καποια καλα παιχνιδια αλλα στα τελειωματα ειναι πολυ αστοχος...
    Και ο LuaLua ήταν άστοχος.Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο?
    O Diogo φέτος που είναι ο μεγαλύτερος χασογκόλης της SuperLeague δεν θα έπρεπε με αυτή την λογική ούτε καν να προπονείται στου Ρέντη!

Και για να τελειώνουμε με τον Leto, αν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα να τιμωρηθεί με τους κανόνες που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός.
    Αν όμως είναι ίδια περίπτωση όπως πέρυσι με τον LuaLua που είπανε ότι δυσανασχέτησε και φέρθηκε αντιεπαγγελματικά , και η αλήθεια είναι ότι ήθελαν να τον σουτάρουν για να μην πληρωθεί το προβλεπόμενο πριμ βάσει συμβολαίου, τότε να πάνε να κοιταχτούν στην διοίκηση σε κανένα γιατρό.
    .

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (02-03-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον Βρηκαμε τωρα τον παιχτη "που κανει τη διαφορα"!!

Να μας πει ο γιγας του αρθρου πιο παιχνιδι καθαρισε ο Λετο που κανει και τη διαφορα!!!!

Ελεος με τον καθε λαλακα δημοσιογραφισκο...
    Διαφορα κανει ο Γκαλετι, ο Νικοπολιδης, ο Ντουντου οχι ο Λετος...Ο λετος εχει κανει τελευταια καποια καλα παιχνιδια αλλα στα τελειωματα ειναι πολυ αστοχος...
    Ελα βρε Ηλια τωρα!! Εχεις καλυτερο απο αριστερα αυτη τη στιγμη που μιλαμε?? Οχι ε λοιπον το μη χειρον βελτιστον. Και περσυ ο Galletti δεν σου εβαζε goal αλλα φετος βγαζει ματια. Και δεν σου μιλαω σαν Leto-maniac τωρα αλλα εντελως αντικειμενικα! Εξαλλου τα goals που θα επερνες απο τα εξτεμ σου τα εχεις παρει και με το παραπανω απο τον Galletti φετος, και δυστυχως ειναι και τα μονα που "σε" κρατανε ζωντανο.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Αστον τον Λου στελιο...Ο Λουα ητανε απο την αρχη της χρονιας απο τους πιο σταθερους παιχτες μας και στο Τσου Λου απο τους καλυτερους βασει στατιστικων...Ειχε βαλει και 5 γκολ στο πρωταθλημα...Καμια σχεση με το Λετο...

Ο Λετο ειναι χρησιμη μοναδα κατω απο τις υπαρχουσες συνθηκες αλλα αν ειναι να μας μαμησει ο Λετο καλυτερα και χωρις αυτον..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτό λέω και εγώ αν έκανε πειθαρχικό παράπτωμα , τιμωρία όπως προβλέπεται.
    Δεν μπορεί κανένας παίχτης να είναι υπεράνω της ομάδας.
    Αρκεί να υπάρχει όντως παράπτωμα.
    .

Το avatar του χρήστη nikitas32

Thanks
    75
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 127 φορές σε 62 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δυστυχώς τελικά εδω μέσα ορισμένοι έχουν αθενική μνήμη ξεχάσανε πόσο ατομιστής είναι ο λετο και πόσο μας έχει νευριάσει όλους και θυμάστε τι έκανε στη ρεβάνς με την Σ.Ε παίχτη που παίζει για την πάρτη του και όχι για το σύνολο δεν θέλω στην ομάδα μου. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε και άλλον.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nikitas32 για αυτό το μήνυμα:

KWSTAS777 (02-03-09), mpak (02-03-09)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωχ τι θα ακουσουμε...
    Τελος παντων οντως το προβλημα το εχει ο Ολυμπιακος.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (02-03-09)

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στον αγώνα με την Σεντ Ετιέν (ο τελευταίος που έχει παίξει) ο Λέτο συμπλήρωσε 31 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού, την στιγμή που υπήρχε όρος στην συμφωνία με την Λίβερπουλ να αγωνιστεί τουλάχιστον σε 30 αγώνες, αλλιώς οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπαν να πληρώσουν πρόστιμο.
    Λαμβάνοντας υπόψην αυτό καθώς και το ότι ο αποκλεισμός του από το ντέρμπι έγινε ΜΕΤΑ την συνάντηση Βαλβέρδε με τον Κόκκαλη νομίζω πως τα πράγματα, για τους υποψιασμένους τουλάχιστον, είναι ψιλοξεκάθαρα.

Ξεχάστε τον τον πιτσιρικά (για εμένα τουλάχιστον θα είναι πολύ εύκολο), στο καλό και να μας γράφει...

18. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον mpak για αυτό το μήνυμα:

aljawn (03-03-09), d.n.a. (02-03-09), karalamanajic (03-03-09), manosss (03-03-09), sadi (02-03-09)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καταλαβαίνω τι λες Μαρία. Μένει ο ΥΠΝΟΣ και φεύγει ο παρταΛέτο. Προτιμώ το αντίθετο σε κάθε περίπτωση...

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταλαβαίνω τι λες Μαρία. Μένει ο ΥΠΝΟΣ και φεύγει ο παρταΛέτο. Προτιμώ το αντίθετο σε κάθε περίπτωση...
    Εγώ Πάνο προτιμώ κάποιον που να συνδυάζει και τα δυο: να είναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

Μην μου πεις τι θα πάρω τελικά, το ξέρω....

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.722
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.266 φορές σε 10.821 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάντα στον Ολυμπιακό ο παίχτης έδιωχνε τον προπονητή φέτος άλλαξε!

22. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

iek (02-03-09), mpak (02-03-09), Red$mile (04-03-09), _MinoGavros (03-03-09)

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Περιμενω ακομα τον Μπαμπη τον μακαρονα να μου φερει τον Κουμαν προπονητη,με την βοηθεια του Γλου.

Μπα που να πεσει βομβα σε ολους σας ρε εφημεριδοτριφτες!

Χιλιες φορες ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dekas7 (03-03-09)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από somekindofgrinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμενω ακομα τον Μπαμπη τον μακαρονα να μου φερει τον Κουμαν προπονητη,με την βοηθεια του Γλου.

Μπα που να πεσει βομβα σε ολους σας ρε εφημεριδοτριφτες!

Χιλιες φορες ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!
    Η Αυριανη βγαινει ακομη;

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χαλαρα ρε...μονο που παιζει πλεον κοντρα στον Παπανδρεου.. Go figure!
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.926 φορές σε 14.448 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντα στον Ολυμπιακό ο παίχτης έδιωχνε τον προπονητή φέτος άλλαξε!
    Ε θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία να διώξει τον προπονητή δανεικός παίχτης
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

aljawn (03-03-09)

Σελίδα 68 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1828384858646566676869707172788898108118168 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές