Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ας μας πουν οτι δεν τον θελουν να τον κρατησουν και ας αφησουν τις μαλακιες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγώ δεν υπερασπίζομαι ούτε τον Λέτο, ούτε τον Βαλβέρδε. Λέω ότι απλά οι ομάδες και γενικά ο εργασιακός χώρος δεν είναι είναι forum, να γράφει ο καθένας ότι θέλει και να λογομαχούμε άνετα και ωραία από τον καναπέ μας.
Σε κάθε εταιρεία υπάρχει κανονισμός λειτουργίας και είτε τον εφαρμόζεις είτε παίρνεις πόδι.
Δεν γίνεται ο Λέτο να κάνει καμώματα στην προπόνηση λες και είναι κακομαθημένο 10χρονο...
Ούτε γίνεται ο Βαλβέρδε να μην κάθεται να μιλήσει στον υφιστάμενο του με ηρεμία και λογική και να του κάνει καψόνια συνεχώς.
Εκτός κι αν υπάρχει οριστική απόφαση της διοίκησης να ανανεώσει ο Βαλβέρδε και να φύγει ο Λέτο και ο Ισπανός δοκιμάζει το όρια των αρμοδιοτήτων του...
ffyiannis (02-03-09), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (04-03-09), smageo (02-03-09), somekindofgrinder (03-03-09)
smageo (02-03-09)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αρχισανε οι περσινες μαλακιες τυπου λουα λουα παλι.τωρα βρηκανε τον λετο.
FUCK PAO AND THE AVENUE
Πειτε μου εναν προπονητη που εδειξε εργο στον ολυμπιακο και τα πηγαινε καλα με τις βεντετες???Ποιος ο ντουσαν χοχοχο,που τον διωξαμε την πρωτη φορα επειδη δν τον γουσταρε το καλοπαιδο ο ζαχοβιτς,και τν δευτερη επειδη δν τα πηγαινε καλα με τους λατιν και δν εβαζε τον καστιγιο μεσα,ακομα και ο λεμονης,οταν ηθελε να κανει την δουλεια του,ΕΔΩΣΕ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ....η'το ξεχνατε...
Αλλα ετσι μερικοι Αλεφαντο θελετε και αγιος ο θεος,να λεει μπες μεσα παικταρα και να τρωμε τις 3αρες απο τους βαζελες....Και μετα να βγαινει ο καθε παικταρας και να λεει ο καλυτερος προπονητης μου ηταν ο κυρ νικολας...Η ο σολιντ που τον ειχε τον τουρε μν βρεξει και μην σταξει και μετα μας εκανε πουτ@να ο σελουκ επειδη δν τους ειχαμε κοψει των κωλο σαν ομαδα απο την αρχη....
Επικροτω γιατι πολυ απλα εχεις βαλθει να μας παλαβωσεις ολους με τον Βαλβερδε. Το αν διαβαζα απο παλια το forum νομιζω δεν το ξερεις ασχετα αν αποφασισα να γιμω μελος προσφατα. Ενα forum ολοκληρο βραζει με το Βαλβερδε και με το Λετο στη συγκεκριμενη στιγμη και εσενα το μονο σου προβλημα ειναι να μην φυγει ο Βαλβερδε και φερουν το Λεμονη!! Δεν με νοιαζει πως ελεγαν ή λενε ή θα λενε τον επομενο προπονητη της ομαδας, δεν ειμαι Βαλβερδε, Λεμονής ή Κοκκαλης. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειμαι!! Αυτη ειναι η ομαδα μου!! Εγω αγαπητε μου ουτε απο το Λετο πληρωνομαι ουτε απο τον Βαλβερδε οπως νομιζω ολοι μας εδω μεσα. Ειμαστε απλα Ολυμπιακος και θελουμε το καλυτερο για την ομαδα μας! Δεν υπαρχει γαυρος πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που να μην λεει αυτη τη στιγμη οτι εχει χασει ο Βαλβερδε τον ελεγχο στην ομαδα. Συγνωμη που εχουμε αντιθετη αποψη (οσοι ειμαστε) με σενα. Δεν γινεται ολοι να συμφωνουμε. Εξαλλου αν δεν μπορουσαμε να διαφωνουμε δεν θα ειχαμε και ελευθερια λογου.
Αααα και κατι ακομα, το εγραψα και πριν!! Δεν σημαινει οτι και καθε τι εισαγωμενο ειναι καλο (και τα κινεζικα εισαγωμενα ειναι). Μην κανουμε λοιπον σαν τον Λαλακη τον εισαγωμενο!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sirkostas (02-03-09)
Το πρόβλημα του Valverde δεν έχει καμία σχέση με την μεταχείριση του Leto, στο οποίο φαίνεται να έχει δίκιο.
Το πρόβλημα του Valverde είναι η εικόνα της ομάδας εδώ και 3 και μισό μήνες.
Μην μπερδεύουμε άσχετες μεταξύ τους καταστάσεις.
Ούτε να κάνουμε συμβιβασμούς σε όλα υπερ ή κατά του.
.
dekas7 (02-03-09), Du3lisT (02-03-09), sirkostas (02-03-09), somekindofgrinder (03-03-09)
Συμπλήρωσε 30 ματς
Ο δανεικός απο την Λίβερπουλ Αργεντινός άσος στο συμβόλαιο του έχει όρο πως θα πρέπει να αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Λέτο πρόσφατα συμπλήρωσε τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων με τους "ερυθρόλευκους" (31o ματς με Σεντ Ετιέν) κάτι που αν δεν γινόταν οι Πειραιώτες θα πλήρωναν πρόστιμο στην Αγγλική ομάδα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αν θέλει να "τελειώσει" αγωνιστικά τον ποδοσφαιριστή μπορεί να το κάνει καθώς πλέον δεν θα υπάρχουν κυρώσεις αλλά προκαλεί προβληματισμό για ποιό λόγο έχουν φτάσει στο σημείο αυτό οι δύο πλευρές
Τώρα εγώ τι να σκεφτώ??? Τέσπα, άστο καλύτερα!!!
Εγω επειδη τα εχω βαλει με ολους και ολα σημερα παλι. Λεω οτι πηγαμε να παρουμε "τσαμπα" παιχτη! Αν τον θελαμε επρεπε να πληρωσουμε. Βεβαι α αυτο με οδηγει και σε ενα καθολου ενθαρυντικο μηνυμα!!! Καλοκαιρι-μεταγραφες-----ΓΙΟΚ.
Υπαρχει και οικονομικη κριση βλεπεις!!!
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (αντε να τα ισοπεδωσω ολα παλι)
Οι καρμοιριες του χοχο χο, οι εμμονες του Ερνεστο και οι "κωλοπαιδισμοι" του Λετο, εμας ζημιωνουν το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
d.n.a. (02-03-09)
εμενα δεν μου καιγεται καρφι για τον Λετο ή τον Βαλβερδε...Και δεν ξεκινησα εγω αυτη την κουβεντα για το Λετο...Εγω απλα συνεισεφερα με σχολιο οπως ολοι
Και το εχω ξαναγραψει: δεν με νοιαζει αν θα φυγει ο Βαλβερδε. Αν ερθει στη θεση του καλυτερος ας φυγει κι αυριο το πρωι...Τα προβληματα μου ειναι δυο και αφορουνε αποκλειστικα την ομαδα οχι τα προσωπα.
το πρωτο ειναι οτι με βαση την προιστορια του Σωκου στις επιλογες προπονητων δυσκολα θα ερθει καλυτερος και το δευτερο ειναι οτι πολυ πιθανον να μεινουνε και την νεα χρονια τα πιο πολλα απο τα παρταλια που μας ταλαιπωρουνε με την αμπαλλοσυνη τους μεσα στο γηπεδο φετος.
Οσο για το θεμα του Λετο θα πω γνωμη οταν εχω περισσοτερες πληροφοριες για το τι εγινε...Μεχρι τοτε απλα θα κανω υπομονη...Τετοιο καημο παντως για τον λετο (και δεν μιλαω προσωπικα τωρα) δεν τον περιμενα...
Υ.Γ. Οτι ολα τα εισαγωμενα δεν ειναι καλα συμφωνω...Με εχεις ακουσει να λεω καλη κουβεντα για τον Σισιτς, τον Νταρμπι, τον Ζεβλακωφ πιο παλια τον Ντανι, τον Ρεζιτς κλπ; δεν νομιζω..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κοιτα για το Λετο και να μου μιλησεις εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει γιατι εχω πει οτι δεν ειμαι αντικειμενικη μαζι του αφου μου αρεσει σαν παιχτης. (Εξαλλου σε ερωτηση του Στελιου αν εχω συγγενεια μαζι του ειχα πει ΝΑΙ ειμαστε αδερφια απο αλλη μανα και αλλο πατερα).Και ναι εχω καημο να μη φυγει ο Λετο
(γιατι μεταξυ μας καλυτερο δεν μπορουμε να βρουμε σε αυτη τη θεση, η οποια παγκοσμιως εχει προβλημα).
α μαλιστα...Τοτε δικαιως μπαινεις στο ιδο κλαμπ με το κουζουλο που εχει καημο με τον Νερι και την μπακ που εχει αφισα του μπελλου πανω απο το κρεββατι τηςΣε αυτες τις περιπτωσεις η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!
Υ.Γ. Καημενε Ερνεστο...Εκτος απο σουτ με τη μπαλλα απο τον λετο σε βλεπω συντομα να τρως και καμια τσαντια στο κεφαλι απο οργισμενη οπαδο του θρυλου!![]()
Bookmarks