Σελίδα 66 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1626364656626364656667686970768696106116166 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.301 έως 1.320 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ απορώ με τον Βαλ! Υποτίθετε ότι δεν έθιγε το θέμα μεταγραφές στους δημοσιογράφους σεβόμενος τις προσωπικές συζητήσεις με τον Κόκκαλη. Όπου και "κρεμάστηκε" απο τον Σώκο!!!!ΧΟΧΟΧΟ
    Με τον "ΔΑΝΕΙΚΟ" Λέτο γιατι δεν τον πήρε να τα πούμε ή να τις παίξουμε μετα την προπόνηση???

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπράβο ρε Λέτο να αγιάσει το πόδι σου!

Στα @@ μου ο κάθε Λέτο αλλά στην κόντρα με Μαλαπέρδε είμαι μαζί του.

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

Faithful (02-03-09), smageo (02-03-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε Λακερδακο μηπως εχει ερθει η ωρα σου για κορνεδες? ε???
    μηπως???

ΛΕΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο ρε Λέτο να αγιάσει το πόδι σου!

Στα @@ μου ο κάθε Λέτο αλλά στην κόντρα με Μαλαπέρδε είμαι μαζί του.
    Καλά μας δουλέυει ο Λέτο??? Στα παιχνίδια σκοτώνει όλα τα πτηνά σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου και σήμερα πέτυχε και τον Βαλ και τον Κόβατς!!! Ρε ζώω μας δουλέυεις...?!

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dekas7 (02-03-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον ψάχνουν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λέτο αποτελεί μετά από αυτή την εξέλιξη ξένο σώμα για την ομάδα. Η πληροφόρηση που υπάρχει γύρω από το θέμα μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι ο Αργεντινός έχει κλείσει το κινητό του, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης τον ψάχνουν για να τον καλέσουν σε απολογία!

Ο Βαλβέρδε, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή να &#171;ανέβει&#187; στην πρώτη ομάδα ο Σοϊλέδης, για να δώσει λύσεις στη θέση του αριστερού χαφ.

ααααα καλα ο τυπος δε τη παλευει καστανο
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά μας δουλέυει ο Λέτο??? Στα παιχνίδια σκοτώνει όλα τα πτηνά σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου και σήμερα παίτυχε και τον Βαλ και τον Κόβατς!!! Ρε ζώω μας δουλέυεις...?!
    Τουλαχιστον απο οτι δειχνει ειναι καλος στο μπιλιαρδο!! Τοσες καραμπολες!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον ψάχνουν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λέτο αποτελεί μετά από αυτή την εξέλιξη ξένο σώμα για την ομάδα. Η πληροφόρηση που υπάρχει γύρω από το θέμα μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι ο Αργεντινός έχει κλείσει το κινητό του, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης τον ψάχνουν για να τον καλέσουν σε απολογία!

Ο Βαλβέρδε, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή να &#171;ανέβει&#187; στην πρώτη ομάδα ο Σοϊλέδης, για να δώσει λύσεις στη θέση του αριστερού χαφ.

Ελα ρε παιχταρά! Γουστάρω με χίλια λέμε!! Ελα ρε μικρέ δείξε τα καρύδια σου!!! Αντε και ο Κυριακός στόπερ!! Μήπως να πάρουμε δανεικό και τον Ματσούκα που μας άνηκε αλλα τον διώξαμε????

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (02-03-09)

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον ψάχνουν!

Αυτός μας περνάει για ιθαγενείς της ΟΥΓΚΑΝΤΑ! Βάλε τον Οσκαρ ρε μάστορα.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον ψάχνουν!

Ο Βαλβέρδε, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ο Σοϊλέδης, για να δώσει λύσεις στη θέση του αριστερού χαφ.

Α καλαααα οχι απλα δεν την παλευει ........

Τι ειπες φιλε dna οτι εχει κανει την ομαδα??

......ρδελο

Εεεεεε εγω θα πω (και ας μου συγχωρησετε τη εκφραση)

ΤΡΙ....ρδελο!!!! Ευγε!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (02-03-09)

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συγνώμη ρε παιδιά...Τι λέτε?Έχετε ακουστά για την πειθαρχία σε μια ομάδα?Δλδ τι προτιμάτε, ο καθένας να κάνει ότι του καπνίσει κ ο προπονητής να κάνει μώκο επειδή είναι καλός παίχτης??
    Ναι σίγουρα αυτός ο παίχτης θα μπορούσε να προσφέρει πολλά απ τα αριστερά σε περιπτωση που εν τελει τον αγοράζαμε κ όντως έχει πολλά προσόντα,αλλά η ομάδα είναι πάνω απ αυτόν κ ο Βαλβέρδε καλώς το κάνει αντιληπτό όχι μόνο στον Λέτο αλλά κ σε όλους τους παίχτες.......

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (02-03-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη ρε παιδιά...Τι λέτε?Έχετε ακουστά για την πειθαρχία σε μια ομάδα?Δλδ τι προτιμάτε, ο καθένας να κάνει ότι του καπνίσει κ ο προπονητής να κάνει μώκο επειδή είναι καλός παίχτης??
    Ναι σίγουρα αυτός ο παίχτης θα μπορούσε να προσφέρει πολλά απ τα αριστερά σε περιπτωση που εν τελει τον αγοράζαμε κ όντως έχει πολλά προσόντα,αλλά η ομάδα είναι πάνω απ αυτόν κ ο Βαλβέρδε καλώς το κάνει αντιληπτό όχι μόνο στον Λέτο αλλά κ σε όλους τους παίχτες.......
    καλα τα λες μονο που και ο Βαλβιδας δεν ειναι πανω απο την ομαδα. Επομενως προεχει το καλο της ομαδας και οχι το ονομα του Βαλβιδα. Ο λακερδας (μου επιτρεπεις Μαργαριτα να το χρησιμοποιω ετσι??) κοιταει να βαλει ενα πρωταθλημα στην Ελλαδα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο βιογραφικο του. Και επειδη κατα τα φαινομενα το εχει κιολας βαλει, εχει βαλει και αλλου την υπογραφη του. Ε ας παει στο καλο και ας μην μας γραφει. Και κατι τελευταιο ειναι κομπλεξαρας μεχρι εκει που δεν περνει!! Δεν ειχει τα κοτσια για να μην πω τιποτε αλλο να τα κανει αυτα στο Λετο πριν συμπληρωθουν οι 30 υποχρεωτικοι αγωνες που ελεγε το συμβολαιο του με την Λιβερπουλ. Φανηκε οτι ειναι κολλημενος απο τη αρχη μιας και μολις συμπληρωσε τις 31 συμμετοχες με την ΣΕ τον σουταρε!! Γι αυτο μαλλον μας ειπε ο χοχο χο οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει συνεργαστει. Μαλλον ο καλυτερος "yesman" ever που περασε απο την Ελλαδα. Το ειπα και αλλου δεν με νοιαζει για τον Λετο (ασχετα αν μου αρσει ως παιχτης) αλλα ο γκιοζης αυτος με εκανε προσωπολατρη!!

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

Faithful (02-03-09), Fakes (02-03-09)

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άντε ρε Λέτο πάνε στη Λίβερπουλ αγόρι μου και να μας γράφεις...
    Από το να έχω ένα κωλόπαιδο που μας κάνει μπουρδέλο κάθε τρεις και λίγο χίλιες φορές το Τζόλε που δεν μπορεί να περπατήσει...

19. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον captain-cook για αυτό το μήνυμα:

aljawn (02-03-09), iek (02-03-09), mpak (02-03-09), Yulin (02-03-09)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δινεις πατημα στον βαλβερδε τωρα αγορι μου...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    6.465
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα τα λες μονο που και ο Βαλβιδας δεν ειναι πανω απο την ομαδα. Επομενως προεχει το καλο της ομαδας και οχι το ονομα του Βαλβιδα. Ο λακερδας (μου επιτρεπεις Μαργαριτα να το χρησιμοποιω ετσι??) κοιταει να βαλει ενα πρωταθλημα στην Ελλαδα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο βιογραφικο του. Και επειδη κατα τα φαινομενα το εχει κιολας βαλει, εχει βαλει και αλλου την υπογραφη του. Ε ας παει στο καλο και ας μην μας γραφει. Και κατι τελευταιο ειναι κομπλεξαρας μεχρι εκει που δεν περνει!! Δεν ειχει τα κοτσια για να μην πω τιποτε αλλο να τα κανει αυτα στο Λετο πριν συμπληρωθουν οι 30 υποχρεωτικοι αγωνες που ελεγε το συμβολαιο του με την Λιβερπουλ. Φανηκε οτι ειναι κολλημενος απο τη αρχη μιας και μολις συμπληρωσε τις 31 συμμετοχες με την ΣΕ τον σουταρε!! Γι αυτο μαλλον μας ειπε ο χοχο χο οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει συνεργαστει. Μαλλον ο καλυτερος "yesman" ever που περασε απο την Ελλαδα. Το ειπα και αλλου δεν με νοιαζει για τον Λετο (ασχετα αν μου αρσει ως παιχτης) αλλα ο γκιοζης αυτος με εκανε προσωπολατρη!!
    Τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λέτο δν τις γνωρίζω...Για να ξέρεις τέτοια λεπτομέρεια είτε θα επρεπε να σουν παρούσα στις συζητήσεις είτε στη σύνταξη του συμβολαίου...Τέσπαν, δν με πολυνοιάζει να σου πώ την αλήθεια κ θα μπορούσα να σου πώ κ εγώ κάποια θεωρεία συνομωσίας για να σε πείσω....

Τώρα, η άποψή μου νομίζω είναι ξεκάθαρη.Πουθενά δν λέω ότι ο Βαλβέρδε είναι πάνω από την ομάδα κ δν με νοιάζει αν ο Βαλβέρδε θέλει να βάλει στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα.Το ίδιο πράγμα θέλει κ ο Λέτο κ ο (Σερ)Τάκης κ ο Κόκκαλης αμα το πάς έτσι.....
    Η ουσία για μένα είναι η πειθαρχία στ αποδυτήρια..Κ εκεί ναι ο προπονητής πρέπει να ναι πάνω απ όλους....

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (02-03-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ευρεθηκε ο ηρωας της Ολυμπιακης επαναστασης!Ο ηγετης που θα συντριψει τον δαιμονα Ισπανο!

Τελικα εχουμε πλακα δεν μπορω να πω!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πάντως τώρα βγάζουμε τον βαλβέρδε κότα επειδή συμπλήρωσε πρώτα τα 30 παιχνίδια που προέβλεπαν οι όροι του δανεισμού και μετά τον έστειλε...

αν στο παιχνίδι με τον παο τον έβαζε να παίξει και στο παιχνίδι με τον λεβαδειακό τον άφηνε εκτός αποστολής τι θα τον λέγαμε?

Thanks
    6.465
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευρεθηκε ο ηρωας της Ολυμπιακης επαναστασης!Ο ηγετης που θα συντριψει τον δαιμονα Ισπανο!

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων

χαλαρά ρε σύ...

εγω παρακαλάω να φύγει ο βαλβέρδε και να μείνει ο λέτο κιόλας.να δείς τι γέλιο θα ρίξουμε του χρόνου απο τα βρισίδια που θα φάει ο λέτο απο τους "υπερασπιστές" του...

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Βάσκος έδιωξε τον Αργεντίνο από την προπόνηση της Δευτέρας, στέλνοντάς τον στο γυμναστήριο, με την αιτιολογία ότι εκτελούσε νωθρά κάποιες ασκήσεις και ακολούθησε έκρηξη του ποδοσφαιριστή! Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς, ο Λέτο άρχισε να βρίζει Θεούς και δαίμονες και κλώτσησε δύο μπάλες που χτύπησαν τόσο τον Βαλβέρδε στην πλάτη(!!!!) όσο και τον Κόβατς!

Καλά ρε τι γίνεται στην προπόνηση? Και ο Τζόλε τι κάνει ? Αντί να τους αρχίσει και στις μάπες και τους δύο και να τους στείλει αυτός στα αποδυτήρια κάθετε και κοιτάει? Τι σκατά σημαία του Ολυμπιακού είναι? Εγώ περιμένω από τους παλιούς να βάζουν τάξη στην ομάδα, όχι από τον προπονητή.

Έλεος δηλαδή και με τους δυο τους. Έχουν καταντήσει γραφικοί!
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα τωρα παιδια μην τρελαινεστε κιολας! Βρηκαμε ενα θυμα (και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν με απασχολει διολου αν ειναι ο Λετο) να λεμε οτι φταει ή δεν φταιει. Για να τον χαρακτηριζεται επαναστατη μαλλον κατι περισσοτερο θα ξερετε. Οσο για τις λεπτομερεις του συμβομαιου του δεν τις γνωριζω και εγω. Απλα αναφερω αυτα που εχουν ειπωθει απο την πρωτη μερα δανεισμου του Λετο απο τη Λιβερπουλ. Παντως απο εκει και περα εμενα προσωπικα μου εδειξε οτι ειναι οχι απλα κοτα αλλα κοτα λυρατη!!! Οταν παιζεις για 35 λεπτα με παιχτη παραπανω με μια ομαδα που ειναι για 3 goal και παραλιγο να χασεις το παιχνιδι φωναζοντας πισω και κρατατε τις θεσεις σας εεεε κοτα εισαι. Ας αφησουμε τις γραφικοτητες του παγκου, εχει δεν εχει παγκο. Μπορει να μην εχει 20 παιχτες εχει 12-14 με αυτους θελει να δουλεψει προβλημα του (αυτος ηθελε μικρο ροστερ). Κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αυτο δεν το καταλαβαινει κανεις απο τους δυο. Παιζουν το επικοινωνιακο παιχνιδι τους και οι δυο. Αλλα συγνωμη ξεχασα ειναι ευρωπαιος προπονητης και εχει αλλη νοοτροπια!! Μου θυμιζει τις διαφημισεις με το Λαλακη τον εισαγωμενο. Καθε τι ξενο και καλο. Το ξαναλεω γιατι μαλλον δεν το καταλαβατε, δεν με νοιαζει ουτε ο Λετο ουτε ο καθε Λετο. Αλλα ο Βαλβιδας εχει χασει το παιχνιδι γενικοτερα!!

Σελίδα 66 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 1626364656626364656667686970768696106116166 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές