Μπράβο ρε Λέτο να αγιάσει το πόδι σου!
Στα @@ μου ο κάθε Λέτο αλλά στην κόντρα με Μαλαπέρδε είμαι μαζί του.
Εγώ απορώ με τον Βαλ! Υποτίθετε ότι δεν έθιγε το θέμα μεταγραφές στους δημοσιογράφους σεβόμενος τις προσωπικές συζητήσεις με τον Κόκκαλη. Όπου και "κρεμάστηκε" απο τον Σώκο!!!!ΧΟΧΟΧΟ
Με τον "ΔΑΝΕΙΚΟ" Λέτο γιατι δεν τον πήρε να τα πούμε ή να τις παίξουμε μετα την προπόνηση???
Μπράβο ρε Λέτο να αγιάσει το πόδι σου!
Στα @@ μου ο κάθε Λέτο αλλά στην κόντρα με Μαλαπέρδε είμαι μαζί του.
ρε Λακερδακο μηπως εχει ερθει η ωρα σου για κορνεδες? ε???
μηπως???
ΛΕΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
dekas7 (02-03-09)
Τον ψάχνουν!
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λέτο αποτελεί μετά από αυτή την εξέλιξη ξένο σώμα για την ομάδα. Η πληροφόρηση που υπάρχει γύρω από το θέμα μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι ο Αργεντινός έχει κλείσει το κινητό του, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης τον ψάχνουν για να τον καλέσουν σε απολογία!
Ο Βαλβέρδε, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ο Σοϊλέδης, για να δώσει λύσεις στη θέση του αριστερού χαφ.
ααααα καλα ο τυπος δε τη παλευει καστανο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
mpak (02-03-09)
d.n.a. (02-03-09)
Συγνώμη ρε παιδιά...Τι λέτε?Έχετε ακουστά για την πειθαρχία σε μια ομάδα?Δλδ τι προτιμάτε, ο καθένας να κάνει ότι του καπνίσει κ ο προπονητής να κάνει μώκο επειδή είναι καλός παίχτης??
Ναι σίγουρα αυτός ο παίχτης θα μπορούσε να προσφέρει πολλά απ τα αριστερά σε περιπτωση που εν τελει τον αγοράζαμε κ όντως έχει πολλά προσόντα,αλλά η ομάδα είναι πάνω απ αυτόν κ ο Βαλβέρδε καλώς το κάνει αντιληπτό όχι μόνο στον Λέτο αλλά κ σε όλους τους παίχτες.......
iek (02-03-09)
καλα τα λες μονο που και ο Βαλβιδας δεν ειναι πανω απο την ομαδα. Επομενως προεχει το καλο της ομαδας και οχι το ονομα του Βαλβιδα. Ο λακερδας (μου επιτρεπεις Μαργαριτα να το χρησιμοποιω ετσι??) κοιταει να βαλει ενα πρωταθλημα στην Ελλαδα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο βιογραφικο του. Και επειδη κατα τα φαινομενα το εχει κιολας βαλει, εχει βαλει και αλλου την υπογραφη του. Ε ας παει στο καλο και ας μην μας γραφει. Και κατι τελευταιο ειναι κομπλεξαρας μεχρι εκει που δεν περνει!! Δεν ειχει τα κοτσια για να μην πω τιποτε αλλο να τα κανει αυτα στο Λετο πριν συμπληρωθουν οι 30 υποχρεωτικοι αγωνες που ελεγε το συμβολαιο του με την Λιβερπουλ. Φανηκε οτι ειναι κολλημενος απο τη αρχη μιας και μολις συμπληρωσε τις 31 συμμετοχες με την ΣΕ τον σουταρε!! Γι αυτο μαλλον μας ειπε ο χοχο χο οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει συνεργαστει. Μαλλον ο καλυτερος "yesman" ever που περασε απο την Ελλαδα. Το ειπα και αλλου δεν με νοιαζει για τον Λετο (ασχετα αν μου αρσει ως παιχτης) αλλα ο γκιοζης αυτος με εκανε προσωπολατρη!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Άντε ρε Λέτο πάνε στη Λίβερπουλ αγόρι μου και να μας γράφεις...
Από το να έχω ένα κωλόπαιδο που μας κάνει μπουρδέλο κάθε τρεις και λίγο χίλιες φορές το Τζόλε που δεν μπορεί να περπατήσει...
δινεις πατημα στον βαλβερδε τωρα αγορι μου...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λέτο δν τις γνωρίζω...Για να ξέρεις τέτοια λεπτομέρεια είτε θα επρεπε να σουν παρούσα στις συζητήσεις είτε στη σύνταξη του συμβολαίου...Τέσπαν, δν με πολυνοιάζει να σου πώ την αλήθεια κ θα μπορούσα να σου πώ κ εγώ κάποια θεωρεία συνομωσίας για να σε πείσω....
Τώρα, η άποψή μου νομίζω είναι ξεκάθαρη.Πουθενά δν λέω ότι ο Βαλβέρδε είναι πάνω από την ομάδα κ δν με νοιάζει αν ο Βαλβέρδε θέλει να βάλει στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα.Το ίδιο πράγμα θέλει κ ο Λέτο κ ο (Σερ)Τάκης κ ο Κόκκαλης αμα το πάς έτσι.....
Η ουσία για μένα είναι η πειθαρχία στ αποδυτήρια..Κ εκεί ναι ο προπονητής πρέπει να ναι πάνω απ όλους....
iek (02-03-09)
ευρεθηκε ο ηρωας της Ολυμπιακης επαναστασης!Ο ηγετης που θα συντριψει τον δαιμονα Ισπανο!
Τελικα εχουμε πλακα δεν μπορω να πω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πάντως τώρα βγάζουμε τον βαλβέρδε κότα επειδή συμπλήρωσε πρώτα τα 30 παιχνίδια που προέβλεπαν οι όροι του δανεισμού και μετά τον έστειλε...
αν στο παιχνίδι με τον παο τον έβαζε να παίξει και στο παιχνίδι με τον λεβαδειακό τον άφηνε εκτός αποστολής τι θα τον λέγαμε?![]()
Ο Βάσκος έδιωξε τον Αργεντίνο από την προπόνηση της Δευτέρας, στέλνοντάς τον στο γυμναστήριο, με την αιτιολογία ότι εκτελούσε νωθρά κάποιες ασκήσεις και ακολούθησε έκρηξη του ποδοσφαιριστή! Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς, ο Λέτο άρχισε να βρίζει Θεούς και δαίμονες και κλώτσησε δύο μπάλες που χτύπησαν τόσο τον Βαλβέρδε στην πλάτη(!!!!) όσο και τον Κόβατς!
Καλά ρε τι γίνεται στην προπόνηση? Και ο Τζόλε τι κάνει ? Αντί να τους αρχίσει και στις μάπες και τους δύο και να τους στείλει αυτός στα αποδυτήρια κάθετε και κοιτάει? Τι σκατά σημαία του Ολυμπιακού είναι? Εγώ περιμένω από τους παλιούς να βάζουν τάξη στην ομάδα, όχι από τον προπονητή.
Έλεος δηλαδή και με τους δυο τους. Έχουν καταντήσει γραφικοί!
Καλα τωρα παιδια μην τρελαινεστε κιολας! Βρηκαμε ενα θυμα (και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν με απασχολει διολου αν ειναι ο Λετο) να λεμε οτι φταει ή δεν φταιει. Για να τον χαρακτηριζεται επαναστατη μαλλον κατι περισσοτερο θα ξερετε. Οσο για τις λεπτομερεις του συμβομαιου του δεν τις γνωριζω και εγω. Απλα αναφερω αυτα που εχουν ειπωθει απο την πρωτη μερα δανεισμου του Λετο απο τη Λιβερπουλ. Παντως απο εκει και περα εμενα προσωπικα μου εδειξε οτι ειναι οχι απλα κοτα αλλα κοτα λυρατη!!! Οταν παιζεις για 35 λεπτα με παιχτη παραπανω με μια ομαδα που ειναι για 3 goal και παραλιγο να χασεις το παιχνιδι φωναζοντας πισω και κρατατε τις θεσεις σας εεεε κοτα εισαι. Ας αφησουμε τις γραφικοτητες του παγκου, εχει δεν εχει παγκο. Μπορει να μην εχει 20 παιχτες εχει 12-14 με αυτους θελει να δουλεψει προβλημα του (αυτος ηθελε μικρο ροστερ). Κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αυτο δεν το καταλαβαινει κανεις απο τους δυο. Παιζουν το επικοινωνιακο παιχνιδι τους και οι δυο. Αλλα συγνωμη ξεχασα ειναι ευρωπαιος προπονητης και εχει αλλη νοοτροπια!! Μου θυμιζει τις διαφημισεις με το Λαλακη τον εισαγωμενο. Καθε τι ξενο και καλο. Το ξαναλεω γιατι μαλλον δεν το καταλαβατε, δεν με νοιαζει ουτε ο Λετο ουτε ο καθε Λετο. Αλλα ο Βαλβιδας εχει χασει το παιχνιδι γενικοτερα!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks