Παει ,χασαμε τώρα το εμπεδωσα. Ποιος τα εβαλε;
Με τετοια ηττοπαθεια θα μου φανει θριαμβος ακομα και Χ να παρουμε αυριο.
βαλβερδε εισαι μαλακας!!!!!!!!!!!!!!κ γαμ.......!!!!
απορω πραγματικα με αυτους π παιρνουν κ το μερος του,για σιγα ρε παλικαρια,απο σας δεν τα περιμενα αυτα,παικτες σαν τον λετο ειχαμε χρονια,ιδιορυθμους μεν,αλλα παικταραδες δε,αν μη τι αλλο δεν το περιμενα απο μερικους να μην τον υποστηριξουν,ειναι καθαρα θεμα εμπαθειας το οτι μενει εκτος,σε μια χρονικη περιοδο π δεν εχει κανει τιποτα,σε μερικους π το παιζουν εξυπνοι,να δω εσας κατα ποσο θα εισασταν ψυχραιμοι αμα σας εβγαζε σε καθε ματς ο προπονητης γυρω στο 50 για να βαλει τον παπου,το παλικαρι περναει 10φορες ολη την ομαδα στην προπονηση κ ο αλλος τον αφηνει εκτος,βαλβερδε ποτε δεν εξεφρασα την επιθυμια να φυγεις η να μεινεις,τωρα πραγματικα σε σιχαθηκα,σε τετοιο ματς κανεις ναζακια μωρη λουλου,λες κ εχουμε το ροστρερ το φοβερο,κοιτα να μην μπορουμε να κρατησουμε μπαλα παλι κ θα σου πω εγω κατακαημενε,αν ειμαστε κακοι με τον λετο χωρις αυτον δεν υπαρχουμε,ειδικα με το ντεφορμαρισμα ολης της ομαδας,ντροπη βαλβερδε μονο αυτο εχω να πω!!!!!!!!!!![]()
Παει ,χασαμε τώρα το εμπεδωσα. Ποιος τα εβαλε;
Με τετοια ηττοπαθεια θα μου φανει θριαμβος ακομα και Χ να παρουμε αυριο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δεν ειναι θεμα ηττας δεν την αντεχω αλλο αυτη την μαλακια,οποιος ξερει μπαλα τα βαζουμε μαζι του,στην τελικη ο ανθρωπος αυτος μ απαγορευει να δω μπαλα,εγω μαυτον χυνω κ θελω να τον δω με τον βαζελο να τους χορευει οσο τιποτα,οχι θα βλεπω τον κωλοτουμπα 2 με τα μπρατσακια κ τους αλλους,καταλαβες το αν θα χασουμε ειναι αλλο θεμα π στην τελικη προεδρα το ξερεις κ συ,ετσι σκατα π παιζουμε μονο αυτο δεν μας επαιρνε να κανουμε κ αντι μερικοι να του τα χωσουν τον υποστηριζουν εκει ειναι π τα παιρνω,ολα τα χε η μαριωρη.......
Εγω αλλο λεω και δε με νοιαζει. Λεω οτι τετοια ηττοπαθεια απο Ολυμπιακους δεν εχω ξαναδει. Ειναι σα να χασαμε το ματς και βριζουμε.
Να δω αυριο μετα την ήττα που την εχω σιγουρη (κατα τον κοσμο και η ομαδα) τι θα λετε και πως θα μπορεσω εγω να συμμαζεψω την ασυμμαζευτη .... (αντε να μην το πω) που θα πλακωσει εδω μεσα.
sabar77 (01-03-09)
δεν με καταλαβαινεις ομως!!!δεν ξερω αν θα κερδισουμε η θα χασουμε αυριο κ να σου πω δεν με νοιαζει κιολας,θα τσαντιστω θα στεναχωρηθω αλλα οχι οσο τωρα κ εχει να κανει συγκεκριμενα με αυτο το παιδι γιατι ειναι ο κλασικος παικτης βεντετα παικταρας,π ομως εμεις οι προπονηταραδες π δεν κανουμε λαθη ποτε τον πεταμε εξω καθε τρεις κ λιγο ετσι για να τον διδαξουμε,κ απο πανω συγαυροι τον παινευουν κιολας γιατι ταχα μ κραταει ισοροπιες στην ομαδα κ επειδη το κωλοπαιδο δεν προσφερει γιατι δεν βαζει γκολ!!!κυριε βαλβερδε υπαρχουν κ χειροτερα παιδακια βλεπε αντριανο,αλλα εστω μια τριχα απο τα αρχιδια του μουρινιο να ησουν,θα ηξερες πως να φερθεις,ο αντριανο με τα τρεις χειροτερα σε ματς π η ομαδα τον χρειαζοταν ο μουρινιο δεν καταλαβε απο εγωισμους κ τον εβαλε να παιξει,αλλα τα ιδια δεν εκανε κ στην εσπανυολ???μην μ βγουν αυριο οι υποστηρικτες του κ μ κλαιγονται οτι ο τζολε δεν βλεποταν,ο λεοναρντο ανετοιμος κ μπλαμπλαμπλα!!!!!
Δεν ειμαι κανα γερόντι αλλα μεγάλος ειμαι και εχω δει καμποσα... Και ποτε δεν εχω δει τους οπαδους του Ολυμπιακου να ετοιμαζονται για...ήττα για να τα χωσουνε στον προπονητη. Ποτε δεν εχω δει να ασχολουνται τοσο με ΕΝΑΝ παικτη οταν μπροστα ειναι ο βαζελος. Αντιθετα συσπειρώνονται και πιστεύουν. Ε, αυτο δεν βλεπω να υπαρχει πια.
Η πετρινη δεκαετια δεν με ξενέρωσε. Ο Θαλής δεν με ξενέρωσε. Η ήττα , ο πόλεμος εναντίον και η φυγή Νταϊφα δεν με ξενέρωσε. Οι Ζλατανοι, οι Βουρακηδες , οι Βασσαρες δεν με ξενερωσαν. Οι τεσσαρες απο το βαζελο (δε θυμαστε αρκετοί αλλα ήτανε στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ) δεν με ξενερώσανε. Οι ξεφτίλες απο το αεκάκι (κι αυτο δεν το θυμαστε αλλα αξιζει να το ψαξετε) δε με ξενερώσανε. Η κλοπή πρωταθλημάτων μπροστά στα μάτια μου με τους αλλους να γελάνε δεν με ξενέρωσε. Η προδοσία του Αποστολάκη, του Κυράστα, του Σαργκάνη, του Γαλάκου, η ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ με το ετσι θέλω απο το Λιμάνι στην Λεωφόρο ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
Γι' αυτο μονο ενα θα πω
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕ.
Σορι κιολας φιλε belluschi δεν παει αποκλειστικα σε σενα η απαντηση μου
iek (01-03-09), karalamanajic (01-03-09), sabar77 (01-03-09)
κ τι θα πει αυτο δηλαδη?θα μαθουμε να βλεπουμε ποτε λιγη μπαλα?δηλαδη διαβαζω οτι του το κραταγε για ηχηρο μυνημα,αν λοιπον δεν συσπειρωνομαστε ξερεις πολυ καλα πως οφειλεται κατα κυριο λογο στα χαλια της ομαδας,εγω εκει τα παιρνω,εχεις 2-3 καλους παικτες σεπεριοδο κοιλιας για την ομαδα,κανεις τα ευχελαια π παιζειτελικα ο ντουντου κ γινεται το λεγομενο θαυμα κ παιζει ο μπελουτσι,μη μου τα γαμας για εναν κωλοεγωισμο!!!!
Αυτο σημαινει οτι αυριο θα χασουμε 0-4 αυτο σημαινει. Και δε θα φταιει ο Βαλβερδε. Ποιος θα φταιει; Σας το εγραψα αρχες Αυγουστου, πηγαινετε να το διαβασετε. Τοτε πολλοι συμφωνουσανε κιολας....
Μπαλα βλεπω γι' αυτο τα λεω. Και επειδη βλεπω και τι γινεται στα δημοσιογραφικα, και περηφανεύομαι οτι τα βλεπω ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ' ολους και το εχω αποδειξει, μονο το γεγονος οτι διαβαζεις οσα διαβαζεις σε διαφορους, ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ και δεν τους ΚΟΒΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ λεει πολλα. Οχι μονο εσύ ολοι.
Τελος παντων στο πεος μου. +8 θα ειμαστε αυριο το βραδυ, και θα εχω να συμμαζεύω πολλα οποτε δεν θελω να αρχισω απο τωρα.
εγω δεν ειμαι σαν πολλους κ αν εχεις προσεξει,σπανιως βγαινω σε νικες γιατι δεν με ικανοποιει η ομαδα εδω κ χρονια,το οτι παιζουμε με τον βαζελο,επειδη ειμαστε στην ελλαδα κ ειμαστε ζωα κ πρεπει να τα βλεπουμε αυτα τα ματς παντα σαν πολεμο,σορρυ αλλα δεν μπορω να το κανω,πρωτα θα βλεπω οτι η ομαδα μ δεν τραβαει κ μετα θα πω για τον αντιπαλο,τι θα ηθελες να βγαινουμε κ να λεμε πωπω τι θα γινει παλι 4 κ τετοια,αμα δεν κατεβουμε κ εμεις απο το καλαμι ξερεις ποσες σαντ εττιενε θα μας ερθουν στο μελλον??ο αλαζωνας ολυμπιακος εχει μεταφερει την αλαζονεια στην ομαδα κ στον προεδρο ο οποιος το εχει χεσει το θεμα,οποτε τουλαχιστον απο μενα μην περιμενεις να ακουσεις διθυραμβους για μια ομαδα π κ φετος ειναι καφενειο
Τελος παντων ειμαστε οφ τοπικ και με δικη μου ευθύνη. Τα υπολοιπα στο σωστο τοπικ.
οχι βεβαια,αλλα πρωτα θα δω τα χαλια μας κ μετα θα δω του αλλου,μπορει κ να κερδισουμε,αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως μπαλα παλι δεν θα δουμε!!!
Για τον πουτσο ειναι το παικτακι και το λεω απο τις πρωτες του εμφανισεις. Ντριπλα, ντριπλα ντριπλα και αυγό ποτέ.
mpak (01-03-09)
φιλε μ τωρα τα πηρα ακομα πιο πολυ!!!!μολις διαβασα στο sportdog οτι τον αφησε εξω λογω του οτι ηταν τα χαλια του στην γαλλια,πρωτον δεν ηταν ο χειροτερος κ δευτερον σε ολο το πρωταθλημα εχεις αλλα κ αλλα ρεταλια π παιζουν συνεχεια με πρωτο κ καλυτερο τον πατσα κ τιμωρεις τον λετο??γιατι ρε υποκριτη βαλβερδε δεν τιμωρεις κ τον πατσα π δεν υπαρχει ολυμπιακος π να τον αντεχει πια???εσυ τι γνωμη εχεις?
αν κ διαφωνουμε ως προς το για τον πουτσο,τουλαχιστον εχει αρχιδια κ δεν ειναι εκνευριστικος με το να πεφτει σε καθε φαση,τον κλωτσανε δυο κ τρεις κ αυτος μενει ορθιος,αλλα αντε πες πως συμφωνουμε,για τον πουτσο σε σχεση με ποιον?με τον μεσσι ναι,με τον τζολε εεε....δεν θα το ελεγα
Ναι ειναι δυστυχως ο καλυτερος που εχουμε αριστερα. Οχι ομως οτι αυτο σημαινει κατι. Σημαινει οτι η καποτε ασυλληπτη αριστερη μας πλευρα εχει καταντήσει για τα μπαζα.
Bookmarks