Σελίδα 59 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394955565758596061626369798999109159 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.161 έως 1.180 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και λεει θα βαλει και δυο goal αφου θα εχει περασει ολη την αμυνα και τον τερματοφυλακα και θα κερδισει και το πεναλτι που θα εκτελεσει ο Μητρογλας στο 90 φευγα και θα ευστοχησει κιολας. Και μετα ξυπνησα.....
    Τον θελει λεει πιθω ο Μπενιτεθ!! Ενα αριθτερο χαφ κλαθθηθ βρικαμε (με ολιγο απο νευρα, αλλα δεν βαριεσαι) και παει και αυτοθ....
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έχουμε αριστερό χαφ ρε παιδιά!!Νικλητσιότης ρε παιδιά!! Τα τσικό μας!!Ή ο Σοιλέδης είναι που παίζει αριστερά?? Τεσπα, αυτοί είναι το μέλλον μας...

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η κάποτε κραταιά μας αριστερή μας πλευρά ( πως κατάντησε ) :

• Domi - 2 παιχνίδα max
    • Leonardo - 1 παιχνίδι max
    • Djole - 1/3 παιχνίδι max
    • Leto - μάλλον φεύγει το καλοκαίρι
    • Bravo - 0 παιχνίδια max δανεικός και αγύριστος
    .

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Την αρνητική απάντηση της Λίβερπουλ εισέπραξε άνθρωπος του Ολυμπιακού, όταν επικοινώνησε με τους «κόκκινους» σε μία προσπάθεια να κλείσει από τώρα ραντεβού για την υπόθεση παραμονής του Σεμπαστιάν Λέτο στον Πειραιά. Οι Άγγλοι υποστήριξαν ότι δεν είναι σε θέση την παρούσα χρονική περίοδο να συζητήσουν το θέμα του Αργεντινού ακραίου μέσου, αφού προέχει το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον Ράφα Μπενίτεθ. Το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στο Άνφιλντ είναι αβέβαιο και είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Ο 49χρονος προπονητής είχε εισηγηθεί την απόκτηση του 23χρονου άσου και θα ήθελε, εφόσον εγκριθεί η άδεια εργασίας του παίκτη, να επιστρέψει στην Αγγλία. Αν τελικά ο Μπενίτεθ φύγει από την αγγλική ομάδα, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες ο Λέτο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Οταν καποτε απο αριστερα αλλωνιζε ο Τζολε με το Γεωργατο!! Περασμενα μεγαλεια ....
    Μα καλα και αυτος ο Μπενιτεθ ειναι σιγουρος οτι θα μεινει στην Λιβερπουλ? Αντε και εμεινε αδεια εργασιας πως θα του βγαλει?? Ολα αυτα δεν εγραφαν πριν ολες οι φυλλαδες? Θα μας τρελλανουν, απο εκει που δεν μπορει να του δωσει αδεια εργασιας η ομαδα πως θα τον βαλλει στο ροστερ της? Νερα, πετσετες κ.τ.λ μαλλον ε?
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν καποτε απο αριστερα αλλωνιζε ο Τζολε με το Γεωργατο!! Περασμενα μεγαλεια ....
    Μα καλα και αυτος ο Μπενιτεθ ειναι σιγουρος οτι θα μεινει στην Λιβερπουλ? Αντε και εμεινε αδεια εργασιας πως θα του βγαλει?? Ολα αυτα δεν εγραφαν πριν ολες οι φυλλαδες? Θα μας τρελλανουν, απο εκει που δεν μπορει να του δωσει αδεια εργασιας η ομαδα πως θα τον βαλλει στο ροστερ της? Νερα, πετσετες κ.τ.λ μαλλον ε?
    Εγώ αν ήμουν Λίβερπουλ θα τν έδινα δανεικό σε μια καλύετρη ομάδα απο τον Ολυμπιακό πάντως. Σε καμία Ισπανία ίσως.

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ αν ήμουν Λίβερπουλ θα τν έδινα δανεικό σε μια καλύετρη ομάδα απο τον Ολυμπιακό πάντως. Σε καμία Ισπανία ίσως.
    και μάλλον κάτι τέτοιο θα δούμε στο τέλος εκτός κι αν παίξει ρόλο η συμμετοχή στο τσου λου!
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Βασικα αυτο ηθελε και ο Μπενιτεθ να παιξει σε καλυτερο πρωταθλημα τη δευτερη χρονια δανεισμου (γι αυτο αλλωστε και στο τελος ο δανεισμος εγινε για ενα χρονο και οχι για δυο). Κριμα να σου πω την αληθεια περα απο το χαρακτηρα του (εννοω τις γκρινιες και ολα οσα εχουν δει το φως της δημοσιοτητας αληθεια ή ψεμα) θα τον ηθελα να μεινει για παντα στο λιμανι. Αρχοντας θα ειναι αυτος, εμεις θα εχουμε αριστερο χαφ για χρονια, αλλα δεν παει τι θελω εγω ετσι δεν ειναι?

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Βασικα αυτο ηθελε και ο Μπενιτεθ να παιξει σε καλυτερο πρωταθλημα τη δευτερη χρονια δανεισμου (γι αυτο αλλωστε και στο τελος ο δανεισμος εγινε για ενα χρονο και οχι για δυο). Κριμα να σου πω την αληθεια περα απο το χαρακτηρα του (εννοω τις γκρινιες και ολα οσα εχουν δει το φως της δημοσιοτητας αληθεια ή ψεμα) θα τον ηθελα να μεινει για παντα στο λιμανι. Αρχοντας θα ειναι αυτος, εμεις θα εχουμε αριστερο χαφ για χρονια, αλλα δεν παει τι θελω εγω ετσι δεν ειναι?
    Δυστυχώς!! Πάντως και ένα ακόμα χρόνο να μείνει, καλό θα έιναι!

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (26-02-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panty Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μάλλον κάτι τέτοιο θα δούμε στο τέλος εκτός κι αν παίξει ρόλο η συμμετοχή στο τσου λου!
    Ελπιζω να πεφτουμε εξω και στο τελος να φυγει και ο βρωμο-Μπενιτεθ απο τη Λιβερπουλ και η Λιβερπουλ να μας τον αφησει για ενα χρονο ακομα και μετα να τον αγορασουμε κιολας! Το ιδανικοτερο σεναριο εεε?? Με εχει πιασει η αισιοδοξια μου σημερα εεεε!!!

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Ελπιζω να πεφτουμε εξω και στο τελος να φυγει και ο βρωμο-Μπενιτεθ απο τη Λιβερπουλ και η Λιβερπουλ να μας τον αφησει για ενα χρονο ακομα και μετα να τον αγορασουμε κιολας! Το ιδανικοτερο σεναριο εεε?? Με εχει πιασει η αισιοδοξια μου σημερα εεεε!!!
    Η ρε παιδί μου να έρθει σε μας ο ΜΠενίτεθ!!!

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (26-02-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Η ρε παιδί μου να έρθει σε μας ο ΜΠενίτεθ!!!
    Σωστο και αυτο, παλι Ιθπανο στον παγκο!!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Και για να μην ξεχνιομαστε :

ΛΕΤΟ αλανι για παντα στο ΛΙΜΑΝΙ

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

θέλει η λίβερπουλ πίσω τον λέτο έμαθα?

ΤΡΕΛΛΑ...απο του χρόνου δλδ ο μεγάλος αρχηγός θα επιστρέψει στη βασική 11αδα απο την οποία έτυχε ένας μυρωδιάς ισπανός να τον βγάλει μετά απο 12 σερί χρόνια παρουσίας στον ολυμπιακό...

θέλω συνέντευξη το καλοκαίρι κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας που να λέει"¨φετος είναι η χρονιά μου"...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε μου καιγεται καρφι για τον Λετο, κλάιν μάιν αν φυγει. Αλλα πως θα παιξει στη Λιβερπουλ χωρις συμμετοχες στην Εθνικη Αργεντινης?

Και στη χθεσινη Λιβερπουλ που σαρωσε στη Μαδριτη, ο Λετο χωραει μονο για καφετζης, οχι για ποδοσφαιριστης.

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μου καιγεται καρφι για τον Λετο, κλάιν μάιν αν φυγει. Αλλα πως θα παιξει στη Λιβερπουλ χωρις συμμετοχες στην Εθνικη Αργεντινης?

Και στη χθεσινη Λιβερπουλ που σαρωσε στη Μαδριτη, ο Λετο χωραει μονο για καφετζης, οχι για ποδοσφαιριστης.

καλά εννοείται πως αν ήμουν λίβερπουλ σιγά μην τον έπερνα πίσω.λές και αυτό που λείπει απο την λίβερπουλ είναι ο λέτο...

εγώ το άλλο τονίζω.οτι βρήκαμε ένα παίχτη με προσόντα(όσο γκαγκαοπιου είναι στον εγκέφαλο) για τα αριστερά και πάλι η διοίκηση φροντίζει να παίζει βασικός το τοτέμ γιατί τον έφερε δανεικό...

βέβαια υπάρχει και η αισιόδοξη άποψη που λέει πως θα το πηγαίνουμε με δανεικούς για 2-3 χρόνια ακόμα μέχρι ο τζόλε να πατήσει τα 40 και εκεί προβλέπεται να ξαναβρεί τη χαμένη του φόρμα...

Daddy Το avatar του χρήστη tsounis

Περιοχή
    Here and there
    Thanks
    1.434
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.503 φορές σε 853 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ολοι οι Λατινοαμερικανοι κλεινοντας 2 χρονια στην Ισπανια παιρνουν υπηκοοτηα και κατ'επεκταση κοιν. διαβατήριο. Αυτος ειναι ο βασικός λόγος για να τον στείλουν Ισπανια

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Είδα το Σάββατο την Λίβερπουλ με την Μαντσεστερ Σίτι και πραγματικά η Λίβερπουλ χωρίς Ριισε και Τζέραρντ δεν έχει παίχτη να ανεβάσει την μπάλα όσο χαζό και άν ακούγετε! Μια χαρά της είναι ο 22χρονος Λετο. Δεν λέμε ότι πεφτει και στα πατωματα αλλα δικός στις είναι ρε παιδιά! Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

To ξερεις στανταρ οτι υπαρχει αυτος ο νομος? Γιατι εγω πρωτη φορα το ακουω. Ενα καρο λατινοαμερικανοι παιζουν στην Ισπανια επι σειρα ετων και παραμενουν μη κοινοτικοι.

Εμενα αυτος ο ξαφνικος ερωτας Λιβερπουλ-Λετο μου κανει σαν δημοσιογραφικη σουπερ-μουφα, παρα για σοβαρη ειδηση.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tsounis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολοι οι Λατινοαμερικανοι κλεινοντας 2 χρονια στην Ισπανια παιρνουν υπηκοοτηα και κατ'επεκταση κοιν. διαβατήριο. Αυτος ειναι ο βασικός λόγος για να τον στείλουν Ισπανια
    Τι είδους νόμος είναι αυτός?! Περιέργο μου ακούγετε!

Σελίδα 59 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394955565758596061626369798999109159 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές