Με κουρασε πολυ ο Λετο. Με αναγκασε να γυρισω σελιδα πισω να δω τι εκανε.
Τελος παντων ο χαρακτηρας του φαινεται μονο απο φατσα αμα τον κοψεις, δεν θελει και πολλα. Και φαινεται και στο γηπεδο. Αυτο ουτε οι υποστηρικτες του δεν μπορουνε να το αρνηθουνε.
Σαφεστατα στα παπαρια μου τι εγινε, ποιος φταιει, και ποιος θα την πληρωσει. Δε με αφορα ενας παικτης που ουτε ανηκει ουτε νιωθει οτι ανηκει στον Ολυμπιακο,και ενας προπονητης που σε 3 μηνες θα ειναι σε αλλη ομαδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δευτερον.
Αν προκειται για παπαρολογιες οπως λενε πολλοι. Παλι στα παπαρια μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eμενα μια φορα με κουρασαν και οι δυο...
Σοβαρευτειτε λεμε βαρεθηκα...
Ο ενας τον κανει συνεχεια πρωτη αλλαγη παιζει δεν παιζει καλα γιατι πρεπει να παιζει ο Τζολε ο αλλος μανουριαζει εχει δεν εχει δικιο...
Αμμαν πια...Σας βαρεθηκα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ενταξει μωρε, μεγαλο θεμα το καναμε. Ας παιξει κι ο Ραταπλαν, μπορει να εχει δικιο ο Fakes οτι αυτη ειναι η πραγματικη του θεση.
το γκολ γραφει οτι οι παιχτες πηρανε το μερος του προπονητη τους στη διαμαχη με Λετο...Αληθεια ψεματα δεν ξερω..Παιζει παντως και το ενδεχομενο να τους εχει λαδωσει τους δημοσιογραφους ο απατεωνας ο ισπανος για να τον σιγονταρουνε![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μπα, αυτα τα κανουν μονο οι Σερβοι κι οι Ελληνες προπονητες.
Οι Ισπανοι ειναι λεβεντες, δεν ειναι παλιοτομαρα σαν τους Ελληνες.
Το ποστ του φίλου dekas στην προηγούμενη σελίδα με κάλυψε απόλυτα. Ο Λέτο είναι παιχτούρα, γι' αυτό ο Βαλβέρδε θέλει να τον στρώσει. Γιατί ξέρει ότι αν συνδυάσει τα προσόντα με καλό χαρακτήρα, θα κάνει παπάδες και εδώ και στη Λίβερπουλ. Εγώ φέτος βλέπω κάτι που δεν το έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια: Η δικαιοσύνη αποδίδεται, ακόμα κι αν έχουμε πρόβλημα στις θέσεις των οποίων οι παίκτες δημιουργούν πρόβλημα. Κι αυτό αν μη τι άλλο είναι θετικό.
iek (22-02-09), karalamanajic (22-02-09)
Μαλλον πολυ τον χαιδεψαμε και αυτον!! Περα του αν ειμαι υπερ του να βαζουμε νερο στο κρασι μας για το γενικο καλο και συμφερον, οφειλω να παραδεχτω οτι οντως υπαρχει δικαιοσυνη (στο μετρο του δυνατου) στην ομαδα οπως λεει και ο IERO.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
smageo (22-02-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Fakes (22-02-09)
καλα εκανε και δεν τον πηρε στην αποστολη.ο θρυλος ιεναι πανω απο τα ονοματα.δεν θα μας κανει αυτος κωλος και θα του περασει επειδη δεν υπαρχει το αντιπαλο δεος απο την θεση του.
ουδεις αναντικαταστατος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μωρε κατω απο αλλες συνθηκες καλα θα του εκανε. Αποδειχθηκε βεβαια οτι αλλος εχει κανει την ομαδα κωλο!!
"αφού σου είπα συνδεεις τα...ψιψιψινια με τα...κοκοψοψαρα! τι κανεις;"
mpak (23-02-09)
παρεξηγησες!!!! εκανα αναφορα σε εσενα απλα για να δεις την απαντηση μου που ηταν σχετικη με το αρθρο που ποσταρες. κανω λογο για τους ΑΡΔ που τα ξερουν ολα πριν καν γινουν!!! οποτε δεν παει σε εσενα η κατηγορια μου
ας χανω!!!! δεν θα φερνω καθε κωλοπαιδι στην ομαδα για να κερδιζω!!! αν ο προπονητης δεν ειναι και αναμορφωτης πώς εχουμε την απαιτηση να καλλιεργησει εναν παικτη, να του βαλει μυαλο και τον εξελιξει;;;;
sadi (23-02-09)
Πολλά λέμε για ένα θέμα που δεν μας αγγίζει καν. Μιλάμε για έναν δανεικό παίχτη...
an den symmorfvuei na paei pisv sthn patrida toy.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
k79 (23-02-09)
Ναι, το πρόβλημα είναι ο "απείθαρχος" Λέτο.
Καλά μου έλεγε ο πατέρας μου: υποστήριζε ότι σε όλους δεν χρειάζεται να ανησυχείς, όλοι δείχνονται από μόνοι τους (γκόμενες, φίλοι κλπ) τί κουβαλάνε.
Ο Ερνέστο ας πούμε δείχνει τα προσωπικά κολλήματα από πολύ νωρίς. Δεν χρειάστηκε να τον κοντράρει κανείς "εγχώριος", βρίσκει και σκοτώνεται ακόμα και με τους δικούς του!
Έτσι γίγαντα, με τον Όσκαρ αριστερά!!!!
... there's no such thing as "too much"...
k79 (25-02-09)
Πως τα φέρνει πάντως η ποτ@ν@ η ζωή!! Ολο το παιχνίδι του Ολυμπιακού σήμερα θα περνάει απο τον ΛΕτο!! Ούτε ΜΠέλου υπάρχει ούτε Γκαλέτι! ΧΟΧΟΧΟ Μόνος σου άρχοντα, εσύ και όλοι τους!!
Bookmarks