Σελίδα 57 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374753545556575859606167778797107157 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.121 έως 1.140 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedHacker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο καυγάς με την εγχείρηση που κολλάει...?
    έλα ρε δεν θυμάσαι?σάββατο βράδυ "ανακαλύψαμε" καβγά και αποχώρηση απο το ξενοδοχείο και κυριακή απόγευμα μετά τη συνένταυξη τύπου του παιχνιδιού είδαμε πως ο ντάρκο δεν έπαιξε επειδή τελικά είχε πρόβλημα με την καρδιά του...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

κλασικος μαλακας νικολακοπουλος.ειχε πει οτι τσακωθηκανε και τον εδιωξε..α ρε μαλακες αρδ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Την έχει δει ο Μαλαπερδε με Λέτο και δεν ξέρει να τον διαχειριστεί. Αν και γενικά είμαι υπέρ των προπονητών σε τέτοια θέματα, στη συγκεκριμενη περίπτωση είμαι με Λέτο. Μαλαπέρδε κοίτα να είσαι δίκαιος με όλους, όχι μόνο σε έναν. Γιατί μη μου πει κανείς ότι οι παίκτες μας είναι όλοι "μανάρια" και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την έχει δει ο Μαλαπερδε με Λέτο και δεν ξέρει να τον διαχειριστεί. Αν και γενικά είμαι υπέρ των προπονητών σε τέτοια θέματα, στη συγκεκριμενη περίπτωση είμαι με Λέτο. Μαλαπέρδε κοίτα να είσαι δίκαιος με όλους, όχι μόνο σε έναν. Γιατί μη μου πει κανείς ότι οι παίκτες μας είναι όλοι "μανάρια" και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
    ελα ρε Πανο....επειδη σου την εδωσε ο Βαλ φταιει για ολα;;;; γινε λιγο πιο υπομονετικος...τι ειναι αυτο που εβλεπες περυσι στην ομαδα που δεν βλεπεις φετος;;;; το -3 απο το αεκ;;; αν ο Λετο θελει να παιζει για να τον βλεπουν οι σκαουτερ καλα κανει ο Βαλ και του βαζει χερι...εσυ θες παικτες που παιζουν για την παρτη τους;;;; να δω τι θα λες οταν θα μας δημιουργησει προβλημα ο Λετο για να φυγει απο την ομαδα....κοντος ψαλμος...περιμενε και θα δεις...

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελα ρε Πανο....επειδη σου την εδωσε ο Βαλ φταιει για ολα;;;; γινε λιγο πιο υπομονετικος...τι ειναι αυτο που εβλεπες περυσι στην ομαδα που δεν βλεπεις φετος;;;; το -3 απο το αεκ;;; αν ο Λετο θελει να παιζει για να τον βλεπουν οι σκαουτερ καλα κανει ο Βαλ και του βαζει χερι...εσυ θες παικτες που παιζουν για την παρτη τους;;;; να δω τι θα λες οταν θα μας δημιουργησει προβλημα ο Λετο για να φυγει απο την ομαδα....κοντος ψαλμος...περιμενε και θα δεις...
    Τι να κάτσει να κάνει στον Ολυμπιακό;;; Να του πρήζει τα @@ ο κάθε Μαλαπέρδε; Σε κάθε προπόνηση όλο παρατηρήσεις του είναι. Σε κανέναν άλλο δε φωνάζει, βλέπε παλτ-Όσκαρ.

Και φυσικά έχει μπει στη μαύρη μου λίστα ο Μαλαπέρδε, ας πρόσεχε.

Thanks
    6.734
    Ignore User

Προεπιλογή

Τι να κάτσει να κάνει στον Ολυμπιακό;;; Να του πρήζει τα @@ ο κάθε Μαλαπέρδε; Σε κάθε προπόνηση όλο παρατηρήσεις του είναι. Σε κανέναν άλλο δε φωνάζει, βλέπε παλτ-Όσκαρ.

πώς απο ενα παιχνιδι εβαλες τον Βαλ στην μαυρη λιστα δεν μπορω να το καταλαβω...δικαιωμα σου, αλλα το θεμα ειναι οτι ετσι σκεφτεται και η διοικηση και δεν εχει καθολου υπομονη και με αυτα τα μυαλα ομαδα δεν θα φτιαξουμε ποτε...αν δεν κρατησεις εναν προπονητη για χρονια δεν προκειται να πετυχεις κατι.

γιατι να τα βαλει με Οθκαρ;;; αν δεν δημιουργει προβληματα στην ομαδα και δουλευει σωστα στην προπονηση γιατι να του φωναζει;;;

ο καθε Μαλαπερδε;;;; τοσα χρονια δλδ ειχαμε Λιπι, Μουρινιο Σερ Αλρξ και δεν συμμαζευεται...

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

IERO (22-02-09)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    πώς απο ενα παιχνιδι εβαλες τον Βαλ στην μαυρη λιστα δεν μπορω να το καταλαβω...δικαιωμα σου, αλλα το θεμα ειναι οτι ετσι σκεφτεται και η διοικηση και δεν εχει καθολου υπομονη και με αυτα τα μυαλα ομαδα δεν θα φτιαξουμε ποτε...αν δεν κρατησεις εναν προπονητη για χρονια δεν προκειται να πετυχεις κατι.

γιατι να τα βαλει με Οθκαρ;;; αν δεν δημιουργει προβληματα στην ομαδα και δουλευει σωστα στην προπονηση γιατι να του φωναζει;;;

ο καθε Μαλαπερδε;;;; τοσα χρονια δλδ ειχαμε Λιπι, Μουρινιο Σερ Αλρξ και δεν συμμαζευεται...
    Πέρυσι όταν έφυγε ο Λεμονής ένα ολόκληρο φόρουμ σχεδόν (εξαιρούνται κάποιοι γνωστοί ) την έπεσε στον Κόκκαλη που τον έδιωξε.

Τη στιγμή που βλέπουμε να γίνεται Ψόλιντ νο.2 τότε δεν κάνω καμμία υπομονή. Τα σημάδια είναι εμφανέστατα, ίδια και απαράλλαχτα. Ο Όθκαρ μαζί με Μπράβο δε λέμε τι έκαναν!

Και στην τελική χέστηκα, εγώ είμαι με Λέτο για τους λόγους που προανέφερα!

Thanks
    6.734
    Ignore User

Προεπιλογή

Πέρυσι όταν έφυγε ο Λεμονής ένα ολόκληρο φόρουμ σχεδόν (εξαιρούνται κάποιοι γνωστοί ) την έπεσε στον Κόκκαλη που τον έδιωξε.

Τη στιγμή που βλέπουμε να γίνεται Ψόλιντ νο.2 τότε δεν κάνω καμμία υπομονή. Τα σημάδια είναι εμφανέστατα, ίδια και απαράλλαχτα. Ο Όθκαρ μαζί με Μπράβο δε λέμε τι έκαναν!

Και στην τελική χέστηκα, εγώ είμαι με Λέτο για τους λόγους που προανέφερα!
    λεμε αλλο πραγμα, αλλα τελοσπαντων...δεν ειναι το καταλληλο τοπικ να συζητησουμε για προπονητες. υπαρχει το αλλο τοπικ και το μσν.

εγω ειμαι με Βαλ , επειδη σε θεματα πειθαρχιας της ομαδας ο προπονητης εχει το πανω χερι.

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Limanoskylo Εμφάνιση μηνυμάτων
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

τωρα ομως φιλε sk, εβαπτιστει ο λεοναρντο αριστερο χαφ .........

κ α ρ α γ κ ι ο ζ ι λ ι κ ι α από ολους, διοικηση, προπονητη και παικτες.....

ειμαστε Α Σ Ο Β Α Ρ Ο Ι προεξεχοντως του κου ΣΩΚΟΥ !!!!
    Φίλε επειδή έχω δει ματς της Πορτουγκέζα ολόκληρο, έπαιζε 4-3-3 με Ντιόγκο να αλωνίζει και αριστερά του ΕΞΤΡΕΜ ο Λεονάρντο. Παθαίνω σόκ και βλέπω δεύτερο ματς καπάκι και ο Λεονάρντο είναι πάλι εξτρέμ!!!

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαβαζοντας αυτο απο το γαυρο:

"
    Αφήστε τα... μίση και παίξτε μπάλα!
    21 | 2 | 2009 - Ποδόσφαιρο

Να βγάλουν τα μάτια τους φαίνεται πως προσπαθούν στον Ολυμπιακό και μάλιστα, τη χειρότερη στιγμή. Μετά την ήττα δηλαδή με 1-3 από τη Σεντ Ετιέν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Σεμπάστιαν Λέτο άρχισε πάλι τα δικά του, αφού όπως έδειξε στην προπόνηση, δεν είχε καμία όρεξη για τίποτα, ενώ από τη μεριά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, βλέποντας ξανά μια κατάσταση που την έχει ζήσει στο παρελθόν από τον ίδιο παίκτη, τον έθεσε εκτός αποστολής για το παιχνίδι ενάντια στον Εργοτέλη που θα γίνει την Κυριακή στο Παγκρήτιο. Το πιο σωστό αυτές τις ώρες θα είναι να πρυτανεύσει η λογική. Ατομικό έκανε ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ενώ εκτός είναι και ο Άντζας.
    Όλα τα είχαμε τα καβγαδάκια του Βαλβέρδε με τον Λέτο μας έλειπαν για να δέσει το γλυκό. Μετά τη σβουριχτή σφαλιάρα από τη Σεντ Ετιέν προπονητής και παίκτης αποφάσισαν να λύσουν τις… διαφορές τους στην πλάτη του Ολυμπιακού και κάνουν σαν μικρά παιδιά που τους πήραν το γλυκό από τα χέρια.
    Ο Αργεντινός τσαντίστηκε επειδή ο Ισπανός τον άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τους Γάλλους, ενώ έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της παραμονής του ματς και φρόντισε να το δείξει στη χθεσινή προπόνηση, στην οποία ήταν τόσο αδιάφορος που ενόχλησε ακόμη και τους συμπαίκτες του.
    Δεν έδινε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό και σούταρε απ’ όπου ήθελε λες και συμμετείχε στο διαγωνισμό… τριπόντων του all star game. Ο Βαλβέρδε του έκανε την πρώτη φορά παρατήρηση, αλλά όταν είδε ότι ο Σεμπάστιαν τον γράφει κανονικά, τον έστειλε στα αποδυτήρια.
    Σήμερα, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κρήτη όπου αύριο δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη, ο Ερνέστο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, θέλοντας να κάνει επίδειξη δύναμης, παρότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τοροσίδη, τον τραυματία Γκαλέτι και τον Άντζα που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
    Τόσο δύσκολο ήταν να βρουν έναν τρόπο επικοινωνίας, να ρίξει και ο προπονητής λίγο νερό στο κρασί του και να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του; Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι η διοίκηση παλεύει όχι μόνο για να ανανεώσει τον δανεισμό του Λέτο από τη Λίβερπουλ, αλλά να τον αγοράσει κιόλας και στο Ρέντη κάνουν ότι μπορούν για να βγάλουν τα μάτια τους.
    Με το γράμμα του… κανονισμού και την ιεραρχία ο Βαλβέρδε έχει δίκιο και ο 22χρονος παίκτης άδικο, αφού σε τελική ανάλυση ο κόουτς είναι εκείνος που αποφασίζει. Πόσο σωστή ήταν, όμως, η απόφαση να αποκλειστεί ο Σεμπάστιαν από το ματς με τη Σεντ Ετιέν. Από τον Όσκαρ και με ένα πόδι καλύτερος θα ήταν;
    Πόσο σωστή είναι και τώρα η απόφαση του &#171;Τσιγκουρί&#187; να τον αφήσει εκτός αποστολής, ενώ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του; Πόσο σωστή είναι, επίσης, η απόφαση του Βαλβέρδε να κάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αλλαγή τον Σεμπάστιαν;
    Πάντα ο Λέτο είναι ο χειρότερος από τους ένδεκα που ξεκινάνε; Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία θα πανηγυρίζουν όλοι εκείνοι που λένε ότι ο Ισπανός τεχνικός δείχνει εμπάθεια σε τέτοιες περιπτώσεις και γι’ αυτό συχνά πυκνά σκοτώνεται με τους παίκτες του, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί ζημιά στην ομάδα.
    Αφήστε, λοιπόν, στην άκρη τους εγωισμούς και τα μίση και παίξτε μπάλα γιατί ο κόσμος δεν θα ανεχθεί για πολύ καιρό ακόμη τέτοια τερτίπια και από κανέναν!!!
    "

βρισκω καποια απο τα ερωτηματα που θετει ο ποιητης σωστα!
    Οπως :
    "Τόσο δύσκολο ήταν να βρουν έναν τρόπο επικοινωνίας, να ρίξει και ο προπονητής λίγο νερό στο κρασί του και να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του;"
    "Πάντα ο Λέτο είναι ο χειρότερος από τους ένδεκα που ξεκινάνε;"
    "Ποσο χειροτερος και με ενα ποδι θα ηταν απο τον Οθκαρ"

Γενικα μηπως ο sirkostas αρχιζει να εχει δικιο για τον Ερνεστο??

Να τονισω οτι ειμαι παντα υπερ του προπονητη, αλλα μαλλον πρεπει ολοι να εχουν και ενα μετρο.

Αντε να βαλουν μυαλο ολοι τους λεω εγω γιατι πανω απο ολους και απο ολα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εγωισμους και κοντριτσες να πανε αλλου να τα "παιξουν" και οχι στην πλατη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μετα απο αυτα που ολοι μαζι παρουσιασαν την Τεταρτη.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από belluschi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαιρεται ο βαλβερδας,δεν τον πηρε λεει τον λετο,μας κανει κ ναζακια,παλι με τζολε θα την βγαλουμε!!!!!!!!

γιατι να μην την βγαλουμε με τον Τζολε; Εδω θα του ανανεωσουνε του μεγλου αρχηγου τοσυμβολαιο και τη νεα χρονια...Γιατι να μην παιξει ο "παιχταρας";
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συμφορα μεγαλη! Αφου εβαλες το Μαλαπερδε στη μαυρη λιστα ερχεται καταστροφη! Πού'σαι Τακη!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφορα μεγαλη! Αφου εβαλες το Μαλαπερδε στη μαυρη λιστα ερχεται καταστροφη! Πού'σαι Τακη!
    Να 'τος πάλι ο Τάκης. Άχτι τον έχεις μου φαίνεται που έκανε κάτι καλό ως Έλληνας. Δεν πειράζει θα ξαναγυρίσει και θα γουστάρεις!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι να μην την βγαλουμε με τον Τζολε; Εδω θα του ανανεωσουνε του μεγλου αρχηγου τοσυμβολαιο και τη νεα χρονια...Γιατι να μην παιξει ο "παιχταρας";
    Γιατι δεν πηραν αρκετες μπουκαλες με οξυγονο μαζι??
    Γιατι εξω απο το γηπεδο του Τελη θελουν δυο δρομοι στρωσιμο??
    Γιατι μας εχει τελειωσει δυστυχως αλλα αυτος ο καημενος δεν λεει να το καταλαβει!!!

Πωπω κακιες που γραφω και φαντασου εχω σε κορνιζα τη φανελα του αρχηγου υπογεγραμμενη και μαλιστα απο στοιχημα με λαγο. Οχι απλα μου πηρε τη φανελα αλλα την υπογραψε και ο Τζολε!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη manosss

Περιοχή
    Pireas oe oe oe
    Thanks
    351
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 387 φορές σε 197 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Tι βασανιζεστε ρε παιδια.
    Ουτε ο Βαλβερδε ουτε ο Λετο θα ειναι του χρονου στον Ολυμπιακο...

Thanks
    6.734
    Ignore User

Προεπιλογή

@ smageo

το αρθρο που ποσταρες ειναι απο το γαυρο ετσι;;; γιατι αυτος που το εγραψε ξερει περισσοτερα απο τον Βαλ;;; γιατι εχουμε εμεις οι νεολληνες αυτη τη συνηθεια, αυτο το κουσουρι....να τα ξερουμε ολα;;;; δηλαδη ειναι απιθανο ο Βαλ να αφησε εκτος τον Λετο γιατι πιστευει οτι μπορουμε να κανουμε την ανατροπη στη γαλλια;;; και απλα να τον ηθελε ξεκουραστο;;;; το οτι τον κανει αλλαγη ( κυριως σε ματς που εχουν κριθει) μηπως δειχνει το ποσο τον θελει, ποσο τον πιστευει και ποσο πολυτιμο τον θεωρει;;; δλδ οτι απλα θελει να τον ξεκουρασει για να τον εχει ετοιμοπολεμο παντου και παντα.....απλα σκεψου και την αλλη πλευρα. επισης σκεψου το επεισοδιο Νταρκο Βαλβερδε στην προπονηση που επεφερε τον αποκλεισμο του Σερβου απο την αποστολη.....μπουνιες ειχαν παιξει ...... αλλα οχι...τελικα ειχε ενα προβλημα υγειας ο Νταρκο....α ρε ΑΡΔ....που σας βρηκαμε ηθελα να 'ξερα....

Το avatar του χρήστη sirjohnbest

Thanks
    988
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 623 φορές σε 287 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να 'τος πάλι ο Τάκης. Άχτι τον έχεις μου φαίνεται που έκανε κάτι καλό ως Έλληνας. Δεν πειράζει θα ξαναγυρίσει και θα γουστάρεις!

Μπρρρ... Όχι τέτοια αστεία ρε παιδιά...
    Ο Χρηστός και η Παναγία να βάλουν τα χεράκι τους να μην Ξαναπατήσει το πόδι του αυτός στην ομάδα.
    Τρίτη φορά δεν θα τον αντέξω!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

@ Red Sting

ναι το αρθρο ειναι απο το γαυρο και το εγραψα κιολας. Σε αλλο thread εχω πει οτι ειμαστε σιγουροι οτι Ερνεστος βλεπει κατι στις προπονησεις που εμεις δεν το βλεπουμε οποτε λογικα μπορει και να μην χρησιμοποιει τα "δευτερα". Αρα σε αυτο με αδικεις, γιατι εχω ξαναπει οτι στην τελικη ειμαι με τον προπονητη γιατι κατι περισσοτερο θα ξερει. Δεν μπορω να ξερω τι εγινε στην προπονηση ουτε κομιζω γλαυκας εις τας Αθηνας (εν προκειμενω εν Πειραιει) με αυτα που γραφω. Κρινω με βαση αυτα που διαβαζω στο διαδικτυο και τις εφημεριδες. Οσο για τα ερωτηματα αν τον θελει ή τον πιστευει, ή ποσο πολυτιμος του ειναι ή αν πιστευει στην προκρηση ρωτησε το ιδιο. Εμενα (και μιλαω για προσωπικη εκτιμηση) δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι περιμενει να προκριθεί στη γαλλια (εκτος αν και αυτα που εκανε μεταφραση η κοπελιτσα διπλα του, της τα ειχαν δωσει οι δημοσιογραφοι), δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι εχει προβλημα στο να ξεκουραζει παιχτες λες και ο Ντουντου ηταν ξεκουραστος με την ΣΕ. Επισης δεν νομιζω οτι και σε σενα εχει δωσει την εντυπωση οτι εχει στο Λετο ιδιαιτερη αδυναμια ασχετα αν αυτος τον ζητησε, ή μαλλον ξεχασα οι δημοσιογραφοι λενε οτι τον ηθελε, αλλα του φορτωσαν το παλτο αλλοι. Οσο για τον Κοβασεβιτς μαλλον ξεχνας τι ειχε σουρει ο Κοβασεβιτς στον Ερνεστο μολις εβαλε το Goal στην αεκ μεσα στο Καραισκακι, ή και αυτο ειναι των δημοσιογραφων? Ειμαι σε μια ηλικια που μπορω να κρινω το τι διαβαζω και το τι βλεπω και να φιλτραρω τα γεγονοτα. Στο ποστ μου εγραψα οτι συμφωνω με καποια απο αυτα που λεει ο "δημοσιογραφος" χωρις να σημαινει οτι ενστερνιζομαι τις αποψεις του. Επετρεψε μου να σου πω οτι το προβλημα μου αυτη τη στιγμη ειναι και με τους δυο που κανουν τις ξεροκεφαλιες τους λες και ειναι 5 χρονων παιδακια και τους πηραν το κουλουρι απο το χερι. Ειπα και παλι τους εγωισμους τους και τα προβληματα τους εξω απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Εχουμε παθει και εχουμε μαθει απο κομπλεξικους παιχτες και προπονητες, εχουμε παθει απο ξεροκεφαλους παιχτες και προπονητες. Να σου τονισω οτι ειμαι υπερμαχος του να μεινει ο Ερνεστος στην ομαδα μπας και αφησουμε καποιον να ολοκληρωσει το εργο που ξεκινησε. Αλλα οσο υπερμαχος του να μεινει ο Βαλβερδε ειμαι αλλο τοσο θελω να μεινει και ο Λετο. Και ολα αυτα μαζι γιατι θελω τον Ολυμπιακο μεγαλο παντου και σε ολα τα επιπεδα και σε ολα τα αγωνισματα! Απο το υποβρυχιο ταβλι μεχρι και οποιο αλλο αθλημα υπαρχει.

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

θα το δεχτώ αυτό που λές μόνο αν είσαι κάθε μέρα στις προπονήσεις και βλέπεις τον βαλβέρδε να νταντέυει τον όσκαρ με το μπιμπερό και την πιπίλα του ενώ απο την άλλη να δένει τον λέτο σε ένα κάρο και να τον μαστιγώνει για να τρέξει....

παιδιά...γίνεστε κοινότυποι.ίδιες συμμετοχές έχει ο λέτο με τον όσκαρ?ο ένας είναι καραβασικούρα και ο άλλος είναι παγκίτης.

και στην τελική σε αυτόν που έχει τα προσόντα θα τα χώσεις και όχι στον μέτριο.δεν θα τα χώσεις στον πάντο,στον όσκαρ και τον πατσατζόγλου.στον λέτο,στον γκαλέτι και τον ντιόγκο θα τα χώσεις που αν σοβαρευτούν σε βοηθάνε επι της ουσίας.οι υπόλοιποι και να μην σοβαρευτούν μπορεί να μην δεις διαφορά...
    ο λέτο αν βάλει μυαλό και την ομάδα απο πάνω είναι παιχτρόνι ολκής.ε θα κάτσει εξέδρα μέχρι να βάλει μυαλό.αλλιώς αν γουστάρετε να το κάνουμε σαν τον χούτο.να διώξουμε τον προπονητή για να παίζει ο λέτο.και κλασσικά αφού κάνει μπουρδέλο την ομάδα ο σεμπαστιάν θα του καβλώσει μετά να γυρίσει στη λίβερπουλ ή να πάει δανεικός κάπου αλλού.

χιλιοπαιγμένο το εργάκι...

21. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dekas7 για αυτό το μήνυμα:

IERO (22-02-09), manosss (22-02-09), mpak (21-02-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μην ασχολείστε με το θέμα.
    Παπαρολογίες βαζελοηλιθίων πριν το ντέρμπι για εσωτερική ανακατωσούρα ως είθισται κάθε χρόνο.
    .

Σελίδα 57 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374753545556575859606167778797107157 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές