πολυ σωστος σακη.
ΥΓ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΦ-ΤΟΠΙΚ.
Την εποχη του Χατζηπαναγη, οι προεδροι ειχαν ακομα την ευχερεια να "καρφωνουν τα δελτια στον τοιχο", αλλωστε με δικους του αγωνες καθιερωθηκε το καθεστως της "οκταετιας", δηλαδη να μπορουν να φευγουν χωρις αντιπροσφορα οι παιχτες που συμπληρωνουν 8 σερι χρονια σε συλλογο. Το κακο οτι ειχε κλεισει τα 30 οταν ψηφιστηκε αυτη η διαταξη. Τοτε η μονη ομαδα που μπορουσε να πληρωσει το ποσον που απαιτουνταν ηταν ο βαζελος, αλλα ειχαν ηδη πολυ καλη ομαδα με Ζαετς, Σαραβακο κλπ και δε μπηκαν στο κοπο ενω παλιοτερα λυσσαγαν.
Στην Ευρωπη δεν υπηρχε το καθεστως Μποσμαν. Δυο ξενοι επιτρεπονταν σε ολες τις ομαδες. Φυσιολογικα λοιπον, οι μεγαλοι και πλουσιοι συλλογοι του εξωτερικου προτιμουσαν να επενδυσουν σε παιχτες απο πιο προηγμενες χωρες, αφου δεν ειχαν και πολλα περιθωρια για λαθη λογω περιορισμενου αριθμου ξενων.
Στη σημερινη εποχη παιχτες οπως οι Χατζηπαναγης ή Δεληκαρης θα επαιζαν χαλαρα στη Μπαγερν πχ.
Οσο για τα περι τεχνικης καταρτισης του "Μαγου", υπαρχουν τυποι που δεν περασαν ποτε τον Αταλντικο κι εφαγαν ολη τη καριερα τους στις διαφορες Ατλετικο Μινέιρο και Γκοιας κλπ οι οποιοι κανουν απιστευτα πραγματα με τη μπαλλα. Το να κανεις τσαλιμακια με τη μπαλλα απεναντι σε αμυντικους της πλακας, αυτοματως δε σε κανει μεγαλο παιχτη.
πολυ σωστος σακη.
ΥΓ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΦ-ΤΟΠΙΚ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οταν συμπλήρωσε δωδεκαετία ο Βάσια και μπορούσε να επιλέξει , ο Νταϊφάς του έκανε μεγάλη πρόταση αλλά ο Ηρακλής του έκανε μεγαλύτερη! Συνασπίστηκαν όλοι οι βιοτέχνες μπλουζάκηδες που ήταν οι αιμοδότες της γριάς και του τα σκάσαν χοντρά + ένα μαγαζί Goodys (ένας από τους μεγαλομετόχους των Goodys τότε είναι και σήμερα στον Ηρακλή).
12ετια? Μα αυτο πρεπει να συνεβη το 1987, βασει αριθμητικης. Ο Χατζηπαναγης τοτε ηταν ηδη 33-34 κι ο Νταιφας κυτταζε να πουλησει τον Αναστο, οχι να τα σπρωξει χοντρα για τον Χατζηπαναγη. Με τον Ψευτη και τον Τογια κυτταζε να φτιαξει ομαδα.
Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Λέτο από την Λίβερπουλ εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού ο δανεισμός του αριστερού πλάγιου χαφ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Η λύση της συνιδιοκτησίας αποτελεί σύνηθες φαινόμενο για κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Λίβερπουλ, που δεν αποκλείεται να συζητήσει το ενδεχόμενο από τη στιγμή που δεν καταφέρει να εκδώσει άδεια εργασίας το καλοκαίρι, στον Αργεντινό.
Ο 21χρονος χαφ, για άλλη μια φορά τόνισε σε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]του ότι θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά στο Λιμάνι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής παρουσία του, αφού έχει δείξει ότι μπορεί να διαδεχτεί τον Τζόρτζεβιτς στην αριστερή πτέρυγα των πρωταθλητών. Κύκλοι της «ερυθρόλευκης» διοίκησης αναφέρουν ότι αν δεν «προχωρήσει» ο εκ νέου δανεισμός του από τους «ρεντς», θα κινηθούν για να αποκτήσουν με ένα ποσό που δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 2-2,5 εκ. ευρώ, το 50% των δικαιωμάτων του.
Με προοπτική το καλοκαίρι του 2010
Θα επιδιώξουν μια συμφωνία, δηλαδή, με την αγγλική ομάδα, μέσω της οποίας ο Λέτο θα παραμείνει στον Πειραιά και το καλοκαίρι του 2010 οι δύο διοικήσεις θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν η Λίβερπουλ μπορεί να εκδώσει άδεια εργασίας στον Λέτο και θέλει να τον πάρει πίσω, θα μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας ένα ποσό αντίστοιχο με εκείνο που θα έχει δώσει ο Ολυμπιακός. Διαφορετικά, οι πρωταθλητές θα δώσουν ένα μικρό σχετικά ποσό επιπλέον και να κάνουν δικό τους το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Ιδανικό σενάριο
Το ιδανικότερο σενάριο, βέβαια, είναι ο Ολυμπιακός να επιτύχει την παράταση παραμονής του Λέτο και την επόμενη χρονιά, με τα σημερινά δεδομένα. Να πληρώνει, δηλαδή, μόνο το συμβόλαιο του Αργεντινού και το καλοκαίρι του 2010 να διαπραγματευτεί την αγορά του παίκτη. Ο λόγος; Το συμβόλαιο του Λέτο με τη Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2011 και η αγγλική ομάδα θα είναι λογικά πιο διαλλακτική στις απαιτήσεις της, από τη στιγμή φυσικά που δεν θα μπορεί να του εξασφαλίσει άδεια εργασίας. Γιατί σε κάθε διαφορετικό σενάριο, η επιστροφή του στο Λιμάνι... του Λίβερπουλ, θεωρείται βέβαιη!..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν χρειαζεται να σε πιστεψω τους εχω δει και τους δυο και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου. Απλα αλλιως βλεπει την μπαλα ο καθενας. Εσυ βλεπεις καλυτερο τεχνικα τον Κ.Ροναλντο εγω καλυτερο τον Τζιοβαννι. Τεχνικα το ξανατονιζω γιατι υπαρχει προβλημα στην συννενοηση τελευταια...
Ασε λοιπον τις ρεαλιστικοτητες στην ακρη...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Μόνο αυτό μας έλειπε. Τραυματίστηκε ο Λέτο (στη ποδοκνημική), μάλλον χάνει την Σ.Ετιέν.
αυτο μας ελειπε τωρα ναμην παιξει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ολα τα ειχαμε να τραυματιστει και ο ΤσιγκοLetλεoς μας ελειπε!!!.
Ελπιζω να πανε ολα καλα σημερα! Παντως επειδη χτες αλλου του τα εχωσα (που δεν εκανε και πολυ ζεσταμα) πρεπει να πω οτι εφαγε την καλη την κλωτσια λιγα λεπτα αφοτου ειχε μπει. Φανηκε να μην μπορει να περπατησει τα πρωτα λεπτα και να κουτσαινει. Ημαρτον και ο Τζολε δεν βγαζει ολοκληρο αγωνα με τιποτααααααα!!!!
απολυτα προσωπικη αποψη λεω, ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του υποκειμενικα, αλλα μαλλον τα πραγματα δεν ειναι καλα με τον Αργεντινο
χτες στο γηπεδο, στη προθερμανση πριν τον αγωνα βγηκε με 10 τουλαχιστον λεπτα καθυστερηση, και ειχε συνεχως διαλογο με τον Ασπιαθου, οταν οι υπολοιποι 5 αναπληρωματικοι ειχαν ηδη κανει διατασεις και επαιζαν "κοροϊδο" στη γωνια
Ισπανικα δεν γνωριζω, αλλα επειδη ειμαι στη 17, ακομα και απο τις κινησεις τους καταλαβαινες οτι ο Ισπανος του εκανε συνεχως παρατηρησεις (για τη καθυστερηση?) και κοντρα διαλογος υπηρχε, και ακομα και ο Τοροσιδης προσπαθουσε να χαλαρωσει τον Αργεντινο
σχεδον το ιδιο εγινε και στην αναπαυλα, ο Αργεντινος βγηκε μετα απο 5-10 λεπτα απο τους υπολοιπους και εδειχνε να βαριεται...
Κι εγω επιμενω στις "λοιπες μαλακιες" οπως γραφεις.
Της φουτσας τεχνικη ειχε ο "Μαγος", δυστυχως για σενα την εδειχνε μονο με τους αμυντικους τυπου Χασιωτη και Ξανθοπουλου. Οποτε εβγαινε απο Ελλαδα κι αντιμετωπιζε τους ιδιους αμυντικους που κανει ο Κριστιανο αλοιφη, ο "Μαγος" δεν ακουμπαγε μπαλλα. Ακομα και στην Ελλαδα οι καλυτεροι αμυντικοι του πρωταθληματος τον εξαφανιζαν.
Και μονο που μπαινει ο "Μαγος" στην ιδια παραγραφο με Κριστιανο, Δεληκαρη και Χατζηπαναγη ειναι υβρις.
Σε αυτο που λες φιλε εχεις δικιο. Απο την 18 το ιδιο ειδα και εγω, μαλιστα αν καποιος παρατηρουσε καλυτερα θα εβλεπε τον Leto να διαμαρτυρεται στον Ασπιαθου. Δεν ηθελα να επεκταθω περισσοτερο στο θεμα (που πηγε να γινει) αλλα σε αλλο thread του τα εχωσα με το ζεσταμα! Θελω να πιστευω και να ελπιζω οτι δεν ειναι κατι σοβαροτερο. Και για του λογου το αληθες δυο στιγμιοτυπα απο το χθεσινο ζεσταμα στο ενα δεν εχω προλαβει ολη τη σκηνη, αλλα κατι του λεει παλι ο Ασπιαθου και "γκρινιαζει".
Α ρε ΤσιγκοLeλεto ................
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκούρασε τον Σεμπάστιαν Λέτο εν όψει της αναμέτρησης με τη Σεντ Ετιέν, αλλά το μισάωρο που αγωνίστηκε ο Αργεντινός μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης.
Ο Λέτο αποχώρησε με κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και πλέον είναι αμφίβολος για το ματς με τη Σεντ Ετιέν. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στη προπόνηση της Κυριακής, οπότε και θα φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.
Αν μη τι άλλο, ενδεχόμενη απουσία του θα αποτελέσει πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Αργεντινός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έστω και αν στο διάστημα που έπαιξε κόντρα στον Άρη, έμεινε δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης των τελευταίων αγώνων
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αριστερό χαφ??!!??!??Ο Τζόλε!!
![]()
Bookmarks