Εντάξει ρε μην τρελαίνεστε.Το ζόρι δεν πρέπει να το τραβάμε εμείς που ένας παίκτης μας παθιάζεται και γουστάρει να παίζει μπάλα αλλά κάτι άλλοι που ρίχνουν μπουκέτα μεταξύ τους.Βέβαια το θέμα τους αντιμετωπίστηκε με αστειάκια και λέγανε γούρι γούρι και θα δώσουμε εμείς έκταση επειδή ο άλλος θέλει να παίζει?Μην δίνουμε έκταση στο θέμα,μην κάνουμε αυτή τη χάρη σε κανέναν.Αυτά συμβαίνουν αλλά φέτος είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται στον Ολυμπιακό.Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να αρχίζει να βγάζει 90λεπτα ειδικά όταν έχει καλή απόδοση αλλά εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας.Αρκετά άκουσε ο Βαλβέρδε από όλους κατα τη γνώμη μου όμως η ομάδα δείχνει να μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορεί να ναι κ τελείως τυχαίο,κάτι κάνει κ αυτός.Αλλά η διαφορά είναι είναι ότι όταν είχαν μαλώσει σε μια προπόνηση ο Λέτο με τον Ντουντού στο τέλος της προπόνησης ο Λέτο πήγε αγκάλιασε τον Ντουντού και φύγανε μαζί,δεν αρχίσανε να παίζουνε μπουνιές,άσε που ο Βαλβέρδε δεν τους έχει αποκαλέσει ακόμα μπαλαρίνες