Να ρωτησω κατι ρε παιδια?? Κατι ειπε ο γκιοζης του Nova για τις καρτες του Leto. Δεν καταλάβα. Μπορει να βοηθησει καποιος?
χιλιες φορες απο το να εχουμε τον καθε λετο να κλωτσαει τα μπουκαλια.υπεγραψε συμβολαιο με την ενδεκαδα και δεςν το ηξερα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κι εγώ στη θέση του Λέτο θα εκνευριζόμουν. Πιο μαλακισμένη αλλαγή και σε τέτοιο χρονικό σημείο δε μπορούσε να κάνει ο Βαλβέρδε. Ένα παιδί 23 χρονών στα ντουζένια του να το γαμάς έτσι δε λέει. Και τη στιγμή που προσφέρει.
Μαλακία του Λέτο όντως αλλά για μένα έχει δίκιο σήμερα.
εγω παιδες διαφωνω.δεν ηταν αντιδραση αυτη και περιμενω προστιμο. και γιατι να μην τον βγαλει δηλαδη?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κι εγω ειχα πιασει μια δουλεια το καλοκαιρι , ειμαι 19 χρονων στα ντουζενια μου και καλυτερος απο τους υπολοιπους αλλα αμα αρχιζα να κλωτσαω τα μπουκαλια και να βριζω τον εργοδοτη μου , μαλλον θα με ειχε στειλει στο διαολο..
Δεν υπαρχει δικαιολογια σε τετοια πραγματα. Ακομα και αν η αλλαγη ηταν λαθος.
Στη Λιβερπουλ τα ιδια εκανε ο Λετος?
Να ηταν διαφορετικη περιπτωση θα συμφωνουσα μαζι σου γιατι το χε ξανακανει ο Βαλβελδε και τον εβγαλε σε ακυρο σημειο. Μπορει να μην αντεδρασε τοτε αλλα φανηκε στο προσωπο του οτι δεν ενθουσιαστηκε κιολας απ'την αλλαγη...
Αλλα σημερα δινω δικιο στον Βαλβελδε ερχονται δυσκολα ματς και θα χρειαστουμε εναν ξεκουραστο Λετο. Δυο κουβεντες θα πουνε μετα το ματς και τελειωσε το πραμα σιγα μην τον καταδικασουμε και σε δημοσιο λιθοβολισμο τον ανθρωπο...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Μαλλον ο Οθκαρ Μ@#$%^& εχει υπογραψει συμβολαιο. Παντως ο Leto σιγουρα δεν ηταν ο καλυτερος του γηπεδου ισως τωρα που το βλεπω πιο ψυχραιμα δεν ηταν και αυτος που επρεπε να βγει αλλα αυτη η ριμαδα η αντιδραση του με χαλασε (μπορει και να ειχε δικιο τελικα αλλα και παλι .....). Το χειροτερο τελικα ηταν οτι και ο Τζολε πτωμα ηταν οποτε φανηκε περισσοτερο η αλλαγη του Leto.
Παντως να δω αν θα κοψει καποιος το κωλαρακι του Λετο οπως θα γινοταν σε οποιαδηποτε ομαδα που θελει να λεγεται σοβαρή.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (07-02-09), mpak (07-02-09)
Παντως με αυτη την ενεργεια που εκανε οταν βγηκε πολλοι γαυροι τον εβριζαν.
Άσε μας ρε Λέτο που επειδή έβγαλες 3! πάσες έπρεπε να μείνεις και σε όλο το παιχνίδι...
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο 54ο λεπτό αποφάσισε να βγάλει από το παιχνίδι τον Λέτο, αλλά η απόφαση του Ισπανού δεν άρεσε καθόλου στον ποδοσφαιριστή. Ο Αργεντίνος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή και η αντίδραση του μόνο ήρεμη δεν ήταν. Μετά το ματς, πάντως, ο αριστεροπόδαρος παίκτης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, ούτε για το παιχνίδι, ούτε για τον τρόπο που αντέδρασε την στιγμή της αντικατάστασης του.
Απ' όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον του Βαλβέρδε ο λόγος που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Λέτο ήταν ότι από το 41' είχε δει την κίτρινη κάρτα του Σταθόπουλου. Παράλληλα μέσα στο ματς έδειχνε πολύ νευρικός και ο Ισπανός θέλησε να προστατέψει και γι' αυτό και τον έβγαλε. Πάντως στο συγκεκριμένο θέμα δεν πρόκειται να δοθεί συνέχεια και ήδη πρέπει να θεωρείται λήξαν. Ο Βαλβέρδε, άλλωστε και στην συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για το συμβάν απλά είπε ότι "δεν το πρόσεξα", υποβαθμίζοντας το ουσιαστικά και δείχνοντας διάθεση να μην το συνεχίσει. Τέτοια πράγματα, άλλωστε συμβαίνουν μέσα στα παιχνίδια και ο ίδιος ο Βαλβέρδε αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Εντάξει ρε μην τρελαίνεστε.Το ζόρι δεν πρέπει να το τραβάμε εμείς που ένας παίκτης μας παθιάζεται και γουστάρει να παίζει μπάλα αλλά κάτι άλλοι που ρίχνουν μπουκέτα μεταξύ τους.Βέβαια το θέμα τους αντιμετωπίστηκε με αστειάκια και λέγανε γούρι γούρι και θα δώσουμε εμείς έκταση επειδή ο άλλος θέλει να παίζει?Μην δίνουμε έκταση στο θέμα,μην κάνουμε αυτή τη χάρη σε κανέναν.Αυτά συμβαίνουν αλλά φέτος είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται στον Ολυμπιακό.Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να αρχίζει να βγάζει 90λεπτα ειδικά όταν έχει καλή απόδοση αλλά εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας.Αρκετά άκουσε ο Βαλβέρδε από όλους κατα τη γνώμη μου όμως η ομάδα δείχνει να μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορεί να ναι κ τελείως τυχαίο,κάτι κάνει κ αυτός.Αλλά η διαφορά είναι είναι ότι όταν είχαν μαλώσει σε μια προπόνηση ο Λέτο με τον Ντουντού στο τέλος της προπόνησης ο Λέτο πήγε αγκάλιασε τον Ντουντού και φύγανε μαζί,δεν αρχίσανε να παίζουνε μπουνιές,άσε που ο Βαλβέρδε δεν τους έχει αποκαλέσει ακόμα μπαλαρίνες
![]()
1. Η αλλαγή φάνηκε αψυχολόγητη. Αλλά... ο προπονητής έχει πάντα δίκιο. Τελεία.
2. Τώρα...απολογίες και τιμωρίες και πρόστιμα...δεν ξέρω. Ο Βαλβέρδε έχει ένα στυλάκι: κάνει το μαμάκα μερικές φορές. Σωστό το βρίσκω: οι έντάσεις σε μια σεζόν είναι πολλές (ανθρώπινο), πολλές φορές οι απολογίες κι οι τιμωρίες δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα.
3. Αν και οφφ: ο Οθκαρ εμένα χθες μου άρεσε. Θετική παρουσία.
Να πάει από κει που ήρθε και να ψάξουμε για έναν σοβαρό αντικαταστάτη του Τζόλε το καλοκαίρι...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
απαραδεκτη η αντιδραση του.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Κάτω τα χέρια ρε από τον Λέτο!![]()
Bookmarks