Παιδια εβαλαν προσφορα στις πανες ολα τα super market. Μαντεψτε ποιος θα παιξει δεξί μπακ!! Ε ρε γλεντια που εχει να κανει ο Sebastian απο αριστερα!!
![]()
Καλημερα παιδια, ο "πριγκηπας" λεει προβληματιζεται για το ποιον θα βάλει τελικα "δεξι μπακ". Ε ρε γλεντια απο αριστερα ο Sebastian, ε ρε γλεντια. Ρε σεις παρτε το χαμπαρι οποιον και να βαλετε απο αριστερα ο Sebastian θα τον κανει ρομπα. Οσο για τη δεξια μερια τελειωμενος και ο Χουαν Φραν από τον Galleti (αλλα αυτό ειναι θέμα άλλου topic).
αν παιξει καλα ο λετο σημερα θα περασουμε ανετο απογευμα/
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ακομα και σε ενα μετριο παιχνιδι του, παλι παιχταρας ηταν!!![]()
Πρέπει να μάθει να λειτουργεί με τον αριστερό μπακ σε μια ομάδα. Το έχει το τόπι σε πολύ μεγάλο βαθμό, φάνηκε (και) σήμερα αλλά πρέπει να βελτιωθεί.
ρε τον κακομοίρη τον γεωργέα...εκεί που είχε ηρεμήσει με τον τζόλε πετάχτηκε ο λέτο και βλέπω να επιστρέφει στον ψυχίατρο...
το παλικάρι δεν παίζεται απο κανένα.αν είχε πάσα,σούτ,μυαλό θα ήταν καλύτερος του μέσι...
Fakes (01-02-09)
Ναι καλά ο Γεωργέας το deepthroat δεν το γλυτώνει κάθε φορά!!!! Είδικά στο πρώτο 20 λεπτο... ξέρασε το μισό ΟΑΚΑ
ο πρίγκηψ σήμερα ήταν απο απαράδεκτος μέχρι ξένέρωτος...γιατί δεν έβαλε μπασινά δεξί μπακ?γιατί μας τπο χάλασε τελευταία στιγμή ρε πούστη ...
Πήγε να κάνει την εκπληξη...
Γεωργέα, δωράκι η στοματική εξέταση...![]()
μου θυμισε παλιες καλες εποχες με Τζολε-Γερωργεα σημερα το παιχνιδι!!!! να εισαι καλα ρε Λετο!!!!! πολυ καλος και σημερα!!!! ανεβαινει συνεχως!!!!!
Αν βοηθουσε αμυντικα ο Κωλετο θα εκανε ενα καλο ματς.
Οσο για το Γεωργεα πανω που πιστεψε οτι γλυτωσε απο το Τζολε, τσουπ! Νεος βιαστης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red$mile (02-02-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Αν μαρκαρε και λιγο (εστω παραπανω) θα ηταν μακραν ο καλυτερος!! Παρολα αυτα (και χωρις μαρκαρισμα) ειναι Π Α Ι Χ Τ Α Ρ Α Σ ! ! ! ! Μακαρι να μεινει για πολλα χρονια στο δικο μας λιμανι!!!(Παντως με αυτον τον παιχταρα (και τον Λουτσι) δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη, οποτε συγχωρηστε τις πιθανες υπερβολες)
ανεβαινει σταθερα.και αφου ακουσα και καλη κουβεντα απο τον σακη παει να πει οτι ηταν ο κορυφαιος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (02-02-09)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks