τσαααααα!!! Και κάτι μου μύρισε το Σάββατο αλλα νόμιζα ότι κάποιος γύρω μου....
![]()
καλά ο τζόλε και στη θέση του πατσατζόγλου να μπεί πάλι χάλια θα φαίνεται...
τσαααααα!!! Και κάτι μου μύρισε το Σάββατο αλλα νόμιζα ότι κάποιος γύρω μου....
![]()
εκεί είναι θέμα γούστου...θα νομίζεις οτι ξαφνικά παίζουμε με 11 παίχτες αλλα αυτός ο εντέκατος που θα μπεί(τζόλε) θα σου σπάσει τόσο τα νεύρα που θα θες να γυρίσεις στη θαλπωρή,την στοργή και την ευαισθησία που σου προσέφερε ο όσκαρ όσο ήταν(ελεγχεται αυτό..) στην 11αδα...
Απ'την αρχη μου το δειχνε οτι ειναι παιχτουρ και σε ολους πιστευω απλα λογο του οτι απ'την μια ειναι δανεικος(κυριως αυτο εδω που τα λεμε...) απ'την αλλη οι περιττες τριπλες κτλ. δεν μας αφηναν να κρινουμε αντικειμενικα τον παιχτη. Σ'αυτες τις περιπτωσεις παιχτων οπως ο Λετο για μενα στην βελτιωση που θα δειξουν θα συμβαλει παρα πολυ ο προπονητης που θα χουν. Μ'οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις. Ο Ροναλντο ειχε την τυχη να καθησει μ'εναν απ'τους καλυτερους.
Δεν λεω οτι ο προπονητης θα τους μαθει να κανουν ντριπλα αυτα ή τα χεις ή δεν τα χεις, λεω να παρει τα προσοντα του παιχτη να τα βαλει μεσα σ'ενα ομοιομορφο καλουπι και να βγαλει ετσι τον καλυτερο τους εαυτο.
Δεν εχει προβλημα μυαλου ο Λετο δεν ειναι Καστιγιο μια χαρα ειναι απο αποψη χαρακτηρα. Τα υπολοιπα περιττες ενεργειες κτλ. ειναι σε μεγαλο βαθμο θεμα προπονητη. Εχουμε δει και πολυ χειροτερους παιχτες απο αυτην την αποψη που καναν λαμπρες καριερες. Να κοψεις αλλωστε τις πολλες τριπλες ευκολο ειναι να μαθεις να κανεις τριπλα ομως...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Εδώ ρε πρόεδρα τον μισείς τόσο πολύ που έγραψες ότι η μοναδική καλή ενέργειά του στο ματς ήταν η πάσα στον Ντιόγκο.Το ότι έβγαλε δυο μπαλιές πάρε βάλε σε Μπελούτσι κ Όσκαρ κ ειδικά αυτό του Μπελούτσι δεν χάνεται,ο Λέτο έφταιγε?Ο Φλάκο είναι παιχταράς για πολλούς λόγους κ αν το δεις αντικειμενικά θα το καταλάβεις,είναι μερικά πράγματα που αν τα βλέπεις στο γήπεδο κάνουν μπαμ για τη αξία ενός παίκτη κ εσύ στο γήπεδο πηγαίνεις συνέχεια απλά ξεκίνα να βλέπεις 'ενα ματς χωρίς να είσαι προκατηλειμμένος.
tchalk85 (27-01-09)
Η συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τον Σεμπαστιάν Λέτο προβλέπει δανεισμό ενός έτους, με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.
Οι εμφανίσεις του Αργεντινού μέσου έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θέληση των ιθυνόντων της ομάδας είναι να τον κρατήσουν και τον επόμενο χρόνο στο λιμάνι.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και «Σέμπα», ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να παραμείνει και μετά το πέρας της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, καθώς οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς του(πρωταθλητισμός).
Παρά το γεγονός πως αποκλείστηκαν φέτος από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ερυθρόλευκοι δεν παύουν να αποτελούν ένα πολύ καλό προορισμό για κάθε Ελληνα και ξένο ποδοσφαιριστή, καθώς είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ενώ, προσφέρει άρτιες εγκαταστάσεις και μεγάλα οικονομικά συμβόλαια.
Πρόβλημα φαίνεται να δημιουργεί όμως, η επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ να τον φέρει πίσω στο Λίβερπουλ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει σαφές στους διοικούντες της Αγγλικής ομάδας ότι τον θέλει το καλοκαίρι πίσω αν και το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Το κοινοτικό διαβατήριο το οποίο χρειάζεται για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι δυνατό να αποκτηθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η επιστροφή στους «Ρεντς» με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολη. Για να δούμε…
Αν ήμουν ο Λέτο και με ήθελε η Λίβερπουλ θα γύριζα πίσω.
Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!Μακάρι να βάλει τον Μπασινά δεξί μπακ!!!!![]()
Saint (29-01-09)
ποπο γλέντι που έχει να γίνει με bus-in-ass δεξί μπακ...
μόνο αν ξεκινήσει τζόλε μπορει να αναβληθεί το πάρτι...
non bet οτι στο 20λεπτο θα σωριαστεί στο χορτάρι και θα ζητήσει αλλαγή προφασιζόμενος...τραυματισμό ο αγγελος...
καντον χωνι ρε αρχοντα τον πουστη τον βαζελουα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλησπερα παιδια (αυτο ειναι το πρωτο μου post), δεν ξερω αν ο Leto βάλει goal την Κυριακη, αυτό που ξέρω είναι ότι έξω απο το ΟΑΚΑ μοιραζουν εμετοδοχεια!! Κάτι ακουσα οτι το δεξι τους μπακ (ουτε το ονομά του δεν θέλω να λεω) θα έχει τη σακουλιτσα στο σορτσακι. Δεν με νοιαζει η εκδίκηση για την περσινη ηττα, αλλα θέλω τουλαχιστον 4 goalακια.![]()
![]()
Ας ελπίσουμε να αποδειχθεί αντάξιος του μεγάλου Darko!!
(Να κάνω και μια μικρη διορθωση?? Ειμαι φίλη και οχι φίλος, παραξενο για κοπελα αλλα ειμαι γαυρακι απο κουνια!! Δεν εβαλα nickname αυτο που με φωναζουν οι φιλοι/ες μου γιατι το δευτερο συνθετικο ειναι το *****leto αστειο και σημαδιακο απο που αρχισα να κανω post)
![]()
![]()
Α σορρυ. Καλωσήρθες φίλη μας τότε! Μπα μην το λες καθόλου περίεργο, υπάργουν πολλές γαυρίνες εδω μέσα, αρκετα φανατικες θα λεγα.
Bookmarks