ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-12-08)
Κωλετος ειναι. Οσο παιζει στον Ολυμπιακο εχει 3-4 καλες στιγμες ολες κι ολες και καμια 500αρια μαλακιες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-12-08)
Σήμερα είδαμε έναν πολυ καλό Leto και αρχίζει να φαίνεται η αλλαγή νοοτροπίας του καθώς είναι πολύ περισσότερο ομαδικός από το παρελθόν.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.Τον έχουμε ανάγκη φέτος τον καλό Leto.
.
πολυ καλος σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"Είναι σημαντικό για μένα το γκολ. Το έψαχνα για να ανέβει η ψυχολογία μου, όμως το χρειαζόταν και η ομάδα. Το ματς ήταν δύσκολο γιατί μας ισοφάρισαν γρήγορα. Δεν ήξερα ότι ηταν άνθρωποι της Λίβερπουλ για να με παρακολουθήσουν".
Έλα τώρα μεταξύ μας...
ηταν αρκετα καλος σημερα.αν για να δειξει αυτο το προσωπο πρεπει να ερθουν να τον δουν απο αγγλια τοτε να τους βαζουμε τα εισητηρια των ανθρωπων να ερχονυται συχνοτερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
με τον κωλο παντα μαρακι μου.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πάρα πάρα πολύ καλός ο Λέτο σήμερα. Ακόμα και το γκολ να μην έβαζε θα ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Μπράβο Σεμπάστιαν!
Ανικανος , ψοφοδεής και ειμαι πλεον αλλεργικος μαζι του.
Μια καλη πασα, μια καλη σεντρα δεν εβγαλε. Μονο τις κλασικες ανουσιες ντριπλες που τελειωνανε με μια περηφανή μούτζα.
Εβαλε γκολ στο Θρασυβουλα; Στον μπεο μου. Και ο Τατσης θα εβαζε.
Οτιδηποτε αλλο και να εκανε ηταν αποτυχημενο. Ο ορισμος των λαθων σημερα.
captain-cook (22-12-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-12-08), kouzoulo (22-12-08)
Οχι δεν ειμαι αδικος και επειδη μολις ξαναειδα το α' μερος ήδη με εχει εκνευρισει παλι.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!
Δεν ειναι οτι δεν θελει, δεν μπορει ειναι ξεκαθαρο. Σεντρα δεν μπορει να βγαλει. Πασα επισης με τιποτα ουτε στα 5 μέτρα. Μονο στο γκολ ειναι καλος αλλα αυτο δε φτανει. Ανουσιος ολο ντριπλες (εντυπωσιακες μεν αλλα εμενα δε μου λενε τιποτα αμα δε συνοδεύονται και απο αναλογο τελειωμα). Οι δε σεντρες του ειναι για γελια και για κλαμματα. Σοβαρα με τετοια σεντρα θελει να παιξει Premier League; Αυτο κι αν ειναι ανεκδοτο...
Απλα ήταν καλυτερος απο κατι αλλους που ηταν ανυπαρκτοι. Τιποτα περισσοτερο.
θα διαφωνησσω σακη μου.συμφωνω με τον πανο.ηταν θετικος χθες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το ποσοστο επιτυχιας να γινει ο κωλετο παικτης ειναι χειροτερο απο το να γινει ο Λουα λουα παικτης ....
μου άρεσε και πιστεύω ότι θα μας δώσει και καλύτερα παιχνίδια!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Γκολαρα. Περιμενω καλες εμφανισεις και απεναντι σε πιο προικισμενες αμυνες.
τυι κασε εχει ρε παιδια αυτος ? ξερουμε?
Ηταν πολυ καλος εχθες και πετυχε ενα πανεμορφο γκολ!
Τα τελευτια 2-3 παιχνιδια παιζει πολυ καλα,Κραταει την μπαλα παρπανω απο τι πρεπει αλλα αυτο ειναι το στυλ του παιχνιδιου του..
..Και κατι αλλο,εχθες ηταν καποιοι ανθροποι της λιβερπουλ για τον λετο στο καραισκακη!
Άμα ξανάρθουν και τον δουν να παίζει έτσι τον παίρνουν πίσω και ψάξτε για αριστερό χαφ...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks