ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-12-08)
δες τις σέντρες που έχει κάνει όσο καιρό είναι στον ολυμπιακό
οι μισές τουλάχιστον πήγαν στην κερκίδα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-12-08)
Εχτές ήταν σαφώς καλύτερος του τζόλε.Έκανε κάνα 2 ατομικές ενέργειες παραπάνω αλλα ανέβασε αισθητά τον Ολυμπιακό.Έδειξε πάλι καλά στοιχεια τεχνικής.Έκανε καλά χιλιόμετρα όσο έπαιξε.Θετικότατος.Μακaρi να συνεχίσει όλη τη χρονια έτσι.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
iek (19-12-08)
εγω εχω πει οτι ο παικτης ειναι ταλενταρα αλλα δεν χρησιμοποιει σωστα το μυαλο του. παρολο που πολλες φορες μου τη σπαει απιστευτα, θα ηθελα να μεινει στον ολυμπιακο!!! αν μεινει, θα παιξει και για τον συλλογο. τωρα παιζει μονο για την παρτη του.
ισως το καλυτερο ματσακι του το χτεσινο... ντριπλες αλλα ΚΑΙ πασες... σουπερ.... επισης μου αρεσε τρομερα η προσπαθεια που εκανε στο 3ο γκολ. ολοι νομιζαμε οτι η μπαλα εβγαινε αουτ, αλλα αυτος ετρεξε και τελικα την προλαβε. δε θυμαμαι ποτε τοχε κανει αυτο παιχτης ελληνικης ομαδας τελευταια φορα..
angelos7 (19-12-08)
χθες μου άρεσε πολύ. Ουσιαστικός και πολύ παθιασμένος. Μακάρι να μπαίζει έτσι από εδώ και πέρα
Γκαλλετ-ο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χτες του βγήκαν, για να δούμε και την Κυριακή...
Αν βαλει μυαλο,συνεχισει ετσι,και μεινει φυσικα στην ομαδα,θα χουμε βρει αυτο που νομιζαμε αδυνατο.Αντικαταστατη του Τζορτζεβιτς και μαλιστα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.
εγω πιστευω να τον αγορασουμε τωρα που υπαρχει κριση γιατι αν βαλει μυαλο αυτος ο παικτης θα παει πανω απο 15 μυρια..
ταχυτατος και εξαιρετικη τεχνικη καταρτιση
του λειπει ωριμοτητα, ουσια και λιγο μυαλο
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Γκούχου γκούχου... 2ρος επιθετικός ... γκούχου γκούχου...
Λέτο καμάρι μου έρχεται η Λίβερπουλ έμαθα την Κυριακή. Κανόνισε...
mpak (20-12-08)
Και ο Παντος να επαιζε αριστερο χαφ, καλυτερα θα επαιζε απο τον Τζολε, απλα γιατι το ματσακι ειχε τρεξιμο και ο αρχηγος δεν μπορει πια..
Ο Λετο ειναι παικτουρα και ψυχολογιας-σακουλας: μου πιανει η πρωτη; μαμω και δερνω. Δεν μου πιανει;; Με στελει ο Σαντι Ντραμα Σιτυ με Βουλη να μαζευουμε χορτα.
I am addicted to you..
Πιστεύω ότι αξίζει να τα δώσουμε το καλοκαίρι τα λεφτά που θέλει η Λίβερπουλ για να τον κρατήσουμε καθώς είναι πολύ καλός και τεχνίτης και υστερεί στα θέματα τα οποία μπορούν να βελτιωθούν όπως το να δίνει πάσες και να βγάζει καλύτερες σέντρες τότε θα είνβαι πραγμάτι τρομερός παίκτης!!!!
ελπιζω να ξεκινησει αυριο βασικος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι θα τον κρατήσει η Λίβερπουλ....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Νομιζω οτι τον εχουμε στανταρντ δανεικο για δυο χρονια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τελικα πολυ παρεξηγημενος παικτης!
Ξερει πολυ μπαλα αυτο ειναι σιγουρο αλλα ειναι πολυ ατομιστης,πιστευω οτι θα τον παρουμε ολοκληρωτικα μιας και η λιβερπουλ ειναι καλημενη απο την αριστερη πλευρα με δυο παικτες.
Ότι ξέρει μπάλα είναι γνωστό απλά να έχει διάρκεια.. (Αυτό θέλουμε)![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks