Εγώ πάντως και καλό να κάνει πάλι θα τον βρίζω...
Στο καλό και να μας γράφεις.
αυτο το πραγμα που τρεχει σαν αλογο πανω στη γραμμη και δεν κοιταει γυρω του δεν το καταλαβαινω. ωρες ώρες με εκνεύριζε...παντως ήταν καλος και έδωσε και την ασιστ.
Εγώ πάντως και καλό να κάνει πάλι θα τον βρίζω...
Στο καλό και να μας γράφεις.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-12-08)
Αχρηστος. Στην πασα που κανει στον Μπελουτσι προφανως πρεπει να εγινε ενα απο τα παρακατω:
Α. Σκονταψε
Β. Εχασε το κοντρολ και του εφυγε η μπαλα
Γ. Ειχε τη μπαλα στο δεξι ποδι για σουτ και σκεφτηκε ποσο ρεζιλι θα γινει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (08-12-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-12-08), mpak (08-12-08)
Ενώ είναι τεράστιο ταλέντο , το τσιπάκι στον εγκέφαλό του που ελέγχει την απόφαση του πότε θα δώσει πάσα και σε ποιό χρόνο φαίνεται να έχει καεί ολοσχερώς.
Το θέμα όμως είναι άλλο , στην Liverpool ακόμα και στις προπονήσεις της έκανε τα ίδια?Πολύ αμφιβάλλω.
.
Από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον Μπάμπη!
Και για να εξηγηθώ.. Τον άνθρωπο που δεν ξέρει πολύ μπάλα αλλά βοηθάει την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί θα τον αποθεώσω και θα τον προσκυνήσω (βλέπε Τάσαρο). Τον άνθρωπο όμως που ΒΑΡΙΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν ξέρει δράμι ποδόσφαιρο, θα τον βρίζω μέχρι να φύγει.Λέτο:
Εμφάνιση αλά …Λέτο και σήμερα. Καταπληκτικές ενέργειες, με μεγάλο ατομισμό όμως, που εκνεύρισε κάποιες φορές την κερκίδα με την αναποτελεσματικότητά του και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για κάθετες πάσες.
Μία φορά το έκανε και έδωσε ένα γκολ στο πιάτο… Μπορεί τόσα πολλά αλλά δίνει τόσα λίγα αυτός ο παίκτης…
Χτες λειτούργησε ΜΙΑ φορά ομαδικά και έδωσε μαγική ασίστ και γκολ πάρε βάλε. Αν λειτουργούσε έτσι σε όλο το ματς χαλαρά είχε βγάλει άλλες 3. Μέχρι λοιπόν να βάλει μυαλό ή να φύγει καλή κουβέντα από μένα δεν θα ακούσει.
Χίλιες φορές να κωλοτουμπιάσω για τον Ραούλ Μπράβο που τουλάχιστον όταν μπαίνει παίζει μπάλα παρα για τον Κωλέτο που του πέφτουμε λίγοι...
Εγώ πάντως επιμένω από την αρχή που τον είδα, ότι αν αλλάξει συμπεριφορά και παίξει φυσιολογικά σύμφωνα με το ταλέντο του , ΑΝ ΛΕΩ, η θέση που θα κάνει πάταγο θα είναι επιτελικός χαφ και όχι ακραίο χαφ.
.
d.n.a. (08-12-08)
Εγω τον εχω για πρωινο. Αν στις 100 ντριπλες που θα μου επιχειρησει θα μου σκασει 10 δεν θα ξαναπαιξω μπαλα ποτε μου ουτε στην αυλη του σπιτιου μου. Πιο προβλεψιμο ντριπλερ δεν εχω δει.
Εμένα μου φέρνει σε στυλ μεθυσμένου η ντρίπλα του!!Ωπ παώ να πέσω απο εκεί και ....τσουπ απο την άλλη!!εχει πλάκα να τον βλέπεις να μπαλατσάρει απο εδω και εκει!!
![]()
Δεν θελει πολλα αυτος. Στην πρώτη "μπαλαντζα" να βρεθει ενας σοβαρος αμυντικος να του δωσει μια περιποιημενη να τον σηκωσει κανα μετρο και το Κωλετο θα ειναι κυριουλα απο εκει και περα. Μονο νευράκια.
Εγώ θέλω να γυρίσει ο Nery για να δω ένα-δύο
Castillo-Leto...
.
Εγω βλέπω στο τελος η Λίβερπουλ να λέει... κρατήστε τον και να μας βγαίνει παιχταρας το παιδί. Χωρίς πλάκα, προσόντα έχει πολλά. Κορνέδες θέλει για να μάθει!![]()
consigliere (08-12-08)
kouzoulo (18-12-08)
Ιδια περιπτωση "παιχτηκα" με τον Καστιγιο ειναι ο τυπος. Πιστευω τα ιδια με τον Λετο κανει ο Καστιγιο σε Σιτη και Σαχταρ(+βεβαιως βεβαιως τις μανουρες με προπονητες κτλ.) γι'αυτο τα χουν παρει μαζι του. Και οπως και στην περιπτωση του Καστιγιο εγω δεν βιαζομαι να αποριψω παιχτη που βλεπω οτι ξερει μπαλα. Εμενα δεν μου δειχνει αυτα που λετε οτι βαριεται, δεν γουσταρει κτλ. ισα ισα που μπαινει και πιεζει συνεχως και δειχνει γενικα ορεξατος. Εμενα το προβλημα μου φαινεται ειναι στο...τσιπακι που 'πε ο φιλος πιο πανω που θελει διορθωση απο καποιον προπονητη που θα καθησει ν'ασχοληθει σοβαρα μαζι του. Μην ξεχναμε πιτσιρικας ειναι 21 χρονων.
Βεβαια σε ολα αυτα τα ωραια μπαινει ενας σοβαρος παραγοντας που λεγεται δανεισμος...
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
consigliere (08-12-08), iek (10-12-08)
αν συνεχισει ετσι στο λεβαδειακο θα κατλαηξει.καποιος να του πει οτι παιζουν και αλλοι 10 στην ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-12-08)
Ένας τέλειος Λέτο, για…
09/12/2008, 10:52 | Διαβάστηκε 3450 φορές
(Photo: ActionImages).
Ο Λέτο για ένα έστω μικρό διάστημα του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ήταν τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια, ένας ιδανικός αριστερός χαφ για τον Ολυμπιακό. Πράγματι μικρό χρονικό διάστημα, γύρω στα 20 λεπτά τα υπολογίζω, στα μέσα του α΄ ημιχρόνου.
Ήταν ένας Λέτο που τα έκανε όλα, όπως έπρεπε να τα κάνει ένας μοντέρνος αριστερός χαφ εξτρέμ.
Έβγαλε δύο ασίστ στον Μπελούτσι, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε γκολ.
Είχε μία κανονιά έξω από την περιοχή, που μάλλον ήταν το καλύτερο σουτ του αγώνα-μετά το γκολ φυσικά του συμπατριώτη του.
Έπαιρνε την μπάλα, ντρίμπλαρε κι αμέσως την έδινε σε συμπαίκτη του, χωρίς να επιχειρεί το κάτι παραπάνω. Έκανε πάσα η, ντρίμπλα.
Έκλεβε μπάλες από αντιπάλους.
Πρέσαρε γρήγορα και ψηλά.
Μάρκαρε.
Έδινε την μπάλα με τη μία.
Συγνώμη, τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα αριστερό χαφ, στα 22 χρόνια του;
Νομίζω τίποτα παραπάνω. Η, μάλλον μπορείς να περιμένεις να τα κάνει αυτά, όχι για ένα 20λεπτο, αλλά για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κι όχι μόνο στο α΄, αλλά και στο β΄ ημίχρονο.
Και κάτι άλλο: να μην χρειαστεί για να τα κάνει αυτά, να σου έχει σπάσει τα νεύρα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και για 15 λεπτά και να έχεις φτάσει στο σημείο να τον κράξεις, μετά και την τρίτη φορά που πήρε την μπάλα και επιχείρησε να ντριμπλάρει και τον εαυτό του…
Διότι, αυτό έγινε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη…
να ξεκαθαρισω οτι τον συμπαθω τον παικτη αλλα βλακα νικολακοπουλε,π εισαι εντελως ασχετος,εγω θυμαμαι μια τουλαχιστον κραχτη φαση οπου περναει 3 παικτες ο λετο κ αντι να την δωσει στον ελευθερο γκαλεττι,ξανακανει τριπλα κ την χανει,τωρα τι να πω αν ηταν τοσο τελειος εγω παω πασο!!!!
Το λέει, μόνο σε ένα 20λεπτο αναφέρεται...
... there's no such thing as "too much"...
είναι θεούλης γιατί ακόμα και 11 καρέκλες να έχει για άντιπάλους,πάνω στην προσφπάθεια για ντρίπλα θα πέσει πάνω τους και θα σκοντάψει....πανεύκολα έτσι?...
εγώ θέλω να μείνει γιατί λέτο=ψυχαγωγία.
ξέρετε τι είναι να έχει κριθεί το παιχνίδι και να μπάινει ο λέτος αλλαγή και να σκοντάφτει μόνος του?!αξία ανεκτίμητη...
Bookmarks